Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Να ξεχάσουμε ;;;


Του Βασίλη Λεβεντη

Επιτέλους να και μια πορεία – πλατειομάζωξη με νόημα. Επιτέλους για να δουν όλοι στην φιλανθρώπινη και πανεθνική Ευρώπη το τι πραγματικά θέλει ο Ευρωελληνικός λαός. Νιώθω βαθύτατα συγκινημένος για την απόφαση έστω μιας μερίδας των συνανθρώπων μου και πανΕυρωπαϊστών για να πράξουν κάτι που πραγματικά έχει βάση και λογική, που πρέπει όλοι μας να αγκαλιάσουμε και να αφήσουμε στο Καιάδα ότι μας χωρίζει , γιατί πολύ απλά αυτό είναι το σωστό και η λογική πορεία της Ευρωχώρας μας.

 Ν...α ξεχάσουμε τους σχεδόν 6.000 (κατ΄άλλους 10.000)νεκρούς από αυτοκτονίες, να ξεχάσουμε τους σχεδόν 2.000.000 άνεργους , τους υποτυπωδώς συνταξιοδοτημένους παππούδες , γιαγιάδες, πατεράδες, μητέρες. Για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής αλλά σιγά και μη φτάνουν τα χρήματα τους για αυτό.

Να ξεχάσουμε να αγοράζουμε είδη πρώτης ανάγκης αλλά και τρίτης και τέταρτης ….

Να ξεχάσουμε να παίρνουμε μια σαχλαμάρα για μας ή πρώτα από όλα για τα παιδιά μας.
 Να ξεχάσουμε μια σαλάτα, πατάτες, μεζέ και κρασί και παρέα για την ανάσα της ψυχούλας μας.

Να ξεχάσουμε να πάρουμε αυτό που είχε βάλει στο μάτι ο έρωτάς μας, για να την / τον κάνουμε να γελάσει και να κερδίσουμε ένα παραπάνω φιλί και χάδι. Αλλά να μην ξεχάσουμε κάτι…..

Οτι αν οι περισσότεροι συμφωνείτε με τη δεύτερη παράγραφο να πάμε να εξηγήσουμε σε εκείνους στην πρώτη παράγραφο σε τι έχουμε φταίξει και δεν πιστεύουν στη δεύτερη παράγραφο και παρέα να την αλλάξουμε παίρνοντας στα χέρια μας και στην αγκαλιά μας την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

 Υ.Γ. την Ευρώπη ή οτιδήποτε άλλο γράφω την αναφέρω με κεφαλαίο «Ε» γιατί είναι κτήμα μας και εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.