Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Δεν άντεχε άλλο σεξ και πήρε την αστυνομία

Θα τον ζήλευαν πολλοί άντρες σε αυτόν τον πλανήτη αλλά η ευλογία έγινε κατάρα για έναν 43χρονο Γερμανό που έπεσε θύμα της έντονων σεξουαλικών ορέξεων της ερωτικής του συντρόφου. Ο 43χρονος εξαντλημένος από τις πολλαπλές ερωτικές περιπτύξεις, κατέφυγε στη γερμανική αστυνομία για να γλιτώσει. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές του Μονάχου, η γνωριμία του ζευγαριού σε τοπική παμπ κατέληξε σε ατελείωτο σεξ, με αποτέλεσμα όταν εκείνος θέλησε να φύγει, η ακόρεστη σύντροφός του αμπάρωσε την πόρτα και το μόνο που κατάφερε το θύμα ήταν να βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού και να καλέσει την αστυνομία με το κινητό του τηλέφωνο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αστυνομικοί που κατέφτασαν στο σπίτι, ανέφεραν ότι δέχτηκαν και οι ίδιοι ανήθικες προτάσεις από τη 47χρονη η οποία τελικώς συνελήφθη και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και της παράνομης κατακράτησης προσώπου.

Το ΕΠΑΜ στην μάχη των εκλογών!




Με απόφαση του συνεδρίου του, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο αποφάσισε να δώσει την πολιτική μάχη των εκλογών. Η προκήρυξη των εκλογών για την 6η Μαΐου από τον Λουκά Παπαδήμο βρήκε τις περισσότερες οργανώσεις του ΕΠΑΜ σε οργασμό δουλειάς. Οι απαιτήσεις τεράστιες από ένα κίνημα που έχει μόλις 8 μήνες ζωής. Όμως οι σχέσεις και οι «δεσμοί αίματος» που οικοδόμησε με πολύ πλατιά στρώματα του λαού, δεν του επιτρέπουν να μην ανταποκριθεί στις εκκλήσεις των μελών και των φίλων του.
Ναι, το ΕΠΑΜ κατεβαίνει στις εκλογές! Και κατεβαίνει για να αναδείξει έναν ριζικά διαφορετικό τρόπο αντιπολίτευσης απέναντι στο νεοκατοχικό καθεστώς και στην προσκυνημένη αριστερά όλων των αποχρώσεων. Και κατεβαίνει σε συνεργασία με δυνάμεις, πρωτοβουλίες και κινήσεις, αλλά και με ανεξάρτητους αγωνιστές, που συναντήθηκαν στον αγώνα για την αφύπνιση και κινητοποίηση του λαού ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας. Κατεβαίνει στηρίζοντας τον μοναδικό αντικατοχικό πόλο αντίστασης του λαού. Το μοναδικό ψηφοδέλτιο που μπορεί δίκαια να υπερηφανευτεί ότι προέρχεται και εκφράζει αυτούσια τον ίδιο τον λαό.
Οι οργανώσεις του ΕΠΑΜ σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με τους φίλους του Μετώπου και όλους του συναγωνιστές στους κοινούς αγώνες καλούνται έως το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης 19/4 να επιλέξουν τους υποψηφίους της εκλογικής μάχης. Η τήρηση της προθεσμίας αυτής έχει καίρια σημασία μιας και ο νόμος προβλέπει την κατάθεση υποψηφιοτήτων εντός 9 ημερολογιακών ημερών από την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.
Οι οργανώσεις θα πρέπει επίσης να φροντίσουν για την εξοικονόμηση των αρχικών εκλογικών εξόδων που ανέρχονται σε τουλάχιστον 300 ευρώ ανά υποψήφιο της περιοχής τους.
Όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η προσωπική στράτευση του κάθε μέλους και φίλου του ΕΠΑΜ στον προεκλογικό αγώνα. Ο σωστός σχεδιασμός της προεκλογικής δράσης κάθε οργάνωσης με συνεχή παρουσία στις γειτονιές (εξορμήσεις, τραπεζάκια, περίπτερα) δουλειά πόρτα-πόρτα και με συσκέψεις θα εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από εμάς και τη δουλειά μας εξαρτάται.
11/4/2012

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Όπλα και χρυσός στα σπίτια του Άκη

Η αστυνομική έρευνα που έγινε κατά τη διάρκεια σύλληψης του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και αυτή που ακολούθησε σε σπίτια της οικογένειας και συγκεκριμένα της κόρης του (Αρετή), έφερε στην επιφάνεια ευρήματα και έγγραφα που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση που κατηγορείται ο πρώην υπουργός. Σημαντικότερο εύρημα είναι οι ράβδοι χρυσού (έρευνες αναφέρουν για 10 ράβδους) που βρέθηκαν στα σπίτια της οικογένειας και 15 όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Στις 6 Μαϊου οι κάλπες ανακοίνωσε ο Παπαδήμος

Για τις 6 Μαίου κλειδώνουν τελικά οι εκλογές, όπως ανακοίνωσε σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
«Εισηγούμαι να προταθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η διάλυση της Βουλής, η προκήρυξη εκλογών στις 6 Μαΐου και η σύγκλιση της νέας Βουλής την 17η Μαΐου», ανέφερε ο πρωθυπουργός. Παράλληλα συνέστησε στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να μεριμνήσουν μεν για την επανεκλογή τους, αλλά, ταυτόχρονα, να ανταποκριθούν μέχρι τέλους στα κυβερνητικά τους καθήκοντα.
Δεν παρέλειψε βέβαια να τονίσει ότι μέχρι τις εκλογές απαιτείται η λήψη σημαντικών αποφάσεων όπως η διαμόρφωση των όρων για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός βρίσκεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.

ο Τόλης Μουμτζόγλου, αθλητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, επισκέφθηκε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στα Βριλήσσια, αλλά προς έκπληξή του, του απαγορεύτηκε η είσοδος!

Αναπηρία STOP!
Αναπηρία STOP!


Τη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012, το μεσημέρι, μου απαγορεύτηκε η είσοδος στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδος, στο υποκατάστημα των Βριλησσίων, με την πρόφαση ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν κάποιο άλλο άτομο με αμαξίδιο μπήκε στην τράπεζα και πυροβόλησε κάποιον υπάλληλο. Από τότε, η πολιτική της τράπεζας είναι να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την είσοδο σε άτομα με αναπηρία και να τα εξυπηρετεί έξω από το κατάστημα,στο πεζοδρόμιο.
Όταν ζήτησα από κάποιον υπεύθυνο που βγήκε έξω να μου δώσει εξηγήσεις για αυτήν την απαγόρευση και να μου εξηγήσει ποια είναι η μέριμνα της τράπεζας για την είσοδο των ανθρώπων με καροτσάκι, αυτός με αγνόησε επιδεικτικά και μπήκε μέσα. Όταν κατάφερα, με κίνδυνο της σωματικής μου ακεραιότητας να μπω στην τράπεζα, αφήνοντας το αναπηρικό μου αμαξίδιο απ’έξω, αυτός δε δίστασε να μου επιτεθεί φραστικά και ίσως και σωματικά,αν δεν είχε υπάρξει παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Ερωτώμενος ο διευθυντής της τράπεζας γιατί δε φροντίζει να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στις θύρες ασφαλείας έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται οι άνθρωποι με αμαξίδιο, αυτός απάντησε: «Αυτά δεν είναι δική μου δικαιοδοσία, με πόρτες θα κάθομαι να ασχολούμαι;».
Φεύγοντας από εκεί τηλεφώνησα στην αρμόδια υπηρεσία παραπόνων της τράπεζας και κατήγγειλα το περιστατικό (Αρ. παραπόνου 1008929-12).
Τόλης Μουμτζόγλου


Την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, μου τηλεφώνησε κάποια κυρία, εκπρόσωπος της τράπεζας, η οποία επιβεβαίωσε το περιστατικό με τον πυροβολισμό του υπαλλήλου από κάποιο άτομο με αμαξίδιο και «εξήγησε» ότι μετά από αυτό οι υπάλληλοι είναι επιφυλακτικοί στο να αφήσουν κάποιο άτομο με καρότσι να μπει μέσα στην τράπεζα. Ως μόνη απάντηση σε όλο αυτό το ρατσιστικό περιστατικό είχε να πει ότι θα φροντίσει να ενεργοποιηθεί το κουμπί για ΑΜΕΑ που υπάρχει έξω από τις τράπεζες, αλλά που ποτέ δε δουλεύει. Κατά τα άλλα να μην είμαι πολύ «απαιτητικός», γιατί «έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα με την προσβασιμότητα, δεν τα ξέρεις τώρα;».
Θεωρώ τη συμπεριφορά των υπαλλήλων, καθώς και την πολιτική της τράπεζας άκρως ρατσιστική για αυτό και θα ήθελα να τα καταγγείλω σε οποιονδήποτε αρμόδιο φορέα, μέσο μαζικής ενημέρωσης και όποιον άλλο ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο θέμα. Απαίτηση μου είναι ο σεβασμός και η ίση μεταχείριση, όπως και η άμεση μέριμνα όλων των τραπεζών, και όχι μόνο της συγκεκριμένης, στα θέματα προσβασιμότητας.
Το τηλέφωνο μου είναι: 6977937984, e-mail: moumtol@hotmail.com
Με εκτίμηση,
Απόστολος Μουμτζόγλου

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Το Κουδούνι...

Για να καταλαβεται τι περιμενει τα παιδια ολον μας.
 

Παρουσιαστής «έφαγε» γιαούρτια και αυγά στον αέρα! (βίντεο)





Πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα συνέβη
γύρω στις
21.20 το βράδυ, στο τηλεοπτικό σταθμό Ήπειρος Tv1, ενώ το δελτίο
ειδήσεων βρισκόταν σε εξέλιξη με καλεσμένο στο στούντιο.

Άγνωστοι εισέβαλαν στο κανάλι και επιτέθηκαν με αυγά και γιαούρτια στον παρουσιαστή Παναγιώτη Μπούρχα.
Ο λόγος της ενέργειας ήταν γιατί την
περασμένη Πέμπτη στην εκπομπή ΕΝ ΛΕΥΚΩ o Παναγιώτης Μπούρχας φιλοξένησε
τηλεφωνικά τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής.

Οργισμένος ο Καραμανλής με τον Σαμαρά εξαιτίας του Πούτιν!




-Είναι κότα ο Αντωνάκης…Ένα μηνα πριν βρέθηκε στη Ρωσία και συναντήθηκε με τον Πούτιν και σήμερα δεν έχει τα κότσια να βγάλει έστω μια ανακοίνωση για την άρνηση της κυβέρνησης στη πρόσθεσή του να επισκεφθεί το Άγιο Όρος…
Πρώτη φορά οι συνομιλητές του Καραμανλή που σπεύδουν στη Ραφήνα να του ευχηθούν για το Πάσχα τον είδαν τόσο θυμωμένο.
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο Σαμαράς δεν τόλμησε να εκδώσει ούτε καν μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το τεράστιο πολιτικό και διπλωματικό θέμα που προκαλεί η απόρριψη της ανεπίσημης επίσκεψης του Ρώσου ηγέτη από την ελληνική κυβέρνηση. Και μάλιστα όταν ο υπουργός Εξωτερικών προέρχεται από τη ΝΔ!
-Είναι εγκληματική αυτή η στάση απέναντι σε μια χώρα και έναν ηγέτη που στην βοήθεια του οποίου θα προστρέξουμε πολύ σύντομα και με μαθηματική ακρίβεια…,
Υποστηρίζει στους συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Καραμανλή να κάνει στροφή 180 μοιρών και να δέχεται στη Ραφήνα τόσο τη Ντόρα Μπακογιάννη όσο και τον Πάνο Καμμένο, οι οποίοι έχουν ζητήσει να τον δουν…

Είσαι άνεργος; Μάθε υπολογιστή με επιδότηση και επίδομα


Είσαι νέος ή άνω των 55 άνεργος και θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στις νέες τεχνολογίες; Τώρα με λίγη τύχη μπορείς, μέσω ενός νέου προγράμματος του υπ. Εργασίας, το οποίο στοχεύει στην κατάρτιση ανέργων σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών. (ΤΠΕ)

Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους θα ξεκινήσουν να υποβάλλονται από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Απριλίου έως την Παρασκευή 25/05/2012.Το πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων είναι διάρκειας 100 ωρών με συνολικό προϋπολογισμό 22.000.000 €.

Που και ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση

Οι άνεργοι που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Μητρώο Ωφελουμένων για να καταρτιστούν στο πρόγραμμα, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, στην ειδική ιστοσελίδα (http://www.voucher.gov.gr) (σ.σ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) τη φόρμα «Αίτηση συμμετοχής».

Δικαίωμα συμμετοχής στη Δράση και εγγραφής στο Μητρώο Ωφελουμένων έχουν οι άνεργοι, που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.

Ωστόσο δεν επιτρέπεται να έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο ημερολογιακό έτος ή να παρακολουθούν άλλο πρόγραμμα κατάρτισης, που οδηγεί σε πιστοποίηση βασικών δεξιοτήτων ΤΠΕ.

Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης είναι υποχρεωτική για τους Ωφελούμενους.



Πως θα γίνει η επιλογή και πόσοι άνεργοι θα επιλεγούν

Οι άνεργοι θα επιλεγούν μέσω αυτοματοποιημένης ηλεκτρονικής διαδικασίας και με συγκεκριμένα κριτήρια (ηλικία και διάρκεια ανεργίας), με προτεραιότητα στους ανέργους νέους και στους ανέργους άνω των 55 ετών, και θα εγγραφούν από τον ΟΑΕΔ στο Μητρώο Ωφελουμένων της δράσης.

Ο αριθμός των Ωφελουμένων που θα συμμετέχουν στα προγράμματα κατάρτισης, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, ανέρχεται περίπου σε 18.332 άτομα.

Τα οφέλη για τους ανέργους

Κάθε Ωφελούμενος θα παραλάβει Επιταγή Κατάρτισης οικονομικής αξίας 700 ευρώ, η οποία ενσωματώνει την αμοιβή του ΚΕΚ για τις υπηρεσίες που παρέχει, καθώς και για τις υπηρεσίες πιστοποίησης των γνώσεων.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης και κατόπιν συμμετοχής του στη διαδικασία πιστοποίησης των δεξιοτήτων του, δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο έχει συνολική αξία πεντακόσια (500) ευρώ.

Η «παγίδα»

Για τους Ωφελούµενους γίνεται αναστολή του επιδόματος ανεργίας για όσο χρόνο διαρκεί η κατάρτισή τους. Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος κατάρτισης αποτελεί ημερομηνίααναστολής του επιδόματος ανεργίας, το οποίο δικαιούνται να συνεχίσουν να λαµβάνουν α̟πό την επομένη της ολοκλήρωσης της συμμετοχής τους στη δράση. Το χρονικό διάστηµα που διαρκεί η κατάρτιση συνυπολογίζεται στο χρόνο επιδότησης της ανεργίας τους.

Η καινοτομία

Καινοτομία του προγράμματος αποτελεί η χρήση για πρώτη φορά σε προγράμματα κατάρτισης ανέργων του Υπ. Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και του ΟΑΕΔ, της «επιταγής κατάρτισης», η οποία θα χορηγείται από τα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ στους ανέργους, προκειμένου να καταρτιστούν σε πιστοποιημένα ΚΕΚ της επιλογής τους, στο παραπάνω γνωστικό αντικείμενο.

Η κατάρτιση θα υλοποιηθεί από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), τα οποία θα παρέχουν στους καταρτιζόμενους και τη δυνατότητα πιστοποίησης από Φορείς Πιστοποίησης των βασικών δεξιοτήτων στη χρήση ΤΠΕ, που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της κατάρτισης.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό του προγράμματος