Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, καθώς και όλος ο Αθηναϊκός Λαός στο μεγάλο συλλαλητήριο τη Κυριακή το πρωί στο Σύνταγμα.



Το Ε.ΠΑ.Μ. θα βρίσκεται στις 10:30’ π.μ. μπροστά στο Ξενοδοχείο της «Μεγάλης Βρετανίας».



ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ



ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ

Τα μνημόνια είναι η λογική της σίγουρης πτώχευσης

-Εσύ που τώρα τσακίζεις τα κοψίδια, αύριο θα τρώς μονάχα από τα σκουπίδια...



Μερακλήδες αντιεξουσιαστές χτύπησαν το βράδι της τσικνοΠέμπτης στο Χαλάνδρι.

Έπαιρναν σβάρνα τις ταβέρνες και τα φαγάδικα και σκορπούσαν φυλλάδια που έγραφαν ανάμεσα στα άλλα

"Εσύ που τώρα τσακίζεις τα κοψίδια αύριο θα τρως μονάχα από τα σκουπίδια...",

"Η τσικνοΠέμπτη θέλει τις τράπεζες καμμένες σε ΑΤΜ επάνω να ψήνουμε σαρδέλες...",

"Εσύ που τώρα τσακίζεις παιδάκια, αύριο θα μαζεύεις γόπες από τα πλακάκια...",

"Τώρα όσο θέλετε να φάτε και να πιείτε, αύριο η χοληστερίνη θα φορολογείται..."

"Το παιγνίδι το ξέρουμε από μικροί, πέτρα, μπουκάλι, βενζίνη, στουπί..."

Αυτοκτόνησε δημοσιογράφος της ΕΡΤ


Τέλος στη ζωή του έδωσε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος βρέθηκε σε αδιέξοδο, όταν συνειδητοποίησε ότι το όνομά του δεν βρισκόταν στη λίστα των συμβάσεων που ανανεώθηκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, που επρόκειτο για άτομο με ειδικές ανάγκες, ήθελε ένα ακόμη χρόνο μέχρι να βγει στη σύνταξη, ενώ λέγεται ότι...




αντιμετώπιζε κι άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, υπό το φόβο της ανεργίας, ανέφερε μέρες πριν στο περιβάλλον του ότι θα αυτοκτονούσε σε περίπτωση που δεν ανανεωνόταν η σύμβασή του, μεγαλώνοντας έτσι τη λίστα των ανθρώπων που τερματίζουν τη ζωή τους, λόγω της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην αγορά εργασίας.


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_2649.html#ixzz1mfxdXiQv

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!

Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!

 

Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταστροφή που την έχουν ρίξει εχθροί και «φίλοι», μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη ήρθε από την Ανταρκτική: Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!
Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα.
Η υπόθεση θυμίζει πραγματικό θρίλερ καθώς μέσω της κάμερας που ήταν τοποθετημένη στο τρυπάνι οι Ρώσοι ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια «χρυσή σβάστικα» (golden-like swastika) και αμέσως μετά κτύπησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς ήταν.
Αμέσως μετά την ανακάλυψη (όπως είχαμε αποκαλύψει η επικοινωνία με την ρωσική επιστημονική ομάδα διακόπηκε όταν ανήγγειλαν ότι «Είχαν βρει κάτι πολύ σοβαρό»)η ρωσική ομάδα χάθηκε και δεν απαντούσε σε καμία κλήση από τις άλλες δύο ομάδες της αμερικανική και την βρετανική που βρίσκονταν κοντά.
Η εξήγηση ήταν ότι μόλις επικοινώνησαν με το ρωσικό κέντρο και μετέδωσαν το τι ακριβώς είχαν βρει το ρωσικό υπουργείο Αμύνης τους έδωσε εντολή για πλήρη «επικοινωνιακή σιγή» και να παραμείνουν στην περιοχή, μέχρι να τους παραδοθούν ειδικές τηλεπικοινωνιακές συσκευές με τεχνολογία μηδενικής υποκλοπής. Μόλις οι συσκευές τους παραδόθηκαν -άγνωστο πώς, αλλά εικάζεται ότι έγινε ειδική πτήση- τότε και μόνο πήραν εντολή για να απομακρυνθούν από την περιοχή σπάζοντας την επικοινωνιακή σιγή.
Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι εντοπίστηκε, αλλά η μυστικότητα και η αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δείχνει ότι έχει βρεθεί κάτι πολύ σοβαρό και κρίσιμο, ίσως και για την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους.
Το βέβαιο είναι ότι εντοπίστηκαν στα δείγματα του νερού της λίμνης μορφές μικροβιακής ζωής ανάλογων με τα ίχνη εξωγήινης ζωής τα οποία υπάρχουν σε συγκεκριμένους πλανήτες, όπως ο Αρης, ο δορυφόρος του Δία, η Ευρώπη και ο δορυφόρος του Κρόνου, Εγκέλαδος.
Μάλιστα η φράση του Ρώσου επιστήμονα Λεβ Σαβατιούγκιν, που συμμετέχει στην αποστολή, ότι «Πιστεύω ότι θα εμπλουτισθούν οι γνώσεις μας για την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας. Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν έχει μείνει απομονωμένο τόσο καιρό. Πρέπει να εξετάσουμε τι ακριβώς υπάρχει εδώ πριν στείλουμε αποστολές στο διάστημα» πυροδότησε συζητήσεις για το αν εννοούσε ότι η ύπαρξη ανθρώπινης ζωής στη Γη οφείλεται σε εξωγήινη επίσκεψη πριν από εκατομμύρια χρόνια!
Με την θέση αυτή του Ρώσου συμφώνησε από απόσταση μερικών χιλιάδων χιλομέτρων ένας «αντίπαλος» Αμερικανός ειδικός, ο Ουαλίντ Αμπνταλάτι, που εργάζεται για τη NASA, με την εξής συγκλονιστική φράση:«Πολύ απλά, μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκεπτόμαστε για την ύπαρξη της ζωής».
Επίσης, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες, το νερό που έχουν συλλέξει είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο καθαρό από το αποσταγμένο, και θεωρείται τόσο "ξένο" -ως προς τη Γη- όσο και αυτό που βρίσκεται στις λίμνες της Ευρώπης ενός από τους δορυφόρους του Δία.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν τον Δεκέμβριο του 2012 όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες λόγω του «καλοκαιριού» της Ανταρκτικής.


Διαβαστε περισσοτερα : http://www.volos247.eu/2012/02/blog-post_586.html#ixzz1mUTMbzjF

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

Θα λουφάξουν σύντομα οι ξένοι λύκοι και οι ντόπιοι δωσίλογοι!


Με την ψήφιση του «Μνημονίου 2» από το «ελληνικό» κοινοβούλιο και με την αποδοχή μιας επιτροπής εφαρμογής του από ξένους εμπειρογνώμονες, παίχτηκε και η τελευταία επίσημη πράξη του δράματος του ξεπουλήματος της χώρας και της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών. Το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα σκηνοθετήθηκε ως μέτρο που θα μας επέτρεπε να αποφύγουμε την «χρεωκοπία» και οργανώθηκε από τους ξένους και εγχώριους τοκογλύφους, τους διεθνείς τραπεζίτες και τα ντόπια τσιράκια τους.



Ενορχηστρώθηκε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία εμφάνισαν την εθελόδουλη προσαρμογή της ελληνικής κοινωνίας στους εκβιασμούς του ΔΝΤ και του Οικονομικού Γερμανικού Ράιχ σαν την «μόνη ρεαλιστική πολιτική». Από εδώ και στο εξής, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η κατάργηση επιδομάτων και φορέων του Δημοσίου, τα μέτρα αιματηρής λιτότητας, οι δημεύσεις των ιδιωτικών περιουσιών μέσω ολοένα και πιο δυσβάστακτων και παράλογων φόρων, οι ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας, οι μαζικές απολύσεις προσωπικού θα γίνονται «αυτομάτως», στα πλαίσια της εφαρμογής του προϋπολογισμού και της «εξυγίανσης» της οικονομίας της χώρας.



Αυτό ακριβώς ονόμασαν «ρεαλιστική προοπτική» οι προδότες και οι νέοι γενίτσαροι. Και, στο όνομα αυτού του «ρεαλισμού» θυσίασαν αδίστακτα και υποκριτικά το σύνολο των κοινωνικών και πολιτικών μας κατακτήσεων στον βωμό της διατήρησης της «ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας»… Χρησιμοποιώντας εκφοβιστικά την δαμόκλειο σπάθη της εξόδου της χώρας από την ζώνη του ευρώ και της επίσημης χρεωκοπίας (που απεύχονται και τρέμουν πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι οι τοκογλύφοι-δανειστές και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι) και παρουσιάζοντας την επιστροφή σε ένα εθνικό νόμισμα σαν την υπέρτατη καταστροφή, «εκβίασαν» τους «πρόθυμους» βο…λευτές του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), να αποδεχθούν τους βαρύτατους όρους μιας ελεγχόμενης δήθεν χρεωκοπίας, η οποία στοχεύει αποκλειστικά στην διάσωση του τραπεζικού συστήματος σε βάρος των άμεσων και ιστορικών συμφερόντων του ελληνικού λαού.



Ο κύβος ερρίφθη, λοιπόν! Το ενδεχόμενο της άρσης των άρθρων του Συντάγματος που προστατεύουν τις ελευθερίες των πολιτών είναι από σήμερα κάτι σχεδόν βέβαιο Απέναντι στο εφιαλτικό σκηνικό της αναστολής της ανεξαρτησίας και της πολιτικής ύπαρξης της πατρίδας μας και της μετατροπής όλων μας σε εξαθλιωμένους αποικιοκρατούμενους, καλούμε αμέσως το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου της χώρας, τα πολιτικά κόμματα, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους συλλογικούς φορείς που αγωνίζονται κατά των μέτρων των μνημονίων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τις επιστημονικές οργανώσεις, τον νομικό κόσμο και την ακαδημαϊκή κοινότητα σε άμεση συστράτευση για να εκφρασθεί η θέληση του λαού, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, και για να οργανωθούν οι κοινωνικές και λαϊκές αντιστάσεις. Να οργανωθούμε όλοι για έναν αγώνα που θα είναι μακρύς και θα κινείται σε νέες, δυναμικές βάσεις, πέρα από τις σπασμωδικές και σποραδικές αντιδράσεις ή τις αναποτελεσματικές διαδηλώσεις. Θα πρέπει να αποδείξουμε και στην πράξη ως κοινωνία ότι η υποταγή της χώρας και των ανθρώπων της στις ορέξεις των διεθνών κέντρων και της ασύδοτης εγχώριας εργοδοσίας αποφασίστηκε από έναν άτιμο συρφετό προδοτών χωρίς καμιά απολύτως νομιμοποίηση και κυρίως «χωρίς τον ξενοδόχο», τον κυρίαρχο λαό.



Καλούμε, από σήμερα, τους δημοσίους υπαλλήλους –ειδικά εκείνους που εργάζονται στις εφορίες ή στις άλλες οικονομικές υπηρεσίες - να μποϋκοτάρουν με όλους τους τρόπους τα αντιλαϊκά μέτρα που αποφασίστηκαν από την παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμιου. Καλούμε την Εκκλησία της Ελλάδας να συμπράξει με τις λαϊκές δυνάμεις και να προχωρήσει στην οργάνωση κληρικολαϊκών συνελεύσεων κατά του κατοχικού καθεστώτος σε όλες τις ενορίες της επικράτειας.



Καλούμε το ένστολο τμήμα του Δημοκρατικού Ελληνικού Λαού να συνδράμει και να προστατεύσει, αν χρειαστεί, το μεγάλο Κίνημα Δημοκρατίας και Απελευθέρωσης που αναπτύσσεται στη χώρα, για την αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας, της αποτροπής του πολιτικού εξανδραποδισμού και τον ενδεχόμενο διαμελισμό της χώρας, όπως αυτός σχεδιάστηκε σε ξένα κέντρα αποφάσεων και αρχίζει να υλοποιείται, απομονώνοντας τις διορισμένες ηγεσίες, που ίσως πάρουν, πάλι, εντολή να «αποκαταστήσουν την τάξη» σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων.



Καλούμε την ομογένεια καθώς και τις φιλελληνικές οργανώσεις του εξωτερικού να δραστηριοποιηθούν με όλους τους νομικούς και πολιτικούς τρόπους για να συμπαρασταθούν στον αγώνα του ελληνικού λαού για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια. Δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε ούτε να επιτρέψουμε την εγκαθίδρυση της νέας Συνθήκης – φυλακής για τη Σταθερότητα και την Οικονομική Διακυβέρνηση ούτε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης που θα καταστήσουν πλέον απροκάλυπτα ολόκληρη την «Ευρωπαϊκή Ένωση» ένα ολοκληρωτικό μηχανισμό ηγεμονίας του τοκογλυφικού και μεγάλου κεφαλαίου και θα μας αλυσοδέσουν οπισθάγκωνα.



Από σήμερα, και μέχρι την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος, δεν νομιμοποιείται κανένας «διάλογος» με τους εκπροσώπους των τραπεζιτών και τις ψευτο-κυβερνήσεις τους ώσπου να λυγίσουν κάτω από το βάρος της λαϊκής ορμής.



Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να υπάρχει ουδεμία άμεση ή έμμεση νομιμοποίηση των παράνομων αποφάσεων εκείνων που σχεδίασαν και υλοποίησαν την παράδοση της χώρας σε ξένα συμφέροντα και στους εγχώριους συμμάχους τους. Καμία αναγνώριση των μέτρων ή του ύψους του δημόσιου χρέους με το πρόσχημα του οποίου οργανώθηκε από τους διάφορους «δυνάστες» και άλλους «σωτήρες της χώρας» η λεηλασία των ιστορικών και κοινωνικών κεκτημένων του λαού. Καμία ασυλία στις συμμορίες των δωσίλογων και στα προπαγανδιστικά τους τσιράκια.



Να γίνουμε από σήμερα κιόλας ο εφιάλτης του κάθε επίδοξου δυνάστη, αποικιοκράτη ή ολιγάρχη και του κάθε εγχώριου εφιάλτη που τόλμησε να αμφισβητήσει τις κοινωνικές και πολιτικές μας κατακτήσεις ως «παράνομες και καταχρηστικές».



Απευθυνόμαστε προς τους ιδιώτες επενδυτές, τραπεζίτες και δανειστές και τους προειδοποιούμε ότι θα χάσουν τα λεφτά τους επενδύοντας στη λεηλασία αυτής της χώρας και στην υποδούλωση του ελληνικού λαού.



Εμπρός, Λαέ, σύντομα θα λουφάξουν οι ξένοι λύκοι και οι ντόπιοι δωσίλογοι. Γρήγορα η ιστορία θα γράψει ότι αυτό που έγινε σήμερα ήταν η αρχή τους τέλους τους, που θά'ναι πιο φρικτό κι από αυτό του Φύρερ και του Ντούτσε!


Αθήνα 13-Φεβρουαρίου-2012

Η Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.

ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

 Έχετε ποτέ αναρωτηθεί, από πού έρχονται τα ψάρια που τρώτε; Θα ήταν ένας τρόπος να ελέγξετε μια τεράστια πειρατική βιομηχανία που εγκληματεί στο πιάτο σας! Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για ψάρι στην παγκόσμια αγορά, έχει οδηγήσει ευρωπαϊκούς και ασιατικούς αλιευτικούς στόλους, στις ακτές της Δυτικής Αφρικής. Εκατοντάδες βιομηχανικά σκάφη-πειρατές ψαρεύουν παράνομα στα χωρικά ύδατα των κρατών της περιοχής, ρημάζοντας τον ωκεανό από κάθε μορφή ζωής και καταδικάζοντας εκατομμύρια Αφρικανούς στη φτώχεια και την πείνα. Το καινούριο ντοκιμαντέρ του Εξάντα «Κλέβοντας απ' τους φτωχούς» γυρίστηκε στη Σενεγάλη, όπου η πειρατική αλιεία που διεξάγουν τεράστια σκάφη ανεπτυγμένων κρατών αποστερεί από τους κατοίκους τον βασικό πόρο διαβίωσής τους
Τζίμης Πανούσης
Δούρειος Ήχος - 12:00
Ο Δούρειος Ήχος με τον Τζίμη Πανούση μεταδίδεται από το Ράδιο 9 κάθε δώδεκα ώρες ως αντιβίωση. Η εκπομπή έχει κυριολεκτικά μοναδική ακροαματικότητα, αφού απευθύνεται αποκλειστικά σ’ έναν και μοναδικό ακροατή.

Αν έχεις τύχη, διάβαινε!


Αν έχεις τύχη, διάβαινε!


Τύχη- βουνό είχε ο σεφ Τζέιμι Όλιβερ, ο οποίος όταν αποφάσισε να ανακαινίσει μια παλιά τράπεζα για να στήσει εκεί το νέο του εστιατόριο, ανακάλυψε έναν αμύθητο θησαυρό στο υπόγειο!

Ο Τζέιμι είχε εντοπίσει εδώ και καιρό το κτήριο που κάποτε στέγαζε μια τράπεζα και θεώρησε πως αποτελούσε το ιδανικό σημείο για να ανοίξει το νέο του εστιατόριο στο Μάντσεστερ.

Όταν όμως ξεκίνησαν τα κατασκευαστικά έργα, οι εργάτες εντόπισαν σε ένα από τα υπόγεια του κτιρίου ένα δωμάτιο γεμάτο με τραπεζικές θυρίδες και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «The Sun», παρά τις προσπάθειες της τράπεζας της Αγγλίας να εντοπίσει τους δικαιούχους των θυρίδων, αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι οι θυρίδες ανοίχτηκαν με τρυπάνι. Το δε περιεχόμενό τους ανήκει πλέον στον Όλιβερ…

Τι υπήρχε, όμως, μέσα στις θυρίδες; «Ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς», απαντά ο ίδιος ο Τζέιμι. «Ακόμα και ένα όπλο βρήκα».

Μεταξύ άλλων, οι θυρίδες «έκρυβαν» χρυσά αντικείμενα, νομίσματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, καθώς και παλιές μπομπίνες με σπάνιες ηχογραφήσεις των New Order και Joy Division, η αξία των οποίων θεωρείται ανεκτίμητη.

Γλυκιά μου… μπετονιέρα!


Γλυκιά μου… μπετονιέρα!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012, 12:51
Το βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύει περίτρανα για μια ακόμη φορά, ότι η ανθρώπινη φαντασία δεν έχει όρια!

Τρεις νεαροί Βραζιλιάνοι μετέτρεψαν μια μπετονιέρα σε… μπαλαρίνα, φέρνοντας το λούνα παρκ σπίτι τους!

Γιατί σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση, δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω!

Απολαύστε τους!

http://www.zougla.gr/perierga/article/glikia-mou-mpetoniera

Νέες αυξήσεις στα εισιτήρια των ΜΜΜ


Νέες αυξήσεις στα εισιτήρια των ΜΜΜ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012, 20:24
Νέες αυξήσεις που θα αγγίζουν τουλάχιστον το 25% προβλέπει το νέο Μνημόνιο, για τα εισιτήρια των ΜΜΜ και του ΟΣΕ.

Oι αυξήσεις θα πρέπει να εφαρμοστούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Αυτοκτόνησε άνδρας των ΜΑΤ

Αυτοκτόνησε άνδρας των ΜΑΤ

Αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο αστυνομικός των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στο κτίριο όπου στεγάζονται τα ΜΑΤ.Μέχρι στιγμής τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο 30χρονος αυτόχειρας πυροβολήθηκε στο αυτί και η σφαίρα διαπέρασε το κεφάλι του.

Στο γεμιστήρα του όπλου, σύμφωνα με το thestival.gr, δεν βρέθηκε καμία σφαίρα. Γεγονός που αποδεικνύει ότι είχε προσχεδιάσει την πράξη του. Ο 30χρονος υπηρετούσε μόνιμα ως σκοπός. Η βάρδιά του έληξε στις 14.00. Δύο ώρες αργότερα τον βρήκε νεκρό ο φίλος του στα αποδυτήρια.
Αυτοκτόνησε άνδρας των ΜΑΤ με το υπηρεσιακό του όπλο στη ΘεσσαλονίκηΣύμφωνα με τους συναδέλφους του ήταν ένα παιδί ηπίων τόνω. Εντνύπωση προκαλεί πάντως ότι ο νεαρός άνδρας σε λίγο καιρό επρόκειτο να παντρευτεί .

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μείνε πλάϊ μου και ας...


Περπάτα στο πλάι μου και ας κουτσαίνεις... μπορώ να περπατήσω λίγο πιο αργά...
- Κοίταξέ με και ας έχεις στραβισμό... στα μάτια σου βλέπω τον εαυτό μου.
- Χαμογέλασε μου και ας είναι τα δόντια σου στραβά... μ' αρέσει να βλέπω το χαμόγελό σου, να σε.....


βλέπω χαρούμενο.
- Άγγιξε με και ας είναι τα δάκτυλά σου ατροφικά... το χέρι σου είναι πάντα ζεστό.
- Μίλησέ μου και ας ψευδίζεις... τα λόγια σου στάζουν μέλι.
- Κάθισε δίπλα μου και ας είσαι άσχημος... έχω περισσότερη ασχήμια πάνω μου από εσένα.

- Αγκάλιασε με κι ας έχεις χάσει το ένα σου χέρι... ο πόνος έχει φύγει πια..

- Γράψε κάτι για εμένα... κι ας είσαι ανορθόγραφος...

- Άνοιξε την καρδιά σου κι ας είναι χρόνια τώρα παγωμένη... δείξε μου αυτό που έχεις μέσα σου.......

Ο δρόμος της αγάπης λένε είναι μονόδρομος...
Εγώ όμως θα πω πως όταν απλώσεις το χέρι σίγουρα κάποιος δίπλα θα στο πιάσει και θα το κρατήσει σφιχτά...
ΠΌΣΟ ΓΛΥΚΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΎΝ...
ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΔΊΠΛΑ ΣΟΥ ΚΆΠΟΙΟΝ ΌΤΑΝ ΤΟΝ ΈΧΕΙΣ ΑΝΆΓΚΗ...
Η ΑΓΆΠΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΑΙ ...ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΈΤΑΙ...ΜΌΝΟ ΧΑΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΛΌΧΕΡΑ....
Για να συγχωρείς θέλει δύναμη... Για να αγαπάς θέλει ΚΑΡΔΊΑ....


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_2745.html#ixzz1mNQaT5Mf

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες του Ε.ΠΑ.Μ., Ελληνίδες και Έλληνες,


Αυτές τις κρίσιμες ώρες όπου η χώρα οδηγείται σε εξόντωση και η δημοκρατία στο απόσπασμα, οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε για την ζωή μας, τη γη μας, την ελευθερία μας και την αξιοπρέπειά μας με την μαζική παρουσία μας στους δρόμους και τις πλατείες.

Να κινηθούμε όλοι μας, όπως έχει προγραμματισθεί από την Οργανωτική Επιτροπή, για να μην αφήσουμε τους νέους Τσολάκογλου να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους και να αποτρέψουμε τις οποιεσδήποτε προβοκάτσιες επιχειρήσουν να στήσουν απέναντι στις μεγάλες διαδηλώσεις του ελληνικού λαού για να κτυπήσουν το κίνημα αντίστασης με φασιστικές μεθόδους.

Μετά την επίθεση που δέχθηκε το Ε.ΠΑ.Μ. από τους νεοδωσίλογους την Πέμπτη και Παρασκευή, 9 και 10 Φεβρουαρίου, με την φίμωση της φωνής του Δημήτρη Καζάκη στο Ράδιο 9, επιβάλλεται η καθολική συμμετοχή όλων των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. στις σημερινές κινητοποιήσεις και ιδιαίτερα στην μεγάλη πορεία αντίστασης του Περιστερίου (Μετρό Αγ. Αντώνιος, 6 μ.μ.), για να δώσουμε την αποφασιστική απάντησή μας.

Λόγω της απεργίας των μαζικών μέσων μεταφοράς, κινούμαστε ανάλογα με συνεννόηση μεταξύ μας.

Για αύριο, Κυριακή, θα βουλιάξουμε το Σύνταγμα με την παρουσία μας (προσυγκέντρωση στις 4 μ.μ. στον προαύλιο χώρο της Παλαιάς Βουλής) και συντονιζόμαστε, ιδιαίτερα όσοι είναι εκτός Αθηνών ή δεν μπορέσουν να κατέβουν για ανυπέρβλητους λόγους, από τις 2 μ.μ. με την ζωντανή έκτακτη εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη και του Μάνου Κακλαμάνου από το Σύνταγμα, όπου θα βρίσκεται το συνεργείο της ΕΠΑΜ-Web TV με θέμα:

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ».

Στις 5 μ.μ., ο Δημήτρης Καζάκης θα έλθει στην Παλαιά Βουλή, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, απ’ όπου θα μιλήσει στους συγκεντρωμένους Επαμίτες και Επαμίτισσες και στον λαό που θα διαδηλώνει για να δώσει το στίγμα των όσων συμβαίνουν και να θέσει τις «κόκκινες γραμμές» του κινήματος απέναντι στις εξελίξεις.


Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ζωντανή αναμετάδοση των διαδηλώσεων του λαού και της αντίθεσης στην ψήφιση των μέτρων της εξόντωσής του από τους επίορκους.

Για την διαδήλωση της Κυριακής, όλοι και όλες μας που θα συμμετέχουν στο μπλοκ του Ε.ΠΑ.Μ. ειδοποιούνται να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε εξέλιξη και να ακολουθούν τις οδηγίες της ενισχυμένης περιφρούρησης του Μετώπου έτσι ώστε να βαδίσουμε συντεταγμένα και με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.


ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


Η Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.
Αθήνα, 11-2-2012
 Κυριακή 12/2 στις 5:00 μμ στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή). Θα είμαστε όλοι εκεί.