Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.



Ξεκίνησαν και πάλι τα μπλόκα τον αγροτών μέσα  στην λαίλαπα τον μνημονίων με τον πρωθυπουργό τις χώρας να συμμερίζεται τον αγώνα και τον πόνο τον αγροτών αλλά να μην μπορεί να κλάψει.

Από την άλλη μεριά η αξιωματική αντιπολίτευση να λέει πως ξέρουν καλύτερα να χειρίζονται το μνημόνιο και τα παρελκόμενα του και πως αν πέσει το τσίρκο που λέγεται κυβέρνηση θα τους σώσει ο Kυριάκος.
Όσο για την υπόλοιπη αντιπολίτευση έχουν μάθει να κρύβονται καλά πίσω από τα 10 χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημίωσης και να γαβγίζουν σαν σκυλάκια του καναπέ που είναι.

Βρέθηκα και εγώ στο μπλόκο των Mικροθηβών όπου αντίκρισα ανθρώπους περήφανους με χέρια γεμάτα ρόζους που τώρα ζητάνε πίσω την ζωή τους γιατί τους την πήραν "άνθρωποι" που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους καλοταϊσμένα κωλόπαιδα που το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν μια καρέκλα που να περιστρέφεται σε ξύλινο γραφείο. 

Και μέσα σε όλα αυτά να σου και οι αγροτοπατέρες να τους λένε πως τα αιτήματα πρέπει να είναι η επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς και πως μέχρι εχθές όλα ήταν μια χαρά.

Δηλαδή ρε (λεβέντες)* μέχρι εχθές οι αγρότες ζούσαν ξένοιαστοι τρέχοντας στα λιβάδια που καλλιεργούσαν;
Είχαν να πληρώσουνε τους σπόρους και τα λιπάσματα;
Eίχαν να συντηρήσουν τα μηχανήματα τους;
Τα σπίτια τους τα παιδιά τους ζούσαν πλουσιοπάροχα;

Άλλα μου είπαν εμένα χάσανε το εισόδημα τους λίγο λίγο τους κορόιδευαν κάθε φορά οι κυβερνήσεις και τώρα θέλουν να τους πάρουν και το βιός τους και τα παιδιά τους και ότι άλλο τους απέμεινε.

Φεύγοντας όμως από τα σπίτια τους είπαν "ή ταν ή επί τας" δεν θα φύγουν αν δεν πάρουνε πίσω την αξιοπρέπεια τους το βιός τους και την πατρίδα τους γιατί το υποσχέθηκαν στα παιδιά τους.

Και όπως λένε σε παιδί και άγιο αν τάξεις.....

A τους πλησίασαν και κάτι άλλα καλόπαιδα για να τους σώσουν αλλά τους είπαν πρώτα πρέπει να αποκτήσουν ταξική συνείδηση...

Τα μπλόκα είναι υπόθεση όλων μας όλοι στα μπλόκα των αγροτών.
 


λεβέντες = μαλάκες είναι γνωστό πλέον αυτό!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   ΜΟΣΧΟΣ