Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Δικαιολογητικά για την συμμετοχή στη συλλογική αγωγή του Ε.ΠΑ.Μ. με αίτημα την αναγνώριση πλαστότητας των απεσταλμένων εκκαθαριστικών εφορίας

epam2
 
http://youtu.be/3uW1VVdrEAo

Για να συμμετάσχετε στην αγωγή:
1) κατεβάστε τις οδηγίες συμπλήρωσης από εδώ
2) κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση-εξουσιοδότηση από εδώ
3) κατεβάστε την ονομαστική κατάσταση εναγόντων από εδώ
4) Συμπληρώστε σύμφωνα με τις οδηγίες συμπλήρωσης
5) Υποβάλλετε τα δικαιολογητικά στο Ε.ΠΑ.Μ., το αργότερο έως την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 και ειδικότερα, ως εξής:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή:
    • Κεντρικά γραφεία ΕΠΑΜ: Σφακτηρίας 23 , Κεραμεικός, μετρό Κεραμεικός, το πρωί από ώρα 10.00 έως 13.00 και απόγευμα από ώρα 17.00 ώς 20.00
    • Γραφεία πυρήνα Ιλίου-Αγ. Αναργύρων: Λεωφόρος Φυλής (Χασιάς) 83 & Πατρόκλου- Ίλιον τηλ. 2102614442 από 18.00΄- 20.30΄
    • Γραφεία πυρήνα Ακρόπολης : Κοίλης 5,7,9 Πετράλωνα από ώρα 18.00 ώς 22.00
    • Γραφεία ΕΠΑΜ Β. Τομέα Αθηνών: Σαλαμίνος 36 Μαρούσι από ώρα 18.00 ώς 22.00
    • Γραφεία ΕΠΑΜ Ν. Τομέα Αθηνών: Λακωνίας 27, Αλιμος από ώρα 17.00 έως 20.00
    • Γραφεία ΕΠΑΜ Ν. Σμύρνης, Νικολάου Πλαστήρα 1-3 , Ν. Σμύρνη, από ώρα 17.00 ώς 20.00
Σαββατοκύριακα:
Ολα τα παραπάνω γραφεία του ΕΠΑΜ θα δέχονται δικαιολογητικά και τα Σαββατοκύριακα
6-7/10/ και 13-14/10/2012 από ώρα 11.00 έως 14.00
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ
Ο κάθε πυρήνας θα συγκεντρώσει τα δικαιολογητικά αυτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αγωγή και θα τα αποστείλει με courrier όλα μαζί σε έναν φάκελλο, συνοδευόμενα από συγκεντρωτική ονομαστική κατάσταση των εναγόντων, στην διεύθυνση: Γραφεία ΕΠΑΜ Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός, ΤΚ 10435 Αθήνα, τηλ. 210-3466224, ή, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, θα τα προσκομίσει στα παραπάνω γραφεία της Αττικής
(Εντυπο ονομαστικής κατάστασης επισυνάπτεται στο παρόν)

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Venus Project: Παράδεισος ή Λήθη...Αξίζει να το δείτε...

Είναι ένα σύντομο καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με υπότιτλους σε 28 γλώσσες και στα Ελληνικά που μας δίνει να καταλάβουμε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας(την πραγματικότητα του κόσμου μας και τον λάθος μηχανισμό και στρατηγική που υπάρχει και μας οδηγεί στην καταστροφή) τους στόχους που πρέπει να βάλουμε και κάνει νέες προτάσεις για τους νέους ανθρώπους:

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

      

1923
Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες του Καναδά!
Συγκλονιστική αποκάλυψη: «Η κυβέρνηση καίγεται να πάρει την δόση των 31,2 δις ευρώ για να ξεπληρώσει ομόλογο που χρωστάει σε ιδιώτη. Ψέματα λέει ότι τα χρήματα του δανείου θα πέσουν στην αγορά»

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα του ξενοδοχείου PRESIDENT, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενοι από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.
Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».
Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στη ν χώρα με την υπογραφή του».
Ακόμη ο κ. Σόρας αναφέρθηκε στο δόλιο Μνημόνιο το οποίο υπέγραψαν ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον κ. Παπανκωνσταντίνου και το δόλιο σημείο όπου απαγορεύεται η εξαγορά του δημόσιου χρέους από τρίτες χώρες. «Δεν μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι ούτε κανείς εάν δεν είναι Έλληνας. Αυτό ίσως δεν το σκέφτηκαν οι δανειστές, γιατί σου λέει, ποιος Έλληνας θα βρεθεί να έχει τόσα λεφτά για να ξεχρεώσει το χρέος της Ελλάδος. Ε, λοιπόν τους λέμε, εμείς είμαστε εδώ, είμαστε Έλληνες και τα χρήματα υπάρχουν και τα έχουμε ήδη καταθέσει».

1926Ο Πρόεδρος της E.N.D κ. Λαμπράκης (φωτό), καθηγητής ιατρικής χειρουργικής, αφού είπε ότι «οι Έλληνες πατριώτες είναι ώρα να απελευθερωθούμε, χρησιμοποιώντας το δυναμικό που έχουμε και κουβαλάμε από τους προγόνους μας ως Έλληνες», τόνισε ότι η Ε.Ν.D. προσκλήθηκε πριν από μερικές ημέρες στον ΟΗΕ από ομάδα κρατών της Αφρικής και Καραϊβικής, όπου παρουσίασαν το πρόγραμμά τους. Πήραμε 24 αιτήσεις για χρηματοδότηση κρατών με επιτόκιο 0,5%. Το επιτόκιο αυτό υπάρχει συμβολικά για να δικαιολογεί τον δανεισμό διότι διαφορετικά θα θεωρηθεί δωρεά και θα υπάρχουν άλλα θέματα. Για τους Κύπριους όμως που είναι υποδουλωμένοι, βρίσκονται υπό καθεστώς κατοχής είπαμε, επιτόκιο 0%. Και καταθέσαμε τα χρήματα στον Καναδά. Τα 600 δις δολάρια για την Ελλάδα είναι και αυτά κατατεθειμένα. Και έχουν ελεγχθεί ως γνήσια»

Ένα σημαντικό θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Λαμπράκης και με το οποίο προέβη σε μεγάλη αποκάλυψη, αφορά στο ίδιο το χρέος της Ελλάδος.
«Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεωκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ που ο κ. Σαμαράς βιάζεται να εκταμιευθούν ως δόση του δανείου και τα οποία λέει ότι θα πάνε κατευθείαν στην αγορά, δεν θα πάνε στη αγορά. Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει. Γι' αυτό τον λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία και βιάζεται ο κ. Σαμαράς να περάσει τα μέτρα, ώστε να του δώσουν οι δανειστές τα 31,2 δις ευρώ και να μπορέσει να εξοφλήσει το ομόλογο του ιδιώτη»!!!
Ο κ. Λαμπράκης συνεχίζοντας είπε: «Το τρίπτυχό μας είναι Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία. Δεν έχουμε καμία κομματική τοποθέτηση ούτε εκπροσψπούμε καμία θρησκεία. Είμαστε πάνω απ'όλα Έλληνες. Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή. Πρώτα και πάνω απ' όλα η Ελλάδα».
Ο κ. Λαμπράκης τελείωσε με ένα απόσπασμα από τον πανηγυρικό του Ισσοκράτη: «Δεν είναι ελληνικόν να ηγούνται οι ξένοι των αυτοχθόνων. Αυτό τον τόπο οι Έλληνες θα τον διοικούν»!
Τα χειροκροτήματα και ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων έδωσαν τον μεγάλο παλμό στην εκδήλωση.
Σημαντική επίσης ήταν η αναφορά των δύο υπευθύνων της Ε.Ν.D. στο ότι η ελληνική κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς δεν έδειξαν –προς το παρόν- το παραμικρό ενδιαφέρον να συνατηθούν μαζί τους! Σε αντίθεση με τον Κύπριο Πρόεδρο και σε αντίθεση με τον ΟΗΕ και άλλα κράτη!
Άραγε γιατί; Ο κ. Σαμαράς ποιο ρόλο παίζει;
Πάντως ο κ. Λαμπράκης σε ένα απόσπασμα της ομιλίας του έδωσε την απάντηση: «Εμείς είμαστε ο αντίποδας της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Αυτήν που πρόθυμοι οι κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου και άλλοι, θέλησαν να υπηρετήσουν.