Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΓΚΙ!!!!!!

 Δεν έχουν περάσει 15 μέρες από τις εκλογές που μια καινούρια κυβέρνηση ανέλαβε σε τούτο τον τόπο και η εκβιασμοί πάνε και έρχονται.Ε.Κ.Τ  Βloomberg  Soible Daisenbloom.Η σαρα η μαρα και το κακό συναπάντημα.
Παρακολουθώ με μεγάλη απογοήτευση τον κ.Βαρουφάκη να λέει ότι το 60 με 70 τις % τον μνημονιακών δεσμεύσεων είναι στην σωστή κατεύθυνση και με ζώνουν τα φίδια.
 Τα φίδια τα γερμανικά και τα αμερικανικα.

 Θα διαπραγματευτούμε αν θα πληρώσουμε εμείς τα παιδιά μας η τα εγγόνια μας τα δανία που πήραν, η τσοχατζόπουλοι η σημίτηδες η "καραμαλιδες" και το σόι τον παπανδρεϊδον.Τρώγανε αυτή τις μίζες από simens-υποβρύχια- αυτοκινητοδρομους- ολυμπιακούς άγωνες κ.τ.λ και εμείς θα διαπραγματευτούμε ποιος θα πλήρωση τον λογαριασμό του διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού του τόπου,Εμείς η τα παιδιά μας;;;

 Εγώ πάλι λέω να το κάνουμε κούγκι!!!

Να κάνουμε σαν  ΕΛΛΗΝΕΣ τιμώντας τους προγόνους μας μια ηρωική έξοδος σαν του μεσολογγίου.
Να σταθούμε στο ύψος τον περιστάσεων για ακόμα μια φορα στην ιστορία μας όπως κάνανε κάτι τρελή και αγράμματοι το 1821 κατά τον χοντρό στο μυαλό και το σώμα πάγκαλο.
 
Να τους στείλουμε στον γερο διάολο!!!!
 Αρκετά δεν έσκυψες το κεφάλι σου νεοέλληνα δεν βαρέθηκες να τρως "καρπαζιές"και να σου λένε σκάσε ξεκινα λοιπόν και μην το σκέφτεσαι ο χρόνος μετράει σε βάρος εσένα και τον παιδίον σου.

Βγάλε τώρα την θηλιά που λέγεται ΕΥΡΩ και κρέμασε την στον λαιμό τις μαντάμ ΜΕΡΚΕΛ.

Αποστολος Μοσχος

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ο Greg Palast με το Μ. Νευραδάκη στο "Διάλογος Radio" - 30/01/2015Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι το ΕΥΡΩ είναι η ασθένεια και όχι η θεραπεία της ασθένειας,


Ο «Διάλογος» της Νέας Υόρκης με το Μιχάλη Νευραδάκη στο e-roi.gr σε μια συνέντευξη με τον παγκόσμιας φήμης ερευνητικό δημοσιογράφο (BBC, The Guardian)και συγγραφέα Greg Palast.

Ο Palast μίλησε για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσιάζει, για το ευρώ, την ιστορία του και τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ο Palast ότι πρέπει να αποχωρήσει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, ενώ επίσης αναφέρθηκε στην έρευνα του που αφορά τον ρόλο της Goldman Sachs στην Ελληνική οικονομική κρίση, αλλά και για την υπό συζήτηση Ευρωατλαντική Συμφωνία (TTIP).

Συγκεκριμένα για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι το ΕΥΡΩ είναι η ασθένεια και όχι η θεραπεία της ασθένειας, με λίγα λόγια θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δύο πράγματα, θέλει να κάνει κάτι που είναι αδύνατον να γίνει, να καταργήσει δηλαδή την λιτότητα που έρχεται μαζί με το ΕΥΡΩ, αλλά να διατηρήσει το ΕΥΡΩ σαν νόμισμα της χώρας. Θέλουν να θεραπεύσουν τον εαυτό τους από την λέπρα αλλά δεν θέλουν να φύγουν από την αποικία λεπρών,και αυτό είναι αδύνατον να συμβεί».
Πηγή: «Ε.ΠΑ.Μ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Συνέντευξη κόλαφος Δ.Καζάκη στη ομάδα του anti-ntp.


http://anti-ntp.blogspot.com/2011/11/anti-ntp_20.html
Μετά από πολύ καιρό καταφέραμε να λύσουμε τα τεχνικά προβλήματα και σας παρουσιάζουμε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Δ.Καζάκης στο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Ο Δάσκαλος για πολλούς Καζάκης παραδίδει μαθήματα οικονομικής ιστορίας, οικονομίας, αναλύει το...
πως εδραιώθηκαν στην παγκόσμια οικονομία οι τραπεζίτες και οι ισχυρές οικογένειες που λεηλατούν τις οικονομίες των εθνών. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τις
παρασκηνιακές κινήσεις του χρηματιστηρίου, της Ένταξης της Ελλάδος στην ζώνη του ευρώ, την κυβέρνηση Καραμανλή - Παπανδρέου, και τον ύποπτο ρόλο της αριστεράς. Στο τέλος σε ένα δυναμικό ξέσπασμα προτείνει λύσεις που μοιάζουν εφικτές (εθνικό νόμισμα, αποδέσμευση από ΕΕ) και υπενθυμίζει το μονοπάτι που οδηγεί στην ανατροπή εν ονόματι ΕΠΑΜ.