Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Οδεύουμε ολοταχώς προς τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο-ανύπαρκτος ο Ολάντ Ντε Φινές, διαλύεται η ευρωζώνη.



 Από τον Βασίλη Μπόνιο
Οδεύουμε ολοταχώς στον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλίμονο σ΄εκείνους που δεν θέλουν να δουν τα σημάδια που πυκνώνουν. Η μόνη ελπίδα να αποφευχθεί είναι μια απρόσμενη συμμαχία των ΗΠΑ με την Κίνα σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν καταρρεύσει η ευρωζώνη. Ήδη η Γαλλία του ανύπαρκτου Ολάντ ντε Φινές είναι έτοιμη να παραδοθεί στη Μέρκελ. Τον Ιούλιο μπαίνουν νέοι έκτακτοι φόροι στη Γαλλία ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξει πετσόκομα στους μισθούς και τις συντάξεις. Παρόλα αυτά το ευρώ δεν θα αντέξει. Ακόμη κι αν υπάρξει πολιτική ένωση στα πρότυπα των ΗΠΑ με ενιαίο ευρωπαικό στρατό ο οποίος θα αναλάβει την φύλαξη των ευρωπαικών συνόρων, το εγχείρημα δύσκολα θα επιτύχει για ένα και μόνο λόγο: Άργησε να έλθει.
Έπρεπε ταυτόχρονα με την γέννηση του ευρώ να υπάρξει πολιτική και στρατιωτική ενοποίηση της Ευρώπης. Τώρα είναι μάλλον αργά. Την διάλυση της ευρωζώνης τρέμει φυσικά και ο Ομπάμα γιατί ήδη αισθάνεται την καυτή ανάσα του συντηρητικού Μιτ Ρόμνευ. Ο Ρόμνευ όπως όλα δείχνουν θα επιχειρήσει να πετσοκόψει τα κονδύλια που πηγαίνουν στο περίφημο κράτος πρόνοιας για χάρη των πολεμικών βιομηχανιών που αποτελούν και το βαρύ πυροβολικό της εξαγωγικής βιομηχανίας των ΗΠΑ. Για να διασωθούν οι ΗΠΑ πρέπει να πατηθεί το κόκκινο κουμπί του πολέμου στην Ευρώπη κι αυτή τη φορά η Μέρκελ θα έχει δώσει μια πειστική αφορμή για να καταδικασθεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος, ότι ήταν εκείνη που πυροδότησε την παγκόσμια ανάφλεξη. Την μυρωδιά του πολέμου οσμίστηκαν πολύ νωρίς οι οικογένειες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ που αποφάσισαν να ενώσουν τις αυτοκρατορίες τους μπροστά στη παγκόσμια κόλαση που έρχεται.
Μέσα σ' αυτό το σκηνικό η Ελλάδα πρέπει να διαλέξει, από τώρα, τους συμμάχους της μα πάνω από όλα πρέπει να διαθέτει πολιτική ηγεσία-κι αυτό αφορά όλο το κομματικό φάσμα-η οποία δεν θα μας προδώσει...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως.. Ελληνικό!!!



ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ 1-0
Η Εθνική μας ομάδα, μετά απο ένα αγώνα θρίλερ κατάφερε και κράτησε το 1-0 επι της Ρωσίας και έτσι περνά στην επόμενη φάση του Euro. Τα πάνω κάτω ήρθαν στον όμιλο. Αποκλείστηκαν τα φαβορί (Ρωσία και Πολωνία) και πέρασαν τα αουτσίντερ (Ελλάδα και Τσεχία).. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά..!!!!!!!!!!!

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ελεύθερη η μάνα που έκλεψε

Ελεύθερη αφέθηκε τελικά η 32χρονη γυναίκα σε βάρος της οποίας ο εισαγγελέας Ηρακλείου είχε ασκήσει ποινική δίωξη για κλοπή. Η γυναίκα συνελήφθη την Πέμπτη γιατί έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ για να ταίσει τα παιδιά της.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, γιατί βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς η οικογένεια της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
"Ήμουν σε απόγνωση, απελπισμένη, πεινούσαν τα παιδιά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας όμως ότι πλέον έχει μετανοιώσει για την πράξη της αυτή και ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα δύο παιδιά της, δύο κοριτσάκια 4 και 6 ετών .
Όπως είπε, πήρε από το κατάστημα, χωρίς να πληρώσει, δύο κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, ένα κουτί φρέσκο γάλα και ένα παγωτό.
Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σούπερ μάρκετ απέσυρε την σχετική έγκληση, μετά και την προφορική δήλωση της 32χρονης στο Δικαστήριο, ότι προχώρησε στην πράξη αυτή γιατί ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο και τα παιδιά της δεν είχαν να φάνε.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Το αυγό του φιδιού: Ο φασισμός και ο ναζισμός στην Ευρώπη


«Φασισμός: δικτατορικό αστικό πολιτειακό σύστημα με κύρια χαρακτηριστικά την κατάργηση του κοινοβουλευτισμού και την έξαρση της κρατικής εξουσίας, που ασκείται τρομοκρατικά» επεξηγεί το λεξικό.

Ποιό είναι όμως το ιδεολογικό και πολιτικό υπόβαθρο του φασισμού;

Ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ, κ. Δημήτρης Καζάκης, θα δώσει τις απαντήσεις για το ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο της γέννησης του φασισμού, τη μετεξέλιξη του σε ναζισμό, την εξάπλωση του σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, και την απειλητική επανεμφάνιση του, σε δύο εκπομπές, που θα φιλοξενηθούν στο Web tv, του Ράδιο Χωρίς FM.

Αυτή την Παρασκευή, 15 Ιουνίου και ώρα 6 το απόγευμα, ακούστε το πρώτο μέρος της ιστορικής διαδρομής και της αναζήτησης απαντήσεων στο φαινόμενο του φασισμού.

Γιατί η γνώση είναι πηγή αντίστασης και πολύτιμο όπλο στην ενορχηστρωμένη παραπλάνηση και παραπληροφόρηση του λαού.
Η εκπομπή θα έχει δίωρη διάρκεια και θα τη συντονίζει η δημοσιογράφος Γεωργία Μπάστα.

Από το Γραφείο Τύπου

Καλή ακρόαση!

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Τρίγωνο των βερμούδων. Βρέθηκαν υποβρύχιες πυραμίδες φτιαγμένες απο γυαλί!

Το 1987 είχαν την υποψία ότι πρόκειται για πυραμίδα, μα τώρα, με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουν οι επιστήμονες έχουν πειστεί ότι...πρόκειται για μια αλλά ίσως και δεύτερη πυραμίδα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από γυαλί

Οι παράξενες δομές .....
από μια υποβρύχια και ίσως άλλη μια πυραμίδα όπου βρίσκονται σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων εντοπίστηκε με την βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τον ωκεανογράφο Δρ Meyer Verlag ( Μέγιερ Βέγκλαρ ). Οι μελέτες που έγινα για άλλες δομές, όπως...
στο Yonaguni ( Γιοναγκάνι ) στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες, προφανώς είναι φτιαγμένες από γυαλί χοντρού πάχους, κατασκευή που είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Κάθε μία από αυτές είναι μεγαλύτερες από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο! Πρόσφατα Αμερικανοί και Γάλλοι επιστήμονες καθώς και άλλες χώρες που διεξάγουν έρευνες σε περιοχές του βυθού του Τριγώνου των Βερμούδων, ισχυρίζονται πως έχουν βρει μια πυραμίδα όρθια στο βυθό της θάλασσας που δεν ήταν ποτέ γνωστή. Το μήκος της βάσης της πυραμίδας φτάνει τα 300 μέτρα, 200 μέτρα ύψος και απόσταση από την κορυφή της πυραμίδας είναι περίπου 100 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας!
Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η δομή αυτή πρέπει να είναι κατασκευασμένη από γυαλί όπως (κρύσταλλο; ), καθώς είναι εντελώς λεία και μερικώς διάφανη. Όταν μιλάμε για το μέγεθος αυτό, πρόσφατα ανακαλύφθηκε η εκ νέου πυραμίδα και είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από τις πυραμίδες της αρχαίας Αιγύπτου. Στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχουν δύο πολύ μεγάλες τρύπες, το θαλασσινό νερό μπαίνει με υψηλή ταχύτητα κίνησης μέσω της δεύτερης τρύπας, και ως εκ τούτου τα μανιασμένα κύματα κυλούν σχηματίζοντας μια γιγαντιαία δίνη που κάνει τα νερά γύρω από αυτή να δημιουργούν ένα τεράστιο κύμα ή κύματα και ομίχλη στην θαλάσσια επιφάνεια……(!).

Αυτή η νέα ανακάλυψη καθιστά τους επιστήμονες να αναρωτιούνται αν αυτή η ανακάλυψη έχει κάποια επιρροή στα διερχόμενα σκάφη και αεροπλάνα και αν θα μπορούσε να είναι η αιτία για όλα το μυστήρια που περιβάλλει την περιοχή.
Υπάρχουν πολλές δυτικές μελέτες που υποστηρίζουν ότι η πυραμίδα στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είχε γίνει αρχικά στην ηπειρωτική χώρα, μετά την οποία ένας καταστροφικός σεισμός χτύπησε και άλλαξε εντελώς το τοπίο ή με την αντιστροφή των Πόλων όπου έγινε στο παρελθόν. Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν, τα νερά της περιοχής στο Τρίγωνο των Βερμούδων μπορεί να ήταν ως μία από τις δραστηριότητες του ακρογωνιαίου λίθου του λαού της Ατλαντίδας, και οι πυραμίδες στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είναι μια αποθήκη του εφοδιασμού τους ή μια πηγή ενέργειας τους….!

Ίσως σχετίζεται με την υποβρύχια ανθρωποειδή φυλή που ανακαλύφθηκε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον το 2004 τους λεγόμενους « υδάτινους πίθηκους » θαλάσσια όντα; Θα γίνει ειδικό άρθρο για αυτό το ζήτημα στο μέλλον….. βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα!

Μια πιο λεπτομερής μελέτη στην πάροδο του χρόνου θα δώσει αποτελέσματα που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. Οι επιστήμονες έχουν μεταποιήσει όλα τα δεδομένα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιφάνεια είναι απόλυτα ομαλή γι ‘αυτό να μοιάζει με γυαλί ή πάγο. Το μέγεθος των πυραμίδων είναι σχεδόν τρεις φορές το μέγεθος από τις πυραμίδες του Χέοπα. Αυτή η είδηση ήταν εντυπωσιακή, και συζητήθηκε σε μια διάσκεψη στη Φλόριντα, ακόμα και εφημερίδες της Φλόριντα ….! Οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες σε αυτό, έχουν πάρα πολλές φωτογραφίες και υψηλής ανάλυσης ηλεκτρονικά δεδομένα, τα οποία δείχνουν τρισδιάστατες πυραμίδες απολύτως ομαλής κατασκευής, χωρίς να καλύπτεται η επιφάνεια με υπολείμματα ή φύκια ή ρωγμές.



Υπάρχει επίσης η υποψία ότι το τρίγωνο των Βερμούδων και η περιοχή όπου αυτή η πυραμίδα υποτίθεται ότι βρίσκεται μπορεί να είναι κάποιο είδος « Αγίων Τόπων » που προστατεύεται από τους περίφημους Άτλαντες πως ότι περνάει πάνω από την τοποθεσία αυτή θεωρείται μια προσφορά …

Άλλοι υποθέτουν ότι η πυραμίδα μπορεί να προσελκύσει και να συλλέξει τις κοσμικές ακτίνες , από το λεγόμενο « ενεργειακό πεδίο » ή « κβαντικό κενό » και ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιείται ως μονάδα παραγωγής ενέργειας των Αντλάντιων ή οποιαδήποτε άλλου λαού όπου την είχε φτιάξει….

Με το μυστήριο να εξακολουθεί να περιβάλλει πίσω τις Αιγυπτιακές πυραμίδες και το γεγονός ότι οι δομές των πυραμίδων φαίνεται να βρίσκονται σε όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς πρόκειται να είναι δύσκολο να ειπωθεί για την προέλευση ορισμένων αυτής της δομής ή εάν υπάρχει πραγματικά, που δεν ήταν αλλά και τόσο …

« Δεν έχει ήχο, είναι πολύ πραγματική για μένα », δήλωσε ο Calvin Jones ( Κάλβιν Τζόουνς ) του τμήματος Φλόριντα των ιστορικών πόρων.« Έχω πάντα ανοιχτό μυαλό γιατί πάντα θα υπάρχουν δεδομένα εκμάθησης νέων πραγμάτων. Αλλά η ιδέα μιας πυραμιδικής δομής, πόσο μάλλον από γυαλί, οι πιθανότητες να το πίστευα είναι περίπου μία στο εκατομμύριο ».

Η αρχαιολογική αυτή ανακάλυψη, της πυραμίδας θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί μεταξύ στο 10.000 π.χ. και 6.000 π.χ., όταν η υφαλοκρηπίδα δεν καλυπτόταν από νερό, είπε Chisholm ( Τσίσολμ).

Οι αρχαιολόγοι στην Φλόριντα συμφωνούν μαζί του για το χρονικό διάστημα, αλλά διαφωνούν με πολλούς άλλους της ομάδας του………

Ο ανθρωπολόγος Glen Doran professor ( Γκλεν Ντόραν καθηγητής ) είπε ότι η πρώτες εγγύς Ανατολικές πυραμίδες χρονολογούνται περίπου στο 4.000 π.χ. και όλες οι νέες πυραμίδες στον κόσμο έγιναν(;) μετά από το 1 μ.Χ. Έτσι, κάθε τέτοια δομή ανοικτά των ακτών της Φλόριντα θα είναι τουλάχιστον 2.000 ετών πιο παλιές από όλες τις άλλες γνωστές πυραμίδες!

Άλλες Υποβρύχιες Πυραμίδες;

Το 1977, μια μυστηριώδης ανακάλυψη έγινε στο βυθό του Ατλαντικού, σχετικά με μια άγνωστη τεχνολογία. Μια πυραμίδα στα 650 πόδια βάθος μυστηριωδώς φωτίστηκε, με άσπρα νερά γύρω από αυτή όπου έγινε βαθύ πράσινο, μια συγκλονιστική αντίθεση με τα μαύρα νερά σε αυτό το βάθος
Η ανακάλυψη φωτογραφήθηκε από την εκστρατεία Αρλ Mάραχαλ του από το Cay Sal ( Σέει Σόλτ ).

Μια άλλη τεράστια πυραμίδα, στα 10.000 πόδια του νερού του Ατλαντικού, έχει αναφερθεί ότι έχουν βρεθεί με ένα παλλόμενο κρύσταλλο πάνω του, από την αποστολή του Τόνι Μπένικ. Η ομάδα βρήκε επίσης ένα αδιαφανές δισκίο κρύσταλλο εκεί, και ανέφεραν, για ένα φως που έβγαινε μέσα από την πυραμίδα όπου βρέθηκαν και καταγράφηκαν μυστηριώδεις επιγραφές που έγιναν ορατές.

Περισσότερες υποβρύχιες πυραμίδες βρέθηκαν από την Κεντρική Αμερική, στο Γιουκατάν, και τη Λουιζιάνα, θόλοι βρέθηκαν στα Στενά της Φλόριντα. Ένα μαρμάρινο κτίριο σε στιλ Αρχαίου Ελληνικού ναού βρέθηκε μεταξύ της Φλόριντας και της Κούβας…..! Και τι γίνεται με τη στήλη που έχει ακτινοβολούμενη ενέργεια ;

Άλλες πυραμίδες έχουν εξερευνηθεί από τον Δρ. Ray Brown ( Ρέει Μπράουν ) στο βυθό της θάλασσα στα ανοικτά των Νήσων Μπαχάμες το 1970. Ο Μπράουν με 4 δύτες, οι οποίοι βρήκαν επίσης δρόμους, θόλους, ορθογώνια κτίσματα, αγνώστων μεταλλικών εργαλείων, και ένα άγαλμα από « μυστηριώδη » κρύσταλλο όπου περιέχει μικροσκοπικές πυραμίδες….! Οι συσκευές μετάλλων και των κρυστάλλων ελήφθησαν στη Φλόριντα για ανάλυση σε ένα πανεπιστήμιο εκεί. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν ότι οι κρύσταλλοι ενισχύονται με ένα είδος ενέργειας που πέρασαν μέσα από αυτό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που είναι από γυαλί η πυραμίδα που βρέθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων!

Κατά τη διάρκεια μιας από τις καταδύσεις του, ο Μπράουν χώρισε από τους φίλους του και ψάχνοντας τους ήταν τρομαγμένος όταν συνάντησε τυχαία μια παράξενη μορφή από σιλουέτες πυραμίδων κόντρα στο φως. Μετά τη διεξαγωγή περαιτέρω ερευνών, εξεπλάγην από το πόσο ομαλή και σαν ένας καθρέφτης ήταν η πέτρινη επιφάνεια της όλης δομής, με τις αρθρώσεις μεταξύ των επιμέρους τμημάτων σχεδόν δυσδιάκριτη!

Κολύμπησε γύρω από το επιστέγασμα, το οποίο Μπράουν ανακάλυψε μια είσοδο και αποφάσισε να εξερευνήσει μέσα. Περνώντας κατά μήκος ενός στενού διαδρόμου, ο Μπράουν τελικά μπήκε σε ένα μικρό ορθογώνιο δωμάτιο το οποίο είχε σχήμα σχήμα πυραμίδας η οροφή. Έμεινε εντελώς έκπληκτος όταν ανακάλυψε ότι αυτό το δωμάτιο δεν περιείχε φύκια ή κοράλλια να αναπτύσσονται στα εσωτερικά τοιχώματα. Ήταν εντελώς πεντακάθαρα!

Επιπλέον, αν και Μπράουν δεν έφερε μαζί του φακό, μπορούσε να δει, τα πάντα στο δωμάτιο με την κανονική όραση του. Το δωμάτιο ήταν καλά φωτισμένο, αλλά καμία άμεση πηγή φωτός δεν ήταν ορατή!!!. Προσοχή του Μπράουν συντάχθηκε σε μια μπρούτζινη μεταλλική ράβδο τρεις ίντσες σε διάμετρο που κρεμόταν από την κορυφή στο κέντρο του δωματίου και στο τέλος της είχε επισυναφθεί με ένα πολύπλευρο κόκκινο διαμάντι, το οποίο ήταν κωνικό σε ένα σημείο.

Ακριβώς κάτω από αυτήν την ράβδο, στη μέση του δωματίου, ήταν μια πέτρα επάνω μέρος από μια πλάκα τυλιγμένη από πέτρινα άκρα. Απεικόνιζε ένα ζευγάρι από χέρια σκαλισμένα από μέταλλο, χάλκινο χρώμα, η οποία ήταν μαυρισμένη, σαν έχει υποστεί τεράστια θερμότητα. Ανάμεσα στα χέρια και τέσσερα πόδια που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη ράβδο, ήταν μια σφαίρα κρυστάλλου με τέσσερα εκατοστά σε διάμετρο.

Ο Μπράουν προσπάθησε να χαλαρώσει τη ράβδο από την οροφή χωρίς να τα καταφέρει!!! Επιστρέφοντας στη σφαίρα του κρυστάλλου, βρήκε, προς έκπληξή του, ότι διαχωρίζεται εύκολα από τα χάλκινα χέρια που διακόσμησαν την πέτρα. Με την κρυστάλλινη σφαίρα στο δεξί του χέρι, στη συνέχεια, έκανε την έξοδό του από την πυραμίδα. Όταν ο ίδιος αναχώρησε, αισθάνθηκε μια απαρατήρητη παρουσία και άκουσε μια φωνή να του λέει να μην επιστρέψουν ποτέ!



Οι αρχαίοι Κινέζοι λέγεται ότι διαθέτουν κάποια από τα παλαιότερα έγγραφα και στοιχεία που γνωρίζει ο άνθρωπος. Ο Δάσκαλος Λι Χονγκτζί στο Τζούαν Φάλουν λέγεται ότι έχουν μια εξήγηση για την ανακάλυψη ενός προϊστορικού πολιτισμού ως εξής:

« Στη γη υπάρχουν ήπειροι της Ασίας, Ευρώπης, Νότια Αμερικής, Βόρεια Αμερικής, την Αυστραλία, την Αφρική και την ήπειρο της Ανταρκτικής, η οποία σε γενικές γραμμές οι επιστήμονες γεωλόγοι ονομάζουν « ηπειρωτικές πλάκες ». Από το σχηματισμό των λιθοσφαιρικών πλακών υπάρχουν ήδη δεκάδες εκατομμύρια χρόνια ιστορίας. Μπορεί επίσης να ειπωθεί ότι πολλοί από τους ηπείρους στον πυθμένα του ωκεανού, υψώνεται στην κορυφή, υπάρχουν επίσης πολλά σημεία γης που βυθίστηκαν στο βυθό της θάλασσας , δεδομένου ότι αυτή η κατάσταση είναι σταθερή η κατάσταση μέχρι τώρα, έχουν ήδη ιστορικό δεκάδων εκατομμύριων χρόνων! Αλλά σε πολλούς πυθμένες της θάλασσας, έχει βρεθεί μια σειρά από μεγάλα κτίρια με υψηλή και εξαίσια αρχιτεκτονική και γλυπτά, και όχι από την πολιτιστική κληρονομιά της σύγχρονης ανθρωπότητας, οπότε ήταν σίγουρα ότι το κτίριο που δημιουργήθηκε βυθίστηκε κάποτε στο παρελθόν στο βυθό της θάλασσας ».

Υπό το πρίσμα αυτό, το μυστήριο της πυραμίδας που βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας έχει επιλυθεί. Βλέπουμε μόνο τα αποτελέσματα της γης από ένα κατακλυσμικό γεγονός που αλλάζει ως αποτέλεσμα αυξημένα τα επίπεδα της θάλασσας και των παράκτιων πολλών χαμένων πολιτισμών. Οι επιστήμονες γνωρίζουν περισσότερα για την επιφάνεια της Σελήνης, παρά για τα βάθη των ωκεανών της Γης. Άραγε πόσα πράγματα έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμα που δεν θα τα πιστεύουμε…….;