Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Καλύτερα να φύγεις ματωμένος στην παλαίστρα

Γι' αυτό, λοιπόν, ντου ξελευτερία
στ' όνειρό μας να 'ρθει το ξαστέρωμα.
Μη τους δώσεις άλλη μια ευκαιρία,
θα 'ναι το έσχατο ξενέρωμα.
Γι' αυτό, λοιπόν, ντου ξελευτερία,
βλασφήμιες και βρεγμένη τάβλα.
Είμαστε πάτσι, κομμένη η αβαρεία
- τόσα χρόνια τους πληρώναμε τα ναύλα.
http://youtu.be/AKS9Uns4q2k
Καλύτερα να φύγεις ματωμένος στην παλαίστρα
παρά τα όμορφα να σε βρουν στη χέστρα.

Αντί να αλλάζεις το ζυγό σταματά να σαι βόδι

Στον τενεκέ των σκουπιδιών, κοπρόσκυλα οι πρωτάτοι
Αλφάδιασαν στα μέτρα τους και ίδιοι είναι όλοι
Τα αυτιά σου άνοιξε καλά και άκουσε Μανώλη
Αντί να αλλάζεις το ζυγό σταματά να σαι βόδι
Σταμάτα...

Τρύπες φιλέ μου μπαλώνεις
Μάθε πώς να τις ξηλώνεις
Κι αν παθητικά θυμώνεις

Βολεύεσαι κι αμύνεσαι
Ιστορικά ευθύνεσαι
Γίναμε σκλάβοι δέκα τυπάκων
που τον πλανήτη τον κρεμάνε σαν μπρελόκ
θερίζουν πλούτη και σπέρνουν πείνα
θέλουν να δουν να φτύνουμε αίμα στη ρουτίνα
νοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου
τους ψηφοφόρους που χεις μέσα στην κοιλιά σου
θα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν
και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουν
Αξιοπρέπεια κι αρχές λείπουν ταξίδι
και την καρδιά μας που διψά ποτίζουν ξίδι
ματαιόδοξοι μασόνοι κυβερνάνε ρε
μα οι μεγάλοι χορηγοί που πολύ μας αγαπάνε
θα μας γλιτώσουν, είναι σπουδαίοι
θα μας αφήσουν να ρημάξουμε στα βράχια τελευταίοι
δημοκρατία κι αξιοκρατία
πλέον πωλούνται σε πανέρια σ ευκαιρία
μα εμείς πονάμε αυτό τον τόπο
σφίγγουμε δόντια και λουριά για την Ελλάδα, ρε γαμώ το
νομίζουνε ποτέ δε θα μιλάμε,
όμως τα πρόβατα τους λύκους θα τους φάνε.

50 υποψήφιοι εθνοπατέρες και εθνομητέρες τώρα στο σπίτι του Σταύρου Ψυχάρη






Την είδηση έβγαλε πριν λίγο το Fimotro και αφορά τη γνωστή δεξίωση που γίνεται το Σάββατο την παραμονή των εθνικών εκλογών στο σπίτι του Σταύρου Ψυχάρη. Δηλαδή αυτή την ώρα καμιά 50αριά υποψήφιοι εθνοπατέρες και εθνομητέρες συνωστίζονται με τα μάτια ερμητικά κλειστά στο σπίτι του γνωστού εκδότη και σχεδιάζουν (κάθε φορά) τον τρόπο που θα σώσουν την Ελλάδα. Μισό αιώνα μας σώζουν και είδατε που καταλήξαμε. Η αντίστοιχη δεξίωση του 2009 είχε προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο. Τότε η δεξίωση του Ψυχάρη είχε αποκαλυφθεί από το Enimerosi 24 και το NONEWS.

Εκείνη η δεξίωση είχε σχολιασθεί ως εξής από το διαδίκτυο>

Γράφει ο Ζάχος

Μόλις είχαν απολυμάνει τις παλάμες τους απο τις χειραψίες με τον χαμερπή λαουτζίκο.
Η σκόνη απο τις περιοδείες τους στις λαικές γειτονιές, είχε αφήσει τους κόκκους της στα πανάκριβα κοστούμια τους. Ενας μήνας τόσο κοντά στον λαό και με τη Γρίπη των Χοίρων να σέρνεται, δεν είναι παίξε γέλασε.

Αλλωστε και οι πολεμιστές, έχουν ανάγκη την ανάπαυλα, το ξέφωτο της ειρήνης.
Το Σάββατο βράδι λοιπόν, παραμονή εκλογών, ο κος Σταύρος Ψυχάρης, εκδότης μιας εφημερίδας που βρίσκεται σε κυκλοφοριακή κάμψη, έδωσε το καθιερωμένο πάρτυ στην επι της οδού Αναγνωστοπούλου, οικία του. Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο κος Ψυχάρης ήταν περήφανος για την οικουμενική κυβέρνηση που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει στο διαμέρισμά του.

Ας ξεκινήσουμε με τους Πασόκους, μια και οι Δεξιοί είναι ήδη φτυσμένοι απο τον λαό.

Η παρουσία του Κώστα Σημίτη-η Δάφνη, προτίμησε να διαβάσει ένα βιβλίο για βυζαντινές ίντριγκες και δεν τον συνέδευσε-ήταν μάλλον αυτονόητη και δεν αποτελεί έκπληξη. Οπως για παράδειγμα, εκείνη του Κώστα Γείτονα, τον οποίο ο Χριστοφοράκος υπέδειξε σαν αποδέκτη ποσού απο τα μαύρα ταμεία του. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή, σκέφτηκε ο αεικίνητος Κώστας Γείτονας πρώην υφυπουργός Δημοσίων Εργων του Ακη Τσχοχατζόπουλου και έσπευσε ν απολαύσει τις δροσοσταλίδες που γλιστρούσαν στο ποτήρι με την παγωμένη σαμπάνια.

Εδώ, ο ήρωάς μας, θα συναντούσε τους συντρόφους του στον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα. Είδε για παράδειγμα τον κο Ανδρέα Λοβέρδο, φανατικό Ολυμπιακό και καλό φίλο του κου Σωκράτη Κόκκαλη. Ο κος Λοβέρδος φιλοδοξεί να πάρει στους ώμους του την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος-εμείς δεν πιστεύουμε οτι ο κύριος Παπανδρέου θα του την εγχειρίσει. Θα προτιμήσει μάλλον τον κο Θωμά Μητρόπουλο η τον κο Σάββα Θεοδωρίδη. (Μην ανησυχείτε αγαπητοί μου, δεν θα κουρασθεί ο κος Λοβέρδος-έχει γίνει άλλωστε τόσο ελαφριά η Εξωτερική μας πολιτική.)

Αλλά ας προσθέσουμε μια νότα αισθησιασμού και αρμονίας, καθώς η εκλεπτυσμένη παρουσία της κας Συλβάνας Ράπτη, δεν αφήνει περιθώρια ν αμφισβητήσεις την καλή δουλειά που έχουν κάνει πάνω της οι διδάσκαλοί της: Ο κος Στέφανος Τζουμάκας της δίδαξε τον αγώνα για τον σοσιαλισμό μέσα απο το γνωστό εγχειρίδιό του "Η Επανάσταση και το ταγάρι". Ο κος Σταύρος Ψυχάρης, της δίδαξε τα μυστικά του ρεπορτάζ της Παιδείας, ενώ ο κος Ευάγγελος Βενιζέλος θα ήτο ο τελευταίος πολιτικός γητευτής της.

"Λούκα,Λούκα...", ακούστηκε το βουητό του πλήθους αλλά δεν ήτο ο γνωστός κύπριος τραγουδιστής του ριάλιτυ, ούτε ο Λουκάς Βύντρα αυτός που έκανε την εμφάνισή του. Ητο η γεμάτη κύρος και γνώση της αριθμητικής εμφάνιση της κας Λούκα Κατσέλη που δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης. Στο πρόσωπό της οι καλεσμένοι του πάρτυ είδαν αυτοστιγμή την ναυαγοσώστρια της Οικονομίας μας.

Απο τη μεριά του ΠΑΣΟΚ, την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ εκπροσώπησαν στο πάρτυ του κου Ψυχάρη, η κα Αννα Διαμαντοπούλου και ο κος Θεόδωρος Πάγκαλος των Ιμίων και του Οτσαλάν. Αμφότεροι έδωσαν ένα χρώμα εθνικής υπερηφάνιας στο gala του πρώην διοικητή του Αγίου Ορους.

Εαν νομίζετε οτι θα μπορούσαν ν απουσιάζουν απο το πάρτυ ο λαικός αγωνιστής κος Κώστας Σκανδαλίδης και η "αιδώ Πολυτεχενείο"-"αιδώ Πολυτεχνείο", κα Μαρία Δαμανάκη απατάσθε. Αλλωστε απο το ανάχωμα της Αναγνωστοπούλου η κα Δαμανάκη, -ατάλαντος πολιτική προσωπικότης κατα τ άλλα- διεκδικεί το υπουργείο της.

Φυσικά στο πάρτυ παρευρέθη και ο (παλαιός δημοσιογράφος) κος Πέτρος Ευθυμίου που είχε τολμήσει στο παρελθόν να έχει βλέψεις για τη θέση του κου Ψυχάρη με τις γνωστές συνέπειες: O κος Ψυχάρης του έδειξε το δρόμο για την πολιτική, με αποτέλεσμα να κερδίσει η χώρα μας και να φτωχύνει η Δημοσιογραφία.

Το γεγονός οτι συμμετείχαν ο κος Κατσιφάρας και η κα Αννα Νταλάρα, δεν πρέπει να μας θορυβήσει φαντάζομαι.


Την ξεπεσμένη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησαν οι πρώην υπουργοί, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιάννης Παπαθανασίου, Φάνη Πάλη Πετραλιά, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Θοδωρής Ρουσόπουλος και ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από μικρό και εξωγήϊνο μαθαίνεις την «αλήθεια»


Ένας σουρεαλιστικός και αποκαλυπτικός διάλογος μεταξύ ενός γήϊνου και ενός εξωγήϊνου εκτυλίσσεται όταν ο τελευταίος, που επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Γη, προσπαθεί να ενημερωθεί για το τι είναι κυβέρνηση και εξουσία και πως ασκείται η διακυβέρνηση στο δικό μας πλανήτη.
Μια δημιουργία κινουμένων σχεδίων του Graham Wright που βασίζεται στην ομιλία του Larken Rose στο Free Your Mind Conference 2011. Υπότιτλοι από τους aitherovamones

«Η ψήφος είναι πιο αποτελεσματική από μια σφαίρα»...

 

Αυτό έλεγε ο Αβραάμ Λινκολν: “Η ψήφος είναι πιό αποτελεσματική από μια σφαίρα” Αύριο με τη ψήφο μας καλούμαστε να σημαδέψουμε σωστά. Να χτυπήσουμε στη ρίζα ότι κακό δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι με τη συμμετοχή μας ή την ανοχή μας . Να επανορθώσουμε τα...





δικά μας λάθη. Γιατί, ας μην γελιόμαστε, κι εμείς φταίμε για την σημερινή κατάντια μας.

“Να καεί, να καεί το……η Bουλή” είναι βολικό σύνθημα, όταν το φωνάζουμε για να κρύψουμε πίσω απ’ αυτό τις δικές μας ευθύνες. Θα ήταν όμως και ουσιαστικό αν το φωνάζαμε δίχως να μας κυνηγάνε οι ερινύες. Αν είχαμε καθαρή τη συνείδηση μας, αν την αποτελεσματικότερη απο μια σφαίρα ψήφο μας δεν τη στρέφαμε κατά του εαυτού μας. Γιατί στη βουλή δεν είχαμε πολιτικούς που έπεσαν με αλεξίπτωτο, ούτε εξωγήινους που ψηφίστηκαν σε άλλο πλανήτη και έκατσαν στα έδρανα. Με την ψήφο μας βρίσκονταν εκεί ο λαϊκισμός με πρόσωπο, ο παλαιοκομματισμός με πρόσωπο, ο ανεπάγγελτος με πρόσωπο, ο Μαυρογιαλουρισμός με πρόσωπο, ο γόνος και ο απόγονος με πρόσωπο. Αυτοπροσώπως.

Παρουσιάζονταν μπροστά μας σε όλες τις εκλογές. Τους βλέπαμε, τους ξέραμε, τους μάθαμε… τους δίναμε και τους ξαναδίναμε το εισιτήριο που ήθελαν για τη βουλή. Αύριο θα φανεί αν μετανιώσαμε ή υποκρινόμαστε. Στα ψηφοδέλτια θα είναι με τα ονοματεπώνυμά τους και στο μυαλό μας με τα πρόσωπα τους.

Θα τους ξαναψηφίσουμε; θα ξαναγίνουμε αυτόχειρες ή θα χρησιμοποιήσουμε την πιο αποτελεσματική απο μια σφαίρα ψήφο για να τους αλλάξουμε;

Παναγιώτης Παπακωστόπουλος
www.antinews.gr


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_7985.html#ixzz1u16pRwg7

Καζάκης προς Τσίπρα



                                              ΤΙ "ΠΑΙΧΤΗΚΕ" με τον Π.ΚΑΜΜΕΝΟ
                                                              
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ                                                                                        
 
 ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ και ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                   

 Η αλήθεια για τη "σωτηρία" μας                                                                     
ΤΩΡΑ ΞΈΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΜΊΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ
ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΟΥ...!!!

Η Πανσέληνος επηρεάζει την συμπεριφορά μας





Με την ανθρώπινη συμπεριφορά, κατά τη διάρκεια των ημερολογιακών κύκλων της πανσελήνου, ασχολήθηκε μια ιατρική ομάδα ψυχιάτρων και άλλων επιστημόνων μεγάλου νοσοκομείου, για άτομα με ψυχικές ασθένειες, αυτού του Νιούκαστλ Νέας Νοτίου Ουαλίας της Αυστραλίας. Για ένα ολόκληρο χρόνο, από τον Αύγουστο του 2008 έως τον Ιούλιο του 2009, η ομάδα των επιστημόνων παρακολούθησε συστηματικά τη συμπεριφορά 91 ασθενών με ψυχικές διαταραχές.

Μετά την ανάλυση των στοιχείων, τα οποία σύγκριναν με λίστες περιστατικών της αστυνομίας, των Πρώτων Βοηθειών, νοσοκομείων κ.ά., στα πρώτα συμπεράσματα που κατέληξαν είναι ότι όντως, η πανσέληνος επηρεάζει τη συμπεριφορά των ανθρώπων.

Μεταξύ άλλων, διαπίστωσαν ότι τις βραδιές με πανσέληνο σημειώνεται αύξηση του αριθμού των τροχαίων, των επιθέσεων και άλλων βίαιων επεισοδίων, ενώ παρουσιάζεται αύξηση και του αριθμού των ατόμων που υφίστανται ψυχικές διαταραχές, εκνευρισμό, αϋπνία και λοιπά.

Από τους 91 ψυχικά ασθενείς που παρακολούθησαν επισταμένα για δώδεκα μήνες, διαπίστωσαν ότι ο αριθμός αυτών που υφίσταται ψυχολογικές κρίσεις με έντονες βίαιες τάσεις, τις βραδιές με πανσέληνο, είναι διπλάσιος απ' ό,τι τις άλλες.

Μάλιστα, ορισμένους ασθενείς τους ακινητοποιούσαν στα κρεβάτια τους, προκειμένου να μην επιτεθούν στο προσωπικό του νοσοκομείου ή προβούν σε αυτοτραυματισμούς.

Τα πρώτα συμπεράσματα της σχετικής έρευνας δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο γνωστό ιατρικό περιοδικό «The Medical Journal of Australia».

Το όλο θέμα παραμένει ιατρικά και επιστημονικά ανεξήγητο και αινιγματικό, όπως ακριβώς και στη μυθολογία που οι άνθρωποι αντιμετώπισαν το πρόβλημα με «μαγικές» συνταγές και ξόρκια.

Ορισμένοι γιατροί τείνουν να πιστέψουν ότι ενδεχομένως, η εξήγηση (αλλαγής συμπεριφοράς) να έχει να κάνει με το γεγονός ότι το 70% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό και η πανσέληνος επηρεάζει το νερό του σώματος, όπως επηρεάζει και τις παλίρροιες, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται κάποια πίεση στους νευρώνες του εγκεφάλου

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Θα χτυπήσουν οι Anonymous την Κυριακή των εκλογών;

 Το ενδεχόμενο κυβερνοεπίθεσης από τους Anonymous την Κυριακή των εκλογών

                  φοβούνται στο υπουργείο Εσωτερικών. Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα επιτελεία του υπουργείου έχουν τεθεί σε συναγερμό προκειμένου να προστατευτεί το ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης των αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι χ-ακτιβιστές αποκαλύπτουν ότι παραβιάζοντας το σέρβερ της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, εντόπισαν απόρρητα ντοκουμέντα από μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, τα στοιχεία είναι ηχητικά ντοκουμέντα, εικόνες και βίντεο από τρεις διαφορετικές υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη και εμπλέκουν και τους Γερμανούς στο θέμα της τρομοκρατίας, της Siemens και του σκανδάλου των υποβρυχίων. Μάλιστα, στο βίντεο περιλαμβάνονται συνομιλίες ανακριτή και κρατούμενου από την οργάνωση Πυρήνων της Φωτιάς.
Για τις εκλογές οι Anonymous αναφέρουν ότι «οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες και για αυτό θα κλείσουμε το σύστημα την Κυριακή των εκλογών».

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Απίστευτη ιστορία για μια από τις ιερόδουλες στο Διαδίκτυο!

 


ια απίστευτη, τραγική ιστορία που αναδεικνύει με σκληρό τρόπο το δράμα μιας χαμένης ζωής κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο για μία από τις έντεκα ιερόδουλες με AIDS, τα πρόσωπα των οποίων δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από την Αστυνομία. Αναφέρεται σην Snezhana Ilieva από τη Βουλγαρία και....





την παραθέτουμε, με την σημείωση ότι δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί - αν υποθέσουμε ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο...

Η Snezhana ζούσε μέχρι τα 12 της στο Κazanlak, επαρχιακό χωριό της Βουλγαρίας. Από μικρή την φώναζαν “Kazanlashka roza” γιατί δεν μάτωναν ποτέ τα δάκτυλά της όταν στους αγρούς, μαζί με την οικογένεια της, μάζευαν τριαντάφυλλα για τον Έλληνα τοπικό βιομήχανο αιθέριων ελαίων.

Την ημέρα των γενεθλιών της, γινόταν 12 κιόλας χρονών, ο τοπικός γιατρός του χωριού ανακοίνωσε στη μητέρα της πως το Ρόδο του Κazanlak ήταν 4 μηνών έγκυος. Δράστης της παράνομης εγκυμοσύνης ήταν ή ο πατέρας ή ο αδερφός της 12χρονης Snezhana, σύμφωνα με ομολογία του κοριτσιού.

Το ίδιο βράδυ, η μητέρα του Ρόδου του Kazanlak μαζί με 4 άντρες της οικογένειας Ilieva, έδεσαν τα πόδια του κοριτσιού στις οπλές ενός αλόγου και την εγκατέλειψαν γυμνή, αφού πρώτα χάραξαν πάνω στην κατάλευκη στρογγυλή κοιλίτσα της με ένα μεταλλικό κοπίδι τη λέξη «срам» (ντροπή στα Ελληνικά) 60 χιλιόμετρα μακρυά από το Kazanlak.

Η Snezhana Ilieva και το αποσκελετωμένο γέρικο άλογο περισυλλέχθηκαν από ομάδα Ελλήνων στρατιωτών στα σύνορα Ελλάδας και Βουλγαρίας στον Προμαχώνα Σιδηροκάστρου. Το άλογο είχε διασχύσει μέσα σε 10 ημέρες, με ασφαλισμένο γερά στις οπλές του το 12χρονο κορίτσι μια απόσταση 200 περίπου χιλιομέτρων.

Η άτυχη 12χρονη Snezhana παραδόθηκε στις ελληνικές αστυνομικές αρχές του Σιδηροκάστρου όπου και μετά από μια εβδομάδα τα ίχνη της εξαφανίστηκαν.
Κάτοικοι της περιοχής ακόμα θυμούνται τη φωτογραφία του 12χρονου κοριτσιού και το οικόσημο της ντροπής πάνω στην στρογγυλή κοιλίτσα του, από τις τοπικές ελληνικές εφημερίδες.
Την 12χρονη Snezhana εγκατέστησε σε υπόγειο διαμέρισμα της πλατείας Αμερικής Έλληνας από τας Σέρρας, ο οποίος διακινούσε στις γύρω από την Ομόνοια περιοχή παράνομα τσιγάρα made in Bulgaria κι άλλα βαριά κοινοφελή ναρκωτικά.
Τον Μάρτιο του 1986, δίπλα στο λεβητοστάσιο του υπογείου διαμερίσματος στην οδό Κυζίκου, γεννήθηκε ο γιος της Snezhana. To κατάξανθο αγοράκι παραδόθηκε αμέσως σε ένα ζευγάρι άτεκνων πανεπιστημιακών γιατρών που περίμενε με ασθενοφόρο ιδιωτικού νοσοκομείου στη διασταύρωση Κυζίκου και Αχαρνών, το «ιερό λάφυρο».

Τον Αύγουστο του 1986, ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η 13χρονη «Ελευθερία» εγκαταστάθηκε σε οίκο ανοχής που διατηρούσε επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως πρώην μεγαλοστέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας και πολιτευτής της Ρόδου.
Το όνομα «Ελευθερία» δόθηκε στην Snezhana από τον Έλληνα αστυνομικό καθώς την 12 Οκτωβρίου, ημέρα των γενεθλίων της, απευλεθερώθηκε η πόλη των Αθηνών από τους Γερμανούς.
Η «Ελευθερία» ή αλλιώς Snezhana Ilieva, πρώην «Ρόδο του Κazanlak», παραμονή των Ελληνικών βουλευτικών εκλογών του 2009, λίγες μέρες πριν από τα 23α γενέθλια της, υποβλήθηκε σε ολική αφαίρεση της μήτρας, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της οδού Ασκληπιού.
Είχε φέρει στον κόσμο άλλα 3 παιδιά τα οποία είχαν όλα δοθεί «bonus συναδελφικής προστασίας» σε άτεκνα στελέχη οικογενειάρχες της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Ελευθερία, από σήμερα κάνεις sex με πελάτες ελεύθερα. Όχι προφυλάξεις. Ο.κ.; Τιμή κανονίζω εγώ. Κοίτα εδώ... Δώρο.»

Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, ο κύριος «Μιχάλης» πρώην στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο «σωτήρας» της, της είχε τυλίξει ανάμεσα σε κυλοτάκια του ενός ευρώ από κινέζικο της οδού Αχαρνών 3 σύριγγες και 4 γραμμάρια καθαρή ηρωίνη.

«Κοίτα και τι άλλο σου βρήκα. Ροδέλαιο από το Κazanlak… Έλα, χαμογέλα να σε βγάλω μια φωτογραφία…»
Το βράδυ της Πρωτομαγιάς του 2012 στο σπίτι της Snezhana Ilieva, η Ilieva Ζivka (Ζωή ελληνιστί), αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του πρώην «Ρόδου του Kazanlak”, την κόρη της, εκείνη που πριν από 16 χρόνια είχε δέσει γυμνή και βαριά κακοποιημένη από 4 μέλη της οικογένειας Ilieva στις οπλές ενός γέρικου αλόγου, φωτογραφημένη τώρα από τις Ελληνικές Αρχές ως «καταδικασμένη ομογενής ιερόδουλος κίνδυνος για την ελληνική δημόσια υγεία» έφτυσε την οθόνη της τηλεόρασης κάνοντας ταυτόχρονα και με τα δυο χέρια το σταυρό της.
Τα ξημερώματα της δεύτερης μέρας του Μαίου του έτους 2012, βρήκαν το πτώμα της Ilieva Ζivka κρεμασμένο από ένα τσιγκέλι, το ίδιο που κρέμαγαν τα σφαγμένα οικόσιτα ζώα, στην αποθήκη του αγροτικού σπιτιού της οικογένειας Ιlieva στο Kazanlak της Βουλγαρίας.
protothema


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_7849.html#ixzz1tkj8pNFz

Ο Καζάκης ξεμπροστιάζει τον Γλέζο..


Το τι άκουσε ο Μ. Γλέζος απο τον Καζάκη, δεν περιγράφεται.. Δείτε το βίντεο..






Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_499.html#ixzz1tkX21hcF

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Αν ήταν ο Νίκος Μπογιόπουλος στη θέση της Παπαρήγα...



Ο λόγος του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου είναι συναρπαστικός, ουσιαστικός, λιτός και ταυτόχρονα περιεκτικός, μεστός και με επιχειρήματα. Αποκαλύπτει έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση της ιστορίας του κομμουνισμού, των κατακτήσεων αλλά και των λαθών του.
Πόσοι φτωχοί απαιτούνται για να "παραχθεί" ένας πλούσιος;, αναρωτιέται στο τελευταίο του βιβλίο(«Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε») που έγινε best seller.
Ο Ν. Μπογιόπουλος, σε κάποιο σημείο, επικαλείται και τη φράση του Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ ότι « πριν μάθει κάποιος τί είναι σωστό, θα πρέπει να ξέρει τί είναι λάθος». Θα έπρεπε να προσθέσει «και τι είναι ψέμα», λέει ο συγγραφέας. Διότι «στη σημερινή Ελλάδα, η κατάδειξη του "λάθους" και του ψεύδους, επιβάλλεται για έναν επιπλέον λόγο: Επειδή η χώρα μετατράπηκε σε πειραματόζωο στα χέρια των υπαιτίων της κρίσης, που εμφανίζονται ως ψευτοσωτήρες του ελληνικού λαού». Κι αν η φράση αυτή του Γκαλμπρέιθ –συμπληρούμενη- χρησιμεύει ως μπούσουλας για την έρευνα και την ανάλυση γεγονότων και καταστάσεων, ή αν η ατάκα του Κλίντον –παραφραζόμενη- δίνει έναν άκρως ελκυστικό τίτλο στο βιβλίο, μια άλλη φράση μοιάζει σαν να ειπώθηκε αυτές τις μέρες ενώ ανήκει στη Ρόζα Λούξεμπουργκ, έναν αιώνα πριν!
Κι ο Μπογιόπουλος έχει κάθε λόγο να την προβάλλει, στο εσώφυλλο της έκδοσης: «Σήμερα, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά γύρω μας για να καταλάβουμε τι σημαίνει κατρακύλισμα της αστικής κοινωνίας στη βαρβαρότητα».
Ακούγοντάς τον στην σημερινή εκπομπή της ΝΕΤ αναρωτιέσαι-με το συμπάθιο Αλέκα – τι κρίμα που δεν είναι ο Νίκος Μπογιόπουλος στη θέση της Παπαρήγα.
Γράφει ο Πιτσιρίκος για τον Νίκο Μπογιόπουλο>
Βέβαια, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν στη θέση της Αλέκας Παπαρήγα ήταν ένας πιο νέος και πιο φρέσκος άνθρωπος –για παράδειγμα, ο Νίκος Μπογιόπουλος- αλλά υποθέτω πως αυτή η συζήτηση θα γίνει με πολύ έντονο και σκληρό τρόπο μετά τις εκλογές, όταν θα κληθεί η ηγεσία του ΚΚΕ να απαντήσει στο αμείλικτο ερώτημα πώς κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεπεράσει σε ποσοστά το ΚΚΕ σε μια περίοδο ιδανική για το λαϊκό κίνημα. (Σύντροφοι, εγώ ξέρω να σας απαντήσω – αν θέλετε, φωνάξτε με στην Κεντρική Επιτροπή να σας το εξηγήσω μέσα σε πέντε λεπτά, για να έχετε μετά εσείς όλο τον χρόνο να συζητήσετε το φλέγον θέμα της πολιτικής του ΚΚΕ τη δεκαετία του ‘30 .)
Η Αλέκα Παπαρήγα κατηγόρησε χτες τον Αλέξη Τσίπρα πως αλλάζει θέσεις κάθε μέρα. Ακόμα κι αν έχει δίκιο, ξεχνάει πως η ίδια έχει να αλλάξει θέση πενήντα χρόνια. Και το να μην αλλάζεις θέσεις δεν είναι χαρακτηριστικό των κομουνιστών – κυρίως, είναι χαρακτηριστικό των ηλικιωμένων. (Επίσης, είναι χαρακτηριστικό των ηλιθίων αλλά η Αλέκα μόνο ηλίθια δεν είναι.)
Η παρουσία του Μπογιόπουλου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ θα ήταν από μόνη της μια επαναστατική πράξη σ’ ένα κόμμα που μας έχει συνηθίσει να μένει γατζωμένο στο χθες.
Άσε που θα είχε φοβερό ενδιαφέρον και στάση του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα…

Τι σκοτεινό ετοιμάζουν....;

(10 δις ευρώ εξοπλιστικό πρόγραμμα προανήγγειλε για την Ιταλία ο Μάριο Μόντι!


Μετά την αποκάλυψη της ««La Reppublica» για Μέρκελ-Μόντι εντύπωση προκαλεί η προαναγγελία εξοπλιστικού προγράμματος ύψους 10δις ευρώ για την Ιταλία!
Τι σημαίνει αυτό την ώρα που ο ιταλικός λαός εξαναγκάζεται σε επώδυνες περικοπές;

Ρε μπας και οι δύο τους ετοιμάζουν κάτι πιο μεγάλο και σκοτεινό πίσω από τις πλάτες μας. Η μήπως η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα;

Την ταυτόχρονη επικύρωση του ευρωπαϊκού δημοσιονομικού συμφώνου και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (EMS) από τα κοινοβούλια των χωρών τους μέχρι το καλοκαίρι, φαίνεται να επεξεργάζονται Μάριο Μόντι και Άγγελα Μέρκελ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Reppublica».

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, αντιπροσωπεία γερμανών βουλευτών πρόκειται να παρακολουθήσει τις ιταλικές διαδικασίες επικύρωσης, ενώ από την πλευρά τους ιταλοί βουλευτές και γερουσιαστές θα μεταβούν αντιστοίχως στο Βερολίνο.


Ακόμα, στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της ιταλικής Γερουσίας προγραμματίζεται να απευθυνθεί και ο γερμανός ΥΠΟΙΚ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ παράλληλα, ο ιταλός υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Βιτόριο Γκρίλι και ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ιταλίας, Εντσο Μοάβερο, θα απευθυνθούν στο γερμανικό κοινοβούλιο.


Tο δημοσίευμα, το οποίο κάνει λόγο για «μυστική συμφωνία» των Μέρκελ και Μόντι,δηλώνει ακόμα ότι οι δύο ηγέτες θα είναι παρόντες στην επικύρωση, ενώ μία κοινή διακήρυξη θα δοθεί στη δημοσιότητα για το μέλλον της Ευρώπης.


Τη συγκεκριμένη εξέλιξη ερμηνεύει η Reppublica ως απόπειρα του Μάριο Μόντι προκειμένου να γίνει η Ρώμη ο επόμενος προνομιακός σύμμαχος του Βερολίνου, σε περίπτωση που νικητής των γαλλικών εκλογών αναδειχτεί ο σοσιαλιστής Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος σημειώνεται ότι έχει δηλώσει πως σε περίπτωση που εκλεγεί, θα ζητήσει την επαναδιαπραγμάτευση του δημοσιονομικού συμφώνου.

King of The Ring είναι μόνο ο Ζαμπίδης!


Μια ήττα ξεπερνιέται με τον καλύτερο τρόπο μόνο με μια νίκη. Μετά το άσχημο ματς του στην Ρωσία, ο «Iron Mike» ήθελε μια νίκη για να ανέβει ξανά η ψυχολογία του. Αυτή ήρθε στο Ιron Challenge 3 απέναντι στον Φαντί Μερζά, κατόπιν ομόφωνης απόφασης. Ετσι....




διατήρησε στην κατοχή του τη ζώνη King of The Ring, στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό του Ελληνικού, μπροστά στο κοινό του.

Με τη νίκη αυτή, ο Ζαμπίδης θα έχει την ευκαιρία το Μάιο να διεκδικήσει μαζί με εννιά ακόμα αθλητές στην κατηγορία του, την λευκή ζώνη του Μάικ Τάισον. Επόμενος σταθμός για τον Ζαμπίδη είναι σε 30 μέρες η Μαδρίτη, όπου θα παίξει με τον Ολλανδομαροκινό Σαχίντ για το Κ-1 και αν νικήσει θα περάσει στους «8» της κορυφαίας διοργάνωσης.



 



Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/04/king-of-ring.html#ixzz1tc2GNQ3G

Video-σοκ πρώην υπουργού σε παράκρουση...

-Το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς που λαδώσατε το αντεράκι σας!..

Το σοκ μπροστά στο καταποντισμό και τη χλεύη των ψηφοφόρων έχει κάνει τους πασόκους να παραμιλάνε.
Δεν το πιστεύεις όταν ακούς τον πρώην υπ. Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαιωάννου να λέει λες και απευθύνεται σε κάφρους>

-Το ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε εμείς, είσαστε εσείς που λαδώσατε το αντεράκι σας…

Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα, πιο εξέχουσα γελοιοποίηση από αυτή τη κατάντια που παραπέμπει στο επιχείρημα «η χούντα έφτιασε τουαλέτες στα χωριά, γιατί ως τότε οι άνθρωποι έκαναν την ανάγκη τους στους αγρούς»
Α, να χαθείτε ρε που ρημάξατε τη χώρα και έρχεστε να μας προσβάλλετε κι από πάνω.
Μαυρίστε τους αθλίους πολιτικάντηδες!

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Επεισόδιο... στον αέρα!


«Λαμόγια» και «κλέφτες» ...

αποκάλεσε τους υποψήφιους βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ, στο νομό Ηρακλείου, Κρήτης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΕΠΑΜ, Θανάσης Ντελής.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Κρήτη TV, πέταξε αντίγραφα των «Μνημονίων» στους υποψηφίους…