Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Καζάκης-Κακλαμάνος και "ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ" επιστρέφουν, πιο σκληροί από ποτέ, με ραδιόφωνο χωρίς λογοκρισία!..

Καζάκης-Κακλαμάνος και "ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ" επιστρέφουν, πιο σκληροί από ποτέ, με ραδιόφωνο χωρίς λογοκρισία!..




Σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στον αέρα το ραδιόφωνο του ΕΠΑΜ.

Το πρόγραμμά του θα αναμεταδίδεται σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς γίνεται χαμός από ραδιόφωνα της περιφέρειας που θέλουν να αναμεταδίδουν τις εκπομπές.

Ήδη οι Καζάκης-Κακλαμάνος κάνουν σκληρή καθημερινή προπόνηση για να βγουν στον αέρα πιο σκληροί από ποτέ.

Αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει έλεος για τη Τρόικα και τους εγχώριους αχυρανθρώπους της.

Μείνετε συντονισμένοι...

Ανοιχτή επιστολή του Ε.Πα.Μ.

Προς :
1) Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας
2) Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
3) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή
4) Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής
5) Δημοκρατική Αριστερά
6) Άρμα Πολιτών
7) Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα
8) Οικολόγοι – Πράσινοι
9) Δημοκρατική Αναγέννηση
10) Πρωτοβουλίες Πολιτών, Λαϊκές Συνελεύσεις, Κινήματα και Μέτωπα Πολιτών
Οι πρόσφατες ραγδαίες εξελίξεις που δρομολογεί το καθεστώς υποτέλειας για τη διασφάλιση των απαιτήσεων και των συμφερόντων των τοκογλύφων δανειστών και του παρασιτικού χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα μας σε πλήρη υποταγή και διάλυση και το λαό σε ολοκληρωτική εξαθλίωση μας θέτουν αντιμέτωπους με την ιστορική ευθύνη που έχουμε όλοι μας να συστρατευθούμε για να αποτρέψουμε τη δημιουργία τετελεσμένων. Παράλληλα έχουμε τη μοναδική ιστορική ευκαιρία εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας να αποτρέψουμε με την ενωτική δράση μας τα υποχθόνια αυτά σχέδια.

Οφείλουμε επίσης να δηλώσουμε δημόσια προς τους επίσημους εκπροσώπους των δανειστών Τρόικα, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ιδιώτες διαπραγματευτές «αναδιάρθρωσης» του χρέους (Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο) ότι τα σχέδια που επιχειρούν να προωθήσουν ως αποφάσεις της παράνομης κυβέρνησης και του απαξιωμένου κοινοβουλίου της χώρας μας, δεν πρόκειται να αναγνωρισθούν από τον ελληνικό λαό και θα ανατραπούν με την κατάκτηση της εξουσίας από αυτόν. Ούτε η επικείμενη συμφωνία με τους Δανειστές και η νέα δανειακή σύμβαση ούτε τα νέα μνημόνια που θα την ακολουθήσουν.
Δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε ούτε να επιτρέψουμε την εγκαθίδρυση της νέας Συνθήκης – φυλακής για τη Σταθερότητα και την Οικονομική Διακυβέρνηση ούτε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης που θα καταστήσουν πλέον απροκάλυπτα ολόκληρη την «Ευρωπαϊκή Ένωση» ένα ολοκληρωτικό μηχανισμό ηγεμονίας του τοκογλυφικού και μεγάλου κεφαλαίου και θα μας αλυσοδέσουν οπισθάγκωνα.

Τέλος απευθυνόμαστε προς τους ιδιώτες επενδυτές, τραπεζίτες και δανειστές και τους προειδοποιούμε ότι θα χάσουν τα λεφτά τους επενδύοντας στη λεηλασία αυτής της χώρας και στην υποδούλωση του ελληνικού λαού.
Η κοινή δήλωση όλων των δυνάμεων που έχουμε συνεπή στάση απέναντι στο μνημόνιο την οποία σας καλούμε να συνδιαμορφώσουμε δεν σηματοδοτεί κάποια ευρύτερη συνεργασία που θα αναστείλει την αυτοτέλεια των πολιτικών και ιδεολογικών προταγμάτων και των δράσεων μας. Μπορούμε να διατηρήσουμε στο πλαίσιο αυτό ο καθένας μας τη δική του ερμηνεία και οπτική για την κοινωνική κατάσταση και τα ιδιαίτερα προτάγματά μας για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Με την κοινή μας δήλωση δεσμευόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό συμπράττοντας ισότιμα να κινητοποιηθούμε και να ενεργοποιήσουμε τις μέγιστες δυνάμεις του για να εξουδετερώσουμε την πύρινη λαίλαπα που έρχεται ακάθεκτη να τον εξοντώσει χωρίς κανένα έλεος. Έχουμε χρέος να σταματήσουμε εδώ και τώρα την ελεύθερη πτώση, την κοινωνική διάλυση, τη γενοκτονία που μας επιφυλάσσουν.