Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αθώος ο Κώστας Βαξεβάνης

vax5Αθωωτική ήταν η απόφαση του Δικαστηρίου για το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, καθώς πριν από λίγο το Δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία του.
«Την αποφαση την ξέρετε. Η απόφαση βγήκε μέσα απο τις εξελίξεις. Ήταν απελευθέρωση της δημοσιογραφίας. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια πολύ σοβαρη νομολογία που επιτρέπει στους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους, ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της δίκης ο δημοσιογράφος ο οποίοος παράλληλα ευχαρίστησε τόσο τα ξένα μίντια για τη συμπαράσταση όσο και πολλούς έλληνες δημοσιογράφους

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Πούτιν: Αν η Ελλάδα είχε δραχμή θα είχε διεξόδους

 


Αν η Ελλάδα είχε διατηρήσει τη δραχμή, ίσως να μην αντιμετώπιζε τα σημερινά της προβλήματα και θα είχε διεξόδους, όπως η υποτίμηση, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος χαρακτήρισε ταυτόχρονα «πολύ πραγματιστική» την άποψη της Γερμανίας, που θέλει πρώτα άρση των «συστημικών προβλημάτων» και κατόπιν διοχέτευση πόρων στις χρεωμένες οικονομίες.

«Εάν υπήρχε ακόμη δραχμή στην Ελλάδα, θα μπορούσαν να την υποτιμήσουν εγκαίρως και, ίσως, να μην είχαν αυτά τα οξυμένα προβλήματα. Κι αυτό θα ήταν ένα καλό μήνυμα, ότι η μακροοικονομία μπορεί να διορθωθεί, ενώ τώρα δεν τους έχει μείνει άλλη λύση παρά να καταφύγουν στα δάνεια», τόνισε ο Β.Πούτιν μιλώντας σε αναλυτές και προσωπικότητες της Λέσχης «Βαλντάι».
«Μου φαίνεται ότι η ηγεσία της Γερμανίας κατέχει πολύ πραγματιστική θέση, η οποία έγκειται στο ότι πρέπει πρώτα να αρθούν τα συστημικά προβλήματα, τα οποία οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση και κατόπιν πλέον να διοχετευθούν πρόσθετα μέσα, διότι εάν γίνει διαφορετικά, τότε τα πρόσθετα οικονομικά μέσα θα εξατμιστούν, θα δώσουν μια προσωρινή ώθηση, που δεν θα είναι επαρκής επιτάχυνση για να καλυφθεί όλη η απόσταση ως την έξοδο από την κρίση και αυτά μου φαίνονται αρκετά ολοκάθαρα πράγματα», σημείωσε και δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την ΕΕ για γραφειοκρατικές πρακτικές και ακατανόητη απροθυμία να συνεργαστεί με τη Ρωσία.
«Νομίζω ότι στην Ευρώπη για λόγους πολιτικούς έτρεξαν πολύ μπροστά. Και με κοινούς κανόνες, οι οποίοι μπορούν να τηρηθούν στις ανεπτυγμένες οικονομίες της αγοράς, ενέταξαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες χώρες, οι οποίες ως προς το επίπεδο ανάπτυξης των οικονομιών τους δεν ήταν ουσιαστικά έτοιμες γι’ αυτό. Θα μπορούσαν δηλαδή να ενταχθούν, αλλά αυτό έπρεπε να γίνει με άλλους όρους», εκτίμησε ο Ρώσος ηγέτης.
Πηγή:anarxikostrapezitis.blogspot.com

PRITY ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ BOILER

Prity A W16Prity A W16
Διαστάσεις axbxh /cm/Ισχύς /kW/
μέγ. ВР+ακτιν.=συνολική
Βάρος /kg/
69/69/73







ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ME BOILER"PRITY WD24 "ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΕΩΣ 200 Τ.Μ.
16+5=21

 
125

 

Βαξεβάνης: Διυλίζουν τις συντάξεις και καταπίνουν τη λίστα

Ελεύθερος αφέθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης, καθώς αύριο στις 12:00 θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο προκειμένου να οριστεί τακτική δικάσιμος. Πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο έξω από τα κτίρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον Κώστα Βαξεβάνη, όπως επίσης βουλευτές και δικηγόροι.