Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Πα.Μ.


Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ημέρες από τη μαζική τραμπούκικη επίθεση στο Πέραμα.

Οι ορδές των υπανθρώπων της Χρυσής Αυγής αποθρασυνόμενοι από τη συστηματική αδράνεια της «Αστυνομίας» του καθεστώτος προχώρησαν σε νέα δολοφονική επίθεση.

Αυτή τη φορά θρηνούμε νεκρό. Έλληνα. Τονίζουμε το «Έλληνα» όχι γιατί και η ζωή του πιο εξαθλιωμένου λαθρομετανάστη δεν έχει την ίδια ακριβώς αξία, αλλά για να καταδείξουμε ότι οι επιθέσεις κατά των μεταναστών και η ρητορεία που τις συνοδεύει δεν αποτελούν παρά το προπέτασμα του καπνού για τους πραγματικούς στόχους των πληρωμένων τραμπούκων της Χ.Α..

Είχαμε επισημάνει μόλις μετά τα γεγονότα στο Πέραμα, στις 13 του Σεπτέμβρη, ότι οι ορδές των ταγματαλητών πήραν τις εντολές τους να επιτεθούν και να σπείρουν τον τρόμο.

Τον τρόμο ως τελευταία καταφυγή του αλητήριου κατοχικού καθεστώτος, απέναντι σε μια κοινωνία που απηυδισμένη από τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές δείχνει να ξυπνάει από το βαθύ λήθαργο, που την είχαν σπρώξει τόσο η προπαγάνδα, όσο και οι εγκάθετοι στους κοινωνικούς και πολιτικούς θεσμούς γνωστοί μηχανισμοί, τα κομματόσκυλα και οι «στρατευμένοι» συνδικαλιστές.

Οι μηχανισμοί αυτοί και η προπαγάνδα δεν αρκούν πλέον για να καταστείλουν τις ολοένα αυξανόμενες λαϊκές αντιδράσεις. Ήρθε η ώρα για πιο «ριζοσπαστικά» μέτρα. Ήρθε η ώρα του παρακράτους και των μηχανισμών των μυστικών υπηρεσιών. Ήρθε ξανά η ώρα των πληρωμένων δολοφόνων. Έτσι κι αλλιώς αυτοί ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά. Από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, τους νεκρούς της Μαρφίν, μέχρι σήμερα τον Παύλο Φύσσα.

Οι άλλοι, οι πραγματικοί εντολείς - μίσθαρνα όργανα του κατοχικού καθεστώτος - μαέστροι οι ίδιοι στη διασπορά της σύγχυσης, του αποπροσανατολισμού και του φόβου, απεχθάνονται τα αίματα. Αυτοί πρέπει να μείνουν ατσαλάκωτοι, εκφραστές του «πολιτικού πολιτισμού», της «Ησυχίας, της Τάξης, της Ασφάλειας» και του «success story» που κινδυνεύουν από «ακραίους».

Και ποιοι είναι οι ακραίοι; Όσοι αντιδρούν και αντιστέκονται! Όσοι αντιλαμβάνονται ότι πραγματικά φασιστικό είναι το ίδιο το καθεστώς κατοχής και οι εγχώριοι υποστηρικτές του εντός του αποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου» και μάχονται για την ανατροπή
του. Οι άλλοι, οι χρυσαυγίτες, ως μια συμμορία πληρωμένων τραμπούκων και επαγγελματιών δολοφόνων, αποτελούν απλά το άλλοθι του συστήματος και αμείβονται αδρά απ’ αυτό. Εξ ου και οι εξαγγελίες για νέους τρομονόμους και άλλα συναφή.

Εμείς όμως δεν φοβόμαστε και θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες! Θα δώσουμε την σκληρή απάντησή μας. Και απάντηση στον φασισμό ήταν ανέκαθεν η Δημοκρατία. Και δημοκρατία δεν είναι η νομοταγής υποταγή στους θεσμούς μιας απολυταρχικής και απόλυτα διεφθαρμένης εξουσίας που νομιμοποιείται με καλπονοθευτικές εκλογές. Δημοκρατία σημαίνει ότι ο λαός είναι κυρίαρχος στον τόπο του και αποφασίζει ο ίδιος για το παρόν και το μέλλον του.

Τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, αλλά και όλων των γνωστών και άγνωστων νεκρών μας, καλούμε σε γενική συστράτευση:

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!

Για να ξεφορτωθούμε μια και καλή το σημερινό καθεστώς εθελοδουλίας που εκτρέφει τον φασισμό και καλοβλέπει τον εμφύλιο ως την τελευταία λύση για να κρατηθεί στην εξουσία.


Αθήνα 19 του Σεπτέμβρη 2013
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Bόμβα από πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας

γραμμένο από τον ακτιβιστή Eric Blair

Έρχεται το κάρμα για την ελίτ, σε μεγάλη κλίμακα. Καθώς οι δυνάμεις που κινούν τα νήματα, προχωρούν προς μια καταστροφική ήττα στα σχέδια πολέμου που κάνουν για τη Συρία, εμφανίζονται σημάδια που δείχνουν ότι η κυριαρχία τους στην ανθρωπότητα εξαλείφεται ραγδαία.

Την τελευταία δεκαετία, η παγκοσμιοποιητική ελίτ πασχίζουν σαν τρελοί να παγειώσουν εξουσία-δύναμη πάνω σ'όλο τον κόσμο. Πάντα αυτό ήταν το σχέδιό τους, σαν το σχέδιο ενός κακού σ'ένα συμπαντικό βιβλίο, αλλά μετά την 11η Σεπτέμβρη, το σχέδιο αύξησε ταχύτητα, και μετά "έγινε τούρμπο" στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008.

Ωστόσο, είναι καταδικασμένο να αποτύχει, διότι οι άνθρωποι φτιάχτηκαν για να καθοδηγούνται απ'την ελεύθερη θέλησή τους, όχι να ελέγχονται σαν βοοειδή. Όσο πιο πολύ προσπαθεί η ελίτ να ελέγξει την ανθρωπότητα, τόσο πιο μεγάλη εντροπία προκύπτει. Εντροπία γι'αυτούς που δεν γνωρίζουν, είναι η έλλειψη τάξης ή προβλεψιμότητας: Μια σταδιακή κάθοδος στην αταξία.

Παρ'όλο που η ελίτ εξακολουθεί να απολαμβάνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα πλούτου σε σχέση με τη μάζα, τώρα υπέπεσαν στη συμπεριφορά των τυράννων, για να διατηρήσουν τον έλεγχο. Αυτό με τη σειρά του, εκθέτει την σκοτεινή τους πλευρά, η οποία συγκαλυπτόταν έξυπνα, για αιώνες. Δεν συγκαλύπτεται πια.

Οι άνθρωποι αφυπνίζονται σε μεγάλους αριθμούς, τουλάχιστον με την ταχύτητα που η ελίτ μπορεί να χτίσει το πλήρους φάσματος μάτριξ-φυλακή τους.Ας δοκιμάσουν. Για να παραφράσω τον Βίκτορα Ουγκό, "κανένας στρατός δεν μπορεί να σταματήσει μια ιδέα, η ώρα της οποίας έχει έρθει".

Παρακάτω, δέκα σημάδια που καταδεικνύουν ότι η ελίτ
χάνει τον έλεγχο που ασκεί στους λαούς:

1. Τα "επίσημα" ψέματα, δεν είναι πλέον αποτελεσματικά: Τα ψέματα που λένε, απλά δεν "πιάνουν" πλέον. Υπήρξε εποχή, που τα επίσημα ψεύδη περί πολέμου και ειρήνης, γίνονταν πιστευτά. Διότι πόσο κακό θα ήταν πια να ψεύδονται για τέτοια πράγματα; Γενικά, οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι τους λένε την αλήθεια όταν παίζονται θέματα ζωής ή θανάτου. Το αγοράκι που φώναξε "λύκος, λύκος", φώναξε μια φορά παραπάνω απ'ό,τι έπρεπε. Σ'αυτή τη φάση, ακόμα και αν έλεγαν την αλήθεια, κανείς δεν θα τους πίστευε.

2. Καμία πίστη στην πολιτική: Το ποσοστό έγκρισης των Αμερικανών πολιτικών, έχει πιάσει πάτο. Η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση είναι σε χαμηλότατο ρεκόρ,. και στην αμερική και σ'όλον τον κόσμο. Οι γνωστές και εδραιωμένες δημοσκοπήσεις δείχνουν μόνο ένα 10% εμπιστοσύνης στο Κογκρέσο. Με άλλα λόγια, το 90% δεν πιστεύει ότι είναι ικανοί να κυβερνήσουν.
ένας άντρας απειλεί τον Γερουσιαστή Τζον Μακέιν κατάμουτρα, με σύλληψη για προδοσία. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί πριν ένα ή δυο χρόνια.

3.Καμία εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ: Οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 77% του πληθυσμού δεν πιστεύουν πλέον τις ειδήσεις των "μεγαλοκάναλων". Δεν είναι ν'απορεί κανείς που τα ΜΜΕ του κατεστημένου δεν κατάφεραν να πείσουν με τα ψέματα για το υποτιθέμενο γεγονός με τα χημικά όπλα στην Συρία. Παρά την μονοπωλιακή τους δύναμη σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, δεν μπορούν πλέον να κάνουν το μαύρο άσπρο, απλά επειδή το λένε "επίσημα" χείλη.

4.Οι τραπεζίτες απορρίπτονται: Η Ουγγαρία έγινε πρόσφατα η πρώτη χώρα που ακολούθησε τα βήματα της Ισλανδίας, στέλνοντας στον αγύριστο τους διεθνείς τραπεζίτες (ΔΝΤ) και σκεπτόμενη πολύ σοβαρά να ασκήσει δίωξη σε παλιότερους πρωθυπουργούς που υποδούλωσαν το λαό με χρέος.
Αναμείνατε τη συνέχιση αυτής της τάσης, ακόμα κι αν οι χώρες αποφασίσουν να χρεοκοπήσουν για να απελευθερωθούν.

5. Το Βατικανό το παίζει ξαφνικά "καθαρό": Κάτω από τον προηγούμενο Πάπα, τον Βενέδικτο, ξέσπασαν σκάνδαλα από το Βατικανό, που ξεκινούσαν από τη συγκάλυψη παιδοφιλων ιερέων και φτάνοντας στο ξέπλυμα χρημάτων και την απάτη. Ο Βενέδικτος, σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά, για να ανοίξει το δρόμο σε έναν κατά τα φαινόμενα πιο προσφιλή πάπα, τον Φραγκίσκο. Ο πάπας Φαγκίσκος, δουλεύει εντατικά για να ξαναστήσει την ειρηνική και ταπεινόφρονα φήμη της εκκλησίας. Είτε αυτό είναι κάτι αληθινό, είτε μια κίνηση δημοσίων σχέσεων, δείχνει ότι η εκκλησία αναγκάστηκε να καταφύγει σε τέτοια δραστική αναδίπλωση, για να σώσει την αξιοπιστία της.

6. Ανταρσία στους στρατιώτες: Επιτέλους. Οι στρατιωτικοί που απαγορεύεται διά νόμου να κάνουν πολιτικές δηλώσεις, μιλάνε σταθερά ενάντια στα περιπετειώδη εγχειρήματα του στρατού των ΗΠΑ. Κατά τη γνωστή ρήση του Αϊνστάιν, "οι πρωτοπόροι ενός κόσμου χωρίς πολέμους, είναι οι νέοι που αρνούνται να εκτίσουν στρατιωτική θητεία".

7. Στρατιωτικοποιημένο αστυνομικό κράτος: Ένα από τα σκοτεινότερα σημάδια ότι η ελίτ αρχίζει και χάνει την εξουσιαστική της δύναμη, είναι η δημιουργία ενός στρατιωτικοποιημένου αστυνιμικού κράτους, με συγκεκριμένη εκπαίδευση στην αντιμετώπιση εσωτερικών ταραχών. Οι αστυνομικοί με τανκς και άλλο πολεμικό εξοπλισμό, συνεργάζονται με τους Ομοσπονδιακούς σε κέντρα "συγχώνευσης", οι ενεργές στρατιωτικές μονάδες βρίσκονται σε αμερικανικά εδάφη για πρώτη φορά στην ιστορία, το δίκτυο κατασκοπεία ςτης NSA χρησιμοποιείται από την IRS και τη DEA, η κατάργηση των έννομων δικαιωμάτων των Αμερικανών κάτω από το νόμο NDAA, είναι απλά μερικές από τις τυραννικές κινήσεις τους για να προστατευτούν και να εξασφαλιστούν οι εγκληματίες της ελίτ από τη λαϊκή μήνη. Είναι ξεκάθαρο ότι φοβούνται και θα πρέπει να τους δοθεί, αυτό που έκαναν στον αμερικανικό λαό και το σύνταγμά του.


8. Σοβαρά κινήματα απόσχισης παντού: Η απόσχιση/αποσκύρτηση μιας πολιτείας από μία μεγαλύτερη πολιτική οντότητα, θεωρείτο κάποτε μια ακραία αντίληψη... Μέχρι τώρα. Στην αμερική, τα κινήματα απόσχισης προσελκύουν τον κόσμο σε περιοχές του Κολοράντο και της Καλιφόρνιας. Στην Ευρώπη, προκύπτουν σοβαρά κινήματα απόσχισης στην Ισπανία και τη Σκοτία, καθώς επίσης, αρκετές χώρες της ΕΕ, φλερτάρουν με την ιδέα να αποχωρήσουν από το ευρώ. Αποκεντροποίηση = Εντροπία!

9. Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, απορρίπτονται παντού: Ελέγχεις την τροφή και ελέγχεις τους λαούς. Θεωρητικά αυτό ισχύει, αλλά είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί πρακτικά. Οι κολοσοί των Γενετικώς Τροποποιημένων (GMO) όπως η Monsanto, εκτίθενται με αποκαλύψεις. Όλη η οικονομική και πολιτική τους δύναμη, δεν μπορεί να νικήσει την διάδοση της γνώσης για τους κινδύνους των μεταλλαγμένων που έχουν απορροφήσει ζιζανιοκτόνα. Καίγονται χωράφια που παράγουν GMO, σε ενδείξεις διαμαρτυρίας, εντός και εκτός Αμερικής. Οι ενημερωμένες χώρες συνεχίζουν να απορρίπτουν τα προϊόντα τους, και οι νόμοι για επισήμανση στις εκτικέττες, κερδίζουν ισχύ.

10. Απελευθέρωση Καννάβεως: Πολλοί που το διαβάζουν αυτό θα πιστεύουν πως η νομιμοποίηση της μαριχουάνας είναι μια ασήμαντη εξέλιξη. Ωστόσο, είναι ισχυρό σημάδι ότι αποδυναμώνεται η ισχύς της ελίτ. Έχουν δοθεί τεράστια κονδύλια για να παραμείνει η κάνναβη παράνομη. Η Κάνναβις είναι ένα ισχυρό φάρμακο για φυσική, νοητική και πνευματική υγεία, ανά τους αιώνες. Αυτό το φυτό αντιπροσωπεύει μια τεράστια απειλή στις δομές εξουσίας και τις βιομηχανίες τους, γι'αυτό και υπάρχει η φαινομενικά παράλογη σήμανση της Καννάβεως ως παράνομης ουσίας. Η επικείμενη παγκόσμια ανατροπή της τυραννικής πολιτικής της απαγόρευσης, είναι η πρώτη από πολλές υποχωρήσεις που θα έρθουν.


Περισσότερα από τον Eric Blair εδώ http://www.activistpost.com/search/label/Eric%20Blair

πηγή
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=218169#p218169