Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ



Για να καταργήσεις την εξουσία της ηγεσίας ενός κράτους και να εγκαταστήσεις μια μέθοδο ελεγχόμενης εξουσίας, δηλαδή κοιονοβουλευτισμό, στον οποίο μπορείς σε χρόνο μηδέν να προωθήσεις πρόσωπα που τα ελέγχεις, μέσα από τα ΜΜΕ, που εκ των προτέρων έχεις εξαγοράσει, ακολουθείς τα εξής απλά βήματα.

1. Αγοράζεις το πλειοψηφικό πακέτο των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών μιάς χώρας, χρηματοδοτόντας κάποιους "πλούσιους" της χώρας αυτής.

2. Ωθείς τους "πλούσιους" της χώρας αυτής σε διάφορες παράνομες μεθόδους πλουτισμού, ώστε μετά να μπορείς να τους ελέγχεις ακόμη παραπάνω, έχοντας όλα τα στοιχεία στα χέρια σου. Έτσι έχεις εξασφαλίσει τον απόλυτο έλεγχο των

δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών από ένα και μόνο κέντρο ελέγχου, από όπου προωθείς την προπαγάνδα.

3. Εξασφαλίζεις το πλειοψηφικό πακέτο στις εταιρείες ιδιωτικής τηλεφωνίας, ώστε να ελέγχεις τις παρακολουθήσεις μέσω του δικτύου κεραιών.

4. Γεμίζεις τη χώρα με απόλυτα ελεγχόμενους επαγγελματίες πεμπτοφαλαγγίτες, δήθεν λαθρομετανάστες, καθώς και με ανεξέλεγκτο αριθμό εξαθλιωμένων πραγματικών λαθρομεταναστών αυξάνοντας έτσι την μάζα των μη εχόντων στον ήλιο μοίρα. Ηκρίσιμη μάζα των εξαθλιωμένων που απαιτούνται για να υπάρξει πραγματκή λαϊκή έκρηξη οργής είναι το 20% του πληθυσμού των ανδρών σε ηλικίες 15 έως 45 ετών.

5. Βγάζεις στο δρόμο τους πεμπτοφαλαγγίτες, και βάζεις τα κανάλια των ΜΜΕ να κουρντίζουν την λαϊκή μάζα και να την αγχώνουν μέχρι να την βγάλουν στο δρόμο.

6. Με μαζικά SMS καθοδηγείς αυτούς που είναι έξω στους δρόμους εκεί που θέλεις, δίνοντάς τους τις ψεύτικες πληροφορίες που θέλεις, αφού ξέρεις ποιοί είναι στους δρόμους "αυθορμήτως εξεγερμένοι", από την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ της θέσης των κινητών τους από τις κεραίες της τηλεφωνίας.

7. Διαλύονται τα πάντα και ο έχων την εξουσία του κράτους χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς αμύνης, αστυνομία, ίσως και στρατό για να ελέγξει την κατάσταση.

8. Βάζεις τους πεμπτοφαλαγγίτες, που είναι επαγγελματίες μισθοφόροι να σκοτώσουν όσους πολίτες χρειαστεί για να κριθεί από την "διεθνή κοινότητα", την κοινότητα δηλαδή που ήδη ελέγχεται από τα λαμόγια, ο έχων την εξουσία του κράτους εγκληματίας πολέμου.

9. Τον ωθείς για να "γλυτώσει" να προχωρήσει σε "δημοκρατικές παραχωρήσεις", λέγοντάς του ότι έτσι θα σώσει το τομάρι του.

10. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που θα έχουν στις τάξεις τους όλα τα απιτούμενα άτομα με όλα τα απαιτούμενα προσόντα παίρνουν τον έλεγχο και εγκαθιδρύουν τον "ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ".

11. Αμέσως η "διεθνής κοινότης", αναγνωρίζει ότι επιτέλους κυβερνούν κάποιοι με "κύρος" και αυτό προβάλλεται από τα ΜΜΕ.

12. Τα απαιτούμενα προσόντα των πολιτικών που θα χρησιμοποιήσεις είναι:

α. Να μην έχουν δουλέψει ποτέ, ή οι δουλειές που κάνανε να είναι συστηματικές απάτες και λαμογιές.

β. Να μη τους ξέρει ούτε η μάνα τους και να έχουν γίνει γνωστοί μέσω των ΜΜΕ.

γ. Να έχουν IQ ραδικιού.

δ. Να έχουν "αποκλίνουσα" σεξουαλική συμπεριφορά

ε. Πάνω από όλα να έχουν οικολογική συνείδηση και να γνωρίζουν τους "κινδύνους" από την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη.

στ. Να είναι της άποψης ότι η ιστορία όλων των λαών πρέπει να ξαναγραφεί.

13. Μετά από όλα αυτά τα ΜΜΕ φροντίζουν μέσα από το σύνολο σχεδόν του προγράμματός τους να κρατούν τον κόσμο ανήσυχο για το αύριο, ώστε να είνα απόλυτα ελεγχόμενος. Και λίγος ψεκασμός κατασταλτικών ουσιών μέσω chemtrails δεν βλάπτει.

Εφόσον δεν απαιτείται, κάποια από τα παραπάνω βήματα δεν εκτέλούνται.

Κάθε ομοιότητα με γεγονότα των οποίων έχετε την προσωπική εμπειρία, ή έχετε ακούσει ότι έχουν συμβεί δεν είναι καθόλου συμπτωματική.

Μετά την Αίγυπτο, χαμός και στη Λιβύη. Χιλιάδες πλέον οι νεκροί. Ήρθε η ώρα για "πλέρια δημοκρατία" και στη χώρα αυτή, όπως και στις υπόλοιπες της περιφέρειας της Μεσογείου. Ήρθε η ώρα της "Μεσογειακής Ένωσης".

Διαδώστε το άρθρο σε όλα τα blogs.

Να είστε καλά

Λιακόπουλος Δημοσθένης

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κατάθλιψη: 10 μύθοι ζητούν απαντήσεις

Άλλοτε σοβαρή και άλλοτε «επιφανειακή», η κατάθλιψη τείνει να εξελιχθεί σε πραγματική μάστιγα. Δείτε, ποια είναι η παραφιλολογία που την ακολουθεί και αναγνωρίστε τα «ύπουλα» συμπτώματα, μιας ασθένειας που δεν κάνει διακρίσεις....
Μύθος 1: Η κατάθλιψη δεν είναι πραγματική αρρώστια

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα διαδεδομένο μύθο καθώς η κατάθλιψη είναι μια σοβαρή πάθηση που δεν επηρεάζει μόνο τη διάθεση και τις σκέψεις του ατόμου αλλά και το σώμα του. Έρευνες αποκαλύπτουν πως η κατάθλιψη έχει τόσο γενετικές όσο και βιολογικές αιτίες. Όσοι παλεύουν με την κατάθλιψη έχουν υψηλότερα ποσοστά της λεγόμενης ορμόνης του άγχους στο σώμα τους ενώ η εγκεφαλική τους δραστηριότητα παρουσιάζεται μειωμένη σε ορισμένα σημεία του εγκεφάλου.


Μύθος 2: Ακόμη και δεχτούμε πως η κατάθλιψη είναι αρρώστια, δεν μπορούμε να την γιατρέψουμε

Λάθος και πάλι λάθος καθώς η κατάθλιψη είναι ιάσιμη κατά ένα μέρος και άτομα που πάσχουν από αυτή έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης κατά 80% μετά από φαρμακευτική αγωγή. Και καθώς η ιατρική προοδεύει και τα φάρμακα εξελίσσονται, το ποσοστό αυτό αναμένεται να ανέβει και άλλο. Το πρώτο λοιπόν που πρέπει να κάνει κάποιος που υποψιάζεται πως πάσχει από κατάθλιψη είναι να εξεταστεί από ειδικό γιατρό, ώστε να αποκλειστούν άλλες παθήσεις με παρόμοια συμπτώματα, όπως π.χ. ο θυρεοειδής. Αν η διάγνωση μιλήσει για κατάθλιψη, τότε θα εξεταστούν όλες οι παράμετροι και θα δοθεί η κατάλληλη αγωγή.


Μύθος 3: Η κατάθλιψη είναι κάτι φυσιολογικό ακριβώς όπως μας συμβαίνει τις μέρες που «πέφτουμε» ψυχολογικά

Το να εξισώνουμε την κατάθλιψη με τις μέρες που έχουμε τις «μαύρες» μας είναι σαν να θεωρούμε το ίδιο ένα απλό κρυολόγημα με την πνευμονία. Σε όλους μας συμβαίνει να «πέφτουμε» ψυχολογικά εξαιτίας μιας απογοήτευσης ή ενός δυσάρεστου γεγονότος είτε ακόμη και λόγω συννεφιάς. Όμως, αυτό είναι φυσιολογικό και κρατά 1-2 μέρες σε αντίθεση με την κατάθλιψη που μας βασανίζει για εβδομάδες, μήνες ή χρόνια.


Μύθος 4: Οι άνθρωποι που πιστεύουν πως έχουν κατάθλιψη απλά είναι ηττοπαθείς και με ελάχιστη αυτοπεποίθηση

Ίσως ένας από τους πιο διαδεδομένους μύθους στην ιστορία της κατάθλιψης. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά πρόσωπα που έχουν πια περάσει στην ιστορία παρόλο που έπασχαν από κατάθλιψη: Ναπολέων Βοναπάρτης, Μέγας Αλέξανδρος, Ισαάκ Νεύτων, Μπετόβεν, Μιχαήλ Άγγελος. Άτομα που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει ηττοπαθή ή χωρίς αυτοπεποίθηση…


Μύθος 5: Μπορούμε μόνοι μας να πολεμήσουμε την κατάθλιψη. Αν δεν μπορούμε, σημαίνει πως είμαστε αδύναμοι

Η κατάθλιψη δεν εξαφανίζεται μαγικά σε μία νύχτα γιατί είναι ασθένεια, όπως ο διαβήτης ή ο καρκίνος και προκαλείται από χημικές αλλαγές στον οργανισμό μας. Η θετική σκέψη μπορεί να βοηθά την ψυχολογία αλλά σίγουρα δεν καταπολεμά ασθένειες. Και σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί κάποιος από μόνος του να πολεμήσει την κατάθλιψη επειδή έχει ισχυρό χαρακτήρα και θέληση για ζωή.


Μύθος 6: Η κατάθλιψη θα περάσει από… μόνη της!

Ναι, η κατάθλιψη μπορεί να φύγει από μόνη της αλλά για… λίγο και σίγουρα θα επιστρέψει δριμύτερη και θα διαρκέσει μήνες ή χρόνια. Δυστυχώς, η επιστήμη αναφέρει, πως όποιος έχει υποστεί ένα σοβαρό επεισόδιο κατάθλιψης έστω για μία φορά στη ζωή του, κάποια στιγμή θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με κάτι αντίστοιχο και δεν θα «περάσει» αν δεν ζητήσει ιατρική βοήθεια.


Μύθος 7: Η κατάθλιψη έρχεται γιατί μεγαλώνουμε

Η κατάθλιψη δεν έρχεται «πακέτο» με τα γεράματα αλλά δυστυχώς πολλοί ηλικιωμένοι βιώνουν πιο δύσκολες καταστάσεις από τους νέους: απώλεια φίλων, συγγενών ή οικογένειας, αρρώστιες, μοναξιά και οικονομικά προβλήματα. Όλα αυτά λειτουργούν σωρευτικά με αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι άνω των 60 να νιώθουν αποκομμένοι από τις χαρές της ζωής, γεγονός που δεν σημαίνει όμως αυτόματα, πως πάσχουν από κατάθλιψη.


Μύθος 8: Η κατάθλιψη προσβάλει μόνο τις γυναίκες

Άλλος ένας ιδιαίτερα διαδεδομένος μύθος. Η κατάθλιψη «χτυπά» τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες αλλά φαίνεται πώς «προτιμά» τις γυναίκες καθώς είναι εκείνες που ζητούν ιατρική βοήθεια και καταγράφεται το περιστατικό τους. Αντίθετα, η κουλτούρα με την οποία έχουν μεγαλώσει πολλοί άνδρες, δεν τους επιτρέπει να ζητήσουν βοήθεια καθώς νιώθουν ντροπή και αμηχανία. Ωστόσο, πρόκειται για μια εντελώς λανθασμένη τακτική, καθώς σύμφωνα με στοιχεία, οι άνδρες είναι εκείνοι που αυτοκτονούν σε μεγαλύτερο ποσοστό, όταν πάσχουν από κατάθλιψη γιατί δεν αναζητούν βοήθεια και έρχονται αντιμέτωποι με το προσωπικό τους αδιέξοδο.


Μύθος 9: Η κατάθλιψη δεν «χτυπά» εφήβους

Όχι, η κατάθλιψη δεν είναι ένα εφηβικό καπρίτσιο, που θα περάσει μόλις πατήσουμε τα 18. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο ψυχικής υγείας, η κατάθλιψη εμφανίζεται σε 1 από τα 33 παιδιά και σε 1 από τους 8 ενήλικες, πράγμα που σημαίνει πώς δεν κάνει διακρίσεις σε ηλικία. Δυστυχώς, τα παιδιά δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους, όπως οι ενήλικες και γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους γονείς στα συμπτώματα που μπορεί να «κρύβουν» κατάθλιψη.


Μύθος 10: Αν κάποιος στην οικογένειά σας πάσχει από κατάθλιψη, τότε θα την «κληρονομήσετε» και εσείς

Ακριβώς όπως μπορεί να κληρονομήσετε διαβήτη ή υπέρταση από την οικογένειά σας, μπορεί να συμβεί και στην περίπτωση της κατάθλιψης. Η κληρονομικότητα παίζει σοβαρό ρόλο στην υγεία μας αλλά σίγουρα όχι τον πιο σημαντικό. Αν υπάρχει στην οικογένειά σας ιστορικό κατάθλιψης, απλά θα πρέπει να είστε περισσότερο «υποψιασμένοι» στα συμπτώματα που μπορεί να κρύβουν από μια απλή κακοκεφιά μέχρι μια ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση κατάθλιψης.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Το Στόουνχετζ στην Αγγλία το έκτισαν Έλληνες προς τιμή του Απόλλωνα;



Ο Διόδωρος Σικελιώτης στα ιστορικά του, γράφει ότι οι Υπερβόρειοι έλεγαν ότι στο νησί τους τη Βρετανία, υπήρχε ένας ναός του Απόλλωνα με το σχήμα του σημερινού Στόουνχετζ και ότι είχε χτιστεί από Έλληνες. Εκτός του Διόδωρου Σικελιώτη το γράφει και ο Στράβων στον τρίτο τόμο στα γεωγραφικά. Το Στοουνχετζ άρχισε να κτίζεται το 3000 π.χ και ολοκληρώθηκε γύρω στο 1500 π.χ. Εκτός τώρα από τους ιστορικούς που μπορούν μερικοί να πουν ότι ίσως κάνουν λάθος (αυτό ισχυρίζονται οι Άγγλοι) έχουμε και άλλα στοιχεία που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα.

Στο Στοουνχετζ υπάρχουν χαραγμένα μυκηναϊκά ξίφη και διπλός πέλεκυς τα οποία δεν αμφισβητούνται από κανέναν.(Φώτο (1) κάτω: τον διπλό πέλεκυ δεν βρήκα Φώτο). Επίσης κοντά στο μνημείο βρέθηκε τάφος ενός παιδιού 14 ή 15 ετών με ένα κολιέ από 90 κεχριμπαρένιες χάντρες. Η ανάλυση των οστών έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο σκελετός ανήκει σε άτομο από την Μεσόγειο. Κάτω βλέπουμε επίσης το δακτυλίδι του Μίνωα.
(Φώτο(2) ): Στην κορυφή του λόφου παρατηρείστε ένα κυκλοτερές κτίσμα που περιβάλλεται από ορθόλιθους. Αν η κατασκευή αντιπροσώπευε ένα αστρονομικό παρατηρητήριο, θα μπορούσαμε να το συσχετίσουμε με την κυκλική δομή κατασκευής του Στόουνχεντζ σύμφωνα με αυτά που γράψει και ο Διόδωρος Σικελιώτης.


Στην Φώτο (4)είναι ο υπολογιστής εκλείψεων που βρέθηκε στο Λασίθι και σύμφωνα με τον κ. Μήνα Τσικριτζη ο υπολογιστής αυτός είναι μια μινιατουρα ακριβειας του Στόουνχεντζ. Νομίζω ότι πολλά δεν είναι μαζεμένα για να φαίνονται συμπτώσεις; Ύστερα εκείνη την εποχή ήταν δυνατόν οι άγγλοι να είχαν τόσο προηγουμένη τεχνολογία αφού κατοικούσαν σχεδόν σε σπηλιές και τρέφονταν και με αρουραίους; Αυτοί δεν ήξεραν να χρησιμοποιούν τον κασσίτερο τους και έρχονταν οι Κρήτες και τον έβγαζαν.

Περιοδικό Ανεξήγητο
Πηγή: diadrastiko: Το Στόουνχετζ στην Αγγλία το έκτισαν Έλληνες προς τιμή του Απόλλωνα; http://diadrastiko.blogspot.com/2012/08/blog-post_8067.html#ixzz24YbIAc8Q