Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Το μεγάλο "φινάλε"

Τώρα, που ο - σταλινικός και ομοϊδεάτης τού Ζαχαριάδη - Τσίπρας έχει καταφέρει να αποσπάσει τη διεθνή προσοχή, είναι η καλύτερη ώρα να ανακοινώσει στους πάντες - και άρα και στους Έλληνες - την πραγματική του πρόθεση.

 ...Να τους ανακοινώσει πως ήταν προσποίηση η "επανάσταση" και οι απαιτήσεις για "κουρέματα" ...Διαφημιστικό κόλπο, για να κάνει γνωστή την πραγματική του πολιτική πρόθεση ...Την πρόθεσή του να κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους ...Την πρόθεσή του να αποκαλύψει το προμελετημένο έγκλημα εναντίον της Ελλάδας ...Να αποκαλύψει τη συνενοχή τού διεθνούς κυκλώματος τοκογλυφίας με τη Γερμανική ηγεσία και την ΕΚΤ. Αυτή είναι η κίνηση ΜΑΤ, η οποία θα "ρίξει" τη Γερμανία "κάτω" και θα της χρεώσει ολόκληρη την ευρωπαϊκή "κατάρρευση".

Αν με λίγους "ψευδοτσαμπουκάδες" παραστήσει τον λαϊκό ήρωα και επαναστάτη και κατορθώσει να "κουρέψει" το ελληνικό χρέος, θα εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς και θα καταστρέψει την Ευρώπη.



 
 
 
Η Ευρώπη, για τρίτη φορά σε λιγότερο από εκατό χρόνια, ισοπεδώνεται από "βομβαρδισμό" χρέους ...από τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς.


Μέσω της Ελλάδας οι Αμερικανοί θα βάλουν σε "αιώνιο" Μνημόνιο υποταγής ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Άνθρωπος "κλειδί" των Αμερικανών στον ρόλο "Ζαχαριάδη" ο Τσίπρας;

...Και ξαφνικά, παρενέβη στο θέμα τής Ελλάδας και ο Πλανητάρχης ...Πολύ συγκινηθήκαμε ..."Βουρκώσαμε" σχεδόν στο άκουσμα των επιχειρημάτων του ...Πολύ ενημερωμένος για την υπόθεσή μας ...


...Ακόμα και στις λεπτομέρειες εκείνες, οι οποίες αφορούν τα ποσοστά τής "κατάντιας" μας ..."Άκουσε" το πρόβλημά μας και έτρεξε να βοηθήσει ..."Πόνεσε" τους Έλληνες και μπήκε "μπροστά", για να μας προστατεύσει ...Διεμήνυσε στους δανειστές - που δεν είναι πλέον οι Νεοϋορκέζοι τοκογλύφοι χορηγοί του, αλλά τα ευρωπαϊκά κράτη και οι λαοί τους - ότι δεν μπορούν να "ξεζουμίζουν" έναν λαό, γιατί τον οδηγούν στην καταστροφή ..."Λυπήθηκε" αυτόν τον λαό ο Πλανητάρχης...


...Ο μέγας ηγέτης των ΗΠΑ και γνωστός ανθρωπιστής ...Αυτός, ο οποίος, ως ηγέτης των ΗΠΑ, πρόσφερε στον λαό του - που δοκιμάζεται πλέον κι αυτός από τη φτώχεια - το περίφημο Obama-Care ...Ή μήπως δεν το πρόσφερε; ...Το βρήκε το ένα περίπου τρισεκατομμύριο που χρειαζόταν; ...Γιατί, τα πέντε με έξι τρισεκατομμύρια, τα οποία στη διάρκεια της θητείας του χρειάζονταν οι τοκογλύφοι, τα βρήκε και τα έδωσε, εφόσον τόσο περίπου αυξήθηκε το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ στη διάρκεια της θητείας του.


Όμως, εκτός από "μεγάλος" ηγέτης, που "πολεμάει" τους τοκογλύφους, για να "δώσει" φάρμακα στον λαό του, είναι και "ανθρωπιστής" ...Ή μήπως δεν είναι; Συγκλονίστηκε, που έπεσε 25% το επίπεδο ζωής των Ελλήνων αυτός, ο οποίος αφαίρεσε το 100% της ζωής ολόκληρων λαών; Λυπάται την Ελλάδα και τους Έλληνες, που φτωχοποιήθηκαν, ο "μακελάρης" τής Μέσης Ανατολής; Δική του Υπουργός Εξωτερικών δεν ήταν η διαβόητη πλέον Χίλαρι Κλίντον; Στη διάρκεια της δικής του θητείας δεν βυθίστηκε στο χάος και στο αίμα η Μέση Ανατολή; Κράτη καταστράφηκαν, κοινωνίες διαλύθηκαν, παιδιά σκοτώθηκαν, κύματα μεταναστών πλημμύρισαν την Ευρώπη και γέμισαν με πτώματα τη Μεσόγειο....



Όλα αυτά δεν έχουν την "υπογραφή" Ομπάμα; Δικά του έργα δεν είναι αυτά; Δική του ευθύνη δεν είναι η Κλίντον; ...Η γνωστή Κλίντον, της οποίας ο γαμπρός θησαύρισε από τα ελληνικά ομόλογα, τα οποία - με σιωνιστική εσωτερική πληροφόρηση - αγόρασε "τζάμπα", εφόσον γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα πληρωνόταν γι' αυτά "χρυσάφι". Σύμφωνος δεν ήταν με την πολιτική της, εφόσον ο ίδιος σήμερα την προωθεί για Πρόεδρο των ΗΠΑ; Δικό του έργο δεν είναι η κατακόρυφη αύξηση της παραγωγής οπίου και της χρήσης ηρωίνης του στη Δύση; Τα δικά του στρατεύματα δεν είναι αυτά, που "καταστρέφουν" τις φυτείες οπίου στο Αφγανιστάν; ...Ή μήπως όχι; ...Μήπως η δική του CIA είναι η μεγαλύτερη "έμπορος" ναρκωτικών στον κόσμο; Τα κέρδη από τα ναρκωτικά παγκοσμίως έχουν πολλαπλασιαστεί αφύσικα. Πού πηγαίνουν αυτά τα χρήματα; Ποιοι τα "ξεπλένουν"; Με τι ποσοστά "ξεπλένονται"; Οι δικοί του χορηγοί και θαυμαστές δεν είναι οι τοκογλύφοι που τα "ξεπλένουν"; Αυτοί δεν είναι που "αλληλοσώζονται" με τον Ομπάμα;


Ποιον μπορεί να πείσει αυτός ο μέγας "ανθρωπιστής" ότι νοιάζεται για την Ελλάδα και για τους Έλληνες; Αυτός μετέτρεψε τις ΗΠΑ σε ένα γιγαντιαίο "Μπαγκλαντές," που δεν παράγει τίποτε. Αυτός δεν είναι το πουλέν του ιδρύματος Κλίντον; Ποιον μας θυμίζει αυτό το ίδρυμα; ...Μα τη "δική" μας Γιάννα ...Τη "θαυμάστρια" του Τσίπρα ...Την "αριστερή", με το πούρο Αβάνας ...Την πλούσια, που ζεσταίνει την πισίνα της με ρεύμα "επαγγελματικό" ...Την "ιδιοκτήτρια" του Βαρουφάκη. Σε αυτό το ίδρυμα είναι μέλος η Γιάννα ...Στο ίδιο ίδρυμα με τις "ανθρωπίστριες" Χίλαρι και Ολμπράιτ ...Σε αυτό και στο Χάρβαρντ, το οποίο "τροφοδοτεί" με "σκουπίδια" την ελληνική πολιτική σκηνή ...και όχι μόνον.


Ο Βαρουφάκης - της Γιάννας και των τοκογλύφων - έδωσε το "σύνθημα" και ξεκίνησε η "παράσταση". Αυτή ήταν η δουλειά τού προβοκάτορα Βαρουφάκη, ο οποίος δουλεύει για τους τοκογλύφους. Αυτή ήταν η δουλειά τού γιου τού προέδρου τής Χαλυβουργικής, ο οποίος πλούτισε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες ...Η δουλειά τού σύμβουλου του Σιωνιστή Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μας έβαλε στο "σφαγείο" τού Μνημονίου, για να πληρωθούν οι σιωνιστές χορηγοί του ...Η δουλειά τού κολλητού του Σιωνιστή Αντρίκου Παπανδρέου, ο οποίος πλούτισε με τα CDS ...Η δουλειά τού κουμπάρου του Σιωνιστή Νίκου Παπανδρέου, ο οποίος αποφάσισε ότι έπρεπε να πλουτίσουν και οι "σοσιαλιστές". Αυτός ο "αριστερός" Βαρουφάκης έβαλε την Ελλάδα να χτυπάει δήθεν το "μαχαίρι" της Τρόικας, για να μπει στο "κόλπο" και ο Ομπάμα των ΗΠΑ.


Μιλάμε για φτηνή παράσταση του "πεζοδρομίου" ...Παράσταση, η οποία στόχο έχει να μοιράσει "ρόλους" ...Να δημιουργήσει, ανάμεσα στους συμμετέχοντες, τους "καλούς" και τους "κακούς" ...Να δημιουργήσει "εχθρούς" και "προστάτες" γι' αυτούς που παρακολουθούν και δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει. Ήταν βέβαιο ότι αυτή η στάση τού Βαρουφάκη θα προκαλούσε την αντίδραση των "μεγάλων" τής Ευρώπης και άρα από μόνη της ήταν μια "πρόσκληση" για "υποστήριξη" των ΗΠΑ. Αν, δηλαδή, οι ΗΠΑ ήθελαν να "στήσουν" μια παράσταση σύγκρουσης με τους ισχυρούς τής Ευρώπης για το δήθεν θέμα τής Ελλάδας, μόνον με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να τη στήσουν με συνοπτικές διαδικασίες ...Τα γνωστά κόλπα των Προτεσταντών.


Γιατί θα ήθελαν να στήσουν ένα τέτοιο σκηνικό ψευδοσύγκρουσης; ...Γιατί - για λόγους που θα δούμε - θέλουν να "κουρέψουν" το ελληνικό χρέος εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών και γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει μόνη της τον ρόλο τού "απείθαρχου". Πρέπει να βρεθεί κάποιος ισχυρός να την "στηρίζει" και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνον οι ΗΠΑ. Έχει αποφασιστεί να "κουρευτεί" το ελληνικό χρέος και αυτό είναι βέβαιο ότι θα καταστρέψει τους ευρωπαϊκούς λαούς ...Θα μετατρέψει την Ευρώπη σε έναν λεηλατημένο "κρανίου τόπο", όπου πραγματικά οι λαοί της θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης. Ειδικά για τις κοινωνικές μερίδες εκείνες, οι οποίες είναι άμεσα εξαρτώμενες από τα ασφαλιστικά ταμεία, θα έχουμε να κάνουμε με μια κοινωνική καταστροφή, που όμοιά της η Ευρώπη γνώρισε μόνον μετά τους Παγκόσμιους Πόλεμους.


Ακριβώς, επειδή αυτό θα είναι συνέπεια του "κουρέματος" του ελληνικού χρέους, δεν μπορούν να αφήσουν την Ελλάδα να το απαιτήσει μόνη της. Θέλουν να την εμφανίσουν σαν "ανεύθυνη" σε βαθμό εγκληματικό, αλλά γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να την αφήσουν να παίξει μόνη της αυτόν τον ρόλο ...Δεν μπορεί να επιβάλει το "κούρεμα" του χρέους της χωρίς "πλάτες". Οι μόνες "πλάτες", οι οποίες μπορούν να υποτάξουν την ευρωπαϊκή αντίσταση, είναι οι αμερικανικές ...και αυτό είναι που μεθοδεύεται. Οι συνέταιροι και συνεργάτες - που είναι οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί - θα "χωριστούν" μεταξύ τους και θα μπουν επικεφαλής των δύο πλευρών: Οι Αμερικανοί θα είναι οι "καλοί" - και εύκολα αντιευρωπαϊστές - και οι Γερμανοί θα είναι οι "κακοί", οι οποίοι θα υπερασπιστούν τα "δίκια" των Ευρωπαίων ...Τα δίκια που οι ίδιοι βεβαίως καταπάτησαν και τα οποία έφεραν τους Αμερικανούς στην Ευρώπη.


Οι Αμερικανοί έχουν όφελος από αυτήν την πράξη, εφόσον η ζημιά η οποία προκαλείται δεν τους αφορά. Ελεγχόμενοι από τους τοκογλύφους, δεν έχουν πρόβλημα να στηρίξουν την απαίτηση του "κουρέματος", γιατί οι τοκογλύφοι ό,τι ήταν να πάρουν από την Ελλάδα το έχουν πάρει. Ό,τι ήταν να κερδίσουν από το ελληνικό χρέος, το έχουν κερδίσει στο ακέραιο. Τώρα, η ζημιά αφορά άλλους. Τώρα, η ζημιά αφορά τους Ευρωπαίους ...Αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία των ευρωπαϊκών λαών ...Αφορά τους "κουμπαράδες", τους οποίους η Γερμανία - στο όνομα μιας δήθεν "αλληλεγγύης" - υποχρέωσε τα κράτη να ανοίξουν, για να βοηθήσουν την Ελλάδα ...Την χρεοκοπημένη Ελλάδα, την οποία η Γερμανία τη χρεοκόπησε. Όλα αυτά είναι "στημένα" και αποφασισμένα πολλά χρόνια πριν την εκδήλωσή τους.


Απόδειξη του γεγονότος, ότι έχει προαποφασιστεί από τους ιμπεριαλιστές και τους τοκογλύφους το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους εις βάρος των λαών, είναι η πρόσληψη από την πλευρά τού Βαρουφάκη τής εταιρίας συμβούλων Lazard. Μιλάμε για ένα "εργαλείο" των σιωνιστών τοκογλύφων, το οποίο έχει ως αντικείμενό του το να "κόβει" Η Lazard αυτήν την παράσταση αποδεικνύει. Η παρουσία της - και μόνον - αποδεικνύει ότι αποτελεί ειλημμένη απόφαση το "κούρεμα". Έχει προαποφασιστεί η "νίκη" των Ελλήνων, που θα πικράνει ολόκληρη την Ευρώπη. Η επιλογή τής Ελλάδας δεν ήταν τυχαία. Ήξεραν σε ποιον "φόρτωσαν" το μεγάλο έγκλημα ...Στον μόνο που θα "άντεχε" τέτοιο μίσος.


...Οι σιωνιστές στα καλύτερά τους. Την ελληνική "πίστωση", η οποία αποκτήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες, θα την "ρευστοποιούσαν" οι ίδιοι, για να κερδίσουν με απόλυτη ασφάλεια τεράστια ποσά. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου ...Θα θησαύριζαν και ταυτόχρονα θα "τελείωναν" μια για πάντα με τους εχθρούς των Μακκαβαίων ...Θα "τελείωναν" μια για πάντα με τους Έλληνες. Θα χρησιμοποιούσαν υπέρ των συμφερόντων τους το "κεφάλαιο" των μισητών αιώνιων εχθρών τους και ταυτόχρονα θα τους "εκμηδένιζαν" για το μέλλον. Ο λαός, ο οποίος ευεργέτησε όσο κανείς άλλος την Ευρώπη, θα εμφανιστεί σήμερα σαν αυτός, ο οποίος την λεηλάτησε επίσης όσο κανείς άλλος. Θα γίνει ο λαός που τους έδωσε "πολλά", αλλά και ο λαός που τους κατέστρεψε.


Αυτή η ευρωπαϊκή καταστροφή - με ελληνική "αιτία" - θα είναι η δουλειά τής σιωνιστικής Lazard ...Της Lazard τού Μπερνάρ Πικάρ, ο οποίος είναι "κολλητός" τού Αντρίκου Παπανδρέου και ως εκ τούτου και του Βαρουφάκη ...Της γνωστής Lazard, η οποία ήταν αυτήν που πρωταγωνίστησε στο "μακελειό" της Αργεντινής, αλλά και στο δικό μας, εφόσον αυτή ήταν που συνέθετε τις λίστες των "φιλέτων" που θα πήγαιναν για Fast Truck. Αφού "πετσόκοψε" τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία και τους Έλληνες επενδυτές και αφού μεθόδευσε το γενικό ξεπούλημα των "ασημικών" τού λαού, τώρα θα αναλάβει την Ευρώπη ...Στο όνομα της Ελλάδας βεβαίως-βεβαίως.


Το πόσο "στημένο" και το πόσο προαποφασισμένο είναι, το καταλαβαίνει κάποιος από τα δευτερεύοντα ...Το καταλαβαίνει από τη στάση την οποία κρατάνε τα σιωνιστικής ιδιοκτησίας "αγγλοσαξονικά" ΜΜΕ: Όλα αυτά τα κτήνη τής αρπακτικότητας και της απανθρωπιάς ξαφνικά "λυπήθηκαν" τους Έλληνες ...Αυτοί, οι οποίοι "έβλεπαν" ιρακινούς να πετάνε μωρά στα πατώματα ...Οι ίδιοι, οι οποίοι "έβλεπαν" τα πυρηνικά στο Ιράκ ...Οι ίδιοι, οι οποίοι "έβλεπαν" τους Σέρβους να πίνουν "αίμα" σαν βρικόλακες ...Οι ίδιοι, οι οποίοι "έβλεπαν" τους "τζιχαντιστές" σαν "άνοιξη" εναντίον των Καντάφηδων, των Μουμπάρακ ή του Άσαντ ...Οι ίδιοι, οι οποίοι "είδαν" Ρώσους να καταρρίπτουν το μαλαισιανό αεροπλάνο. Αυτά τα "εργαλεία" των άπληστων τοκογλυφικών "όρνεων" είδαν με "συμπάθεια" την ελληνική "τραγωδία".


Ιδιαίτερα "συγκινητική" είναι η Financial Times, που, για να "αποδείξει" την "αλήθεια" και τον "πόνο" της, αναζήτησε τη γνώμη των απολύτως αρμοδίων. Βάζουν δήθεν και τους "κορυφαίους" οικονομολόγους τού κόσμου να το ζητάνε ..."Κορυφαίοι" επιστήμονες σε κάτι, το οποίο δεν είναι καν επιστήμη ...Νομπελίστες σε κάτι, το οποίο δεν υπάρχει ...Μόνον το Νόμπελ μασάζ τής Φοίβης στα "φιλαράκια" είναι συγκρίσιμο με το δικό τους. Όλοι τους - "κατοικίδια" των τοκογλύφων - κάνουν τις κατά παραγγελία επιστημονικές "μελέτες" ...Πραγματικά "κατοικίδια", εφόσον αυτοί τους ταΐζουν, είτε στα ιδιωτικά τους Κολέγια είτε στις δικές τους μη κυβερνητικές οργανώσεις είτε στα δικά τους Fund.


Κοντά σ' αυτούς και όποιος μπορεί να "βοηθήσει" με οποιονδήποτε τρόπο. Ο ομογενής Πολ Γκλάστρις, ο οποίος ανήκει στο ίδιο κύκλωμα, εφόσον υπήρξε λογογράφος τού Κλίντον, θεωρεί - ως "Έλληνας" - ότι η Γερμανία πρέπει να κάνει για την Ελλάδα ό,τι έκαναν γι' αυτήν οι ΗΠΑ μετά τον πόλεμο. Θεωρεί σίγουρο δε ότι ο Ομπάμα θα πει στη Μέρκελ να διαγράψει το ελληνικό χρέος. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού. Και μόνον που συγχέεται η ελληνική περίπτωση με τη γερμανική είναι έγκλημα. Το γερμανικό χρέος ήταν ένα πραγματικό χρέος. Με τη διαγραφή του επωφελήθηκε ο γερμανικός λαός εις βάρος όλων των υπολοίπων, οι οποίοι ήταν θύματά του ...Δύο φορές θύματα του γερμανικού ιμπεριαλισμού έγιναν οι ευρωπαϊκοί λαοί, εξαιτίας εκείνου του "κουρέματος" του γερμανικού χρέους.


Το ελληνικό χρέος, αντίθετα, είναι μια απάτη των τοκογλύφων. Θύματα αυτού του χρέους είναι εξίσου όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεσή του. Θύματα των τοκογλύφων είναι οι Έλληνες και εξαιτίας του ίδιου χρέους θα γίνουν θύματά τους και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. Οι Έλληνες δεν δημιούργησαν αυτό το χρέος και σίγουρα δεν θα το έστρεφαν ποτέ εναντίον των Ευρωπαίων. Οι Έλληνες "φορτώθηκαν" ένα χρέος από τους τοκογλύφους, οι οποίοι μόνοι τους το "μετακίνησαν", μέσω των Γερμανών, στις "πλάτες" των υπολοίπων Ευρωπαίων. Αυτό το παράνομο χρέος, το οποίο φορτώθηκαν οι Έλληνες και το οποίο οι Γερμανοί επίσης παράνομα το "φόρτωσαν" στους Ευρωπαίους, τώρα θέλουν να το "κουρέψουν".


Άλλο ένα έγκλημα των Γερμανών, εφόσον αυτοί ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να χρηματοδοτήσουν ένα κράτος, το οποίο οι ίδιοι χρεοκόπησαν. Πάλι οι Γερμανοί επωφελούνται, εφόσον χάρη σε αυτό το χρέος "κονόμησαν" οι ίδιοι και βελτίωσαν την ανταγωνιστικότητά τους με αθέμιτους τρόπους. Τώρα, που έφτασε η ώρα τής "παράστασης", η Γερμανία άρχισε δήθεν να "ενοχλεί" τους Αμερικανούς...Άρχισε να "ενοχλεί" τους "ανθρωπιστές" Αμερικανούς, οι οποίοι δεν θέλουν δήθεν να "ξεζουμίζονται" τα κράτη και οι λαοί, όπως η Ελλάδα ...Άρχισαν τα "κόλπα" των προτεσταντών με τους "καλούς" και τους "κακούς", οι οποίοι θα παρασύρουν τους πάντες στις συγκρούσεις τους ...Άρχισαν όλα τα αγγλοσαξονικά ΜΜΕ να "θυμούνται" ότι η Γερμανία καταδυναστεύει την Ελλάδα.


Μέχρι και ο τέως Κοκός έκανε την "επανάστασή" του και "επιτέθηκε" στη Μέρκελ ...Στο ίδιο έργο θεατές: Οι ΗΠΑ θα πάνε "απέναντι" από τους "κομπάρσους" τής Γερμανίας και από κοινού θα ρημάξουν ξανά την Ευρώπη ...Ό,τι έκαναν με τον δικό τους Χίτλερ, θα κάνουν και με τη δική τους Μέρκελ. Πάλι θα αρχίσουν να "δουλεύουν" τους Έλληνες με "ηρωισμούς" και αρχαίες ιστορίες: "H Ανάσταση των Σπαρτιατών στην Ελλάδα", γράφει ο Paul Graig Roberts στην Foreign Journal στις 30 Ιανουαρίου 2015 ...Συγκλονιστήκαμε ...Το άλλο με τον Τοτό, πώς το ξέχασε, απορούμε.


Ξανά τα ίδια προτεσταντικά παιχνίδια με τους τζάμπα "επαίνους", για να βρίσκουν πρόθυμα κορόιδα να θυσιάζονται στις γνωστές μεταξύ τους "στημένες" συγκρούσεις. Πώς το έλεγε ο Τσόρτσιλ; ..."Οι ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες"; ...Στον Σκόμπι, όμως, έδινε διαταγή να φερθεί στην "απελευθερωμένη" Αθήνα σαν να βρίσκεται υπό κατοχή. Μόλις του έκαναν τη δουλειά οι "ήρωες" και δεν τους είχε πλέον ανάγκη, τους πυροβολούσε στα Δεκεμβριανά σαν τα σκουπίδια. Αυτό κάνουν και τώρα. Θα αρχίσουν την ιστορικής φύσεως "παπαρολογία", για να παρασύρουν τους Έλληνες σε μια σύγκρουση από εκείνες τις "δικές" τους ...Σύγκρουση, στην οποία γνωστοί είναι εκ των προτέρων οι "κερδισμένοι" και γνωστοί είναι και οι "χαμένοι"...


...Ξανά "μπλοκ" Αμερικανοβρετανών στο ρόλο τού "καλού" εναντίον των Γερμανών στον ρόλο τού "κακού" ...Εξ αρχής κερδισμένοι οι Αμερικανοί και οι τοκογλύφοι και εξ’ αρχής χαμένοι οι Γερμανοί ...και δυστυχώς χαμένοι και οι ευρωπαϊκοί λαοί, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αυθαίρετα στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο θα υπερασπιστεί ο χαφιές Σόιμπλε ...Στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο θα "χάσει" και θα "κουρευτεί", για να μπει σε "τροχιά" καταστροφής. Η Ελλάδα, σε αυτήν την περίπτωση είναι η "παρδαλή", που για τα "μάτια" της προκλήθηκε η "φασαρία" ...Ως συνήθως, και, αφού θα φάει τις "σφαλιάρες" της και η ίδια, καταλήγει με τους "καλούς" ...Σίγουρος "πελάτης" ...Για να την έχουν έτοιμη για την επόμενη "παράσταση", που θα την χρειαστούν ...Μετά θα ψάχνει να την "αποζημιώσουν" οι "κακοί", οι οποίοι, όπως θα αποδειχθεί ξανά, ήταν κολλητοί με τους "καλούς".


...Ένα "κόλπο" όλο κι όλο ξέρουν οι Προτεστάντες ...Κόλπο "πλύνε-βάλε". Με αυτό το κόλπο κυβερνάνε τον κόσμο τον τελευταίο αιώνα. Τίποτε άλλο δεν ξέρουν. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο "βραχυκυκλώσει" αυτή η γνώση, δεν έχουν τίποτε άλλο. Αυτό το κόλπο θα "καταγραφεί" στην πανανθρώπινη ιστορία ως η συνεισφορά τους στην πολιτική "σκέψη" των χρόνων τής "πανούκλας". Μόνοι τους, ως συμμορία, δημιουργούν ένα μεγάλο πρόβλημα και μετά "διχάζονται" στην αντιμετώπισή του, για να ελέγχουν τις εξελίξεις ως "επικεφαλής" των δύο συγκρουόμενων απόψεων.


Το κόλπο των "νταβατζήδων" του δρόμου, οι οποίοι μπαίνουν και κάνουν τεχνητή φασαρία μέσα στα μαγαζιά, για να πουλάνε "προστασία". Ο ένας κάνει τον "καλό" και βολεύεται σχεδόν δίπλα στο "αφεντικό" και ο άλλος κάνει τον "κακό" και πιάνει τη "γωνία" τής τιμωρίας και της συγνώμης μέχρι να τον ξαναχρειαστούν. Ο "καλός" πάντα μιλάει αγγλικά και ο "κακός" γερμανικά ...Από εκεί τους ξεχωρίζεις. Όταν αρχίζεις και ακούς πολλά γερμανικά στην Ευρώπη, σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει το σχέδιο τής φασαρίας ...Σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει ο "κακός" να γίνεται ενοχλητικός και επικίνδυνος και αυτό θα φέρει τον "καλό" στο προσκήνιο.





Το κέρδος, το οποίο ενώνει μια συμμορία.




Αυτό, το οποίο γράφουμε σε όλα τα κείμενά μας - και δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε - ,είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, αν δεν έχεις γνώση. Γνώση χρειάζεται για να νικήσεις, εφόσον η κατάσταση είναι τόσο περίπλοκη, που χωρίς γνώση δεν γνωρίζεις όχι απλά τι πρέπει να κάνεις, αλλά δεν γνωρίζεις ούτε καν ποιοι είναι οι εχθροί σου. Δεν γνωρίζεις ούτε καν ποιο είναι το πεδίο στο οποίο σε συμφέρει να συγκρουστείς. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να πάψουν να τρομοκρατούνται από τους τοκογλύφους και τους Ναζί. Μόνον όταν γνωρίζει κάποιος το δίκιο του δεν φοβάται το έμπειρο στην πρόκληση πανικού τοκογλυφικό κύκλωμα. Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τι έγινε και πώς "παγιδεύτηκαν", προκειμένου να έχουν ελπίδες να επιλέξουν τη σωστή στρατηγική αντίδρασης.


Μόνον αν γνωρίζουν πώς έγινε αυτό μπορούν να γνωρίζουν τόσο την ταυτότητα των ενόχων όσο και να ερμηνεύουν τις ενέργειές των εγκληματιών, προκειμένου να "δραπετεύσουν" από τον τόπο του "εγκλήματος" ...Να γνωρίζουν ποιοι είναι οι ένοχοι του μεγαλύτερου εγκλήματος εις βάρος ενός ανεξάρτητου κράτους σε καιρό ειρήνης ...Προμελετημένο έγκλημα, που μόνον ως τέτοιο μπορεί να μελετηθεί, προκειμένου να εξαχθεί η καλύτερη δυνατή αντίδραση ...

Το ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της Ελλάδας είναι πολύ συγκεκριμένο ...και διαπράχθηκε από πολύ συγκεκριμένους εγκληματίες, με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, σε πολύ συγκεκριμένο χρόνο.


Όμως, για να αποδείξεις ότι υπήρχε προμελέτη, πρέπει να αποδείξεις τον δόλο και την πρόθεση ...Πρέπει να δεις τι μπορεί να επεδίωκε ο εγκληματίας - και άρα ποιο ήταν το κίνητρό του - και πώς, μέσω της πράξης του, θα το έπαιρνε. Το να πεις έτσι γενικά, δηλαδή, ότι η Γερμανία στράφηκε εναντίον της Ελλάδας, είναι αφελές ...Δεν στέκει, όπως δεν στέκουν σε καμία λογική τα επιχειρήματα με ιστορικού τύπου "βεντέτες". Τα κράτη κινούνται με "ελατήρια" συμφερόντων και όχι με εμπάθειες. Σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή, πρέπει να γνωρίζεις τι έχει κάνει η Γερμανία εις βάρος τής Ελλάδας και τι επεδίωκε ...Να γνωρίζεις αν ήταν μόνη της ή αν είχε συνεργούς και αν υπήρχαν κέρδη ικανά, ώστε να ενώσουν τους συνεργούς σε αυτήν τη συνομωσία.


Μόνον αν μπορείς να τα εντοπίσεις όλα αυτά - και άρα ανακαλύψεις το κίνητρο - αρχίζεις και αναλύεις το ίδιο το "έγκλημα". Ψάχνεις να βρεις, δηλαδή, το πώς δρομολογήθηκε αυτό το τόσο "κερδοφόρο" για τους εγκληματίες έγκλημα. Η Ελλάδα έπεσε θύμα συνομωσίας μιας διεθνούς συμμορίας, η οποία στην κυριολεξία "έστησε" την απάτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να λυμαίνεται τα ευρωπαϊκά κράτη. Ως μέγεθος η Ελλάδα είναι μικρή μπροστά στα μεγέθη των θυτών, αλλά αυτό δεν αποκαλύπτει τίποτε, αν δεν γνωρίζει κάποιος τον σχεδιασμό. Η Ελλάδα ήταν το "δόλωμα" για ένα μεγαλύτερο θύμα. Αυτό το μελλοντικό θύμα είναι η Ευρώπη και απλά η Ελλάδα είναι ένα μέλος, το οποίο τους βόλευε να χρησιμοποιήσουν, για να "πλησιάσουν" το θύμα τους.


...Η Ευρώπη είναι ο πραγματικός στόχος της συμμορίας αυτής, η οποία στην πραγματικότητα προκάλεσε τους δύο προηγούμενους Παγκόσμιους Πολέμους εις βάρος της ...Της συμμορίας αυτής, η οποία με μεθοδικό τρόπο και με συγκεκριμένη στρατηγική επιχείρησε - και φαίνεται ότι σήμερα το καταφέρνει - να αλώσει πλήρως την Ευρώπη και να την καταστήσει ιδιοκτησία της. Αυτή η "συμμορία" είναι εκείνη των Σιωνιστών τοκογλύφων. Αυτή η συμμορία, ελέγχοντας απόλυτα τα κράτη των ΗΠΑ και της Γερμανίας, προσπαθεί, μέσω Ελλάδας, να "ισοπεδώσει" την Ευρώπη. Να λεηλατήσει τους λαούς της και να τους αφαιρέσει την ιδιοκτησία των πατρίδων τους.


Οι Εβραίοι τοκογλύφοι, χρησιμοποιώντας τη Γερμανία σαν "σκούπα" και τις ΗΠΑ σαν "φαράσι", προσπαθούν να πάρουν για λογαριασμό τους το σύνολο του ευρωπαϊκού πλούτου ...Να αρπάξουν από τους λαούς τής Ευρώπης ό,τι έχουν και δεν έχουν ως ιδιοκτησία και ό,τι έχουν παράγει τον τελευταίο μισό αιώνα μετά από την καταστροφή που υπέστησαν, εξαιτίας και πάλι της ίδιας συμμορίας. Αυτή η συμμορία ελέγχει τις ΗΠΑ μέσω FED και Wall Street και η ίδια συμμορία ελέγχει τη Γερμανία από τότε που την κατέκτησαν στην κυριολεξία οι ΗΠΑ. Αυτή η συμμορία "εμπνεύστηκε" την Ενωμένη Ευρώπη απλά και μόνον για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την κατακτημένη Γερμανία εις βάρος όλων των κρατών της Ευρώπης. Μέσα στο "πλαίσιο" της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο λειτούργησε ως "σφαγείο", μπόρεσαν και με πολιτικές παγίδευσης έβαλαν το ένα κράτος να στραφεί εναντίον τού άλλου, ώστε στο τέλος να υποταχθούν όλα στους "σπόνσορες" της μεγάλης "σφαγής".


Όλο το μυστικό τής επιτυχίας του σχεδιασμού τους βρίσκεται στην Ελλάδα. Όμως, στην Ελλάδα βρίσκεται και η "αχίλλειος πτέρνα" αυτού του σχεδιασμού. Φυσικό είναι αυτό. Στην Ελλάδα έκαναν το σύνολο των παρανομιών, για να μπορέσουν να οδηγήσουν την κατάλληλη στιγμή ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση στην κρίση χρέους. Ως εκ τούτου, όμως, στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να εντοπίσει αυτές τις παρανομίες και να τους "κάψει". Αν κατορθώσουν και "σβήσουν" τα "ίχνη" τους στην Ελλάδα, έχουν μεγάλες πιθανότητες να πετύχουν τους στόχους τους.

Αν τη δική τους μεγάλη λεηλασία την εμφανίσουν σαν "αδυναμία" τής Ελλάδας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, τότε έχουν καταφέρει και έχουν βάλει ολόκληρη την Ευρώπη σε ένα Giga ΜΝΗΜΟΝΙΟ, που θα είναι η καταστροφή της.

"Μα...", θα πει κάποιος, ..."είναι δυνατόν η μικρή Ελλάδα να γίνει το αίτιο μιας τέτοιας γιγαντιαίας καταστροφής;" ...Είναι δυνατόν, όπως μας διαβεβαίωσε και ο "ψυχοπονιάρης" Ομπάμα ...Είναι δυνατόν, όπως είναι δυνατόν να γυρίσεις "ανάποδα" μια ολόκληρη "μπλούζα" από ένα μικρό "μανίκι". Αυτό ακριβώς πάνε να κάνουν. Ελέγχοντας απόλυτα τον τραπεζικό τομέα, γνώριζαν εκ των προτέρων τις "δοσολογίες" που απαιτούσε ο σχεδιασμός τους, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους ...Γνώριζαν ποιο συγκεκριμένο χρέος θα φόρτωναν στην Ελλάδα, ώστε, όταν αυτό "μετακινιόταν" προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, να την "εκτροχίαζε" σε βαθμό τέτοιο, που να μετατρέψει την ίδια σε μια "Ελλάδα", η οποία θα έπρεπε να δανειστεί για να "σωθεί".


Τα πράγματα είναι απλά, αν μπορεί κάποιος να τα βάλει σε μια σειρά. Ακόμα και το μεγαλύτερο τραίνο μπορεί να εκτροχιαστεί εξαιτίας ενός μικρού αντικειμένου, που θα βρεθεί στην τροχιά του. Ακόμα και η μεγαλύτερη βάρκα μπορεί να μπατάρει, αν βρίσκεται σε κατάσταση οριακής ισορροπίας και ένα παιδάκι εντός αυτής αλλάξει θέση. Αρκεί να γνωρίζει κάποιος το πού και το πώς να εκμεταλλευτεί μια οριακή ισορροπία και το μικρό "μέσον" που την ανατρέπει. Η Ελλάδα είναι για τους τοκογλύφους ένα "πολυεργαλείο". Με αυτήν θα αλώσουν την Ευρώπη, αλλά και σ' αυτήν θα δοκιμάσουν τα πάντα ...Είναι το "πειραματόζωό" τους. Ό,τι πετυχαίνει σε μια υποτίθεται δύσκολη κοινωνία, όπως η ελληνική, μπορεί να πετύχει σε όλες τις κοινωνίες και άρα και στην Ευρωπαϊκή. Ό,τι ακούμε τώρα, δηλαδή, είναι ένα "πείραμα", το οποίο θα το δούμε στο κοντινό μέλλον να εφαρμόζεται εις βάρος ολόκληρης της Ευρώπης.


Ακούσαμε, για παράδειγμα, από τον Βαρουφάκη, να μιλάει για νέου τύπου ομόλογα, τα οποία δήθεν θα ανακουφίσουν την Ελλάδα ..."Ομόλογα χωρίς λήξη" (perpetual bonds) τα ονόμασε και τα θεώρησε "πρωτοποριακά". Αυτά τα ομόλογα θα τα ανταλλάξει υποτίθεται με τα σημερινά συμβατικά ομόλογα. Ο ίδιος είπε ότι η πρότασή του για ανταλλαγή χρέους θα είναι μια μορφή "έξυπνης διαχείρισης του χρέους" (smart debt engineering)... ...Μόνος του τα σκέφτηκε όλα αυτά ο Βαρουφάκης; ...Όχι βέβαια ...Ο Βαρουφάκης είναι ένας άσχετος, υπάλληλος των τοκογλύφων και της Γιάννας ...Μεταφέρει ό,τι του λένε. Αυτό, το οποίο λέει σήμερα, είναι η άποψη των τοκογλύφων για τα ομόλογα του μέλλοντος ...Αυτή είναι η άποψη των τοκογλύφων για τα ομόλογα του μέλλοντος. Το πιο πιθανόν είναι η Μέρκελ να ξέρει για την "ιδέα" τού Βαρουφάκη πολύ πριν τη μάθει ο ίδιος.


Η Γερμανία παριστάνει τη "δυσαρεστημένη", γιατί αυτό επιβάλει ο ρόλος της και όχι επειδή διαφωνεί ...Στέκεται "απέναντι" για ξεκάρφωμα ...Στέκεται "απέναντι" για δύο λόγους: Ο πρώτος λόγος είναι ο φόβος της ...Ο φόβος τής αποκάλυψης του ρόλου της. Η Γερμανία είναι αυτή, η οποία κατέστρεψε την Ευρώπη δύο φορές και είναι υπεύθυνη για την καταστροφή που έρχεται ...και η οποία θα είναι πολύ χειρότερη και πολύ μονιμότερη. Για την αθλιότητα, που ακολουθεί στην Ευρώπη, υπεύθυνη είναι η Γερμανία. Προκειμένου λοιπόν να μην αποκαλύπτεται ο ρόλος της, παίρνει μια φιλοευρωπαϊκή στάση και άρα υπερασπίζεται τους δανειστές τής Ελλάδας, που είναι οι λαοί. Τα θύματά της, δηλαδή, τα οποία τα κατέστησε η ίδια δανειστές τής χρεοκοπημένης Ελλάδας, την οποία η ίδια τη χρεοκόπησε.


Αυτός είναι ο πρώτος λόγος. Ο δεύτερος λόγος έχει σχέση με την "παράσταση": Στόχος είναι να εμφανιστεί δημοσίως ότι η ίδια η Ελλάδα επιθυμεί αυτά τα "πρωτοποριακά" και τα σκέφτεται, γιατί αυτά συμφέρουν τον δανειολήπτη και όχι τον δανειστή. Πώς αλλιώς θα γίνει η "παράσταση" των τοκογλύφων; Αν η Γερμανία "πηδήξει" από χαρά, δεν μπορεί η Ελλάδα να θεωρεί επιτυχία της τη χαρά τού δανειστή. Σε μια σύγκρουση ζωής και θανάτου δεν μπορεί καί οι δύο συγκρουόμενοι να πανηγυρίζουν. Κανονικά, κάποιος πρέπει χάνει πραγματικά και να είναι πραγματικά θλιμμένος και απέναντί του κάποιος να είναι πραγματικά κερδισμένος και να πανηγυρίζει.


Όταν τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά και ο ένας από τους δύο - εκείνος που προβλέπεται να χάσει - είναι βλάκας, δεν πρέπει να καταλάβει ότι χάνει και άρα ο κερδισμένος πρέπει να παριστάνει τον θλιμμένο, γιατί δεν τον συμφέρει η αντίδραση του χαμένου. Η Γερμανία σε αυτήν την περίπτωση θα κάνει την "θλιμμένη", για να την πατήσει η "χαρούμενη" Ελλάς ...Η χαζοχαρούμενη Ελλάς, η οποία εμπιστεύεται τον Βαρουφάκη ...Το χαρούμενο "πειραματόζωο" ...Αυτό, το οποίο στο μέλλον θα γίνει "οδηγός" και άρα η αιτία για να "χαρεί" η Ευρωπαϊκή Ένωση και να "στεναχωρηθούν" οι ΗΠΑ.


Όλα αυτά είναι παραμύθια ...Αλλάζουν τα ονόματα σε πρακτικές, τις οποίες ο άνθρωπος νόμιζε πως είχε ξεπεράσει. Όλα αυτά τα "πρωτοποριακά", τα οποία ακούγονται, δεν είναι καθόλου τέτοια ...Στην πραγματικότητα είναι ο φόρος υποτέλειας του Μεσαίωνα ...Είναι ο φόρος τού δουλοπάροικου προς τον ιδιοκτήτη φεουδάρχη. Τι έκανε ο φεουδάρχης στον Μεσαίωνα; ...ΔΕΝ όριζε απόλυτα μεγέθη στις απαιτήσεις του ...Όριζε ποσοστά επί της παραγωγής. Αν όριζε απόλυτα μεγέθη, θα την "πατούσε". Αν οι χρονιές ήταν δύσκολες και με τα απόλυτα μεγέθη οι δουλοπάροικοι πεινούσαν, θα επαναστατούσαν και ίσως τον απειλούσαν. Αν οι χρονιές ήταν παραγωγικές και τα απόλυτα μεγέθη μικρά, οι δουλοπάροικοι θα πλούτιζαν εις βάρος του και ίσως τον απειλούσαν. Γι' αυτόν τον λόγο οι πονηροί φεουδάρχες όριζαν ένα ποσοστό, που, σε μέσους όρους παραγωγικότητας των κτημάτων τους, επέτρεπε στους δουλοπάροικους απλά να επιβιώνουν και να είναι εξαρτώμενοι απ’ αυτόν.


Είναι η λογική τής μεταλλικής μπάλας, με την οποία έδεναν τον σκλάβο. Για να εργάζεται αυτός στο ύπαιθρο, χωρίς να φοβούνται μην τους διαφύγει, του έβαζαν τη μεταλλική "μπάλα" στα πόδια. Αυτή η "μπάλα" δεν ήταν πολύ μεγάλη, ώστε να τον ακινητοποιεί και να μην εργάζεται ή να σκέφτεται πώς θα απελευθερωθεί απ' αυτήν, αλλά δεν ήταν και πολύ μικρή, για να την πάρει στα χέρια και ν' αρχίσει να τρέχει. Ο σκλάβος με τον τρόπο αυτόν ήταν "ελεύθερος-φυλακισμένος". Ήταν ελεύθερος για να δουλεύει, αλλά όχι τόσο ελεύθερος για να διαφύγει και να ζει ως τέτοιος ...Τόσο "πρωτοποριακό" είναι αυτό το οποίο "ακούμε" από τον Βαρουφάκη σήμερα ...Τόσο "καινοτόμο" και "ρηξικέλευθο" είναι αυτό, το οποίο προτείνει ο "επιστάτης" των νεοφεουδαρχών και κατοικίδιο τής Γιάννας.


Τα ομόλογα του Βαρουφάκη, τα οποία θα ανταλλαγούν με αυτά που έχει η ΕΚΤ - και άρα στο ακέραιο - ,θα γίνουν οι τίτλοι ιδιοκτησίας τού ελληνικού κράτους. Ένα ιδιόμορφο "μετοχολόγιο", το οποίο θα περιγράφει μια "αξία", η οποία όμως ποτέ δεν θα αποπληρώνεται, εφόσον οι δόσεις θα καθορίζονται από εκείνον, ο οποίος δεν έχει συμφέρον να "πουλήσει". Το ελληνικό κράτος - και άρα ό,τι αυτό "παράγει" - θα ελέγχεται από τα γραφεία της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη. Μόνοι τους οι Γερμανοί κατά κύριο λόγο θα αποφασίζουν αν είναι "παραγωγική" η κάθε χρονιά τής Ελλάδας ή όχι, για να καθορίζουν τις δόσεις της. Η ΕΚΤ θα γίνει ιδιοκτήτης τής Ελλάδας και ο ελληνικός λαός θα γίνει δουλοπάροικός της.


...Απλά πράγματα ...Δεν λέμε κάτι το μυστήριο. Το βασικό στοιχείο, το οποίο χαρακτηρίζει έναν κυρίαρχο λαό, είναι η κατάρτιση του ετήσιου προϋπολογισμού του ...Του προϋπολογισμού, ο οποίος θα "αποφασίσει" τις "δοσολογίες" αγαθών και υπηρεσιών που θα προσφέρει στα μέλη του ...Το πόση "υγεία", "άμυνα", "ασφάλεια" ή "ποιότητα ζωής" θα προσφέρει στους πολίτες του. Από τη στιγμή που τα ομόλογα της "μεταβλητής" ανάπτυξης θα βρίσκονται στα χέρια των τοκογλύφων, αυτοί θα αποφασίζουν για τα παραπάνω, εφόσον αυτοί θα αποφασίζουν για το ύψος των δόσεων. Άρα, αυτοί θα αποφασίζουν γι' αυτό που θα "περισσέψει" και θα απομείνει στον λαό. Αυτοί θα αποφασίζουν για την υγεία του λαού. Αυτοί, τέλος, θα αποφασίζουν και το πόσο θα "ζει" ένας Έλληνας.


Πρακτικά μόνοι τους θα αποφασίζουν, εφόσον αυτοί θα εγκρίνουν ή θα απορρίπτουν τους προϋπολογισμούς των "δουλοπάροικων". Τι μέλλον μπορεί να περιμένει κάποιος από μια τέτοια κατάσταση; Υπήρχε πιθανότητα στον Μεσαίωνα να στέλνουν οι δουλοπάροικοι τα παιδιά τους στα ίδια Πανεπιστήμια ή στα ίδια νοσοκομεία με τους φεουδάρχες; Γιατί να έχουν στο μέλλον οι Έλληνες απαιτήσεις να μπορούν ως λαός να ζουν στο ίδιο επίπεδο με τους Γερμανούς ή τους άλλους ισχυρούς λαούς; Οι Έλληνες θα παράγουν τα καλύτερα για τους "καλύτερους" και οι ίδιοι θα τρωνε τα σκουπίδια που προβλέπονται για την "πλέμπα", που πουλάνε τα Lidl των αφεντικών.


Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα στο οποίο θα οδηγήσει ο "πρωτοποριακός" σχεδιασμός των "πρωτοποριακών" ιδεών του Βαρουφάκη ...Ο σχεδιασμός αυτός, ο οποίος θα βάλει την Ελλάδα σε έναν νέο Μεσαίωνα ...Ο σχεδιασμός αυτός, ο οποίος θα μετατρέψει τη σημερινή ανεξάρτητη Ελλάδα σε ένα προτεκτοράτο, το οποίο θα πρέπει κάθε φορά να πείθει τη Φρανκφούρτη για να κάνει το παραμικρό. Αν το καταφέρουν αυτό οι Γερμανοί εις βάρος τής Ελλάδας, θα το επιχειρήσουν και οι Αμερικανοί εις βάρος τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι perpetual τίτλοι ιδιοκτησίας τής Ελλάδας θα βρίσκονται στη γερμανική Φρανκφούρτη και στην ΕΚΤ και οι επίσης perpetual τίτλοι ιδιοκτησίας τής Ευρωπαϊκής Ένωσης θα βρίσκονται στην αμερικανική Νέα Υόρκη και στην FED.


Πρακτικά, για να το πετύχουν αυτό οι ΗΠΑ, θα πρέπει να υπάρχει ένα τεράστιο αναγνωρισμένο χρέος από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αυτές ...Ένα χρέος, το οποίο θα "ομολογηθεί" με τον "perpetual" τρόπο του Βαρουφάκη. Υπάρχει τέτοιο ευρωπαϊκό χρέος; ...Όχι; ...Άρα, θα πρέπει να το δημιουργήσουν. Θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα τεράστιο χρέος, το οποίο, για να το αναγνωρίζει η Ευρώπη, θα πρέπει να προέκυψε εξαιτίας μιας "φλέγουσας" ανάγκης της και η οποία απαιτούσε τεράστιο έκτακτο δανεισμό. Τέτοια χρέη γίνονται μόνον σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης ...Καταστάσεις, οι οποίες εξασφαλίζουν "σωτηρίες", όσο ακριβές κι αν είναι ...Καταστάσεις, οι οποίες δικαιολογούν δανεισμούς "μαμούθ" τύπου σχεδίου Μάρσαλ. Άρα; ...Άρα, θα πρέπει οι Αμερικανοί να οδηγήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια κατάσταση τόσο τραγική, που να ζητήσει απ' αυτούς το "έλεός" τους. Να την ρίξουν οι ίδιοι ύπουλα στον "γκρεμό", ώστε να της δώσουν υποκριτικά το "χέρι" τους για να την "σώσουν".


Αυτό απαιτεί να δρομολογηθεί ένας ύπουλος σχεδιασμός, ο οποίος θα παγιδεύσει την Ευρώπη ...Ένας σχεδιασμός σχετικά περίπλοκος. Για να μπορέσει να καταλάβει ο αναγνώστης πώς μπορεί να δρομολογηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός, θα πρέπει να πούμε ορισμένα πράγματα. Κατ' αρχήν θα πρέπει να ξεκινήσουμε την ανάλυσή μας από τα πραγματικά δεδομένα τής κατάστασης και όχι αυτά τα οποία μας δείχνουν σαν τέτοια. Οι ΗΠΑ, όπως είπε πρόσφατα και ο δικός τους Ντόναλντ Τραμπ - και τους δυσαρέστησε - είναι μια "υπερδύναμη" του χρέους ...Μια "υπερδύναμη" της πλάκας, η οποία περιμένει το τέλος της. Τι είδους "υπερδύναμη" μπορεί να είναι μια χώρα, η οποία σε έναν καταχρεωμένο πλανήτη - όπου τα κρατικά χρέη όλων των χωρών φτάνουν τα 55 τρις δολάρια - έχει από μόνη της, ως ΗΠΑ, το ένα τέταρτο αυτού του χρέους;


Τι αποκάλυψε με αυτήν του τη διαπίστωση ο διάσημος Αμερικανός επιχειρηματίας; ...Ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα "λέει" ο "αισιόδοξος" Ομπάμα. Οι ΗΠΑ είναι σε τραγική κατάσταση. Είναι πολύ κοντά στα όρια τής οικονομικής χρεοκοπίας και της κοινωνικής διάλυσης. Η ανεργία καλπάζει και τα νοικοκυριά υποφέρουν. Όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα των ΗΠΑ, το οποίο τις απειλεί με πραγματική καταστροφή, είναι το χρέος τους ...Το τεράστιο χρέος τους ...Ένα χρέος, το οποίο μοιάζει με ένα τεράστιο "αμόνι" που είναι δεμένο πάνω τους και τις βυθίζει στην "άβυσσο", απειλώντας να τις γκρεμίσει από τον "θρόνο" τους. Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα των ΗΠΑ και αυτό προσπαθούν να επιλύσουν.


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεφορτωθεί κάποιος το χρέος του, χωρίς να το "πετάξει" στα "σκουπίδια", δημιουργώντας με τον τρόπο αυτόν οικονομικό χάος σε ένα σύστημα, το οποίο τον βολεύει να υπάρχει; ...Να το "φορτώσει" σε κάποιον άλλο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην υπάρχουσα παγκόσμια οικονομία, η οποία βολεύει τις ΗΠΑ, ως ιδιοκτήτριες του "μαγικού" δολαρίου, να λειτουργεί με τον συγκεκριμένο τρόπο, πρέπει να βρεθεί ένα κορόιδο να τους απαλλάξει από το χρέος τους ...Να βρεθεί ένα "κορόιδο" να το πάρει "πάνω" του.


Ποιος μπορεί να πάρει ένα τέτοιο χρέος "πάνω" του; Αυτόν αναζητούμε. Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι "επενδυτές" αμερικανικών ομολόγων και άρα δανειστές των ΗΠΑ; Αν υποθέσουμε ότι Κίνα, Ιαπωνία, Βραζιλία και μερικοί άλλοι έχουν από ένα περίπου τρις δολάρια ο καθένας σε αμερικανικά ομόλογα, ένα τεράστιο μέρος τού τεράστιου αμερικανικού χρέους βρίσκεται στα χέρια των Ευρωπαίων. Οι Ευρωπαίοι, με πρώτους τους Γερμανούς, "επένδυαν" στα αμερικανικά ομόλογα ...Στα ΑΑΑ επενδυτικά προϊόντα, τα οποία θεωρούνταν τα ασφαλέστερα και καλύτερα στον κόσμο. Αν "ενώσουν" αυτοί οι Ευρωπαίοι τα αμερικανικά χρέη που έχουν στα χέρια τους, τότε αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι δανειστές των ΗΠΑ. Όταν αυτοί οι Ευρωπαίοι ανήκουν σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ακόμα καλύτερα και πιο "στρωμένα" τα πράγματα.


Οι ΗΠΑ, δηλαδή, χρωστάνε άπειρα χρήματα στους ευρωπαϊκούς λαούς και οι λαοί αυτοί δεν χρωστάνε σ' αυτές σχεδόν τίποτε, εφόσον οι δοσοληψίες των Αμερικανών γίνονται "αλχημιστικά" με τη δική τους ΕΚΤ μιας μελλοντικά δικής τους Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε γενικές γραμμές η "φορά" πάνω από τον Ατλαντικό είναι να πηγαίνουν τα "σκουπίδια" από τη Δύση προς την Ανατολή ...Σαν το Γκολφ Στριμ ένα πράγμα, το οποίο παίρνει τη "σαβούρα" από την Αμερική και την "ξεβράζει" στην Ευρώπη. Τι μας θυμίζει αυτό; Τι μας θυμίζει η περίπτωση του να χρωστάει κάποιος άπειρα χρήματα σε κάποιον και να προσπαθεί όχι μόνον να μην του τα δώσει, αλλά να του δημιουργήσει και χρέος και άρα να μετατρέψει σε υποτελή του αυτόν, ο οποίος θεωρητικά βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση; ...Τι μας θυμίζει; ...Ειδικά εμάς τους Έλληνες μάς θυμίζει τίποτε; ...Μας θυμίζει μήπως το ελληνικό "πειραματόζωο";


Αν καταλάβει κάποιος τι έκανε η Γερμανία εις βάρος τής Ελλάδας, θα καταλάβει και τι θέλουν να κάνουν οι ΗΠΑ εις βάρος τής Ευρώπης ...Ίδιο κόλπο, διαφορετική κλίμακα. Η Γερμανία χρωστούσε άπειρα χρήματα στην Ελλάδα, εξαιτίας των αποζημιώσεων και του δανείου τής Κατοχής. Μετά την Ένωση της ήταν υποχρεωμένη, βάση τής Συνθήκης Ειρήνης που είχε υπογράψει μετά τον Πόλεμο, να της τα δώσει ...Να της δώσει ένα τεράστιο ποσό, το οποίο θα καθήλωνε την ίδια στην αδυναμία και στη φτώχεια και θα μετέτρεπε την Ελλάδα σε μια πραγματικά πλούσια χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έγινε τίποτε απ’ όλα αυτά; ...Όχι βέβαια. Η Γερμανία, για να μην απειλήσει τον διεθνή νόμο και άρα χωρίς να αρνείται επισήμως τίποτε, δεν έδωσε στην Ελλάδα απολύτως τίποτε.


Παράλληλα, όμως, συνωμοτούσε εις βάρος της Ελλάδας. Εκμεταλλεύτηκε τα χρήματα που σε άλλη περίπτωση θα ανήκαν στην Ελλάδα και αναπτύχθηκε. Σε αυτό το διάστημα, που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, η ίδια πλούτισε και η ίδια ήταν αυτή, που οδήγησε την Ελλάδα σε μια πρωτοφανή παρακμή. Μια παρακμή, η οποία μετέτρεψε τη Γερμανία σε κύριο δανειστή τής Ελλάδας. Τώρα, και να της τα δώσει, είναι δώρο άδωρον ...Θα χαθούν κάπου στους "τόκους". Χρήματα, τα οποία θα "εκτόξευαν" την Ελλάδα στα "ύψη", σήμερα, αν δοθούν από τη Γερμανία, απλά θα μειώσουν τα χρέη της. Η Γερμανία έχει καταστρέψει την οικονομία τής Ελλάδας και μέσα σε ελάχιστο χρόνο αυτή η κατεστραμμένη Ελλάδα όχι μόνο δεν θα ορθοποδήσει αν της δοθούν οι "αποζημιώσεις", αλλά θα ξαναβρεθεί σε κατάσταση να ζητάει δανεικά.


Χωρίς να γίνει επισήμως καμία "σύγκρουση" μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας, η πρώτη κατέστρεψε τη δεύτερη και την μετέτρεψε σε αποικία χρέους. Θεωρητικά μπορεί σήμερα η Γερμανία να "ξεχρεώσει" τα χρωστούμενα και όχι μόνον να μην οδηγηθεί στη φτώχεια αλλά να μην την επηρεάσει καθόλου αυτή η πληρωμή. Πλούτισε από τη "σωτηρία" που πούλησε στην πάμφτωχη πλέον Ελλάδα.


...Απλή αριθμητική είναι αυτή: Όταν η Γερμανία με την πολιτική τής λιτότητας και με τα δάνεια έφτασε το ελληνικό χρέος στα 500 και στα 600 δις ευρώ και τα δικά της πλεονάσματα μετριούνται σε τρις, ευνόητο είναι ότι μπορεί να "ξεχρεώσει" με "κομφετί", χωρίς να καταλάβει κανένας τη διαφορά. "Ξεφορτώθηκε" το χρέος της απέναντι σε μια ανεξάρτητη χώρα και την έκανε υποτελή της.


Εδώ έρχονται τώρα και "δένουν" τα νέα ομόλογα τού Βαρουφάκη ..."Αιώνια" ομόλογα σημαίνει αιώνιος φόρος αιώνιας υποτέλειας της Ελλάδας στη Γερμανία. Στρατηγική επιλογή είναι να συνδέεται όλο αυτό το "πρωτοποριακό" τού Βαρουφάκη με την έννοια της ανάπτυξης, όπως τέτοια στρατηγική επιλογή ήταν να συνδέεται στον Μεσαίωνα ο κεφαλικός φόρος με την έννοια της σοδειάς...


...Μεγάλη σοδειά, μεγάλος κεφαλικός φόρος ...Μικρή σοδειά, μικρός κεφαλικός φόρος. Μεγάλη ανάπτυξη, μεγάλες δόσεις ...Μικρή ανάπτυξη, μικρές δόσεις. Ποτέ όμως δεν θα ξεμπλέξεις από το αφεντικό, ιδιοκτήτη και κύριό σου ...Έναν κύριο, ο οποίος είναι πονηρός και δεν τον συμφέρουν οι απόλυτοι αριθμοί. Ποτέ η δόση δεν θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε σε μια δύσκολη χρονιά να κάνει το θύμα του στάση πληρωμών και να τον διαολοστείλει. Ποτέ η δόση δεν θα είναι τόσο μικρή, ώστε με μερικές καλές χρονιές να ξεπληρωθεί το χρέος και μαζί μ' αυτό να ξεφορτωθεί και ο δούλος το αφεντικό του.


Το ζητούμενο είναι το χρέος να προσαρμόζεται στο μέγεθος του υποζυγίου ...Άλλο "σαμάρι" το άλογο και άλλο το πρόβατο ...Όμως, όλα "σαμαρωμένα". Αν αυτό το κόλπο, το οποίο έβαλαν οι τοκογλύφοι χορηγοί τού Παπανδρέου στο στόμα τού Βαρουφάκη, πετύχει στην Ελλάδα και αυτή "χαρεί" εις "βάρος" τής Γερμανίας, πέτυχε το πείραμα. Θα το δοκιμάσουν και στην Ευρώπη. Η Ελλάδα θα φορέσει γερμανικό "σαμάρι", αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση θα φορέσει αμερικανικό "σαμάρι". Θα "χαρούν" οι Ευρωπαίοι και θα "λυπηθεί" και πάλι το κτήνος τού Βερολίνου, που πρόδωσε την Ευρώπη, για να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους.


Αυτό ήταν το ζητούμενο. Από εκεί και πέρα την Ελλάδα την χρησιμοποίησαν σε όλες τις φάσεις τού σχεδίου. Δημιούργησαν ένα ελληνικό χρέος, ώστε μέσω αυτού να δημιουργήσουν έναν "κοινό" ευρωπαϊκό λογαριασμό, του οποίου η τύχη θα μπορούσε να επηρεάσει τις ευρωπαϊκές οικονομίες ...Όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες και όχι μόνον αυτές του Ευρώ. Γι' αυτόν τον λόγο - και εκ του πονηρού - έβαλαν μέσα στη συμφωνία για δανεισμό στην Ελλάδα και στήριξη τού Ευρώ ακόμα και χώρες, οι οποίες δεν έχουν αυτό το νόμισμα. Με μέσον την Ελλάδα δημιούργησαν ένα "δίκτυο" χρέους, το οποίο θα συνέδεε τους πάντες μεταξύ τους στο ίδιο πρόβλημα. Στο κοινό ευρωπαϊκό "ποτήρι" τής οικονομίας η Ελλάδα θα γινόταν - όποτε αυτό τους βόλευε - η "σταγόνα" που θα ξεχείλιζε τα προβλήματά του ...Η "σταγόνα" χρέους, που θα χρεοκοπούσε την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Αυτή η "χρεοκοπία" θα γίνει η αιτία να "μετακινηθεί" ένα γιγαντιαίο ποσό - στο μέγεθος του δημοσίου χρέους των ΗΠΑ - σε ευρωπαϊκή "βοήθεια". Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν αυτόματα οι ΗΠΑ μια "γραμμή" σύνδεσης μεταξύ "υποχρεώσεων" και "απαιτήσεων" απέναντι στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα οι τοκογλύφοι ξέρουν τι θα κάνουν ...Ένα νέο σχέδιο-"Μάρσαλ" για τη σωτηρία τής Ευρώπης. Οι "Αγορές" στο σύνολό τους - και άρα οι σιωνιστικές τοκογλυφικές εταιρείες τών ΗΠΑ - θα συγκεντρώσουν ένα ποσό "μαμούθ", για να σώσουν την Ευρώπη. Οι "Αγορές" είναι τα αφεντικά τού Γιωργάκη, ο οποίος ονειρεύεται Παγκόσμιες Κυβερνήσεις. Αυτές οι "Αγορές" τώρα ωθούν την κατάσταση προς την ευρωπαϊκή χρεοκοπία ...Αυτές οι "Αγορές" σπρώχνουν την Ελλάδα τού Τσίπρα προς ένα "κούρεμα" του χρέους της, το οποίο θα οδηγήσει σε χρεοκοπία την Ευρωπαϊκή Ένωση ...Μια χρεοκοπία, η οποία θα "σβήσει" τα εγκλήματά τους στην Ευρώπη και θα τους τοποθετήσει για πάντα στο "θρόνο" τού Πλανήτη.


Αυτό είναι το σχέδιο ...Το σχέδιο των Σιωνιστών τοκογλύφων, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν τον Πλανήτη και να επιβάλουν παγκοσμίως την Νέα Τάξη. Αυτά, τα οποία έκαναν εις βάρος της Ελλάδας και υπέρ της Γερμανίας, θα τα κάνουν εις βάρος τής Ευρώπης και υπέρ των ΗΠΑ. Αυτοί, οι οποίοι έχουν κατακτήσει τη Γερμανία - και μέσω αυτής και την Ελλάδα - θα κατακτήσουν και την Ευρώπη στο σύνολό της, εφόσον έχουν κατακτήσει ήδη τις ΗΠΑ. Όλα αυτά θα τους τα προσφέρει μια χρεοκοπία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και η δρομολόγηση του μεγαλύτερου και πιο πολυδάπανου σχεδίου οικονομικής "σωτηρίας" στην ανθρώπινη ιστορία. Θα αρχίσουν να προσθέτουν σε αυτό το ποσό "μαμούθ" τόκους και πανωτόκια, τα οποία θα ενισχύουν διαρκώς τις ΗΠΑ εις βάρος τής Ευρώπης.


Οι ΗΠΑ θα "καπελώσουν" την Ευρώπη και οι Σιωνιστές, έχοντας ήδη "καπελωμένες" τις ΗΠΑ, θα "καπελώσουν" ολόκληρο τον Πλανήτη. Μετά θα είναι δικό τους καί το "καρπούζι" καί το "μαχαίρι" ...Θα κάνουν ό,τι τους βολεύει εις βάρος όποιων τους βολεύει. Θνητοί άνθρωποι θα παριστάνουν τους Θεούς, παίζοντας με τη μοίρα ολόκληρων λαών. Απ' όποιον θέλουν θα αφαιρούν "βάρος" και σ' όποιον θέλουν θα προσθέτουν. Θα δυσφημίσουν την "ανεύθυνη" και "τεμπέλα" Ελλάδα σαν το αίτιο της ευρωπαϊκής κατάρρευσης και με τον τρόπο αυτόν θα σώσουν και το "χαφιεδομάγαζο" της Γερμανίας, το οποίο για τρίτη φορά κατέστρεψε την Ευρώπη. Όταν θα φέρουν τα πράγματα εκεί όπου τους βολεύουν, θα αρχίσουν τους "συμψηφισμούς" και τα "αλληλοκουρέματα" μεταξύ των κρατικών χρεών και οι τοκογλύφοι θα γίνουν στην πραγματικότητα ιδιοκτήτες τής Ευρώπης και του Πλανήτη


Το απόλυτο colpo grosso της ανθρώπινης ιστορίας. Με συνοπτικές διαδικασίες θα σβήσουν τα "ίχνη" τους από το αμερικανικό χρέος - το οποίο δημιούργησαν οι ίδιοι μέσω FEDκαι το οποίο κατέστρεψε την πραγματική αμερικανική οικονομία - και θα εμφανιστούν σαν οι "καθαροί" και "πετυχημένοι" επιχειρηματίες, οι οποίοι "έσωσαν" τους πάντες. Αυτό ονειρεύεται τώρα ο "υπάλληλός" τους Ομπάμα. Ο μεγαλύτερος "μπαταχτσής" τής ιστορίας ονειρεύεται να γίνει ο σωτήρας της ...Να "σώσει" την Ευρώπη με ένα γιγαντιαίο δάνειο, το οποίο θα του επιτρέψει να "ξεφορτωθεί" το αμερικανικό χρέος χωρίς να το "διαγράψει" και άρα χωρίς να χρεωθεί η αμερικανική οικονομία πιστωτικό γεγονός ...Εκεί που μας χρωστούσαν, θα μας πάρουν και το βόδι.


Εκεί που οι σχεδόν χρεοκοπημένες ΗΠΑ χρωστούσαν ένα τεράστιο ποσό στην Ευρώπη, θα βρεθούν να της δανείζουν ένα ακόμα μεγαλύτερο και άρα θα αποκτήσουν την ευχέρεια να την διαχειρίζονται με σχετικό πλεονέκτημα - και άρα να επιδιώκουν να κάνουν "συμψηφισμούς", οι οποίοι θα είναι πάντα υπέρ τους. Με χρωματιστά "χαρτάκια" τής FED οι ΗΠΑ θα "βοηθάνε" την Ευρώπη και, κάθε φορά που θα το κάνουν αυτό, θα "διαγράφουν" μέρος τού χρέους τους απέναντι στις ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες τις έχουν σήμερα "φορτωμένες" με τα ομόλογά τους. Θα μπουν όλα τα εθνικά χρέη των ευρωπαϊκών κρατών σε έναν κοινό παρονομαστή και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα γίνει στην πραγματικότητα μια "αποικία" χρέους.


Οι ΗΠΑ θα "ξελασπώσουν" εις βάρος των Ευρωπαίων και οι τοκογλύφοι συνεργάτες τους θα παραμείνουν στο απυρόβλητο μαζί με τις λείες τους. Επειδή αυτός ο κοινός "παρανομαστής" θέλει και κοινές συμπεριφορές, απαιτείται να διατηρείται σταθερή και η Ευρωζώνη. Δεν πρέπει, δηλαδή, να επιτραπεί σε κάποιους πονηρούς να "δραπετεύσουν" από το "Νταχάου" τού χρέους. Μπορεί να λειτουργήσει "σφαγείο" χωρίς "περίφραξη"; Μπορεί να λειτουργήσει "σφαγείο" αν μπορούν τα "πρόβατα" να φεύγουν από τις "πόρτες"; Πότε κάθεται ένα "πρόβατο" να το μαχαιρώνεις; ...Όταν φοβάται τον "λύκο" και τα "δόντια" του περισσότερο από το "μαχαίρι" σου. Άρα, απαιτείται και ένα φόβητρο, το οποίο να απειλεί και μέσω της απειλής να διατηρεί ενιαία την Ευρώπη.


Υπό αυτήν την οπτική "γωνία" φαίνονται διαφορετικά τα πράγματα αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη. Εύκολα αντιλαμβάνεται λοιπόν ο αναγνώστης τη δαιμονοποίηση της Ρωσίας με άλλο πνεύμα. Συμφέρει τις ΗΠΑ να εμφανίζεται η Ρωσία σαν ένας απειλητικός γίγαντας, ο οποίος δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από μεμονωμένα κράτη τής Ευρώπης. Κατά σύμπτωση όλοι αυτοί, οι οποίοι διατηρούν την προκλητικότητα της Ουκρανίας, η οποία βαστά "ζεστή" και επιθετική τη ρώσικη "αρκούδα", είναι ομοεθνείς των τοκογλύφων και του Γιωργάκη ...Εβραίοι είναι οι πρωταγωνιστές τής ουκρανικής κρίσης ...Εβραίοι είναι ο Γιάτσενιουκ, ο Κλίτσκο ή η Τιμοσένκο, η οποία θέλει δήθεν να επιτεθεί στη Ρωσία και να σκοτώσει όλους τους Ρώσους.


Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ προκαλούν διαρκώς τη Ρωσία, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα "ψυχροπολεμικό" κλίμα στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που ηλίθιοι σαν τον γερουσιαστή Μακέιν προσπαθούν διαρκώς να βαστάνε "καυτό" το κλίμα αυτό ...Ένα κλίμα, το οποίο θα τρομάζει τους λαούς της Ευρώπης και θα τους υποτάσσει στον υπερατλαντικό προστάτη και "νταβατζή" της. Δεν είναι τυχαίο που μπαίνουμε σε μια νέα φάση ανταγωνισμών, οι οποίοι συνδέονται με αυξήσεις στρατιωτικών δαπανών. Οι γίγαντες του Πλανήτη - με πρώτες τις ΗΠΑ - αυξάνουν τις στρατιωτικές δαπάνες και "σκοτεινιάζουν" τον κόσμο γύρω από την σχεδόν "άοπλη" Ευρωπαϊκή Ένωση.


Θέμα χρόνου είναι, δηλαδή, να προκληθεί φόβος στην Ευρώπη και να εμφανιστεί και πάλι ο "καλός" Αμερικανός προστάτης. "Στημένο" είναι, δηλαδή, το ψυχροπολεμικό κλίμα με τον Πούτιν. "Σφάγιο" για παραδειγματισμό των απείθαρχων κρατών είναι η Ουκρανία, η οποία σήμερα "αιμορραγεί" και έχει αφεθεί να "ξεψυχάει" μπροστά σε ένα τρομοκρατημένο ευρωπαϊκό κοινό. Βλέπει το "χρεοκοπημένο" ευρωπαϊκό κοινό το αίμα να ρέει στην Ουκρανία και σκέφτεται πολύ βολικά ..."Πάλι καλά είμαστε ...Τουλάχιστον έχουμε ασφάλεια".


Δεν είναι επίσης τυχαίο που στην Ευρώπη αναζωπυρώνεται ο φασισμός. Αναζωπυρώνεται και πάλι η εχθρότητά του με το "ζόμπι" τού προ πολλού πεθαμένου και νεκραναστημένου κομμουνισμού. Πάλι οι ίδιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω απ’ αυτόν. Τόσο ο ναζισμός όσο και ο κομμουνισμός είναι δημιουργήματα των ίδιων "κέντρων" ...Οι ίδιοι σιωνιστές και τοκογλύφοι είναι, που δημιούργησαν και χρηματοδότησαν τα δύο αυτά άκρα ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι θέλουν να βρίσκονται σε θέση να εκβιάζουν όλες τις κοινωνίες με εμφυλιοπολεμικού τύπου απειλές. Ακόμα δηλαδή και τα κράτη, τα οποία δεν έχουν "ορατούς" φυσικούς εχθρούς, να μπορούν να τρομοκρατούνται με τη "σκιά" τους. "Κατασκευάζεται" ένας "σκοτεινός" κόσμος τρόμου, ο οποίος θα καθηλώσει όλους τους λαούς στην αδυναμία ...Ένας κόσμος, ο οποίος θα υποταχθεί στους τοκογλύφους.


Πώς είπε ο Βαρουφάκης μπροστά στο παγκόσμιο ακροατήριο; ..."Στην Ελλάδα το τρίτο κόμμα είναι Ναζί ...Δεν είναι νεοναζί, αλλά Ναζί". Τι ήθελε να πει ο κολλητός τού Γιωργάκη, ο οποίος πρώτος ξεκίνησε την εκστρατεία συκοφαντίας των Ελλήνων, χαρακτηρίζοντάς τους διεφθαρμένους;

...Ο Βαρουφάκης ήθελε να πει ότι οι Έλληνες δεν είναι μόνον τεμπέληδες ή διεφθαρμένοι - όπως είπε ο κολλητός του - ,αλλά και φασίστες ...

Για ποιον λόγο λοιπόν αυτοί οι τεμπέληδες φασίστες να έχουν ελεύθερο κράτος; ...Γιατί να απειλούν την "πολιτισμένη" Δύση με τα "φέσια" τους ή την φιλορωσική τους συμπεριφορά;

Ας γίνουν δουλοπάροικοι της ΕΚΤ, για να "σωθεί" ο κόσμος από τα "φέσια" τους, αλλά και από τον "φασισμό" τους. Ας γίνουν οι "μετοχές" της Ελλάδας "perpetual bonds" στην ιδιοκτησία των "ενάρετων" Προτεσταντών, να τελειώνουμε μ' αυτούς.





Ημέρες Βαϊμάρης ζει ολόκληρη η Ευρώπη.




Η σημερινή καταχρεωμένη και βυθισμένη στην ύφεση Ευρώπη μοιάζει με την απελπισμένη Γερμανία λίγο πριν "πέσει" στα χέρια τού Χίτλερ. Άνθρωποι απελπισμένοι και απογοητευμένοι ψάχνουν "σωτήρες" στις "μπυραρίες" τής σημερινής εποχής, που είναι τα σημερινά chat rooms στo ίντερνετ ..."Σωτήρες" της "ώρας", σαν τον Βαρουφάκη, που με ένα περίεργο μπουφάν και μερικά "πιασάρικα" Photoshop διατηρείται στην επικαιρότητα. Τι χρειάζεται λοιπόν, για να έχουμε την εξώθηση της Ευρώπης στην ολέθρια εξέλιξη, που αποτελεί μίμηση της ιστορίας; ...Μια απειλή χρεοκοπίας της ...Μια απειλή, η οποία θα τους επιτρέψει να επέμβουν σαν χρηματοδότες και άρα σαν "σωτήρες" της. Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να προκληθεί μια τεράστια κρίση χρέους στην Ευρώπη ...Μια τεχνητή κρίση χρέους, την οποία θα την προκαλέσουν οι ίδιοι όταν θα είναι έτοιμοι να την διαχειριστούν και άρα όταν τους βολεύει.


Σε αυτό το σημείο τούς είναι χρήσιμη η μικρή Ελλάδα με τον παγκόσμιο ρόλο της και σημασία της, όπως μας διαβεβαίωσε ο Ομπάμα. Το πρόβλημα της μικρής Ελλάδας θα γίνει ό,τι και η δολοφονία του Αρχιδούκα Φραγκίσκου Φερδινάρδου, η οποία "πυροδότησε" τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ...Θα γίνει ό,τι και η εισβολή τού Χίτλερ στην Πολωνία, η οποία "πυροδότησε" τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο λόγος είναι πλέον προφανής. Όπως για να πυροδοτηθεί η πιο ισχυρή βόμβα απαιτείται ένας μικρός πυροκροτητής, έτσι και στην περίπτωση αυτήν απαιτείται ένας "πυροκροτητής" και αυτός είναι η Ελλάδα. Τι είναι ο "πυροκροτητής"; ...Μια μικρή "βόμβα" μέσα σε μια μεγάλη ...


Η "έκρηξη" της Ελλάδας θα πυροδοτήσει την "έκρηξη" της Ευρώπης ...Το χρέος τής Ελλάδας, συγκεκριμένα, θα "πυροδοτήσει" το χρέος τής Ευρώπης. Τον ρόλο εκείνον, τον οποίο "έπαιξαν" τα δημόσια χρήματα που έδωσε ο Καραμανλής στις ιδιωτικές τράπεζες, καταστρέφοντας την "ισορροπία" τού ελληνικού δημόσιου χρέους, θα τον "παίξει" το χρέος τής Ελλάδας για την "ισορροπία" τού χρέους τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χρέος της Ελλάδας, επειδή επηρεάζει το σύνολο σχεδόν των κρατών τής Ευρώπης, θα γίνει χρέος τής Ευρώπης, αλλάζοντας την "ισορροπία" του, ώστε να την φέρει σε αδυναμία δανεισμού και άρα στο έλεος των "Αγορών" και των ΗΠΑ.


Θα γίνει αυτό που είπαμε πιο πάνω ότι αποτελεί την στρατηγική τους επιδίωξη. Με τον τρόπο αυτόν ο χρεοκοπημένος υπερατλαντικός γίγαντας θα βρει την ευκαιρία να "ξεχρεώσει". Το σημερινό δικό του πρόβλημα θα γίνει η "λύση" για το πρόβλημα εκείνο, το οποίο θα προκαλέσει ο ίδιος σε κάποιον άλλο. Είναι σαν να έχει κάποιος - εξαιτίας της αρρώστιας του - εξασθενημένους "ιούς" και να κολλάει συνειδητά την αρρώστια του σε προεπιλεγμένα θύματα, ώστε να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους, προκειμένου να τους πουλήσει το "εμβόλιο" ...Μιλάμε για έγκλημα τεραστίων διαστάσεων. Έγκλημα, όμως, το οποίο το έχουμε "ξαναδεί" ...από τους ίδιους μάλιστα "εγκληματίες".


Αυτό κάνουν σήμερα οι τοκογλύφοι και είναι το ίδιο που έκαναν και μετά το μεγάλο "Κραχ" του 1929 οι ίδιοι άνθρωποι ...Κόλπο είναι. Πώς αλλιώς οι χρεοκοπημένες ΗΠΑ τού 1929 θα γίνονταν η Υπερδύναμη του 1945, η οποία χρηματοδοτούσε ολόκληρο τον Πλανήτη με "σχέδια Μάρσαλ"; Πώς ένα κατεστραμμένο από τα χρέη κράτος θα γινόταν ο πιο μεγάλος χρηματοδότης στην ιστορία; Τι έκαναν τότε; Τα μεγάλα χρέη των ΗΠΑ τα "εξουδετέρωσαν" και τα μηδένισαν, δίνοντας "βοήθεια" στην Ευρώπη.


"Ξεφορτώθηκαν" τα χρέη τους, "επενδύοντας" μεσοπρόθεσμα σε μια ισοπεδωμένη Ευρώπη. Σαν "επενδυτές" βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η επένδυση ακόμα κι όταν αυτή φαίνονταν αδύνατη. Εφόσον επένδυσαν σε μια ισοπεδωμένη Ευρώπη, η οποία εκείνη τη στιγμή δεν ήταν τέτοια, "βοήθησαν" στο να γίνει ...Χρηματοδότησαν τη ναζιστική Γερμανία, για να τους "δικαιώσει" στην επένδυσή τους. Χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, για να βγάλουν κέρδος από μια κατεστραμμένη Ευρώπη. Μετά τύπωναν χρήμα με τον τόνο ...Τζάμπα ήταν ...Λίγο μελάνι και χαρτί ήθελε.


Με ένα "μικρό" ποσό, που έδωσαν στον Χίτλερ, έβαλαν την Ευρώπη σε πόλεμο, για να κερδίσουν ένα τρομερά μεγαλύτερο ποσό από την ανοικοδόμησή της ...Ένα τεράστιο ποσό, το οποίο όχι μόνον θα "έσβηνε" τα δικά τους χρέη, αλλά θα τους έκανε βαθύπλουτους. Μετέτρεψαν με συνοπτικές διαδικασίες την μέχρι τότε πιο πλούσια ήπειρο του κόσμου σε μια υπερχρεωμένη και ισοπεδωμένη κοινωνία. Αυτό έκαναν στον Δεύτερο Παγκόσμιο, τον οποίο οι ίδιοι προκάλεσαν, εφόσον ήταν οι χρηματοδότες και δανειστές αυτού, ο οποίος, εξαιτίας των χρημάτων τους, ξεκίνησε να την κατακτήσει. Χρηματοδότησαν τον Χίτλερ τής χρεοκοπημένης Γερμανίας, για να ισοπεδώσει την Ευρώπη, ώστε να την χρηματοδοτήσουν ξανά και στην πραγματικότητα για να την "ημικατακτήσουν", διατηρώντας από τότε μέχρι σήμερα την απόλυτη ιδιοκτησία τής Γερμανίας.


Τώρα - με τον ίδιο τρόπο - δεν επιδιώκουν απλά να κατακτήσουν την Ευρώπη, αλλά φιλοδοξούν να αποκτήσουν την ιδιοκτησία της ...Να την κάνουν μια αποικία τους ...Να μπουν μέσα σ' αυτήν ως ιδιοκτήτες, όπως μπήκαν κάποτε μέσα στη Γερμανία ...Να βάζουν στον εθνικό τους προϋπολογισμό σταθερά έσοδα από την παραγωγή και την απόδοσή της. Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα την ωθούν στη χρεοκοπία. Η σημερινή χρεοκοπημένη Ευρώπη σύντομα θα μοιάζει με τη χρεοκοπημένη Δημοκρατία τής Βαϊμάρης τού Χίτλερ ...Μια παρηκμασμένη κοινωνία, η οποία δεν παράγει τίποτε - "διψώντας" για το χρήμα που έχει ανάγκη για να επιβιώσει - και η οποία ελπίζει σε επανεκκίνηση της οικονομίας της.


Αυτός είναι ο στόχος τους: Να μετατρέψουν το σύνολο της σημερινής Ενωμένης Ευρώπης σε μια ιδιόκτητη Νέα "Γερμανία". Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει πλέον να έχουν τους Ευρωπαίους μόνον πελάτες τους ...Θέλουν να τους έχουν "κατοικίδιά" τους. Το κόλπο είναι το ίδιο: Θα ξαναβάλει η σιωνιστική FED μπρος τις "μηχανές" και θα τυπώνει δολάρια, που, μέσω των γνωστών σιωνιστικών "αδερφών" τύπου


1. Rothschilds of London


2. Lazar Brothers of Paris


3. Israel Moses Seif of Italy


4. Warburg Bros of Hamburg


5. Lehman Brothers of New York


6. Kuhn Loeb of New York


7. Chase Manhattan of New York (Morgan)


8. Goldman Sachs of New York,


θα μετατρέπονται σε "διεθνή" χρήματα των "διεθνών" "Αγορών" και θα αρχίσουν να διοχετεύονται σαν "δάνεια" στην Ενωμένη Ευρώπη, η οποία πλέον θα είναι μια χρεοκοπημένη Ομοσπονδία ...Ομοσπονδία χρεοκοπημένων κρατών ...Ομοιογενής Ομοσπονδία ομοιογενώς χρεοκοπημένων κρατών. Αυτήν την ομοιογένεια επιδιώκουν τώρα με τα "New Deal" που πρεσβεύουν οι δικοί τους Βαρουφάκηδες. "New Deal" γι' αυτούς είναι η απόλυτη "ομογενοποίηση" της ευρωπαϊκής οικονομίας, ώστε να μπορούν να την διαχειρίζονται σαν ενιαία χωρίς προβλήματα και χωρίς τριβές με τους λαούς της. Πρώτα δηλαδή "New Deal" για την Ευρώπη και μετά perpetual bonds, κατατεθειμένα στην FED της Νέας Υόρκης.


Με τον τρόπο αυτόν θα λήξει οριστικά - και υπέρ των συμφερόντων τους - η "αλυσίδα" των Παγκοσμίων Πολέμων, τους οποίους οι ίδιοι προκάλεσαν. Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι θα επιτύχουν τον παγκόσμιο στόχο τους, που είναι η κατάκτηση του κόσμου ...Έναν στόχο, τον οποίο είχε θέσει ο "πατριάρχης" Ρότσιλντ από την εποχή των ναπολεόντειων πολέμων ...Έναν στόχο, τον οποίο ξεκίνησαν να δρομολογούν μόλις πραγματικά ισχυροποιήθηκαν και άρχισαν να "ενοποιούν" τον κόσμο ...Έναν στόχο, του οποίου τα τρομερά "χτυπήματα" εμείς τα γνωρίζουμε ως Παγκόσμιους Πολέμους. Περί αυτού πρόκειται. Μετά από τρεις Παγκόσμιους Πολέμους, που διεξήχθησαν στην Ευρώπη, θα γίνουν πλέον ιδιοκτήτες της.


Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών των πολέμων είναι ότι οι δύο πρώτοι απαιτούσαν όπλα και αίμα για να λειτουργήσουν, ενώ ο τελευταίος χρειάζεται μόνον χρέη και προδότες ηγέτες ...Προδότες ηγέτες των κρατών, οι οποίοι θα παίξουν στην "παράσταση" των απελπισμένων, αλλά και ένα κράτος-"χαφιέ", το οποίο θα προδώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση ...Ένα κράτος, το οποίο θα πρωταγωνιστούσε στην ίδρυση αυτής της χρήσιμης Ενωμένης Ευρώπης, η οποία θα παραδιδόταν ενιαία στους τοκογλύφους μετά από ένα τεράστιο "φόρτωμα" χρεών, στο οποίο και πάλι θα πρωταγωνιστούσε το ίδιο.


Αυτό το κράτος-"χαφιές" είναι και πάλι η Γερμανία ...Η Γερμανία, η οποία από τα χέρια τού Χίτλερ θα έπεφτε στα χέρια τής Μέρκελ, για να ενσαρκώσει και πάλι τον ίδιο καταστροφικό και αντιευρωπαϊκό ρόλο ...Η Γερμανία, η οποία και πάλι θα είναι ο "αντίπαλος" των ΗΠΑ, γιατί αυτό είναι το "σενάριο" ...Το "σενάριο" αυτό, το οποίο προστατεύει τον ιδιόμορφο ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, εφόσον δεν έχουν τη δύναμη να επωμιστούν τη "φθορά" τού κατακτητή ή του καταστροφέα. "Πουλάνε" δάνεια για να κατακτήσουν τους αντιπάλους τους και έχουν ανάγκη την έξωθεν καλή μαρτυρία και εικόνα και άρα έχουν ανάγκη να παριστάνουν τους "καλούς" απέναντι σε έναν δικό τους "κακό", που σέβεται τον ρόλο του.


Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, ο αναγνώστης μπορεί να ερμηνεύσει με διαφορετικό τρόπο την πρόσφατη "τρελή" δήλωση του Ομπάμα ότι ...οι ΗΠΑ "βγαίνουν" από την ύφεση ...Σχεδόν "διέταξε" την οικονομική κρίση να παρατήσει τις ΗΠΑ, όπως ο Μωυσής διέταξε τη θάλασσα να "ανοίξει" για να περάσει ...Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός. Γιατί το έκανε; ...Για τους λόγους που μόλις περιγράψαμε ..."Παράσταση" δίνει ...Παράσταση τρόμου, με "ήρωα" τον ίδιο και τις ΗΠΑ. Προσπαθεί να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις στο παγκόσμιο ακροατήριο. Οι ΗΠΑ βγαίνουν από την κρίση σχεδόν "καλπάζοντας" την ώρα που η Ευρώπη ετοιμάζεται για "νεκροψία". Άρα; ...Άρα, λεφτά υπάρχουν. Χρήματα μπορούν να δώσουν οι "Αγορές" και οι ΗΠΑ, για να "σώσουν" και την Ευρώπη ...Τα φωτοτυπικά τής FED άρχισαν να "ζεσταίνονται", για να προλάβουν τη ζήτηση.


...Να την "σώσουν", γιατί κινδυνεύει ...Κινδυνεύει στην κυριολεξία, γιατί υπάρχει και ο φοβερός και τρομερός Πούτιν ...Αυτός, ο οποίος, κάθε δεύτερη βδομάδα βγάζει τα πυρηνικά από τα "σιλό" τους, για να μην "σκουριάζουν" και να τα τραβάνε φωτογραφίες οι "εχθροί" ...Ο καλύτερος "πελάτης" των ΗΠΑ. Να μην ξεχνάμε και τον ρόλο τού "προστάτη" των λαών, ο οποίος έδωσε όλα τα "όσκαρ" στις ΗΠΑ ...Μιλάμε δηλαδή για "δούλεμα". Δεν "τρελάθηκε" δηλαδή ο Ομπάμα, κάνοντας αυτές τις παρανοϊκές δηλώσεις ...Τη δική μας "τρέλα" επιδιώκει να εκμεταλλευτεί.





Ο πιο διάσημος "πυροκροτητής"


για την πιο μεγάλη παγκόσμια "έκρηξη" της ιστορίας.





Για να δρομολογηθούν όλα αυτά, απαιτούνταν ένα "σχέδιο" ...Μια στρατηγική, η οποία θα επέτρεπε στις ΗΠΑ και στους τοκογλύφους να μπορούν να βάλουν το "χέρι" τους σε ένα "άνοιγμα" της Ενωμένης Ευρώπης ...Να βάλουν το χέρι τους σε ένα κράτος-Κερκόπορτα, το οποίο θα τους επέτρεπε να αλώσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση ...Μια "Κερκόπορτα", την οποία θα άνοιγε η προδοτική Γερμανία, για να τους βάλει "μέσα" στην Ευρώπη ...Ένα κράτος, το οποίο θα επέλεγαν ως αδύναμο σημείο της, όχι επειδή ήταν απαραίτητα τέτοιο, αλλά επειδή είχε όλες εκείνες τις προδιαγραφές, οι οποίες θα τους επέτρεπαν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο ...Ένα αδύναμο σημείο, ώστε να είναι μικρό και άρα εύκολο στη διαχείρισή του, αλλά αρκετά διάσημο, ώστε να "μπερδέψει" τους παρατηρητές ...Ένα αδύναμο σημείο, το οποίο θα δημιουργούσε παγκοσμίου επιπέδου χρέη, αλλά που για έναν μυστηριώδη λόγο θα είχε μια παγκοσμίου επιπέδου "πίστωση".


Τέτοιες προδιαγραφές είχε μόνον η Ελλάδα και γι' αυτόν άλλωστε τον λόγο κι επιλέχθηκε. Με τα μεγέθη αυτά καμία Πορτογαλία, Ιρλανδία, Βέλγιο ή Αλβανία δεν μπορούσε να γίνει παγκόσμιο θέμα και να παρουσιαστεί σαν παγκόσμιο πρόβλημα. Ας προσπαθήσει να φανταστεί κάποιος αν θα είχε αντίκτυπο μια τέτοια κατάσταση, αν αυτή χρεωνόταν σε ένα άλλο μικρό κράτος εκτός από την Ελλάδα. Κανένας δεν θα "συγκινηθεί", αν χαρακτηρίσει κάποιος τους Βέλγους ή τους Αλβανούς "διεφθαρμένους" ή "τεμπέληδες". Το να το κάνεις όμως αυτό για τους Έλληνες, είναι σαν να σπας ένα "ταμπού" για τον δυτικό κόσμο ...Ένα "ταμπού", το οποίο μπορεί να διαδοθεί και στον υπόλοιπο κόσμο, εφόσον δεν είναι λίγο πράγμα να απομυθοποιείς τα "ιερά" και "όσια" του Δυτικού Πολιτισμού.


Είναι σαν να αποκαλύπτεις ένα "ροζ" μυστικό για έναν celebrity ...Να το αποκαλύπτεις - και μάλιστα δημοσίως - με όλες του τις "πικάντικες" λεπτομέρειες. Το ίδιο πράγμα, το οποίο, αν αφορούσε έναν ασήμαντο, θα ήταν μια παντελώς αδιάφορη ιστορία η οποία δεν θα ενδιέφερε κανέναν, όταν αυτό αφορά έναν celebrity, γίνεται ένα πραγματικό "σκάνδαλο" που ενδιαφέρει τους πάντες. Αυτό το θυμάται καλύτερα απ' όλους ο Κλίντον, γιατί "πλήρωσε" τεράστιο κόστος για κάτι που, αν ήταν κοινός άνθρωπος, θα του κόστιζε καμιά "τηγανιά" ή "τακουνιά" και δεν θα ενδιέφερε κανέναν άλλο. Η Ελλάδα - καλώς ή κακώς - είναι μια χώρα-celebrity και αυτό το γνώριζαν εκείνοι, οι οποίοι την επέλεξαν να την κρεμάσουν στα "μανταλάκια".


Αυτήν έβαλαν στο στόχαστρό τους, γιατί μόνον η δική της δυσφήμιση θα τους απέδιδε τα κέρδη που επιζητούσαν. Η δυσφήμιση της "μητέρας" τού Δυτικού Πολιτισμού και της Δημοκρατίας. Μόνον οι Έλληνες και οι Εβραίοι έχουν ως λαοί αυτού του πληθυσμιακού μεγέθους μια φήμη ανάλογη "Υπερδύναμης" και άρα τη δυνατότητα να λατρεύονται ή να μισούνται από ολόκληρο τον κόσμο. Μόνον το ελληνικό κράτος ή το κράτος τού Ισραήλ μπορούν να μετατρέψουν ένα εθνικό τους θέμα σε θέμα παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Αυτό ήταν το ειδικό χαρακτηριστικό τής Ελλάδας και γι' αυτό την επέλεξαν. Αυτό άλλωστε βόλευε και τους προαιώνιους εχθρούς της τους Εβραίους, οι οποίοι συνέθεταν το βασικό κύκλωμα της τοκογλυφίας.


Αν αυτοί οι τοκογλύφοι κατόρθωναν και άλλαζαν το "πρόσημο" της συμπάθειας που μέχρι σήμερα απολάμβαναν οι Έλληνες, θα ήταν εύκολο να τους δαιμονοποιήσουν και να τους διαχειριστούν κατά βούληση. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα μεγάλα μίση προέρχονται πάντα από μεγάλους έρωτες, οι οποίοι προδίδονται. Κάπως έτσι έγινε και με την Ελλάδα, την οποία την εμφάνισαν σαν να "πρόδωσε" τον "έρωτα" της Δύσης για τον παραγωγικό ελληνισμό. Όλοι ήταν έτοιμοι να την μισήσουν σε περίπτωση που τους πρόδιδε, γιατί όλοι κάποτε την αγάπησαν στα σχολεία τους. Πολλοί ήταν έτοιμοι να αναπαράγουν την πληροφορία πως ήταν "τεμπέλα", γιατί πολλοί είχαν ζηλέψει την παραγωγικότητά της, διαβάζοντας ιστορία.


Η χρεοκοπημένη Ελλάδα γι' αυτόν τον λόγο έγινε Μέγα πρόβλημα, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία, όπως μας είπε ο Ομπάμα. Γιατί κύριε Ομπάμα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα με παγκόσμιες συνέπειες; Η Ελλάδα, ως οικονομικό μέγεθος, είναι ένα τίποτε μπροστά στην ήδη χρεοκοπημένη Καλιφόρνια, η οποία δεν προκαλεί καμία ανησυχία τις υπολειτουργούσες ΗΠΑ. Η Ελλάδα, ως μέγεθος, είναι μικρότερη από μια μεγάλη τράπεζα των ΗΠΑ, απ’ αυτές που σώζει κατά καιρούς ο Ομπάμα. Γιατί αποτελεί λοιπόν μέγα πρόβλημα; ...Μήπως γιατί αυτό βολεύει τον σχεδιασμό των τοκογλύφων;






Η δημιουργία τού ελληνικού "πυροκροτητή".






Για να δημιουργήσεις έναν "πυροκροτητή", απαιτούνται συγκεκριμένες ενέργειες, εφόσον πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές. Δεν υπάρχει "πυροκροτητής", ο οποίος να έχει "τυχαία" γόμωση ή να ενεργοποιείται στην τύχη. Ο "πυροκροτητής" πρέπει να έχει τη συγκεκριμένη εκρηκτική "γόμωση" που απαιτεί ο ρόλος του και να μπορείς να τον ενεργοποιείς τη στιγμή που το θέλεις ...Ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα. Η Ελλάδα, για να γίνει "πυροκροτητής" χρέους, απαιτούνταν να έχει μια συγκεκριμένη "γόμωση" χρέους, την οποία θα ενεργοποιούσαν όποτε ήθελαν οι σχεδιαστές της, ώστε να προκαλέσουν ευρωπαϊκή "έκρηξη" χρέους.


Άρα, το πρώτο ζητούμενο ήταν να αποκτήσει η Ελλάδα "γόμωση" ...Εκρηκτική "γόμωση" ...Συγκεκριμένη ποσότητα "γόμωσης", για να μπορεί να ενεργοποιήσει την έκρηξη της "βόμβας" στην οποία θα προσαρμοζόταν. Άρα, ξεκινάμε από την ανάγκη τής "γόμωσης". Πώς θα γινόταν αυτή; ...Μέσω του ανεξέλεγκτου ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος. Μέσω του συστήματος αυτού, το οποίο εύκολα έλεγχαν οι σιωνιστές τοκογλύφοι, επεδίωξαν να φορτώσουν "χρέος" στο ελληνικό κράτος ...Ένα τεράστιο αναλογικά με το μέγεθος της Ελλάδας χρέος, το οποίο θα τους επέτρεπε να ελέγχουν και να απειλούν με "έκρηξή" του όποτε τους βόλευε. Πώς και από ποιους δημιουργήθηκε αυτό; ...Από τους συνωμότες ...Τους σιωνιστές τοκογλύφους και τους Γερμανούς ιμπεριαλιστές.


Η Γερμανία είχε "ακροβολήσει" διαφθορείς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού ελληνικού κρατικού συστήματος και διεκδικούσε τις "χρηματοβόρες" παραγγελίες από τις ανάγκες του ελληνικού κράτους ...Παραγγελίες είτε εξαιτίας πραγματικών αναγκών τού ελληνικού κράτους είτε εξαιτίας "εφευρημάτων" τού Βερολίνου. Οι Γερμανοί έγιναν οι "συγγραφείς" τής ελληνικής "ατζέντας" των ελληνικών δημοσίων επενδύσεων και προσάρμοσαν τα πάντα στις ανάγκες της δικής τους βιομηχανικής παραγωγής ...Η Ελλάδα πάντα είχε "ανάγκη" ό,τι κατά "σύμπτωση" παρήγαγε η Γερμανία. Αξέχαστες θα μείνουν οι "ενθουσιώδεις" δηλώσεις τού Σόιμπλε ότι η Ελλάδα θα "εξάγει" ενέργεια στη Γερμανία ...Δηλώσεις, οι οποίες, τώρα που κατέρρευσε το "παραμύθι" με τα "σκουπίδια" τής "καθαρής" ενέργειας, φαίνονται ακόμα πιο υποκριτικές.


Πόσο κόστισε και ποιος πλήρωσε τα "μπακίρια" που εισάγαμε από τη Γερμανία, για να παράγουμε "καθαρή" ενέργεια; Ξέρει κανένας; ...Ξέρουν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες μοίρασαν τις προμήθειες μεταξύ των διεφθαρμένων. Τα ίδια γίνονταν παντού. Η Ελλάδα τού διεφθαρμένου και ναζιστικού πλέον ΟΤΕ αναγκάστηκε να χρηματοδοτήσει έναν τρομερό τεχνολογικό εκσυγχρονισμό, τη στιγμή που η Γερμανία τής τεχνολογίας δεν επένδυε ούτε ένα ευρώ στον δικό της εκσυγχρονισμό. Δισεκατομμύρια έχουν πάρει τον "δρόμο" για το Βερολίνο εις βάρος τού ελληνικού κράτους και της κοινωνίας ...Δισεκατομμύρια σε "σαβούρα", εφόσον οι προμήθειες της διαφθοράς έπρεπε με κάποιον τρόπο να "αποσβεστούν" και αυτό γινόταν πάντα εις βάρος τού προϊόντος που "φόρτωναν" στον ελληνικό λαό. Πουλούσαν στους Έλληνες άρματα χωρίς βλήματα, "βουβούς" ασυρμάτους ή "στραβά" υποβρύχια, γιατί από κάπου έπρεπε να βγουν τα "σπασμένα" της διαφθοράς.


Μιλάμε για καταστάσεις πρωτοφανείς, οι οποίες δεν έχουν προηγούμενο. Η Ελλάδα, ακόμα και όταν το χρέος της έδειχνε έτοιμο να την "πνίξει", δεν σταματούσε τις σπατάλες ...Σπατάλες με "άνωθεν" υπόδειξη ...Σπατάλες, οι οποίες πάντα απέδιδαν μυθικά κέρδη στους Γερμανούς. Η υπερχρεωμένη Ελλάδα, η οποία δεν διέθετε αυτοκινητοβιομηχανία, επιδοτούσε "αποσύρσεις" αυτοκινήτων, γνωρίζοντας ότι θα δημιουργηθούν ακόμα μεγαλύτερα χρέη από την ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων με τραπεζικές χρηματοδοτήσεις. Η υπερχρεωμένη Ελλάδα, η οποία δεν διέθετε βιομηχανία κλιματιστικών, επιδοτούσε αγορές τέτοιων. Η υπερχρεωμένη Ελλάδα, η οποία δεν διέθετε βιομηχανία μονωτικών υλικών, επιδοτούσε "πράσινες" γερμανικές μονώσεις σπιτιών με γερμανικά κουφώματα ...Η Ελλάδα "αυτοκτονούσε", αλλά με στυλ και με "αγάπη" για το περιβάλλον. Όλα αυτά είναι προφανές πως ήταν εντολές τής γερμανικής πρεσβείας, η οποία ακολουθούσε κατά "γράμμα" τον αμερικανικό σχεδιασμό.


Την ίδια στιγμή λοιπόν που οι Γερμανοί των "Χριστοφοράκων" έκαναν τις "γενναιόδωρες" παραγγελίες, ελέγχοντας την ελληνική "ατζέντα" των "αναγκών" τής χώρας, οι συνένοχοί τους τοκογλύφοι έλεγχαν το ελληνικό "βιβλιάριο" καταθέσεων. Την ώρα που οι κολλητοί τού Χριστοφοράκου υπουργοί ανακοίνωναν τις "αγορές του αιώνα" για την "ισχυρή" Ελλάδα τού Σημίτη, στα υπόγεια της Τράπεζας της Ελλάδας και του Ρότσιλντ έκαναν τα Swaps, για να μπορεί το κράτος να εκδίδει ομόλογα πέρα από τις δυνατότητές του. Έδιναν χρήματα οι τοκογλύφοι στις ιδιωτικές τράπεζες να αγοράζουν αυτά τα ομόλογα και με αυτόν τον τρόπο η ελεύθερη "αγορά" επιβεβαίωνε τον μύθο τής "ισχυρής" Ελλάδα ...Πάντα έβρισκαν χρήματα για τις "επενδύσεις", όσο ακριβές κι αν ήταν αυτές.


Ξεκίνησαν από το ολυμπιακό "πάρτι" τής Γιάννας και του πατέρα τού Βαρουφάκη και κατέληξαν στα στραβά υποβρύχια ή τα σούπερ Πούμα, τα οποία "τάισαν" τους γνωστούς χοντρούς τής πολιτικής μας ...Γιάννης κερνούσε και Γιάννης έπινε, εφόσον αυτοί, οι οποίοι έλεγχαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, ήταν εκείνοι που την "επιβράβευαν" όταν τα ξεπερνούσε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η Ελλάδα ξεπέρασε τα πιστωτικά της όρια ...Κανένα πρόβλημα. Γιατί; ...Γιατί αυτοί, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους το ελληνικό "βιβλιάριο", ήξεραν "κόλπα".


Αυτό κατάφερναν με τα περίφημα "swaps" ...Όλα κόλπα, τα οποία βόλευαν τους Γερμανούς - οι οποίοι στη συνέχεια παρίσταναν τους εξαπατημένους - για να επεκταθεί ψευδώς η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας ...Κόλπα, για να κρύβονται τα πραγματικά χρέη και να μην χτυπάνε οι "συναγερμοί" ...Κόλπα, για να μπει η Ελλάδα στο ευρώ, χωρίς να πληρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Γιατί τους βόλευε αυτό; ...Γιατί κατασκεύαζαν "πυροκροτητή" χρέους ...Γιατί ήθελαν την Ελλάδα χωρίς τις προδιαγραφές της ενοποίησης και άρα πάντα έτοιμη να της τραβήξουν το "χαλί" κάτω από τα "πόδια" ...Γιατί ήθελαν την Ελλάδα "εύφλεκτη" και πάντα στη διάθεσή τους να την "ενεργοποιήσουν".


Αυτό ήταν το κόλπο. Μόνοι τους έκαναν τις απάτες, οι οποίες στην επόμενη φάση θα τους επέτρεπαν να αποκαλούν τους Έλληνες απατεώνες. Μόνοι τους "μαγείρευαν" τα στατιστικά στοιχεία, τα οποία θα τους επέτρεπαν να αποκαλούν τους Έλληνες απατεώνες. Μόνοι τους έκαναν αυτό, το οποίο ο Πάγκαλος ήθελε να το χρεώσει στον ελληνικό λαό με το περίφημο "μαζί τα φάγαμε" ...Δεν τα φάγαμε "Μαζί" ...Οι Ναζί τής Γερμανίας και οι πράκτορές τους, όπως ο Σημίτης, τα "έφαγαν". Έχει σημασία το ένα διαφορετικό γράμμα. Αυτοί έβαλαν με "πειραγμένα" στοιχεία την Ελλάδα στην Ευρωζώνη για να την λεηλατήσουν και όχι για να τη βοηθήσουν.


Αυτοί καλλιέργησαν τον μύθο τής "ισχυρής" Ελλάδας, για να βάλουν τον κόσμο να "ξοδεύει" τις οικονομίες του και να "φουσκώνει" τις "φούσκες". Η κυβέρνηση του Σημίτη - και άρα και του Πάγκαλου και του Γιωργάκη - ήταν εκείνη που ξεκίνησε τις απάτες αυτές, οι οποίες "ανάγκασαν" μετά τον Γιωργάκη, ως Πρωθυπουργό, να δηλώσει στο παγκόσμιο ακροατήριο ότι ηγείται ενός διεφθαρμένου λαού.


Όμως, όπως συμβαίνει με όλα τα "πάρτι", κάποτε τελειώνουν. Το "πάρτι" τής ελληνικής διαφθοράς - γερμανικής εμπνεύσεως και σιωνιστικής χρηματοδότησης - πλησίαζε προς το όριό του. Η ελληνική "φούσκα" πλησίαζε στα απώτατα όρια και ήταν έτοιμη πλέον να "σκάσει". Για να μην "σκάσει" λοιπόν στα "μούτρα" αυτών που την δημιούργησαν, έκαναν το κόλπο με τον Καραμανλή: ...Την "ξεφούσκωσαν" εις βάρος τού ελληνικού λαού. Τη "φούσκα" τού ιδιωτικού χρέους την "ξεφούσκωσαν", μεταφέροντας τα μεγέθη της στο δημόσιο χρέος, το οποίο πλέον "φούσκωνε" επικίνδυνα ...Μετά τα συγκοινωνούντα δοχεία τής φυσικής είδαμε και τις συγκοινωνούσες "φούσκες" τής ελληνικής οικονομίας.






Πώς έγινε η μεθόδευση,


Η οποία οδήγησε στο καταστροφικό Μνημόνιο;






Κατ’ αρχήν να πούμε ότι η Ελλάδα "παγιδεύτηκε". Η Ελλάδα δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό, το οποίο κατά καιρούς έχουν περιγράψει οι συκοφάντες τοκογλύφοι και τα "παπαγαλάκια" τους. Οι Έλληνες ποτέ δεν έζησαν με τα χρήματα των άλλων, όπως αρέσκονται να λένε κυρίως οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί, γι' αυτούς που γνωρίζουν οικονομική ιστορία, έχουν ζήσει πολλές φορές με χρήματα των άλλων, ενώ οι Έλληνες ποτέ. Οι Γερμανοί έχουν"φεσώσει" πολλές φορές τους δανειστές τους, όταν δεν μπορούσαν βεβαίως να τους ...σκοτώσουν. Αυτά, προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Σ' ό,τι αφορά τη σημερινή κατάσταση, αυτό το οποίο συμβαίνει είναι το εξής: Ολόκληρη η Ευρώπη - και όχι μόνον η Ελλάδα - μπήκε από τους τοκογλύφους σε έναν σχεδιασμό, ο οποίος "παράγει" χρέος.


Αυτό βόλευε τους τοκογλύφους και αυτό τους πρόσφεραν με το αζημίωτο οι διεφθαρμένοι ηγέτες ...Οι ηγέτες, οι οποίοι "οδηγούσαν" τους λαούς στην υπερκατανάλωση και τα κράτη στη σπατάλη, γιατί έπαιρναν "προμήθειες". Η έννοια της αποταμίευσης πετάχτηκε στο πυρ το εξώτερον και οι λαοί δεν ήταν δύσκολο να "κακομάθουν", όπως κακομαθαίνει ένα παιδί, το οποίο το ωθεί ένας ανεύθυνος γονιός στο να τρώει το "εύκολο" junk food. Η νέα οικονομία, δηλαδή, της Νέας Τάξης ήταν ένα δελεαστικό junk food για τις κοινωνίες. Όπως το junk food τού κέτσαπ και της μαγιονέζας καταστρέφει μέσα σε λίγο καιρό την υγεία τού ανθρώπου, έτσι και η "junk economy" των δανείων και των πιστωτικών καρτών καταστρέφει τις κοινωνίες και αυτό το γνώριζαν οι τοκογλύφοι, εφόσον επένδυαν στην κοινωνική "αρρώστια". Αυτό, το οποίο στο επίπεδο του γονέα ονομάζεται "ανευθυνότητα", στο επίπεδο των ηγετών ονομάζεται "έγκλημα".


Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν να φτάσουν οι κοινωνίες - και να ξεπεράσουν - τα όρια τής υγιούς οικονομίας. Έφτασαν στο σημείο να συνδέουν την ανάπτυξη με την έννοια της σπατάλης και αυτό ήταν θέμα χρόνου να φέρει όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς μπροστά στο πρόβλημα της "χοληστερίνης" τού χρέους. Ανάμεσα σε όλους αυτούς ήταν και οι Έλληνες. Οι Έλληνες δεν έκαναν τίποτε ξεχωριστό, που δεν έκαναν και όλοι οι υπόλοιποι λαοί. Ίσα-ίσα που ο ιδιωτικός τους δανεισμός ήταν - και εξακολουθεί να είναι - από τους χαμηλότερους στην ευρωζώνη. Μιλάνε όλοι για το τεράστιο χρέος τής Ελλάδας. Κανένας όμως δεν λέει την πραγματική αλήθεια που το αφορά και βέβαια την αλήθεια που αφορά και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.


Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα, η οποία αναγκάστηκε δια της βίας να "φορτώσει" στο δημόσιο χρέος το σύνολο σχεδόν του ιδιωτικού της χρέους. Η Ελλάδα είχε ένα από τα μικρότερα ιδιωτικά χρέη, γιατί απλούστατα οι Έλληνες δεν είχαν τη συνήθεια του δανεισμού και άρα τη συνήθεια να ζουν με τα χρήματα των άλλων. Άλλοι λαοί - και μάλιστα οι περισσότεροι απ’ αυτούς, που κουνάνε στην Ελλάδα το "δάκτυλο" - έχουν τεράστιο ιδιωτικό χρέος. Κράτη, όπως η Γερμανία ή η Ολλανδία κλπ.. Κράτη, που, για να συντηρήσουν την δήθεν "καλή" εικόνα τους, διαρκώς παρανομούν με την άδεια των τοκογλύφων. Κράτη, που, για να διατηρήσουν τον "σχεδιασμό" των τοκογλύφων, αφήνονται να εξωραΐζουν τα νούμερά τους, περνώντας στη δήθεν σφαίρα τού "ιδιωτικού" και μεγάλο μέρος τού δημοσίου χρέους.


Χρέη νοσοκομείων, τα οποία στην περίπτωση της Ελλάδας πέρασαν στον κρατικό προϋπολογισμό, στη Γερμανία για παράδειγμα "βαπτίστηκαν" χρέη ανωνύμων εταιρειών και "μετακινήθηκαν" στο ιδιωτικό χρέος. Το ίδιο έγινε και με τα χρέη τής τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ.. Γι' αυτόν τον λόγο παρατηρείται το φαινόμενο στη Γερμανία, η οποία "ακμάζει" οικονομικά, να είναι χρεοκοπημένη απολύτως η τοπική αυτοδιοίκηση.


Αν τολμά η Γερμανία ή η Ολλανδία ας κάνει μια "προσομοίωση" των χρεών της στο ελληνικό μοντέλο. Η Ελλάδα με αυτό το μικτό χρέος μπήκε σε Μνημόνιο, επειδή δήθεν ξεπέρασε το 110% του ΑΕΠ της ...Το τρομακτικό 110% του ελληνικού ΑΕΠ, το οποίο, όπως μας διαβεβαίωσε ο Ομπάμα, είναι πολύ "σημαντικό" για τη Γη ολόκληρη ...και πιθανόν και για μερικούς άλλους Πλανήτες. Η Ολλανδία, για παράδειγμα, του τενεκέ Ντάισελμπλουμ είναι δημοσιονομικά "νομοταγής", γιατί εμφανίζει σαν δημόσιο χρέος το 87 % του ΑΕΠ ...Σχεδόν "παρθένος" - από "μπροστά" - θα έλεγε η Τρόικα ...Τι γίνεται όμως από "πίσω"; ...Όλοι οι άλλοι δείκτες της είναι τραγικοί. Τα ιδιωτικά της χρέη είναι μόνα τους το 115% του ΑΕΠ της. Τα χρέη των επιχειρήσεών της, εκτός των τραπεζών, είναι μόνα τους το 127% του ΑΕΠ της. Τα χρέη των τραπεζών της είναι μόνα τους το 362% του ΑΕΠ της. Συνολικά, δηλαδή, αυτό το οποίο λέμε "ΟΛΛΑΝΔΙΑ" στον κόσμο, χρωστάει το 678% του ΑΕΠ της.


Αυτό δεν το λέμε εμείς, επειδή είμαστε "Ελληναράδες" ...Αυτό το λένε τα στοιχεία τού έγκριτου Mc Kinsey Global Institute, που τα έχει πάρει από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Αυτή η Ολλανδία μάς στέλνει τον Ντάισελμπλουμ να μας "μαλώνει" και να μας "κουνάει" το δάκτυλο. Ας κάνει δηλαδή η Γερμανία αυτά, τα οποία έβαλε μέσω του υπόδικου Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ την Ελλάδα να κάνει, για να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθεί η οικονομία της. Ας "ανακατέψει" ιδιωτικά και κρατικά χρέη μαζί, για να δούμε τι θα βγάλει ...Να περάσει, μέσω κρατικών χρηματοδοτήσεων, μερικές από τις "τρύπες" των χρεών των ιδιωτικών τραπεζών στο κρατικό χρέος ...Να περάσει τα χρέη τού συστήματος υγείας, των ασφαλιστικών ταμείων ή της τοπικής αυτοδιοίκησης στο δημόσιο χρέος. Ας μην κάνει η Γερμανία το γνωστό "λίφτινγκ" και ας δείξει το πραγματικό "πρόσωπο" της οικονομίας της στον κόσμο.


Σε μια τέτοια περίπτωση θα τιναχθεί στον αέρα ο προϋπολογισμός της, εφόσον θα αγγίξει αστρονομικά ποσά. Το ίδιο ισχύει και για την Ολλανδία του Ντάισελμπλουμ, που εσχάτως μάθαμε πως είναι ένας κοινός αγράμματος με μεταπτυχιακό στο μοίρασμα σανού σε δύο γαϊδούρια ...με μια ολλανδική "οπτική". Ας το κάνει αυτό η Ολλανδία με τα ιδιωτικά χρέη των πολιτών να είναι πολλαπλάσια των ελληνικών νοικοκυριών. Τη "φούσκα" των ολλανδικών ακινήτων πότε θα την περάσουν στο δημόσιο χρέος, όπως έγινε με την ελληνική περίπτωση, όπου το κύριο μέρος των ιδιωτικών δανείων των τραπεζών αφορούσαν στεγαστικά δάνεια και έχουν ήδη πληρωθεί από το κράτος στις τράπεζες;


Όμως αυτό, το οποίο δεν τολμά κανένας Ευρωπαίος να το κάνει - γιατί, εκτός των άλλων, είναι και λάθος - ανάγκασαν την Ελλάδα να το κάνει. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έγινε; Θέλοντας να "ενοχοποιήσουν" ένα συγκεκριμένο κράτος, βρήκαν το οικονομικό μέγεθος που τους βόλευε και το δαιμονοποίησαν. Έχοντας προεπιλέξει την Ελλάδα ως μέρος του σχεδίου τους, βρήκαν σε ποιο μέγεθος είχε ιδιαιτερότητες και εκεί την "χτύπησαν". Βρήκαν ότι ο δείκτης τού δημοσίου χρέους τής Ελλάδας την "ξεχώριζε" από τους υπολοίπους και αυτόν τον δείκτη τον έκαναν "θεμελιώδες" μέγεθος για την οικονομία. Αν η Ελλάδα είχε μικρό δημόσιο χρέος και ιδιαίτερα μεγάλο ιδιωτικό χρέος, εκείνο θα έκαναν "θεμελιώδες".


Αυτό όλο είναι απάτη, που αγγίζει τα όρια τής συνομωσίας. Όμως, συνομωσία, η οποία έχει συνέπειες στη ζωή ενός ολόκληρου λαού, εύκολα γίνεται κατηγορία για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Απλά είναι τα πράγματα. Εδώ υπάρχει απάτη τεράστια. Τα χρέη είναι πάντα χρέη όταν κάποιος οφείλει, όπου κι αν οφείλει. Όταν παρουσιάζεις κάποιον σαν "χρεοκοπημένο" μόνον στο μέγεθος όπου αυτός υστερεί, επειδή βολεύει την προπαγάνδα σου να τον συκοφαντείς, είσαι απατεώνας. Είναι σαν να λες ότι ..."χρεοκοπημένος ΔΕΝ είναι αυτός, ο οποίος δεν έχει να πληρώσει ενοίκια, κοινόχρηστα, νερό ή τηλέφωνο στο σπίτι του, αλλά ΜΟΝΟΝ αυτός, ο οποίος χρωστάει ΔΕΗ". Επειδή δηλαδή ξέρεις ότι κάποιος έχει μια ιδιαιτερότητα, τον "ξεχωρίζεις" από την ιδιαιτερότητα αυτήν και τον καταστρέφεις, για να μην αγγίξει η αθλιότητά σου και τους άλλους.


Αυτό έγινε με την Ελλάδα. Γι' αυτόν τον λόγο έκαναν "φόκους" στο δημόσιο χρέος. Το δημόσιο χρέος είναι ένα από τα είδη των χρεών ανάμεσα στα πολλά που μπορεί να έχει ένας λαός ...Είναι μια "ΔΕΗ" σε έναν "κατάλογο", ο οποίος έχει πολλών ειδών χρέη. Για να ξεχωρίσουν την Ελλάδα από την Ολλανδία ή το Βέλγιο ή την τραγικά χρεωμένη Δανία, επέλεξαν αυτήν τη "ΔΕΗ" να κάνουν σημαία τής "κακοδιαχείρισης" και άρα δικαιολογία για να συκοφαντήσουν την Ελλάδα. Πάλι καλά δεν είπανε, δηλαδή, ότι στο Μνημόνιο θα μπει όποια χώρα βρίσκεται Νότια και Ανατολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η οποία στην Πρωτεύουσά της έχει Ακρόπολη ...Τέτοιος "φωτογραφικός" διαχωρισμός δεν πρέπει να έχει γίνει άλλη φορά στην ιστορία. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Από τη στιγμή που ήθελαν το συγκεκριμένο "θύμα", γνώριζαν τι έψαχναν και πώς θα το παρουσίαζαν. Γνώριζαν ποια ιδιομορφία του θα μεγιστοποιούσαν και είχαν πάντα έναν "όμηρο" να τον εκβιάζουν με τη ζωή του...


...Έναν "όμηρο", όμως, ο οποίος, όπως θα δούμε, δεν θα αντιστεκόταν καθόλου και ήταν έτοιμος να πέσει στα "γόνατα" ...Έναν "όμηρο", ο οποίος είχε προδοθεί από την ηγεσία του. Η Ελλάδα, δια της βίας και της τρομοκρατίας και εξαιτίας ενός προδοτικού προσωπικού, που εναλλασσόταν στην κυβέρνηση, αναγκάστηκε και έκανε αυτό, το οποίο κανένας άλλος στον κόσμο δεν έχει κάνει: ...Έχει πληρώσει με δημόσια χρήματα τα ιδιωτικά χρέη των τραπεζών. Έχει πληρώσει τουλάχιστον μία φορά τα ιδιωτικά χρέη των Ελλήνων, ρίχνοντας στην πραγματικότητα χρήματα σε ένα άπατο "πηγάδι", εφόσον τώρα ξαναγυρίσαμε εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε. Οι τράπεζες συνεχίζουν να "διψάνε" για χρήμα. Γιατί ανάγκασαν την Ελλάδα να το κάνει; ...Για να την βάλουν σε Μνημόνιο. Για να την μετατρέψουν σε έναν "πυροκροτητή", τον οποίο θα τον έλεγχαν απόλυτα. Το Μνημόνιο, δηλαδή, ήταν για κάποιους το επιτυχές "ζητούμενο" και όχι ένα ατυχές αποτέλεσμα.


Άρα, το ζητούμενο είναι να δούμε πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο, το οποίο δημιουργεί την επικίνδυνη για ολόκληρη την Ευρώπη ελληνική "γόμωση". Στο Μνημόνιο μπήκαμε, όταν περάσαμε τον "πήχη" εκείνον, τον οποίο μόνοι τους όρισαν αυτοί που μας έσπρωχναν σ' αυτό. Όρισαν, για παράδειγμα, τον "πήχη" στο αυθαίρετο 110% του ΑΕΠ και εκεί μας έφτασαν με τον τρόπο που τους βόλευε. Πόσα χρήματα έλλειπαν, για να φτάσουμε περίπου εκεί; ...30 δις ευρώ; ...Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποίησαν το πάντα υπάρχον "χάσμα" τού τραπεζικού κενού και έβαλαν όσα τους έλειπαν. Έβαλαν τον προδότη Καραμανλή να προσθέσει αυθαίρετα στο χρέος 23 δις, "βοηθώντας" την οικονομία και χρηματοδοτώντας τους εγκληματίες τραπεζίτες. Έβαλαν και τον Σιωνιστή Γιωργάκη να βάλει άλλα 15 δις ευρώ και το ξεπέρασαν πολύ εύκολα.


Μετά ήρθαν τα Μνημόνια και βέβαια η Τρόικα. Μόνον η κυβέρνηση Παπανδρέου έδωσε στις ιδιωτικές τράπεζες 140 δις. Άλλα 70 δις έδωσαν οι κυβερνήσεις που ακολούθησαν.




Έτσι, συνολικά έχουμε: 23 + 140 + 70 δις = 233 δις ...διαπιστωμένα μέχρι τώρα.
Όλα αυτά χρεώθηκαν στο Ελληνικό Δημόσιο και πήγαν στις ιδιωτικές ελληνικές τράπεζες. Είναι χρήματα, τα οποία χρεώθηκαν σε όλους τους πολίτες, για λεφτά που δεν πήραν.!!! ...Χρήματα, που νομίζουν οι Ευρωπαίοι ότι τα πήραν οι Έλληνες και "έζησαν" πλούσια και άρα παραπάνω από τις δυνατότητές τους, όπως λέει ο Σόιμπλε.







Το κόλπο των "στρες τεστ".


Τα "τεστ" των τραπεζών, τα οποία έγιναν "τεστ" κρατών.


Η Τράπεζα Πειραιώς ήταν η κερκόπορτα της προδοσίας.






Γνωρίζει κανένας πότε κάνει ασκήσεις ετοιμότητας η Πυροσβεστική Υπηρεσία ή ο Στρατός; ...Όχι βέβαια ...Γιατί να γνωρίζει κάτι, το οποίο δεν τον αφορά; ...Γιατί να γνωρίζει κάτι, το οποίο είναι μέσα στα πλαίσια της φυσιολογικής - και όχι της έκτακτης - λειτουργίας αυτών των σοβαρών υπηρεσιών; Τα "στρες τεστ" είναι μια αντίστοιχη εσωτερική λειτουργία ελέγχου τού ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος ...Μια λειτουργία, η οποία αφορά τις τράπεζες και άρα τις ελεγκτικές αρχές τους ...Μια λειτουργία ρουτίνας, η οποία ενεργοποιείται πολλές φορές μέσα στον χρόνο και τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζει κανένας ότι έχει συμβεί ...Και όμως, αυτήν τη λειτουργία "ρουτίνας" οι συνωμότες την χρησιμοποίησαν σαν μια έκτακτη δήθεν ανάγκη, για να "τεστάρουν" δήθεν τις εθνικές οικονομίες μέσω των τραπεζών.


Λέμε "δήθεν", γιατί εντός της Ευρωζώνης η τραπεζική λειτουργία είναι παντελώς αποκομμένη από τη λειτουργία τής κάθε εθνικής οικονομίας. Από τη στιγμή που υπάρχει ενιαία Ευρωζώνη και ενιαίο τραπεζικό σύστημα, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν εθνικές τράπεζες και άρα δεν υπάρχει ευθύνη ελέγχου τους από τα κράτη στα οποία θεωρητικά ανήκουν ...Υπάρχουν ευρωπαϊκές τράπεζες,οι οποίες είναι όλες τους μέλη τού κοινού ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος και υπό τον αυστηρό έλεγχο των οργάνων του. Την ευθύνη για τη λειτουργία τους την έχει αποκλειστικά η Κεντρική Τράπεζα, εφόσον αυτή ελέγχει το νόμισμα και άρα και όλες τις τραπεζικές λειτουργίες που το απειλούν και μεταξύ αυτών και τον δανεισμό τους.


Ως εκ τούτου, την αρμοδιότητα να ελέγχει τον δανεισμό - και άρα τις "τρύπες" των "ελληνικών" ιδιωτικών τραπεζών - την έχει η ΕΚΤ ...Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία έχει κάνει "παραρτήματά" της τις κεντρικές εθνικές τράπεζες, όπως είναι η Τράπεζα της Ελλάδας ή της Τράπεζας Ιταλίας κλπ.. Μέσω αυτών των τραπεζών ασκείται υποτίθεται ο έλεγχος των ιδιωτικών τραπεζών στις χώρες τής Ευρωζώνης ...Των ιδιωτικών τραπεζών που έχουν απωλέσει τα εθνικά τους χαρακτηριστικά και αντιμετωπίζονται από τον νόμο ως ευρωπαϊκές τράπεζες. Άρα, αποτελούσε αρμοδιότητα της ΕΚΤ να ελέγχει τον δανεισμό των ελληνικών τραπεζών από τις διεθνείς "Αγορές" ...Αποκλειστική αρμοδιότητα, εφόσον, κάθε φορά που μια εθνική κυβέρνηση επιχειρούσε να παρέμβει σε αυτόν τον τομέα, καταγγελλόταν τόσο από την ΕΚΤ όσο και από τις ιδιωτικές τράπεζες για παρέμβαση στην ιδιωτική οικονομία.


Δουλειά λοιπόν της ΕΚΤ ήταν να εκτιμά τα ύψη των ποσών, τα οποία μπορούσαν να δανείζονται όλες οι τράπεζες της Ευρώπης, καθώς και τις επισφάλειες τους. Ποιος έλεγχε την αναλογία καταθέσεων και δανείων σε αυτές τις τράπεζες; Ποιος έθετε τις προϋποθέσεις δανεισμού από τις τράπεζες αυτές. Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι επέτρεπαν στις ελληνικές τράπεζες να δανείζονται χρήματα με τον "τόνο", για να χρηματοδοτούν τις ομολογιακές "σπατάλες" τού ελληνικού κράτους, οι οποίες κατέληγαν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στις γερμανικές "τσέπες"; Πώς ήταν σίγουροι ότι το ελληνικό κράτος, το οποίο είχε δείξει ήδη τον "εκτροχιασμό" του με τα swaps, θα ανταποκρινόταν στις "ομολογιακές" του και άρα στις μη δεσμευτικές υποχρεώσεις του;


Εφόσον η ΕΚΤ ήταν υπεύθυνη για τον έλεγχο και άρα και τη βιωσιμότητα των "ελληνικών" τραπεζών, γιατί τη "ζημιά" τής κακοδιαχείρισής τους να την αναλάβει το ελληνικό κράτος; Γιατί να αναλάβει ο Έλληνας πολίτης τις βρομιές που έκαναν ο Σάλλας της Πειραιώς, που, σε συνεργασία με τον πρώην συνεργάτη του Προβόπουλο, έπαιρναν τα χρήματα των τοκογλύφων ομοεθνών του Τρισέ; Εφόσον η ΕΚΤ ήταν υπεύθυνη για τη βιωσιμότητα των "ελληνικών" τραπεζών - από την οποία εξαρτάται η ρευστότητα της αγοράς μέσα σε μια χώρα που ανήκει στην Ευρωζώνη - ,δική της δουλειά ήταν να εξασφαλίσει τη ρευστότητα που είχε ανάγκη αυτή η αγορά.


Αυτά δεν τα λέμε εμείς ...Αυτά είναι νόμοι τής Ευρωζώνης. Αυτές είναι οι υποχρεώσεις τής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίες υπάρχουν μέσα στο ιδρυτικό της καταστατικό ...Στο καταστατικό αυτό, το οποίο της δίνει τα μέσα να ελέγχει το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και να προστατεύει το ευρωπαϊκό νόμισμα. Ανάμεσα στις υποχρεώσεις τής τράπεζας αυτής είναι και η εξασφάλιση της ρευστότητας της κάθε "εθνικής" αγοράς, εφόσον αυτή ελέγχει τις τράπεζες. Αυτό το νόημα έχει και το απολύτως νόμιμο "εργαλείο", το οποίο δημιουργήθηκε από την ΕΚΤ μόλις εμφανίστηκε η κρίση και προκειμένου να προστατεύσει όλους τους άλλους εκτός από την Ελλάδα. Αυτός είναι ο ρόλος για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (European Financial Stability Facility - EFSF)


Αν λοιπόν έφτασε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα σε ένα "ασφυκτικό" επίπεδο στην περίοδο Καραμανλή, τότε υπεύθυνος δεν είναι ο λαός και η κυβέρνησή του ...Υπεύθυνος είναι ο Διοικητής τής Τράπεζας τής Ελλάδας - και πρώην υποδιοικητής και μέτοχος της Πειραιώς - ,ο οποίος επέτρεπε στον κάθε καραγκιόζη τραπεζίτη να δανείζεται από τη διεθνή αγορά ποσά τέτοια, τα οποία δεν ήταν στις δυνατότητές του να "καλύψει". Ακόμα πιο υπεύθυνος απέναντι στους λαούς τής Ευρώπης - και βέβαια στους μηχανισμούς ελέγχου - ήταν ο Τρισέ ...Ο Διοικητής τής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο οποίος δεν έλεγξε τον υφιστάμενό του στην Ελλάδα, με ρίσκο να απειληθεί η σταθερότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας και το κοινό νόμισμα.


Η αδυναμία δηλαδή των "στρες τεστ" των ελληνικών τραπεζών έπρεπε να δείχνει τους ενόχους και αυτοί ήταν ο Προβόπουλος και βέβαια ο Τρισέ. Αυτοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι θα έβαζαν σε περιπέτειες την ΕΚΤ, εφόσον δική της δουλειά ήταν η χρηματοδότηση των "ελληνικών" τραπεζών, προκειμένου να επιβιώσουν, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα ρευστότητας. Δική τους δουλειά ήταν να βρούνε τα κεφάλαια για το EFSF και στη συνέχεια να αποδώσουν ποινικές ευθύνες όπου υπήρχαν. Δική τους η ζημιά και από την πλευρά τους η τιμωρία, εφόσον, αν υπήρχε σφάλμα ή ακόμα και έγκλημα, κάποιοι τραπεζικοί υπάλληλοι των κεντρικών τραπεζών ήταν υπεύθυνοι γι' αυτά και όχι ένας ανύποπτος λαός. Αν δηλαδή το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο και κάποιοι έπρεπε να πάνε φυλακή, αυτοί ήταν οι τραπεζικοί υπάλληλοι και κανένας άλλος.


Στην Ελλάδα αυτό, το οποίο επιβάλει η λογική και βέβαια ο νόμος τής Ευρωζώνης, δεν το είδαμε να συμβαίνει. Για κάποιον "μυστηριώδη" λόγο η ελληνική κυβέρνηση ανέλαβε πολύ πρόθυμα μια τεράστια ευθύνη, η οποία δεν την αφορούσε. Έκανε αυτό, το οποίο λίγες ημέρες πριν είχε αρνηθεί να κάνει η μικρή Ισλανδία ...Ανέλαβε να κάνει κάτι πρωτοφανές και βέβαια παράνομο και ήταν να πληρώσει με δημόσιο χρήμα τη "χρηματοπιστωτική" σταθερότητα του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος. Πρωτοφανές ήταν, γιατί πρώτη φορά το κράτος αναλάμβανε χωρίς κανένα κέρδος ή αντάλλαγμα να πληρώσει ιδιωτικά χρέη. Παράνομο ήταν, γιατί, με βάση άλλους νόμους τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαγορευόταν στα κράτη - ακόμα κι αν λόγω βλακείας το ήθελαν - να "ενισχύσουν" ιδιωτικές επιχειρήσεις και άρα να "νοθεύσουν" τον ανταγωνισμό στον τομέα όπου αυτές δραστηριοποιούνταν.


Για έναν "μυστηριώδη" λόγο τίποτε δεν έγινε φυσιολογικά στην περίπτωση τής Ελλάδας. Η ελληνική κυβέρνηση πήρε το "βάρος" αυτό, χωρίς να ρωτήσει κανέναν και κανένας δεν την σταμάτησε. Η ΕΚΤ τού Τρισέ έκανε το "κορόιδο", εφόσον καί τις δικές της ευθύνες "κουκούλωνε" με τον τρόπο αυτόν, αλλά καί τα έξοδά της μείωνε, εφόσον δική της ζημιά ήταν η χρηματοδότηση των "μπατίρηδων" μελών της ...Μέλη της ήταν τα προβληματικά ιδιωτικά τραπεζικά ιδρύματα ...Μέλη της ήταν οι "ελληνικές" τράπεζες και δική της υποχρέωση ήταν ή διάσωσή τους. Το ίδιο "κορόιδο" έκανε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ...Η επιτροπή αυτή, η οποία ανακαλύπτει και τις δεκάρες αν δίνονται ως βοηθητικές επιδοτήσεις σε τίποτε αγρότες ή βιοτέχνες, έκανε πως δεν έβλεπε τα δις, τα οποία δίνονταν στις τράπεζες ...Η επιτροπή αυτή, η οποία ζητάει να επιστρέφονται οι επιδοτήσεις όποια ώρα και στιγμή αποκαλύπτονται, στην περίπτωση των "ελληνικών" τραπεζών δεν το αντιλήφθηκε ούτε την ώρα που γινόταν η παρανομία ούτε μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν.


Περίεργα δεν είναι όλα αυτά; Γιατί τόση προθυμία η ελληνική κυβέρνηση να πάρει τις "αμαρτίες" άλλων και μάλιστα να τις "φορτώσει" στον φουκαρά τον λαό; Η εξήγηση είναι απλή: Οι κυβερνήσεις δεν είναι απρόσωπες. Ανήκουν σε κόμματα και αυτά τα κόμματα χρωστούσαν. Ανάμεσα δηλαδή στους ιδιώτες απατεώνες, οι οποίοι έπαιρναν παράνομα "θαλασσοδάνεια" από τις ιδιωτικές τράπεζες, βρίσκονταν και τα κόμματα, τα οποία μονοπωλούσαν την εξουσία στην Ελλάδα ...Τα κόμματα, τα οποία έβαζαν ψεύτικες "υποθήκες" μελλοντικών εκλογικών τους θριάμβων και άρα απατηλών "εγγυήσεων". Αυτά τα ιδιωτικά κόμματα και τα χρέη τους, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι απρόσωπα. Κάποιος είναι υπεύθυνος γι' αυτά και αυτός είναι ο κομματάρχης ...Αυτός, ο οποίος για τα δύο μεγάλα κόμματα της Μεταπολίτευσης θα ήταν ο εκάστοτε Πρωθυπουργός τής χώρας.


Η ΝΔ χρωστάει 105.000.000 ευρώ στην Αγροτική τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013) και 15.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015). ΣΥΝΟΛΟ : 120.000.000 ΕΥΡΩ !!! Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 96.800.000 ευρώ στην Αγροτική τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013), 10.000.000 ευρώ στην Marfin bank (λήξη σύμβασης το 2015) και 5.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015). ΣΥΝΟΛΟ: 111.800.000 ΕΥΡΩ.


Αυτούς είχε "πιασμένους" η τοκογλυφική συμμορία και ήταν σίγουρη ότι θα τους εκβίαζε μέσω της Μέρκελ ή του Σόιμπλε όταν θα ερχόταν η ώρα. Γνώριζε αυτή η συμμορία ότι τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Γιωργάκης θα υπέκυπταν εύκολα σε έναν εκβιασμό, προκειμένου να σώσουν τα τομάρια τους. Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί η ελληνική κυβέρνηση έδειξε τόση προθυμία να αναλάβει το "βάρος" που αντιστοιχούσε στην ΕΚΤ; Όταν οι κομματάρχες είναι και Πρωθυπουργοί, αντιλαμβανόμαστε το πώς έγινε η προδοσία...


...Για να μην μπούνε τα σκουπίδια - τα οποία "αγόραζαν" στελέχη και οπαδούς με παράνομα χρήματα - στη φυλακή, έβαλαν στη "φυλακή" έναν ολόκληρο λαό ...Για να μην μπει ο κηφήνας τής Ραφήνας φυλακή, γιατί το "μαγαζί" του χρωστούσε 120 εκατομμύρια ευρώ από παράνομα και χωρίς εγγυήσεις δάνεια από ιδιωτικές και κρατικές τράπεζες, πήρε έναν τόνο δημόσιο χρήμα και το έδωσε στους τοκογλύφους ...Για να μην μπει ο κρετίνος ΓΑΠ φυλακή για τα 111 εκατομμύρια ευρώ που χρωστούσε στις τράπεζες, οι οποίες δεν περνούσαν τα στρες-τεστ εξαιτίας των επισφαλών δανεισμών τους, πήρε ακόμα περισσότερο χρήμα και το έδωσε στους τοκογλύφους. Αν δεν το έκαναν, απειλούνταν με φυλακή, όπως και όλοι όσοι θα πιάνονταν να έχουν εξαπατήσει μια τράπεζα, η οποία θα έμπαινε σε διαδικασία "εκκαθάρισης" λόγω χρεοκοπίας. Αν δεν το έκαναν, θα θυμούνταν όλοι οι εκβιαστές τους τα χρήματα που έπαιρναν σε "βαλίτσες" οι "Τσουκάτοι" του κάθε κόμματος, εφόσον η παράνομη χρηματοδότηση των κομμάτων τους ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.


Απειλούνταν με φυλακή πραγματική, εφόσον, με βάση τον νόμο περί προστασίας τής τραπεζικής λειτουργίας και ασφάλειας, η τραπεζική απάτη τιμωρείται ως απάτη κατά του δημοσίου και άρα με την ποινή των ισοβίων ...Φυλακή πραγματική, η οποία θα είχε σχέση και με τον διεθνή νόμο περί ξεπλύματος "βρόμικου" χρήματος ...Φυλακή πραγματική, εφόσον στην πορεία των ερευνών θα αποκαλυπτόταν όλη η "βρόμικη" χρηματοδότηση των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οποία μονοπωλούσαν την εξουσία με αθέμιτο τρόπο. Αυτόν τον εκβιασμό ανέλαβε να κάνει η Γερμανία τού Σόιμπλε ...Του "ειδικού" Σόιμπλε, εφόσον και ο ίδιος κινδύνεψε να πάει φυλακή για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις τού κόμματός του από τις τράπεζες, τους εμπόρους όπλων και από τις Siemens ...Ο "καθαρός" Σόιμπλε, ο οποίος κάνει τον "αρχάγγελο" της καθαρότητας και της αρετής και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος απλά και μόνο γιατί τα αφεντικά του τον προστάτεψαν. Αυτός ο βαθύτατα διεφθαρμένος άνθρωπος μεθόδευσε τον εκβιασμό των πολιτικών αρχηγών και χάρη σε αυτόν και το ανθελληνικό μίσος του μπήκαμε στο Μνημόνιο.


Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί μπήκαμε στην "Κόλαση" και από ποιους; Το "στρες-τεστ" τού 2008 ήταν ο εκβιασμός τής ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, προκειμένου να μας καταστρέψει. Εκεί βρίσκεται το "κλειδί" τής σημερινής αθλιότητας ...Τότε πάρθηκαν οι αποφάσεις των ηγεσιών των δύο υπερχρεωμένων κομμάτων για να μας προδώσουν ...Τότε αποφάσισαν από κοινού οι ηγεσίες των δύο κομμάτων εξουσίας - υπό το βάρος της απειλής τιμωρίας για κατάχρηση ιδιωτικού και δημοσίου χρήματος - να δώσουν δημόσιο χρήμα, για να σωθούν οι ιδιωτικές τράπεζες ...Γι' αυτόν τον λόγο "μοιράστηκαν" το έγκλημα μεταξύ τους ...Γι' αυτόν τον λόγο ο Καραμανλής στην πραγματικότητα "παραιτήθηκε" από την εξουσία για να αναλάβει ο Γιωργάκης ...Γι' αυτόν τον λόγο σε εκείνο το Debate τραύλιζε ο Καραμανλής, για να εμφανίσει τον Γιωργάκη σαν ρήτορα.


...Για να μην πάνε φυλακή οι ιδιοκτήτες τού δικομματισμού, έβαλαν "φυλακή" έναν ολόκληρο λαό ...Για να μην μπουν φυλακή οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέου για τα κομματικά τους δάνεια, μπήκε στην "κόλαση" ένας ολόκληρος λαός ...Για να μην απειληθούν τα κομματικά τους "μαγαζιά", καταστράφηκε ένα ολόκληρο κράτος. Γι' αυτόν τον λόγο - ακόμα και σήμερα - είναι απόλυτα πειθήνια όργανα του Σόιμπλε και των δανειστών. Γι' αυτόν τον λόγο αλληλοκαλύπτονται και δεν κάνουν εξεταστικές επιτροπές για τα εγκλήματα κατά του λαού. Γι' αυτόν τον λόγο ψηφίζουν "ναι σε όλα" σε ό,τι κι αν τους βάλουν μπροστά τους.


Όλα ήταν μια παγίδα. Η διεφθαρμένη Ευρωπαϊκή Ένωση παρακολουθούσε τη διεφθαρμένη κομματοκρατία στην Ελλάδα και γνώριζε πότε να επέμβει. Άφηναν τα κόμματα να παρανομούν, γιατί ήθελαν να εκμεταλλευτούν σε κάποια φάση την παρανομία τους. Έχοντας πάντα πραγματική "εικόνα" της ελληνικής τραπεζικής αγοράς, γνώριζαν ότι τα κόμματα - εντελώς παράνομα και χωρίς εγγυήσεις - δανείζονταν τεράστια ποσά από το τραπεζικό σύστημα. Όμως, η ΕΚΤ δεν επενέβαινε να τα σταματήσει, γιατί αυτή η παρανομία τους ήταν το "κλειδί" τού σχεδιασμού της. Αυτή η παρανομία θα της εξασφάλιζε τις αποφάσεις που χρειαζόταν, όταν θα τις χρειαζόταν ...Τα κομματόσκυλα έκαναν πάρτι με την άδεια και τις ευχές τής ΕΚΤ.


Όταν η ΕΚΤ των σιωνιστών τοκογλύφων είδε ότι ο ελληνικός "κουβάς" τού δημοσίου χρέους ήταν κοντά στην "πλήρωσή" του, έκανε την "κίνησή" της. Όταν είδε ότι μπορούσε να "αποκόψει" την Ελλάδα από τα άλλα κράτη, εξαιτίας ενός μεγέθους που τη βόλευε, το έκανε χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Το έκανε άφοβα, γιατί μπορούσε να απειλεί και να εκβιάζει τους κομματάρχες με φυλάκιση. Τότε έδωσε εντολή για τα "στρες-τεστ" του 2008. Τότε έδωσε εντολή στα δικά της διεθνή ΜΜΕ να παρουσιάσουν αυτά τα "τεστ" σαν μια τρομερή διαδικασία, από την οποία θα "κριθούν" οι οικονομίες ...Μια διαδικασία, η οποία θα ξεχώριζε τους "νοικοκύρηδες" από τους "μπαταχτσήδες". Έχοντας πιάσει από τα "αχαμνά" την ελληνική πολιτική ηγεσία, μπορούσε - σε ένα "κλίμα" τρομοκρατίας που είχε δημιουργήσει η ίδια - να διαβάλει την Ελλάδα και τους Έλληνες όσο ήθελε ..."Κιχ" δεν θα ακουγόταν ως αντίδραση.


Πού "χτύπησε" ο έλεγχος; ...Εκεί όπου γνώριζε η ΕΚΤ ότι θα "χτυπήσει" και ήταν η τράπεζα τής Διαπλοκής ...Η τράπεζα, η οποία - ανάμεσα στις ιδιωτικές - ήταν εκείνη που χρηματοδοτούσε τα κομματικά "πάρτι" ...Η τράπεζα, η οποία, αν ακολουθούνταν η σωστή διαδικασία, θα έμπαινε σε κατάσταση χρεοκοπίας και θα παρέσερνε μαζί της και τα χρεοκοπημένα κόμματα ...Η τράπεζα Πειραιώς ήταν το "μυστικό" εκείνου του εκβιασμού που μας κατέστρεψε.Αυτή ήταν η τράπεζα εκείνη, η οποία ήταν μόνιμα για "λουκέτο" και άρα ήταν απόλυτα χρήσιμη για τους τοκογλύφους, ώστε να εκβιάζουν - επίσης μόνιμα - τους κομματάρχες. Γι' αυτόν τον λόγο αυτήν η τράπεζα δάνειζε στα κόμματα. Γι' αυτόν τον λόγο αυτή η τράπεζα στην εποχή των Μνημονίων έγινε η μεγαλύτερη της χώρας.


Εκεί βρίσκεται η άκρη τού "νήματος" της σημερινής προδοσίας. Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς συνδέονται τα "στρες-τεστ" με τον εκβιασμό; Αντί να μπει "λουκέτο" στην Πειραιώς και ο "πολύς" Σάλας να μας βλέπει τώρα από τη φυλακή, καταστράφηκε το ελληνικό κράτος και ο ελληνικός λαός. Πώς το κατόρθωσαν αυτό; ..Μήπως επειδή η Πειραιώς ανήκει στη "Διαπλοκή"; ...Μήπως επειδή η Πειραιώς ήταν ο μεγαλύτερος ιδιώτης χρηματοδότης των δύο μεγάλων κομμάτων; ...Μήπως επειδή ο Διοικητής τής Τράπεζας της Ελλάδας - και εγκληματίας - Προβόπουλος ήταν προηγουμένως υποδιοικητής της και μεγαλομέτοχός της. Γιατί άραγε έδωσαν στην "μπατιρημένη" αυτή ιδιωτική τράπεζα την κραταιά Αγροτική Τράπεζα; ...Μήπως γιατί η Αγροτική Τράπεζα ήταν ο χρηματοδότης των "μεγαδανείων" στα κόμματα, τα οποία μας παρέδωσαν στους δανειστές μας; ...


...Μήπως γιατί με την "ιδιωτικοποίησή" της η πρώην κρατική τράπεζα έπαψε να απειλεί τους Καραμανλήδες, τους Παπανδρέου, τους Σαμαράδες και τους Βενιζέλους με φυλακή; Μιλάνε όλοι για τη "λίστα"-Siemens, αλλά κανείς για τη "λίστα"-Πειραιώς. Μήπως αυτή η δεύτερη "λίστα" είναι ακόμα πιο σημαντική, γιατί "δένει" τα ίδια τα μεγάλα κόμματα στο "άρμα" τής Μέρκελ; Ποιος έχει σήμερα τον πραγματικό έλεγχο της "Μάστιγας Πειραιώς" και άρα τον εκβιαστικό "φάκελο" των μεγάλων κομμάτων; Ποιος μπορεί με τη "λίστα"-Πειραιώς να κυβερνάει χωρίς έλεγχο την Ελλάδα; Αυτός ήταν και ο λόγος που, μόλις η Τράπεζα Πειραιώς έκανε το έγκλημα υπέρ των σιωνιστών τοκογλύφων, πέρασε στα χέρια τους. Τώρα ποτέ και κανένας δεν θα μάθει τα "εγκλήματα" των πολιτικών στο τραπεζικό σύστημα και στην Αγροτική Τράπεζα, γιατί η σιωνιστική πλέον Πειραιώς θα καλύπτει τα πάντα.


Όλα αυτά ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα εις βάρος τού ελληνικού λαού ...Ένα έγκλημα, το οποίο έχει κοστίσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και άπειρη δυστυχία. Γιατί μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα και όχι για ένα "ατυχές" γεγονός με οδυνηρές συνέπειες; ...Γιατί αυτό το έγκλημα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία μας επιτρέπουν να μιλάμε για προμελέτη. Μελετώντας δηλαδή όλα τα "παράπλευρα" στοιχεία, καταλήγουμε σε αυτό το συμπέρασμα αβίαστα. Αυτοί, οι οποίοι εκβίαζαν για παράδειγμα τον Καραμανλή, προκειμένου αυτός να προδώσει τον ελληνικό λαό, τον "υποβοήθησαν" για να το κάνει ..."Υποβοήθησαν" τον Καραμανλή να πάρει αυτήν την απόφαση, τρομοκρατώντας τον λαό και άρα αυτή είναι η απόδειξη ότι υπήρχε προμελετημένο έγκλημα και άρα δόλος.


Υπήρχε δόλος από την πλευρά των τοκογλύφων και προδοσία από τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι τους εξυπηρέτησαν εις βάρος του λαού ...και αυτός - πρώτος και καλύτερος - ήταν ο εκλεγμένος ηγέτης του, ο Καραμανλής. Τι θα πει τον "βοήθησαν", για να ξεγελάσει τον λαό; Οι άνθρωποι, οι οποίοι εκβίαζαν τον Καραμανλή, τρομοκράτησαν τον λαό, προκειμένου να δώσουν το "άλλοθι" στον Καραμανλή να εγκληματήσει. Τρομοκράτησαν τον λαό με μια ψεύτικη "επίθεση" εναντίον τής ελληνικής οικονομίας και ταυτόχρονα του υποσχέθηκαν ψευδή πράγματα, προκειμένου να μην αντιδράσει σε αυτήν τη μεθόδευση, η οποία αγγίζει τα όρια του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, εφόσον έχει κοστίσει στην ελληνική κοινωνία 4000 αυτοκτονίες.


Σ' ό,τι αφορά το πρώτο συμβαίνει το εξής:Η προσπάθεια τρομοκράτησης του ελληνικού λαού ήταν προφανής, εφόσον αυτοί, οι οποίοι είχαν συμφέρον να πάρει ο προδότης Καραμανλής τις ολέθριες για τον λαό - αλλά χρυσοφόρες για τους ίδιους - αποφάσεις, ήταν οι ίδιοι που έκαναν την "τρομοκρατική" επίθεση εναντίον τής ελληνικής οικονομίας. Οι "Αγορές", δηλαδή, ήταν αυτές, οι οποίες επωφελούνταν από την "αυτοκτονική" απόφαση του Καραμανλή και οι ίδιες ήταν εκείνες, οι οποίες προκάλεσαν τον τρόμο, για να ληφθεί αυτή η απόφαση. Τη λεγόμενη "Μαύρη Παρασκευή", στις 24 Οκτωβρίου 2008, ξένοι επενδυτές έσπευσαν σε μαζικές ρευστοποιήσεις στην Ελλάδα. Ποιοι ήταν οι ξένοι "επενδυτές" που ρευστοποίησαν; ...Οι ίδιοι, οι οποίοι ήθελαν να αναγκάσουν το ελληνικό κράτος να χρηματοδοτήσει παρανόμως τις τράπεζες.


Ο Γενικός Χρηματιστηριακός Δείκτης των Αθηνών μέσα σε ελάχιστο χρόνο είχε πέσει κάτω από τις 1.800 μονάδες ...Στα χαμηλότερα επίπεδα από το 1989, παρά τα πραγματικά κέρδη που εμφάνιζαν εκείνη την εποχή οι ελληνικές τράπεζες και οι επιχειρήσεις. Στην Ελλάδα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2008, σημειώθηκαν μέσα σε 24 ημέρες απώλειες 24 δισ. ευρώ. Στις 24/10/2008 οι ξένοι "επενδυτές", δηλαδή οι τοκογλύφοι που "αγόραζαν" τράπεζες, τρομοκρατούν την ελληνική κοινωνία με το ομαδικό "ξεφόρτωμα" των μετοχών τους - άσχετα αν μέχρι τότε ήταν κερδοφόρες - και στις 09/12/2008 ο Καραμανλής, για "σώσει" την ελληνική κοινωνία, τους δίνει δημόσιο χρήμα 23 δις.


Κοντά στα πενήντα δις κόστισε εκείνη η "παλινδρόμηση" στον ελληνικό λαό ...Κοντά στα πενήντα δις χάθηκαν για τη ελληνική οικονομία μέσα σε λίγους μήνες, εξαιτίας των "παιχνιδιών" των τοκογλύφων και των εκβιαστών. Οι φουκαράδες οι απλοί Έλληνες έχασαν ως λαός τα 23 δις που δόθηκαν στις τράπεζες και μαζί με αυτά τα χρήματα χάθηκαν και άλλα 24 δις μέσα στο χρηματιστήριο. Έχασαν οι Έλληνες επενδυτές τού χρηματιστηρίου 24 δις, επειδή τους "άδειασαν" οι τοκογλύφοι. Αυτοί ρευστοποίησαν όταν ακόμα υπήρχαν "αξίες" στο χρηματιστήριο. Όταν τους ακολούθησαν στην ρευστοποίηση οι φουκαράδες το "πουλάκι" είχε "πετάξει". Ο ψεύτικος δηλαδή "πανικός", που προκάλεσαν οι ίδιοι οι τοκογλύφοι, τους επέτρεψε να κάνουν ακόμα μια "αρπαχτή", πράγμα το οποίο κανονικά απαγορεύεται και "βούτηξαν" και τις τελευταίες επενδύσεις των ανύποπτων Ελλήνων. Αυτή η τεράστια καταστροφή ήταν το "άλλοθι" που έδωσαν οι τοκογλύφοι στον Καραμανλή να "σώσει" την οικονομία, ενώ στην πραγματικότητα την κατέστρεφε.


Όμως, ούτε αυτό το "άλλοθι" έφτανε, για να συναινέσουν οι Έλληνες στην τραπεζική χρηματοδότηση, γιατί δεν τους αφορούσε όλους το χρηματιστήριο. Άρα, πάμε στο δεύτερο και αναζητούμε την ψευδή υπόσχεση, η οποία θα "παγίδευε" τους Έλληνες...Την υπόσχεση εκείνη, που, εφόσον αποδειχθεί πως ήταν ψεύτικη, αποδεικνύει ότι υπήρχε δόλος από την πλευρά Καραμανλή. Εν μέσω πανικού και απειλών για καταστροφή πιάνει πάντα τόπο μια υπόσχεση "σωτηρίας". Όλη η επιχειρηματολογία τού προδότη Καραμανλή, για να πείσει τον λαό να μην αντιδράσει για την αυθαίρετη και εγκληματική χρηματοδότηση των τραπεζών και των διαπλεκομένων, βασιζόταν πάνω σε μια "εγγύηση" για τις καταθέσεις. Γνώριζαν οι τοκογλύφοι και οι προδότες τι φοβούνταν οι Έλληνες και εκεί πόνταραν, για να τους ρίξουν στάχτη στα μάτια. Ποια ήταν η "στάχτη"; ...Ότι το κράτος θα αναλάμβανε με αυτόν τον τρόπο την εγγύηση των καταθέσεων μέχρι 100.000 ευρώ.


Οι Έλληνες νόμισαν ότι με αυτά τα χρήματα διασφαλίζονται οι καταθέσεις τους ...Οι καταθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, εφόσον όλοι αυτοί βρίσκονται κάτω απ’ αυτό το όριο. Πού υπήρχε δόλος; Δεν υπάρχει εγγύηση καταθέσεων μέχρι αυτό το ποσό; ...Βεβαίως και υπάρχει. Απλά αυτή η "εγγύηση" δεν υπήρξε μόνον για τους Έλληνες, εξαιτίας της χρηματοδότησης που έκανε μόνον η Ελλάδα υπέρ των τραπεζών ...Η εγγύηση αυτή ήταν υποχρέωση της ΕΚΤ και αφορούσε όλους τους Ευρωπαίους. Για μια εγγύηση, δηλαδή, η οποία υπήρχε για όλους τους Ευρωπαίους δωρεάν - και εξαιτίας της Ευρωζώνης - ΜΟΝΟΝ οι Έλληνες πλήρωσαν 23 δις ευρώ για να την "αγοράσουν". Αυτό είναι δόλος και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα και επειδή αφορά δημόσιο χρήμα, επισύρει την ποινή τής ισόβιας κάθειρξης για τους υπεύθυνους και βέβαια για τον κύριο υπεύθυνο, ο οποίος ήταν ο εγκληματίας και προδότης Καραμανλής...


...Ένας δόλος, ο οποίος "σφραγίζεται" απόλυτα με το γεγονός ότι στη συνέχεια του δράματος - και προκειμένου να μην υπάρχουν απειλές νέων εκβιασμών από τρίτους εκβιαστές - παραδόθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η Αγροτική Τράπεζα στην Τράπεζα Πειραιώς. Η τράπεζα, δηλαδή, η οποία, αν παρέμενε υπό τον έλεγχο του κράτους, θα ήταν η μεγάλη απειλή για να πάνε οι κομματάρχες και πολλά από τα κομματόσκυλα φυλακή, πήγε στα χέρια εκείνων, οι οποίοι είχαν λόγους να προστατεύουν τους εγκληματίες ...Πήγε στα χέρια εκείνων, οι οποίοι είχαν κάνει τη "δουλειά" τους και είχαν κάθε λόγο να προστατεύσουν τους συνενόχους τους ...Εκείνων, οι οποίοι για λόγους ασφαλείας "σμίλευαν" από πολύ νωρίς το "προφίλ" τού μουγκού "ήρωα" για τον Καραμανλή.


Τόνοι χρήματος πληρώνονται ακόμα και σήμερα, για να "καλλιεργείται" η καλή εικόνα τού Καραμανλή, ακόμα κι όταν είναι μονίμως με σηκωμένο το χέρι στα "ναι σε όλα". Άφθονο χρήμα ξοδεύεται, για να μην μπαίνει στο "κάδρο" τής προδοσίας μαζί με τον Γιωργάκη. Μεροκάματο βγάζουν γνωστά λαμόγια τού ίντερνετ, για να τον προστατεύουν, παρουσιάζοντάς τον σαν "πατριώτη" ...Τον πιο "παραλίγο" πατριώτη στην ελληνική ιστορία ...Τον "πατριώτη", που, δήθεν, και "παραλίγο", θα συνεργαζόταν με τον Πούτιν ...Τον "πατριώτη", που δήθεν, και "παραλίγο", θα έφτιαχνε τον αγωγό στον Έβρο ...Τον "πατριώτη", που δήθεν, και "παραλίγο", να πει ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν ...Τον "πατριώτη", που του χάρισαν το πιο ακριβό "βέτο" που έχει πληρώσει στην ιστορία του ο ελληνισμός ...Τον "πατριώτη", που ξένες δυνάμεις ήθελαν να τον "φάνε", αλλά "ευτυχώς" δεν μπόρεσαν ...Τον μοναδικό "στόχο" στην ιστορία των μυστικών υπηρεσιών που δεν μπόρεσαν να "φάνε", ενώ είναι γνωστό ότι αυτός "τρώει" μόνιμα σε όλες τις γνωστές χασαποταβέρνες τής Βάρης.


Μπορεί κάποιος να αναλογιστεί πόσο ελληνικό "χρέος" μπορούσε να αγοράσει η ελληνική κυβέρνηση εκείνης της εποχής με τα 23 δις που έδωσαν για να σώσουν τον Σάλα, τον Λάτση και τους άλλους εγκληματίες; Μπορεί κάποιος να "θυμηθεί" τις τιμές στις οποίες ξεπουλιόταν τότε τα ελληνικά "σκουπίδια", εφόσον δεν υπήρχε προηγούμενο να δανείζεται ένα κράτος με ενυπόθηκα δάνεια, για να ξεπληρώνει "ομολογίες" τής πλάκας; Μπορεί κάποιος να "θυμηθεί" πόσο ήταν το χρέος εκείνη την εποχή, για να καταλάβει πόσο θα "ελάφρυνε" εξαιτίας εκείνων των 23 δις; ...23 δις, τα οποία ήταν πραγματικά και δεν έχουν σχέση με τα σημερινά πληθωριστικά "στραγάλια" που μας δίνουν δήθεν οι τοκογλύφοι με λογιστικές αλχημείες ...Πραγματικά χρήματα, τα οποία ανήκαν τους "κουμπαράδες" των Ελλήνων, που ήταν οι καταθέσεις τους και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.


...Στην κρεμάλα έπρεπε να είναι τώρα ο κοιλιόδουλος της Ραφήνας. Έγκλημα σαν του βουλιμικού Καραμανλή δεν έχει υπάρξει ξανά στη νεώτερη ελληνική ιστορία ...Ή μήπως έχει υπάρξει; ...Θείος του δεν ήταν ο "αγαπητικός" τού Ευταξία; ...Αυτός ο παλιός δωσίλογος των Ναζί - και συνεργάτης τού Μέρτεν - δεν έκανε τα ίδια; ...Και αυτός ήταν των "παγκοσμίων ρεκόρ", όπως ο ανιψιός του, που πήρε δημόσιο χρήμα, για να πληρώσει τα δάνεια των απατεώνων. Αυτός δεν ήταν που το '62 "αναγνώρισε" παρανόμως και αδίκως όλα τα προπολεμικά δάνεια στους ξένους "ομολογιούχους"; ..."Ομολογιούχους" τρόπος τού λέγειν, εφόσον εκείνοι ήταν σαν τον σημερινό γαμπρό τού Κλίντον ...Οι ίδιοι Σιωνιστές "γύπες" με τους σημερινούς τοκογλύφους, οι οποίοι έπαιρναν τζάμπα τα "σκουπίδια" των επενδυτών, τα οποία έτσι κι αλλιώς τα είχαν "ξεγραμμένα".


Προφανώς γνώριζαν πράγματα, τα οποία δεν τα γνώριζαν όλοι οι υπόλοιποι και γι' αυτό αγόραζαν "σκουπίδια", τα οποία η Ελλάδα για "ανεξήγητους" λόγους θα τους τα έκανε "χρυσάφι". Ποιος ξέρει με τι ανταμοιβές και τι εκβιασμούς δέχθηκε ο Καραμανλής να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους εκείνης της εποχής. Έβαλε την Ελλάδα, η οποία καταστράφηκε στον πόλεμο - για να υπερασπιστεί τη Δύση - να πληρώσει δάνεια "ξεχασμένα", τη στιγμή που η ίδια δεν είχε απαιτήσει καν την αποζημίωσή της από τους Γερμανούς ή την "ανταμοιβή" της από τους Συμμάχους. Η Ελλάδα τού '60 - και άρα οι δικές μας οι γενιές - ,εξαιτίας τού Καραμανλή, θα πλήρωναν δάνεια, τα οποία στην κυριολεξία είχαν παραγραφεί ...Δάνεια, τα οποία ξεκινούσαν από το 1881 και τελείωναν το 1931. Δεν θέλησε καν να τα βάλει στο "παζάρι" κάποιων συμψηφισμών ...Μας έβαλε να τα πληρώσουμε στο ακέραιο. Αυτό ήταν το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ και προφανώς αυτό "ροκάνιζε" στο Παρίσι, παίζοντας γκολφ με τα "μπαστούνια" των "αγαπητικών" και των άλλων. Δάνεια, τα οποία μετά από Δύο Παγκόσμιους Πολέμους και έναν τρομερό Εμφύλιο δεν έπρεπε καν να υπάρχουν στα αρχεία, πληρώθηκαν στο ακέραιο. Δάνεια, τα οποία κανένα άλλο κράτος δεν αναγνώρισε.


Ούτε όμως αυτό ήταν αρκετό για τον "εθνάρχη". Αυτός ήταν που άνοιξε διάπλατα την "πόρτα" του "σφαγείου" τής ΕΟΚ. Αυτό το είχε κάνει πολλά χρόνια νωρίτερα, ευνοώντας μάλιστα τον Γερμανό "σφαγέα" στην ισχυροποίησή του. Αυτός ήταν που το 1953 - χωρίς καμία λαϊκή "εντολή" και νομιμοποίηση - δέχθηκε, εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων, να "κουρευτεί" το γερμανικό χρέος, τη στιγμή που η Ελλάδα δεν είχε ακόμα αποζημιωθεί ...Αυτός ήταν που το 1974 απελευθέρωσε τους "Χριστοφοράκους" τής Siemens, καταστρέφοντας τα αρχεία των δωσίλογων της Κατοχής ...Αυτός ήταν που το 1981 μας έβαλε στην ΕΟΚ, "πετώντας" μας απροετοίμαστους στη "θάλασσα" ..."για να μάθουμε "κολύμπι"", όπως μας έλεγε ...Αυτός, που εν γνώση του δεν μας πέταξε στη "θάλασσα", αλλά σε μια "πισίνα" με "καρχαρίες", όπου το κολύμπι δεν βοηθά κανέναν.


Στη συνέχεια τα ίδια που έκανε ο "ηγέτης" κάνει και το κόμμα του. Το δικό του κόμμα δεν ήταν στην εξουσία, όταν "ενώθηκε" η Γερμανία και άρα ενεργοποιήθηκε ο νόμος που την υποχρέωνε να μας καταβάλει τις αποζημιώσεις; Ο παλιός δωσίλογος Παπακωνσταντίνου - του οποίου τα παιδιά βρίσκονται στην κορυφή τής λίστας-Λαγκάρντ - και ο ανιψιός του - κατηγορούμενος για απόκρυψή της - ποιανού κόμματος και ποιου "ηγέτη" ήταν Υπουργός Εξωτερικών, που δεν επεδίωξε να ζητήσει τις αποζημιώσεις, όταν τα θύματα του ναζισμού έτρεχαν στα δικαστήρια τους εγκληματίες;


Η Ελλάδα "αιμορραγεί" εδώ και μισό αιώνα, εξαιτίας της οικογένειας του δωσίλογου Καραμανλή. Όπου υπάρχει πρόβλημα με παράνομα ελληνικά χρέη και τεράστια επίσης παράνομα κέρδη τοκογλύφων, υπάρχει κάποιος Καραμανλής να πρωταγωνιστεί. Όπου πλουτίζουν τοκογλύφοι, αρπάζοντας ελληνικό δημόσιο χρήμα, κάποιος Καραμανλής έχει τη "σέσουλα" και τους το μοιράζει. Τόμους ολόκληρους πρέπει να έχουν οι Πρεσβείες και οι Σιωνιστές με ενοχοποιητικά στοιχεία, τα οποία τους επιτρέπουν να εκβιάζουν αυτήν την οικογένεια ...Από φωτογραφίες με τον Ναζί Μέρτεν μέχρι "ροζ" βίντεο και απίστευτες αρπαγές, που οδήγησαν όλα τα αδέρφια του "κουφού" σε έναν απίστευτο και ανεξήγητο πλουτισμό.


Γι' αυτόν τον λόγο ο Κωστάκης δεν τολμά να εγκαταλείψει τη Βουλή. Φοβάται να μείνει απροστάτευτος από ασυλία ακόμα και για μία στιγμή. Ακόμα κι αυτό που έκανε ο Γιωργάκης ή η Ντόρα - το να ιδρύσουν νέο κόμμα - είναι γι' αυτόν "θανατηφόρο" ..."Ναι σε όλα" και "μουγκός" στο "μαγαζί" της ΝΔ, το οποίο εκβιάζουν οι πάντες.






Τι επιδιώκουν οι δολοφόνοι;






Αυτοί, οι οποίοι "σκότωσαν" την Ελλάδα, θέλουν τώρα να πάνε στην επόμενη φάση τού σχεδιασμού και να "σκοτώσουν" και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρώτα όμως πρέπει να σκεπάσουν τα "ίχνη" τους, για να μην υπάρχουν γι' αυτούς δυσάρεστες συνέπειες, οι οποίες δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν το "έργο" τους. Φυσικό είναι αυτό, γιατί, όσο είναι "ανοικτό" το θέμα της Ελλάδας, είναι εκτεθειμένοι και οι "φονιάδες" της. Τι επιδιώκει πάντα ένας δολοφόνος; ...Να διαφύγει με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος. Πώς γίνεται όμως αυτό, όταν αναγκαστικά πρέπει να βρίσκεται δίπλα στο θύμα του; ...Όταν, όπως η Γερμανία, πρέπει να παραμείνει "δίπλα" στην Ελλάδα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;


Η μόνη λύση που έχει είναι να πείσει τους πάντες ότι ο νεκρός ήταν ήδη πεθαμένος και ο θάνατός του δεν οφείλεται σε δική του εγκληματική ενέργεια. Αυτό περίπου γίνεται με τη Ελλάδα τώρα. Η Γερμανία προσπαθεί εναγωνίως να αποδείξει ότι η Ελλάδα "πέθανε", επειδή - όπως μας λέει ο Σόιμπλε - "...ζούσε παραπάνω από τις δυνατότητές της" και όχι επειδή την σκότωσαν οι γερμανικές Siemens. Γι' αυτόν τον λόγο όλο το "παιχνίδι" παίζεται γύρω από τη νομιμότητα του ελληνικού χρέους. Το πρόβλημα των μεγαλύτερων οικονομικών δολοφόνων τής Ευρώπης είναι να δείξουν ότι το ελληνικό χρέος είναι νόμιμο. Γιατί; Γιατί, μέσω αυτού του χρέους λεηλάτησαν τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη και μέσω του ίδιου χρέους επιδιώκουν αυτοί και τα αφεντικά τους την οριστική κατάκτησή τους. Ποια είναι η καλύτερη απόδειξη ότι αυτό το χρέος είναι νόμιμο; ...Να αποδεχθεί, αυτός που τον αφορά, ότι είναι τέτοιο με τις πράξεις του ...Να ζητήσει "κούρεμά" του ...Αν "κουρευτεί" το ελληνικό χρέος, σημαίνει ότι τα "ίχνη" των δολοφόνων τοκογλύφων "χάνονται".


Σε μια τέτοια περίπτωση ο "νεκρός", δηλαδή, ο οποίος θα κοστίσει "χρυσάφι" στην Ευρώπη - και ο οποίος είναι η Ελλάδα - είχε "πεθάνει" από μόνος του και δεν τον "σκότωσαν" αυτοί ...Είχε πεθάνει από την "αρρώστια" των χρεών και όχι από κάποια δολοφονική "συνωμοσία" των Γερμανών και των συνενόχων τους, οι οποίοι τον σκότωσαν με τη διαφθορά που οδήγησε στα θανατηφόρα "Μνημόνια". Αν οι Έλληνες ζητήσουν "κούρεμα" και η Ευρώπη το αποδεχθεί, σημαίνει ότι αλλάξαμε "σελίδα" και το έγκλημα θα "θαφτεί" μαζί με τον "νεκρό".


Αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα ...Οι ΗΠΑ, που επιθυμούν το "κούρεμα" και δήθεν βρίσκονται "απέναντι" από τη Γερμανία, στην πραγματικότητα την ευνοούν. Γιατί; ...Γιατί, με την άποψή τους περί ανάγκης "κουρέματος", στην πραγματικότητα δηλώνουν "μάρτυρες", οι οποίοι διαβεβαιώνουν στους πάντες ότι η Ελλάδα ήταν ήδη "νεκρή" με τόσο μεγάλο χρέος ...Ήταν "νεκρή" πριν μάλιστα προσπαθήσει η Γερμανία να την "σώσει" με την "αλληλεγγύη" της. Με αυτόν τον τρόπο βοηθούν τη Γερμανία να ξεφύγει από τον τόπο τού εγκλήματος. Της δίνουν το "άλλοθι" να υπερασπιστεί δήθεν τα χρήματα των "αδικημένων" Ευρωπαίων από τον "παρασιτικό" Έλληνα, αλλά αυτό είναι φανερό πως είναι για το "ξεκάρφωμα". Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος, για να το καταλάβεις αυτό. Είναι δυνατόν υποστηρικτής τού Τσίπρα να είναι ο Σιωνιστής Τζακ Λου και να βρίσκεται απέναντι από τη Σιωνίστρια Μέρκελ και το γερμανικό "μαγαζί", το οποίο ανήκει στους Εβραίους;


Οι δήθεν "αντιδράσεις" τής Μέρκελ και της υπόλοιπης βερολινέζικης συμμορίας απέναντι στην προοπτική τού "κουρέματος" του ελληνικού χρέους είναι "θέατρο". Αν η κατάσταση δεν ήταν πραγματικά επικίνδυνη, θα ήταν για γέλια. Η Μέρκελ τώρα φοβάται την τιμωρία - και καλά κάνει και φοβάται - ,γιατί, όποιος κάνει τα εγκλήματα του Χίτλερ, φοβάται και το τέλος του. Κάποτε τελειώνουν τα "μεγαλεία" και έρχεται το τέλος. Αλίμονο σ' αυτόν, ο οποίος προορίζεται για "θυσία". Αυτό φοβάται τώρα η Μέρκελ ...Φοβάται αυτό το ατάλαντο και μίζερο "απολειφάδι" ότι η τζάμπα "ένδοξη" ζωής της φτάνει στο τέλος της ...Φοβάται - αυτή που, σύμφωνα με τον Κολ, δεν ήξερε καλά-καλά ούτε να φάει, μέχρι να πιάσει τα κρατικά "πιρούνια" - ότι θα την "αδειάσουν" ...Φοβάται αυτή, που χωρίς προσόντα την ανέβασαν στον "ουρανό", μη και την γκρεμίσουν τώρα που ολοκλήρωσε τη δουλειά της.


Έκανε με αναίμακτο τρόπο αυτό, το οποίο έκανε παλαιότερα ο ομοεθνής της Χίτλερ και φοβάται μήπως τώρα, που έκανε τη δουλειά για τους τοκογλύφους, τη "θυσιάσουν", για να κάνουν πολιτική κατευνασμού των λαών. Με την - καθ’ υπόδειξη των τοκογλύφων αφεντικών της - εμμονή της στη λιτότητα, κατέστρεψε την ευρωπαϊκή οικονομία και διέλυσε τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, προκειμένου να τις παραδώσει στα "αφεντικά", για να τις "βοηθήσουν". Τώρα φοβάται την τιμωρία. Τώρα έχει πάρει την άδεια από τα αφεντικά να φαίνεται ότι "αντιδρά" - έστω και χωρίς πολλές δυνάμεις - στο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους ...Στο "κούρεμα" αυτό, το οποίο μοιραία θα οδηγήσει την Ευρωζώνη στη χρεοκοπία.


Τώρα προσπαθεί να φανεί ότι δρα υπέρ των ευρωπαϊκών συμφερόντων, γιατί αλίμονο όχι μόνον στη Μέρκελ, αλλά και στην ίδια τη Γερμανία, αν ξαναπιαστεί με το "περίστροφο" στο χέρι να έχει "πυροβολήσει" την Ευρώπη ..."Τρίτη και φαρμακερή" λέει ο λαός μας και η τρίτη φορά θα είναι η μοιραία για τη Γερμανία. Αν την αντιληφθούν οι ευρωπαϊκοί λαοί για την προδοσία της και το κακό που τους ξαναέκανε μετά από μισό αιώνα υποκριτικών "συγνώμων", δεν θα της το συγχωρέσει ...Θα την διαλύσει στα εξ ων συνετέθη.


Μαζί με την Μέρκελ αγωνιούν και όλοι οι συνένοχοί της ...Όλοι εκείνοι οι επίορκοι, που ως Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εξυπηρέτησαν την αντιευρωπαϊκή "συνωμοσία" ...Όλοι εκείνοι, οι οποίοι καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη των ευρωπαϊκών λαών και τις θέσεις εξουσίας τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους οδήγησαν στον όλεθρο ...Όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο έγκλημα κατά της Ελλάδας, το οποίο θα γίνει αιτία για το έγκλημα κατά της Ευρώπης ...Συνάδερφοί της ηγέτες, όπως ο Σαρκοζί ή ο Παπανδρέου ...Τα "σκουπίδια" της ΕΚΤ, αλλά και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Eurogrοup ...Τα διεφθαρμένα σκουπίδια όπως ο Τρισέ, ο Μπαρόζο ή ο Γιούγκερ.






Τι φοβούνται οι συνεργάτες των τοκογλύφων;


...Η Γερμανία, η ΕΚΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κλπ.;


Τι τρομάζει τη Γερμανία και την εγκληματία Μέρκελ;






...Σ' ό,τι αφορά την Ελλάδα.






Η Γερμανία φοβάται την "ωρολογιακή βόμβα" που έχει στα χέρια της και η οποία είναι ακίνδυνη μόνον όταν δεν την διεκδικεί αυτός, ο οποίος έχει το "κλειδί" για να την "πυροδοτήσει", και αυτός είναι η Ελλάδα. Φοβάται τις εκατοντάδες χιλιάδες σελίδες των δικογραφιών, που υπάρχουν ήδη στα "συρτάρια" τής Γερμανικής Δικαιοσύνης και αφορούν τη διαφθορά των γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα. Για όσο διάστημα αυτή η γερμανική "βόμβα" βρίσκεται σε γερμανικά "χέρια", δεν κινδυνεύει η Γερμανία.


Μπορεί να παίζει εκ του ασφαλούς το παιχνίδι της προπαγάνδας εις βάρος τής Ελλάδας. Μπορεί με τις δικές της "βρομιές", τις οποίες γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, να κατηγορεί την Ελλάδα για διαφθορά και ταυτόχρονα να παριστάνει τη δύναμη κάθαρσης, ενώ στην πραγματικότητα με αυτήν την έρευνα αποκαλύπτει και στη συνέχεια προστατεύει τους δικούς της ανθρώπους και τις δικές της εταιρείες. Μπορεί με τις δικές της παρανομίες να βαστάει λίστες ενόχων και στην πραγματικότητα να διατηρεί υπό την ομηρία της το προσωπικό σχεδόν ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Μιλάμε για πολιτικούς από την ακροδεξιά τού υπόδικου πλέον Καρατζαφέρη μέχρι το ΚΚΕ τού Κόκκαλη της Ίντρακομ, της Siemens, αλλά και της Στάζι.


Όμως, αυτό ισχύει για όσο διάστημα η Ελλάδα, μέσω των προδοτικών ηγεσιών της, δεν αντιδρά στις γερμανικές προκλήσεις ...Για όσο διάστημα, αποφεύγοντας τις αποκαλύψεις που καταστρέφουν τα πολιτικά "τζάκια" τής χώρας, δεν κάνει χρήση των δικαιωμάτων της και αφήνει τους Γερμανούς να οδηγούν τη χώρα στην απόλυτη απαξίωση και καταστροφή ...Ισχύει για όσο διάστημα η Ελλάδα δεν απαιτεί, ως κράτος-μέλος τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτές τις δικογραφίες, προκειμένου να τιμωρήσει έστω τους δικούς της ανθρώπους.


Ακόμα και σήμερα οι Γερμανοί, με πρώτο τον Σόιμπλε, κατηγορούν την πολιτική ελίτ της Ελλάδας, η οποία οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή, αλλά ξεχνάνε να αναφέρουν ότι αυτή η ελίτ έγινε τέτοια με τα χρήματα των δικών τους εταιρειών. Έγιναν μονοπώλια της εξουσίας, γιατί απλούστατα ήταν οι δικοί τους συνεργάτες. Οι δικοί τους άνθρωποι διαφθείρονταν από τις δικές τους εταιρείες και απλά παρίσταναν, ελέω Γερμανίας, την "ελίτ" τής χώρας. Αυτοί οι διεφθαρμένοι Έλληνες είναι οι φίλοι και οι συνεργάτες τής Γερμανίας ...Οι μόνοι διεφθαρμένοι Έλληνες και οι μόνοι Έλληνες που παρέμειναν πλέον φίλοι της Γερμανίας. Γι' αυτόν τον λόγο ταράζεται ο Σόιμπλε, όταν οι απλοί Έλληνες τους ζητάνε στοιχεία για τους διεφθαρμένους Έλληνες ...Όταν τους ζητάνε στοιχεία για τους "φίλους" τους.


Μια απαίτηση της Ελλάδας να θέσει υπό την κατοχή της τις γερμανικές δικογραφίες μπορεί να είναι επικίνδυνη για τη Γερμανία ακόμα κι αν φαινομενικά στρέφεται αποκλειστικά και μόνον εναντίον Ελλήνων. Γιατί; ...Γιατί απλούστατα, αν αποφασίσει η Ελλάδα να τιμωρήσει τους διεφθαρμένους Έλληνες, θα πρέπει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια που τους αφορά και άρα και την ταυτότητα των διαφθορέων τους ...Τη γερμανική τους ταυτότητα. Αυτό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο για τη Γερμανία ...Πάρα πολύ επικίνδυνο, μέχρι καταστροφικό. Κατ’ αρχήν θα "πλήξει" ανεπανόρθωτα την "εικόνα" της σαν νομοταγές ευρωπαϊκό κράτος. Είναι άλλο πράγμα ακόμα και την ενοχή σου να την αποκαλύπτεις ο ίδιος και να δηλώνεις υποκριτικά ότι η ηθική σου δεν σου επιτρέπει να καλύπτεις ούτε τον εαυτό σου και άλλο πράγμα να καταδικάζεσαι σε δικαστήρια ξένων ...Τζάμπα είναι η "συγνώμη" των διεφθαρμένων. Μέχρι και ο Σόιμπλε έχει ζητήσει "συγνώμη" για τη δική του διαφθορά στην υπόθεση εκείνη, η οποία είχε οδηγήσει στην αυτοκτονία του συνεργάτη του.


Όμως, αν φύγει η υπόθεση της ελληνικής διαφθοράς από τα "συρτάρια" τής γερμανικής Δικαιοσύνης, οι γερμανικές "συγνώμες" δεν θα φτάνουν. Όταν αυτός, ο οποίος θα καταδικάζεται στην Ελλάδα - ότι προκάλεσε βαριά βλάβη σε έναν ανύποπτο λαό - είναι ένας Γερμανός, τα πράγματα είναι πολύ ιδιαίτερα. Η Γερμανία δεν είναι ένα οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κράτος. Μέχρι χθες ζητούσε "συγνώμη" και από τις άδειες καρέκλες, γιατί είχε εγκληματήσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Ευρώπης. Η Γερμανία είναι ένα κράτος-"δολοφόνος", που έχει εκτίσει μόνον ένα μέρος της "ποινής" του και στην πραγματικότητα είναι υπό επιτήρηση ...Ένα κράτος, που, αν χαρακτηριστεί "υπότροπος", μπορεί να καταστραφεί.


Μια καταδίκη της από ένα οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποκαλύπτει ότι η Γερμανία εξαιτίας - των υποταγμένων στις ΗΠΑ - ηγεσιών της, παραμένει ένα αμετανόητα εχθρικό, απολίτιστο και αντιευρωπαϊκό κράτος, το οποίο περιμένει την ευκαιρία να επιτεθεί σε οποιονδήποτε έχει την ατυχή έμπνευση να την συγχωρήσει, να την εμπιστευτεί και να τη θεωρήσει "φίλη" χώρα ...Ένα κράτος-"φίδι", που, όπως και να του φερθείς, στο τέλος θα γυρίσει και θα σε "δαγκώσει" ...Ένα κράτος, το οποίο χρησιμοποιεί τον πολιτισμό και τα οράματα των λαών για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά της και να βγάλει το "κατιτίς" της, πλουτίζοντας εις βάρος τους ...Εις βάρος ακόμα και των παλιών θυμάτων του, όπως η Ελλάδα, η Σερβία, η Ουκρανία κλπ. ...Εις βάρος ακόμα κι αυτών που δεν έχει αποζημιώσει ακόμα για τα προηγούμενα εγκλήματά της.


Όμως, αν αυτή είναι η ηθική διάσταση του θέματος για τη Γερμανία, υπάρχει και η οικονομική ...Η οικονομική ζημιά, που μπορεί να υποστεί η Γερμανία σε μια τέτοια περίπτωση, είναι κολοσσιαία, εφόσον, με βάση το καταστατικό τής ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι ευρωπαϊκές εταιρείες, οι οποίες πιάνονται να διαφθείρουν κρατικούς αξιωματούχους εντός των κρατών-μελών της, στερούνται του δικαιώματος να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για τα δημόσια έργα των κρατών τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τι θα γίνει λοιπόν όταν ανάμεσα στους διαφθορείς τής Ελλάδας βρίσκονται εταιρείες, οι οποίες αποτελούν τον βασικό βιομηχανικό "κορμό" τής Γερμανίας; ...Εταιρείες όπως η Siemens, η MAN, η Thyssen Krupp, η Ferrostaal, η Mercedes, η Bayer κλπ.;


Η αποκάλυψη αυτής της ύπουλης και αναίτιας πραγματικά επίθεσης της Γερμανίας στην Ελλάδα μπορεί να τους οδηγήσει στην καταστροφή, γιατί ενεργοποιεί διαδικασίες με τεράστιο οικονομικό κόστος για τους Γερμανούς. Τους στερεί ακόμα και την όποια δικαιολογία μπορούν να καταθέσουν, προκειμένου να αποφύγουν και τις αποζημιώσεις που οφείλουν στην Ελλάδα ...Στην Ελλάδα, την οποία οι πολιτισμένοι λαοί μονίμως ευγνωμονούν και οι Γερμανοί μονίμως πληγώνουν.






...Σ' ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά κράτη.






Η αθλιότητα της γερμανικής πολιτικής δεν περιορίζεται κι ούτε εξαντλείται στην Ελλάδα ...Από την Ελλάδα στην πραγματικότητα ξεκινάει η αθλιότητά της. Μέσω της Ελλάδας έβαλαν οι Γερμανοί στο "χέρι" τον πλούτο των ευρωπαϊκών λαών, προκειμένου να τον παραδώσουν στους τοκογλύφους. Όχι μόνον δεν στήριξαν οικονομικά την Ελλάδα στην προσπάθειά της να αγοράσει μεγάλο μέρος τού χρέους της από τη δευτερογενή αγορά σε εμπορικές τιμές - και άρα κάτω από το 30% της ονομαστικής του αξίας - ,αλλά την υποχρέωσαν να μην κάνει καμία κίνηση εξαγοράς ακόμα και με δικά της χρήματα.


Όχι μόνον δεν στήριξαν πολιτικά τη διαπραγμάτευση των Ελλήνων με τους τοκογλύφους - κάτι το οποίο θα ήταν απόλυτα λογικό και βεβαίως νόμιμο για ένα κράτος, το οποίο εκ των δεδομένων έχει τη νομική δυνατότητα να διαπραγματευτεί τις "ομολογίες" του όταν βρίσκεται σε δυσμενή θέση - ,αλλά την υποχρέωσαν να πληρώσει στο ακέραιο τους τοκογλύφους ...Τους τοκογλύφους, που, εξαιτίας τής γερμανικής συμπεριφοράς που μόλις αναφέραμε, αγόρασαν ακόμα πιο φτηνά τα ελληνικά ομόλογα, λόγω "απουσίας" τής Ελλάδας από το παιχνίδι τής προσφοράς ...Τους τοκογλύφους, οι οποίοι βάδιζαν στην πιο σίγουρη "μπάζα", εφόσον γνώριζαν ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να τους ξεπληρώσει στο ακέραιο. Την ώρα δηλαδή που οι πραγματικοί επενδυτές πετούσαν στην κυριολεξία τα ελληνικά "σκουπίδια", οι τοκογλύφοι, έχοντας γερμανική και άρα εσωτερική πληροφόρηση, αγόραζαν "βουβά" ελληνικά ομόλογα.


Πώς ήταν σίγουροι κάτι περίεργοι Εβραίοι σαν τον γαμπρό τού Κλίντον ότι η ήδη χρεοκοπημένη Ελλάδα θα τους ξεπλήρωνε στο ακέραιο; Αυτοί δεν πληρώθηκαν με ελληνικά χρήματα, εφόσον τέτοια δεν υπήρχαν ...Αυτοί πληρώθηκαν με χρήματα άλλων και, για να κάνουν "επενδύσεις" πάνω σε κάποιον "χρεοκοπημένο", σημαίνει ότι γνώριζαν τον σχεδιασμό ...Γνώριζαν ότι οι Γερμανοί θα τρομοκρατούσαν την Ευρώπη με μια δήθεν καταστροφή τής ευρωπαϊκής οικονομίας και του ευρώ και ότι θα ανάγκαζαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν στην Ελλάδα ...Θα ανάγκαζαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν στη χρεοκοπημένη Ελλάδα ...Θα τους "μάτωναν" κι αυτούς με τη σειρά τους, όπως έκαναν με την Ελλάδα. Όλοι μέσα στο ίδιο "σφαγείο", το οποίο κάποιοι νόμιζαν πως είναι ο "παράδεισος" της Ενωμένης Ευρώπης. Παράδεισος, με ισχυρούς και "ηθικούς" τους Γερμανούς, είναι Κόλαση και αυτό έπρεπε να το γνωρίζουν όλοι και δυστυχώς γι' αυτούς δεν το γνώριζαν.


Αυτό, όμως, δεν είναι απλά απάτη, αλλά είναι έγκλημα. Ακόμα και στο κοινό ποινικό δίκαιο αποτελεί εγκληματική ενέργεια να αναγκάσεις κάποιον - δίνοντας του εν γνώση σου ψευδείς πληροφορίες - να δανείσει σε κάποιον, ο οποίος είναι χρεοκοπημένος. Είναι έγκλημα, δηλαδή, να αναγκάσεις κάποιον να χάσει τα λεφτά του, για να εξυπηρετηθεί κάποιος άλλος. Αυτό, όμως, τι μας θυμίζει; ...Αυτό, το οποίο έκανε η Γερμανία στους Ευρωπαίους μέσω της Ελλάδας ...Ανάγκασε τους Ευρωπαίους να δανείσουν στη χρεοκοπημένη Ελλάδα - δίνοντάς τους ψευδείς πληροφορίες περί βιωσιμότητας του χρέους - για να μην χάσουν τα κέρδη τους οι διεθνείς τοκογλύφοι.


Όμως, στην περίπτωση αυτήν αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αυτό, το οποίο διέπραξε η ηγεσία τού γερμανικού κράτους ...Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί οι διεφθαρμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες - προκειμένου να πλουτίσουν τα αφεντικά τού Σόιμπλε και της Μέρκελ - αφαίρεσαν χρήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία των λαών τους. Τα ελληνικά "σκουπίδια", τα οποία είχαν οι τοκογλύφοι στα χέρια τους, τα μετέτρεψαν σε χρυσάφι με τα χρήματα των λαών τής Ευρώπης ...Χρήματα, τα οποία θα λείψουν από τους λαούς, εφόσον τα έχουν ανάγκη για τις συντάξεις τους ή για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη ...Χρήματα, που, όταν λείπουν, μπορούν να οδηγήσουν σε κοινωνική κατάρρευση και σε θανάτους ανθρώπων.


Αυτοί οι εγκληματίες ανάγκασαν τα κράτη να δανείσουν στην Ελλάδα, ενώ γνώριζαν οι ίδιοι εξ’ αρχής ότι το χρέος τής Ελλάδας δεν ήταν βιώσιμο. Πρακτικά χρεοκοπημένη ήταν η Ελλάδα και αυτό το γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα αυτοί οι οποίοι την χρεοκόπησαν και μεταξύ αυτών ήταν και οι Γερμανοί. Όταν λοιπόν οι Ευρωπαίοι κλήθηκαν από τους Γερμανούς να δανείσουν στους Έλληνες, ήταν γνωστό στους Γερμανούς πως θα πετούσαν τα χρήματά τους σε ένα άπατο "βαρέλι". Γνώριζαν οι Γερμανοί πως δεν ήταν βιώσιμο το ελληνικό χρέος, γιατί απλούστατα οι ίδιοι το κατέστησαν μη βιώσιμο, μέχρι να παραδώσουν την Ελλάδα στους τοκογλύφους. Αντί οι Γερμανοί - μαζί με τους Ευρωπαίους - να βοηθήσουν την Ελλάδα να "τσεκουρώσει" τους άπληστους τοκογλύφους, αναγνώρισαν τα κέρδη τους και τα "φόρτωσαν" στους λαούς.


Τώρα η γερμανική ηγεσία φοβάται, γιατί όλα αυτά αποδεικνύονται εύκολα. Αποδεικνύεται εύκολα ότι υπήρχε δόλος από την πλευρά της Γερμανίας, όταν πίεζε τα ευρωπαϊκά κράτη - στο όνομα δήθεν της "αλληλεγγύης" - να πληρώσουν τα χρέη τής Ελλάδας. Είχε τεράστια κέρδη η Γερμανία, όταν οι λαοί "αιμορραγούσαν" οικονομικά, για να γεμίσουν ένα άπατο "βαρέλι" χρεών. Όμως, το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι μια τέτοια αποκάλυψη της χαλάει την "άμυνα" που είχε σχεδιάσει, προκειμένου να μην προκαλεί τους Ευρωπαίους με την προδοτική της στάση ...Την "άμυνα" αυτή, η οποία βασιζόταν στην συκοφάντηση της Ελλάδας. Αυτό είναι το χειρότερο για τη Γερμανία, γιατί την "ξεσκεπάζει" και την αποκαλύπτει.


Η Γερμανία είχε επενδύσει στο να βελτιώσει την "εικόνα" της, καταστρέφοντας την "εικόνα" τής Ελλάδας. Απλό κόλπο είναι αυτό. Από τη στιγμή που δεν είχε τίποτε καλό να επιδείξει η ίδια, για να βελτιώσει τη δική της "εικόνα", θα δημιουργούσε έναν "κακό", για να παραστήσει τον προστάτη των υπολοίπων. Θα πετούσε τον "μουντζούρη" στην Ελλάδα, για να καρπωθεί η ίδια τον αγώνα για την "καθαρότητα" ...Αυτή η "άμυνα" θέλει την Ελλάδα να είναι ένα τεμπέλικο και ανεύθυνο κράτος, το οποίο έφαγε τα χρήματα των ευρωπαϊκών λαών που δήθεν η ηθική και ενάρετη Γερμανία προσπαθεί ακόμα και σήμερα να "σώσει". Αν όμως αποκαλυφθεί η συνωμοσία τής Γερμανίας εις βάρος της Ελλάδας, η Ελλάδα μπαίνει στο ίδιο "στρατόπεδο" με τους υπόλοιπους λαούς, ως ακόμα ένα θύμα τής Γερμανίας.


Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά αυτό, το οποίο υποψιάζονταν όλοι, αλλά με τις πολλές "συγνώμες" μπερδεύτηκαν ...Αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ότι η Γερμανία, ως κράτος, είναι αμετανόητη ...Είναι ένα ναζιστικό μόρφωμα, που, κάθε φορά που στέκεται στα "πόδια" του, θα επιτίθεται σε άλλους ...Είναι ένα κράτος, το οποίο υπακούει στα αφεντικά του ...Αφεντικά, που, από το μεγάλο κραχ του 1929 και μετά, είναι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι και οι Αμερικανοί συνέταιροί τους. Αυτοί το χρηματοδοτούν για να επιτίθεται στα άλλα κράτη και κάθε φορά που το κάνει αυτό, οι ίδιοι πλουτίζουν και η Γερμανία πέφτει στα "γόνατα" για συγνώμες ...Ο πληρωμένος "μπράβος" των Προτεσταντών, που περιγράψαμε σε άλλο σημείο ...Ο "κακός", ο οποίος εμφανίζεται όταν η "παράσταση" το απαιτεί. Το "σενάριο" όμως ποτέ δεν αλλάζει. Μόλις ξανασηκωθεί, θα επιτεθεί ξανά, γιατί η απληστία των σιωνιστικών αφεντικών της ποτέ δεν εξαντλείται.


Όλα αυτά, όμως, επειδή έχουν κόστος σε ανθρώπινες ζωές, υπάρχει κίνδυνος γι' αυτούς που τα δρομολογούν ...Υπάρχει κίνδυνος για τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους "βουλιάζουν" στη φτώχεια και την απελπισία ολόκληρους λαούς ...Υπάρχει κίνδυνος, ειδικά όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι αιρετοί πολιτικοί παράγοντες, που, όταν θα εγκαταλείψουν τις θέσεις εξουσίας τους, θα είναι αδύναμοι μπροστά στον νόμο και τη μήνη των θυμάτων τους


...Διεθνή Δικαστήρια φοβάται η χλαπάτσα τού Βερολίνου.


...Το ζώο η Μέρκελ και το σακάτικο τροχοφόρο θηρίο.






Τι φοβάται η ΕΚΤ;






Η ΕΚΤ φοβάται τις ευθύνες της σ' ό,τι αφορά την ένοχη στάση της στον έλεγχο των "ελληνικών" τραπεζών και τη συνενοχή της στη διόγκωση του δημοσίου χρέους τής Ελλάδας, πράγμα το οποίο συνιστά έγκλημα κατά τού ελληνικού λαού. Φοβάται λοιπόν τις κατηγορίες εκείνες, οι οποίες μπορούν να προκύψουν από τον έλεγχο της διαχείρισης της κρίσης τού 2008. Φοβάται τον έλεγχο της χρηματοδότησης, την οποία ανάγκασε την Ελλάδα να κάνει για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ...Των τραπεζών, που, εκ του καταστατικού τής Ευρωζώνης, δεν είναι ελληνικές - και άρα υπό τον έλεγχο του ελληνικού κράτους - αλλά ευρωπαϊκές - και άρα υπό τον δικό της έλεγχο.


Για να διευκολύνει η ΕΚΤ την "ανάπτυξη" - και άρα τους εθνικούς στόχους ενός κράτους-μέλους τής Ευρωζώνης, και άρα της Γερμανίας - έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της ίδιας της Ευρωζώνης και του Ευρώ και την εθνική ασφάλεια ενός κράτους, το οποίο στην πραγματικότητα πρόδωσε, εφόσον την εμπιστοσύνη του καταχράστηκε. Η Ελλάδα εμπιστευόταν τον ευρωπαϊκό θεσμό τής ΕΚΤ και αυτή τον πρόδωσε. Η ΕΚΤ συμμετείχε στην "παράσταση" τρομοκρατίας τού ελληνικού λαού. Συμμετείχε στην πράξη προδοσίας κατά του ελληνικού λαού, εμφανίζοντας τα "στρες-τεστ" ρουτίνας σαν "τεστ" εθνικών οικονομιών, ενώ αυτό δεν ήταν αληθές.


Υπάρχουν στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν την ενοχή και την εμπλοκή τού Τρισέ στην ελληνική καταστροφή, η οποία οδήγησε στον θάνατο χιλιάδων Ελλήνων. Υπάρχουν στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Τρισέ, χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα και κανέναν λόγο, απαγόρευσε στην Ελλάδα να αγοράζει από τη δευτερογενή αγορά μέρος τού χρέους της ...Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος στη συνέχεια την υποχρέωσε να πληρώσει στο ακέραιο τα ομόλογά της. Την ίδια ώρα που ο Τρισέ απαγόρευε στην Ελλάδα να αγοράσει "σιωπηλά" το χρέος που μπορούσε - και ενώ ο ίδιος γνώριζε την απαγόρευση, αλλά και την υποχρέωση που θα έθετε ο ίδιος - ,κάποιοι ομοεθνείς του αγόραζαν σαν τρελοί τα ελληνικά "σκουπίδια".


Ο Τρισέ, δηλαδή, πολύ εύκολα κάθεται στο "σκαμνί" ενός Διεθνούς Δικαστηρίου για υπέρβαση εξουσίας σε περίπτωση που παρανόμως εμπόδισε την Ελλάδα να φερθεί ως κυρίαρχη χώρα και άρα να αγοράσει από τη δευτερογενή αγορά "σκουπίδια", τα οποία κάποιοι άλλοι ήθελαν να "πετάξουν". Δεν της επέτρεψε να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση, όταν εκ των προτέρων γνώριζαν όλοι ότι η κακή της οικονομική κατάσταση θα οδηγούσε σε ανθρωπιστική κρίση και άρα θα είχαμε θανάτους ανθρώπων εξαιτίας της. Αν αυτή η εγκληματική υπέρβαση εξουσίας συνοδεύεται και από ιδιοτέλεια - και άρα από ιδιωτικά κέρδη - ,τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν τραγικά γι' αυτόν. Κέρδισε ο Τρισέ από την ελληνική καταστροφή; Μπορεί να ελεγχθεί η μεταβολή τής περιουσίας του μετά το 2008; Μόνο τους ομοεθνείς του κάλεσε για "φαγοπότι"; Αυτός δεν "τσίμπησε" τίποτε;


Όμως, το χειρότερο, που φοβάται η ΕΚΤ, είναι άλλο ...Το χειρότερο είναι να της στείλει η Ελλάδα τον "λογαριασμό" τής συνωμοσίας. Σύμφωνα με αυτόν τον λογαριασμό η ΕΚΤ χρωστάει στο ελληνικό κράτος όλο το ποσό που έδωσε για να σταθεροποιήσει το τραπεζικό σύστημα, το οποίο ήταν δική της αρμοδιότητα να είναι σταθερό. Στην περίπτωσή μας, δηλαδή, 233 δις ευρώ.Φοβάται η ΕΚΤ μήπως η Ελλάδα αναζητήσει το δίκιο της στα Διεθνή Δικαστήρια. Εύκολο είναι αυτό, εφόσον ο νόμος για τον ρόλο, τις αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις τής ΕΚΤ είναι πολύ απλός. Η "ευστάθεια" του ελληνικού "κλάδου" τού ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος είναι υποχρέωση της ΕΚΤ και όχι του ελληνικού κράτους και του ελληνικού λαού.


Αν αυτήν η "ευστάθεια" κόστισε στον ανύποπτο ελληνικό λαό 233 δις, τότε για την αποκατάσταση της τάξης ο "λογαριασμός" πηγαίνει στην ΕΚΤ. "Μα...", θα πει κάποιος, "...είναι δυνατόν να ήταν καθήκον τής ΕΚΤ να δώσει 233 δις στην Ελλάδα, για να διατηρήσει τη "ρευστότητά" της;" ...Όχι βέβαια. Καθήκον τής ΕΚΤ ήταν να προστατεύσει την Ελλάδα ...Ένα καθήκον, το οποίο σήμερα αποκαλύπτεται, εφόσον η ΕΚΤ κάτω από την πίεση της ελληνικής κυβέρνησης αναγκάζεται να ενεργοποιήσει τον ELA και να εξασφαλίσει 60 δις ρευστότητας στην Ελλάδα. Τώρα, δηλαδή, μπορεί να βρει 60 δις ευρώ και το 2008 δεν μπορούσε να βρει τα 25 δις;


Αυτό ήταν το καθήκον της και αυτό δεν το έκανε όταν έπρεπε καί όταν πίεζαν τον Καραμανλή να δώσει τα χρήματα του ελληνικού λαού, για να σωθούν οι τράπεζες των τοκογλύφων. Μπορούσε να δώσει τότε - που ήταν πολύ ευκολότερα τα πράγματα - κάποια ελάχιστα δις, για να διορθώσει το δικό της "σφάλμα" το 2008 ...Το "σφάλμα" να μην ελέγξει τις ελληνικές τράπεζες και να φτάσουν αυτές να απειλούνται στα στρες-τεστ. Με ελάχιστα δις τής ΕΚΤ και η Ελλάδα δεν θα έμπαινε τότε στο Μνημόνιο. Απλά, κάποια ελληνικής καταγωγής μέλη τής ΕΚΤ θα έμπαιναν στη φυλακή. Η ΕΚΤ θα διόρθωνε το δικό της "σφάλμα" και η Ελλάδα σήμερα θα βρισκόταν στην κατάσταση που βρίσκονται όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη. Όμως, η ΕΚΤ δεν έκανε το καθήκον της και για να πλουτίσουν οι τοκογλύφοι ιδιοκτήτες της, έβαλε εκ του πονηρού την Ελλάδα να βάλει μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια 233 δις σε ένα άπατο "πηγάδι".


Οι δικές της ευθύνες, δηλαδή, έφτασαν το ποσό σε αυτόν τον αστρονομικό αριθμό και όχι οι Έλληνες και οι "ανάγκες" τού κράτους τους, που δεν είναι διαφορετικές από τις ανάγκες τού Βελγίου ή της Δανίας ή της Ολλανδίας. Όποιο ευρωπαϊκό κράτος και να έμπαινε στη θέση τής Ελλάδας, θα ήταν σήμερα στην ίδια αν όχι σε χειρότερη κατάσταση μ' αυτήν. Όλα αυτά ήταν εγκλήματα κατά του Ευρώ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ευρωπαϊκών λαών, οι οποίοι στο τέλος πλήρωσαν τον λογαριασμό ...Ένας λογαριασμός, ο οποίος είναι καθαρά τής ΕΚΤ και της Γερμανίας που την καθοδηγούσε. Η ΕΚΤ δεν έκανε το καθήκον της όταν αυτό ήταν φτηνό να το κάνει και τώρα δικαιούται ολόκληρο τον λογαριασμό τής πανάκριβης "ζημιάς". Από εκεί και πέρα, αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες γι' αυτό το "λάθος", να πάνε φυλακή αυτοί που το προκάλεσαν ...Φυλακή μακροχρόνια, γιατί από το λάθος αυτό είχαμε 4000 αυτοκτονίες στην Ελλάδα.






Τι φοβάται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή;






Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φοβάται την κατηγορία τής συμμετοχής σε συνομωσία ...Την κατηγορία τής προδοσίας ενός κράτους-μέλους υπέρ των συμφερόντων κάποιου άλλου ...Φοβάται μήπως αποκαλυφθεί ο ρόλος της και αμφισβητηθεί η αξιοπιστία της και με αυτόν τον τρόπο τινάξει στον "αέρα" την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση ...Φοβάται την κατηγορία ότι πρόδωσε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό για τα κέρδη των διεθνών τοκογλύφων και της Γερμανίας. Γιατί; ...Γιατί δεν έκανε το καθήκον της.


Μέσα σε όλα τα "κόλπα" ήταν ο διεφθαρμένος βρομιάρης Μπαρόζο, ο οποίος παρίστανε τον Πρόεδρό της. Συμμετείχε σε όλα τα μυστικά συμβούλια με τους σιωνιστές και τα δουλικά τους ...Ήταν συνένοχος της Μέρκελ και του Σαρκοζί. Κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και λειτουργώντας ως επίορκος αξιωματούχος τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμμετείχε σε συνωμοσία εναντίον ενός κράτους-μέλους τής Ένωσης...


...Συμμετείχε ενεργά ως συνένοχος και όχι ως απλά αδιάφορος ...Συμμετείχε στο παιχνίδι τής κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού ...Συμμετείχε στη συκοφαντία κατά του ελληνικού λαού. Μαζί με τους υπόλοιπους εγκληματίες "πίεζε" τον "στημένο" Καραμανλή να χρηματοδοτήσει τις τράπεζες, ενώ ως Επιτροπή έπρεπε αυτό να το απαγορεύει. Μαζί τους έπαιζε το "θέατρο" των δήθεν απειλών απέναντι στον "στημένο" Σιωνιστή Παπανδρέου, προκειμένου να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό και να βρεθούν οι 180 βουλευτές, τους οποίους απαιτούσε η δανειακή σύμβαση-"μαμούθ", η οποία κατέστρεψε την Ελλάδα.


Το ίδιο ανακατεμένος ήταν και ο Επίτροπος Χοακίν Αλμούνια, ο οποίος ήταν αρμόδιος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις. Και αυτός δεν έκανε το καθήκον του. Δεν προστάτευσε όπως ήταν καθήκον του, ως Ευρωπαίος Επίτροπος, έναν ευρωπαϊκό λαό και μια ευρωπαϊκή οικονομία. Καθήκον του ήταν τότε να εμποδίσει το ελληνικό κράτος να χρηματοδοτήσει τις ιδιωτικές τράπεζες. Αυτό έπρεπε - με βάση τον νόμο - να το θεωρήσει κρατική παρέμβαση στην ελεύθερη τραπεζική αγορά και άρα παράνομη "επιδότηση", η οποία οδηγούσε στη νόθευση του ανταγωνισμού.


Δεν είναι τυχαίο που επέλεξαν να βάλουν πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έναν από τους συνενόχους στο μεγάλο έγκλημα κατά της Ευρώπης και των λαών της ...Τον διεφθαρμένο Γιούγκερ ...Τον Γιούγκερ των περίφημων πλέον luxleaks. Ο Γιούγκερ ήταν αυτός ο εγκληματίας, που, ως πρόεδρος του Eurogroup συμμετείχε στην αντιευρωπαϊκή μεθόδευση, η οποία σήμερα απειλεί ως "βόμβα" τα θεμέλια της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως γνήσιος συνωμότης παίζει τώρα στο "παιχνίδι" τής άρνησης του "κουρέματος" για το "συμφέρον" των λαών τής Ευρώπης ...Το συμφέρον αυτό, το οποίο πρώτα ο ίδιος απείλησε.






Ελληνική Επανάσταση; ...Ας πούμε.


Πολύ εύκολα ξοδεύει την "πίστωσή" του ο Τσίπρας.






Στο προηγούμενο κείμενό μας - και ακριβώς μετά τη νίκη τού ΣΥΡΙΖΑ - είπαμε ότι ως νέα κυβέρνηση δικαιούται "πίστωση". Θεωρώντας πως όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά έχουμε τη θέληση να υπηρετήσουμε τον λαό μας - και δρώντας εντελώς καλοπροαίρετα - ,δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να δώσουμε αυτήν την "πίστωση" στον Τσίπρα και στην κυβέρνησή του ...Άλλωστε, όλοι είναι αθώοι μέχρι της αποδείξεως του αντιθέτου.


Η "πίστωση", όμως, όπως γνωρίζουμε, είναι ένα μέγεθος, το οποίο συνδέεται με τον χρόνο σχετικά. Ο χρόνος, που την απολαμβάνεις, έχει σχέση με τον ρυθμό που την καταναλώνεις ...Έχει σχέση, δηλαδή, με τη διαχείριση αυτού που την απολαμβάνει. Αν δεν "ξοδεύει" κάποιος καθόλου, θα την απολαμβάνει αιώνια. Αν όμως "ξοδεύει" περισσότερα απ' όσα μπορεί να αναπληρώσει, θα την "καταναλώσει" γρήγορα. Κάτι τέτοιο βλέπουμε να συμβαίνει με την περίπτωση του Τσίπρα ...Βλέπουμε ότι την "τρώει" με υψηλούς ρυθμούς.


Ο Τσίπρας άρχισε ήδη τις "παραφωνίες" ...Τις "παραφωνίες", οι οποίες "ξοδεύουν" τις "πιστώσεις" ...Παραφωνίες, οι οποίες έχουν σχέση τόσο με το τυπικό τής πολιτικής του όσο και με το ουσιαστικό. Για παράδειγμα, έδειξε μια πολύ κακή εικόνα "διαπραγματευτή" από το πρώτο του κιόλας ταξίδι στην Ευρώπη ως πρωθυπουργός ...Ακόμα και ως εικόνα. Δεν μπορείς να πείσεις κανέναν πως είσαι ηγέτης ενός λαού, ο οποίος "αυτοκτονεί" καθημερινά και πρέπει να διαπραγματευτεί τη σωτηρία του, όταν δείχνεις αυτήν την "έξω καρδιά"-εικόνα. Δεν μπορείς ενώπιον των ευρωπαϊκών λαών, στους οποίους χρωστάς και οι οποίοι έχουν ανάγκη τα χρήματά τους, να παριστάνεις τον "τσαμπουκά" τού δεν "πληρώνω". Τέτοιους "τσαμπουκάδες" μπορείς να κάνεις στους τοκογλύφους, αλλά όχι στους λαούς-δανειστές.


Η κακή εικόνα τής "γυναίκας" τού Καίσαρα δεν σταματάει μόνον στους τσαμπουκάδες, αλλά και στις συναντήσεις με τους υποτιθέμενους "αντιπάλους". Διαπραγματεύσεις με χαμόγελα και "χεράκι-χεράκι" με αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα δεν κάνεις ...Όταν πιάσεις με τα "χέρια" σου "περιττώματα", είσαι λερωμένος ακόμα κι αν προηγουμένως είχες κάνει μπάνιο με οινόπνευμα ...Ακόμα και για το "θεαθήναι" προσέχεις την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Αυτά προφανώς ο Τσίπρας δεν τα προσέχει και αφήνεται στους "αυτοσχεδιασμούς" των συνωμοτών, οι οποίοι έχουν - όπως θα δούμε - λόγους να τον "γλείφουν", εφόσον το μέλλον τους εξαρτάται από τις αποφάσεις του ...Από τις αποφάσεις τού ηγέτη των Ελλήνων ...Από τις λάθος αποφάσεις συγκεκριμένα.


Τις ίδιες "παραφωνίες" διαπιστώσαμε και στον λόγο του. Έναν λόγο, ο οποίος μας θυμίζει το μισόχαζο παιδί τής Μαργαρίτας. Έναν λόγο, ο οποίος μας κάνει να αναρωτιόμαστε για μερικά μυστήρια φαινόμενα. Τι γίνεται τέλος πάντων με το πρωθυπουργικό αξίωμα; "Ορούς της αλήθειας" τους μοιράζουν μετά τη νίκη τους στις εκλογές; Και αυτός, μόλις εκλέχθηκε Πρωθυπουργός, διαπίστωσε ότι ηγείται ενός διεφθαρμένου κράτους και κατά συνέπεια ενός διεφθαρμένου λαού; Γιατί να το "διαλαλήσει" στο εξωτερικό; Ποιο το πολιτικό κέρδος από μια τέτοια δημόσια ομολογία ενός ηγέτη σε επίσκεψη στο εξωτερικό; Ενός ηγέτη μάλιστα, ο οποίος προσπαθεί υποτίθεται να βελτιώσει την άσχημη εικόνα τού λαού του και να πείσει τους άλλους ότι αυτός ο λαός υποφέρει πολύ και μάλιστα άδικα ...και άρα ότι δικαιούται της συμπάθειας του κόσμου.


Το να αποκαλέσει κάποιος τον αδερφό του "άπληστο" ή "άρπαγα" σε ένα κλειστό οικογενειακό συμβούλιο είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από το βγει και να τον αποκαλέσει "άρπαγα" δημοσίως στη γειτονιά. "Τα εν οίκω μη εν δήμω", έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες και κάτι ήξεραν για να το μεταφέρουν από γενιά σε γενιά. Αυτό, το οποίο γνώριζαν οι αρχαίοι, προφανώς το αγνοεί ο Τσίπρας. Γιατί πήγε στην Ιταλία και είπε ότι η Ελλάδα είναι ένα διεφθαρμένο κράτος; Αυτό το λέμε μεταξύ μας στην Ελλάδα και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Το λέμε μεταξύ μας, όπως το λένε μεταξύ τους οι Γερμανοί ή οι Γάλλοι ή οι Ιταλοί πολίτες. Όταν λοιπόν "καταγγέλλεις" την Ελλάδα σαν "διεφθαρμένη" στην ευρωπαϊκή "γειτονιά", σημαίνει ότι αναγνωρίζεις την "καθαρότητα" αυτής της "γειτονιάς" ...Αναγνωρίζεις την "καθαρότητα" όλων των υπολοίπων.


Η Ευρώπη τού Μπαρόζο και του Γιούγκερ δεν είναι διεφθαρμένη; Η Πορτογαλία τού Ζοζέ Σόκρατες δεν είναι διεφθαρμένη; Η Ιταλία τής Μαφίας και των μπούνκα-μπούνκα δεν είναι διεφθαρμένη; Η Γερμανία τής Siemens, του Χένες και του παραιτηθέντα προέδρου Βουλφ - εξαιτίας οικονομικού σκανδάλου - δεν είναι διεφθαρμένη; Η Ισπανία τού κλέφτη βασιλογαμπρού και του Μπάρθενας, ο οποίος χρηματοδοτούσε το κόμμα τού Ραχόι, δεν είναι διεφθαρμένη; Δεν τους είδαμε όλους αυτούς να πηγαίνουν στις ξένες πρωτεύουσες και να "καταγγέλλουν" τους εαυτούς τους. Δεν τους είδαμε όλους αυτούς να τους πιάνει κρίση ειλικρίνειας και αυτοκριτικής όταν βγαίνουν από τις χώρες τους. Ακόμα κι αν τους απασχολεί το θέμα, δεν αποκαλύπτουν - αυτά που πιστεύουν και απαιτούν από τα αρμόδια "όργανα" να ελέγξουν - δημοσίως τις σκέψεις τους.


Οι Έλληνες Πρωθυπουργοί γιατί το κάνουν; Με πρώτο διδάξαντα τον Σιωνιστή Γιωργάκη, γιατί παθαίνουν "κρίση" ειλικρινείας στην Ευρώπη; ...Μήπως γιατί αυτό επιβάλει η προπαγάνδα των αφεντικών τους ...Μήπως γιατί τα αφεντικά τους, τα οποία θέλουν να παρουσιάσουν την Ελλάδα σαν "μαύρο πρόβατο", έχουν ανάγκη τη δική της "ομολογία"; Θέλουν, για να είναι ασφαλείς, την "ομολογία" τής ίδιας της "αμαρτωλής"; Γιατί το έκανε αυτό ο Τσίπρας; ...Από αφέλεια; Αν είσαι αφελής, πηγαίνεις σπίτι σου και δεν αναλαμβάνεις την Πρωθυπουργία. Δεν δικαιολογείται αφέλεια σε αυτά τα επίπεδα ...Μηχανικός είναι και έπρεπε να το ξέρει ...Δεν δικαιολογείται να "πέσει" το σπίτι ενός νέου μηχανικού, επειδή είναι το πρώτο του. Είτε είναι το πρώτο του είτε το τελευταίο του, πρέπει να είναι εξίσου ισχυρό. Αυτό λέει ο νόμος και αυτόν τον νόμο τον ξέρει ο Τσίπρας.


Στο ίδιο μήκος κύματος και το "καρτούν" Βαρουφάκης.... Το "κατοικίδιο" της Γιάννας και "πουλέν" τής οικογένειας Παπανδρέου. Τι βγήκε και είπε δημοσίως σε εκδήλωση της ναζιστικής - στην κυριολεξία - Deutsche Bank; ...Ότι η Ελλάδα είναι τόσο διεφθαρμένη, που παρασέρνει τα πάντα στη διαφθορά της. Αυτό υπονόησε, λέγοντας ότι "...Αν ο Συ.Ριζ.Α. μείνει στην εξουσία για έναν χρόνο, θα διαφθαρεί κι αυτός από την κλεπτοκρατία" ...Σύμφωνος κι αυτός με τον Γιωργάκη και τον Τσίπρα. Προσθέτοντας επιπλέον και το δικό του "λιθαράκι" στην ανθελληνική προπαγάνδα, μας είπε ότι το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα - και άρα και ένα μεγάλο μέρος τού λαού - είναι κατά την άποψή του φασίστες. Την ώρα δηλαδή που πρέπει να απειλήσεις τους αμετανόητους και πάντα ίδιους Ναζί τής Γερμανίας για τα δεινά που έχουν προκαλέσει στη χώρα σου, χαρακτηρίζεις πραγματικούς Ναζί και όχι απλά νεοναζί μεγάλο μέρος των πολιτών τής χώρας σου; Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει εξαιτίας των Ναζί τής Γερμανίας, έρχεσαι και ενοχοποιείς τον ελληνισμό; ...Πόσο πιο βλάκας μπορείς να γίνεις;


Όμως, επειδή βλάκες σε αυτά τα επίπεδα δεν υπάρχουν, ευνόητα είναι τα συμπεράσματα ...Ο Βαρουφάκης είναι ένας προδότης, ο οποίος απλά κάνει ό,τι του υποδεικνύουν τα αφεντικά του να κάνει. Τα αφεντικά που προσπαθούν να τον κάνουν celebrity αυτές τις ημέρες, για να κάνουν "περήφανο" το πόπολο, το οποίο έχει τέτοιους cool ηγέτες. Εφόσον λοιπόν τα αφεντικά τού cool ηγέτη θέλουν τον ελληνικό λαό να είναι διεφθαρμένος και φασίστας, για να έχουν το "άλλοθι" για να τον διαλύσουν, ο cool δούλος τους "ακολουθεί" τις εντολές τους και τον παρουσιάζει ακριβώς όπως τους βολεύει.






Άνθρωπος των Αμερικανών ο Τσίπρας ή πατριώτης;


Υπάρχουν "μέτρα" να κριθεί η αξία και ο πατριωτισμός του Τσίπρα;






Αν αυτά, τα οποία περιγράψαμε, είναι τα τυπικά, που "σπαταλούν" την "πίστωση" του Τσίπρα, υπάρχουν και τα ουσιαστικά, τα οποία, αν συμβούν, θα την "ακυρώσουν". Σε αυτό το ουσιαστικό επίπεδο θα κριθεί ο Τσίπρας ...Ο Τσίπρας θα κριθεί από τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία τής διαφθοράς που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνησή του. Τι θα κάνει με τα στοιχεία, τα οποία αποδεδειγμένα πλέον - όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι στη συνάντησή τους με τον Σουλτς ότι υπάρχουν - έχει στη διάθεσή του; Απέναντί του έχει μια Γερμανία, η οποία είναι "στημένη" και έτοιμη να υποκύψει στη δήθεν επίθεση της "λογικής".

 ...Μια Γερμανία, η οποία είναι έτοιμη να "εκβιαστεί", για να σταματήσει να αρνείται το "κούρεμα" του χρέους. Εδώ είναι όλη η παγίδα. Ο Τσίπρας, διαχειριζόμενος τα στοιχεία που έχει το ελληνικό κράτος εις βάρος τής Γερμανίας, θα τα χρησιμοποιήσει εν κρυπτώ δήθεν, για να την εκβιάσει να δεχθεί το "κούρεμα" ή μήπως θα τα χρησιμοποιήσει φανερά, για να "ακυρώσει" το ίδιο το χρέος;


Αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα, τα οποία αποκαλύπτουν δύο διαφορετικές πολιτικές, οι οποίες οδηγούν σε δύο παντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Αν ο Τσίπρας είναι "στημένος" από τους Αμερικανούς και τους τοκογλύφους, θα κάνει το πρώτο ...Θα εκβιάσει μια Γερμανία, η οποία θέλει να εκβιαστεί, για να εξασφαλίσει το "άλλοθι" να μεθοδεύσει - χωρίς να αποκαλυφθεί ο ρόλος της - το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, το οποίο θα οδηγήσει στην "έκρηξη" ...Θα εκβιάσει μια Γερμανία, η οποία θα κάνει αυτό, το οποίο έτσι κι αλλιώς έχει αποφασίσει και προβλέπεται από τον ρόλο της να κάνει ...Θα της δώσει τη δυνατότητα να πουλήσει πανάκριβα κάτι, το οποίο θα το έδινε τζάμπα έτσι κι αλλιώς.


Η Ελλάδα σε μια τέτοια περίπτωση όχι μόνον θα καταστραφεί, αλλά θα στρέψει όλο το ευρωπαϊκό μίσος εναντίον της. Γιατί θα καταστραφεί; ...Γιατί κανένα "κούρεμα" δεν θα την σώσει, αν από αυτό το "κούρεμα" "ανατιναχτεί" η ευρωπαϊκή οικονομία και τα κάνει όλα "ερείπια" ...Κανένας "καμικάζι" δεν γλίτωσε τον εαυτό του, κάνοντας επίθεση "αυτοκτονίας". Τέτοια αυτοκτονική επίθεση εναντίον τής Ευρώπης είναι η απαίτηση της Ελλάδας για "κούρεμα" του χρέους της. Τουλάχιστον να είναι στον ίδιο παρονομαστή με τους υπόλοιπους και να μην συγκεντρώνει το μίσος τους. Αυτό το ανθελληνικό μίσος είναι που επιθυμούν και οι συνωμότες, οι οποίοι ήδη έχουν πιάσει "θέση" στο αμερικανικό "καράβι" σωτηρίας. Αυτό το ανθελληνικό μίσος μόνον μπορεί να σώσει τη Γερμανία από το έγκλημα της προδοσίας της.


Αυτό είναι το σχέδιο. Όλοι αυτοί θέλουν να εκβιάσει ο Τσίπρας τη Γερμανία, γιατί θέλουν να "υποχωρήσει" με "θεατρικό" τρόπο η Γερμανία στις ελληνικές αξιώσεις και με αυτήν την υποχώρηση να εξασφαλίσουν την παντοτινή μυστικότητα των εκβιαστικών στοιχείων ...Παντοτινή, εφόσον την ευθύνη τής απόκρυψης θα την έχει ο εκβιαστής και όχι ο εκβιαζόμενος ...Την ευθύνη θα την έχει η Ελλάδα και όχι η Γερμανία. Λογικό είναι αυτό, εφόσον δεν είναι δυνατόν να εκβιάζεις με κάποια στοιχεία και ταυτόχρονα να τα αποκαλύπτεις τη στιγμή που ο εκβιαζόμενος συμμορφώνεται στις απαιτήσεις σου. Αυτό είναι το κόλπο τους. Αυτοί βάζουν τον Τσίπρα να κάνει εκβιαστικούς "τσαμπουκάδες" στη Γερμανία, γιατί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον ρόλο της, ο οποίος έτσι κι αλλιώς προβλέπει "κούρεμα" του ελληνικού χρέους και άρα γερμανική "υποχώρηση".


Αν όμως ο Τσίπρας πράξει το αντίθετο και αποκαλύψει τα ίδια στοιχεία και στρέψει το ελληνικό κράτος νομικά εναντίον προσώπων και όχι εναντίον κρατών ή θεσμών τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε η κατάσταση αλλάζει δραματικά. Αν το ελληνικό κράτος στραφεί εναντίον τής ηγεσίας τής Γερμανίας και συγκεκριμένων προσώπων τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε την έχουν "πατήσει" όλοι τους. Σε αυτήν την περίπτωση όλοι οι λαοί τής Ευρώπης θα ενημερωθούν για τη συνωμοσία. Θα μάθουν ποιοι τους είχαν βάλει στο "στόχαστρό" τους, για να τους "εκτελέσουν" μέσω του Έλληνα "καμικάζι". Θα μάθουν ποιοι ήταν οι ηγέτες τους που τους πρόδωσαν ...Οι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκαλο ηγέτες, σαν τον Ζοζέ Σόκρατες ...Σαν τον καραγκιόζη, ο οποίος έβαλε την Πορτογαλία στο Μνημόνιο και τη βύθισε στη φτώχεια, την ώρα που έψαχνε για τον εαυτό του ακριβό διαμέρισμα στο Παρίσι, για να απολαύσει τη λεία του και την dolce vita.


Θα μάθουν όλοι τι έγινε, πως έγινε και ποιοι το μεθόδευσαν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορείς να τους "δουλεύεις" με τους ψευδοεχθρούς, που τους εμφανίζεις μπροστά τους. Η άμυνα των λαών τής Ευρώπης θα στραφεί εναντίον τής δολιότητας των ΗΠΑ και όχι εναντίον της "επιθετικότητας" της Ρωσίας ή της ωμότητας του Isil. Σε μια τέτοια περίπτωση το μίσος των λαών της θα στραφεί εναντίον τής συμμορίας των Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούγκερ, Μπαρόζο κλπ.. Θα στραφεί εναντίον τής συμμορίας, η οποία απέκτησε απίστευτο πλούτο από τη διαφθορά και θα αποκαλυφθούν και οι τοκογλύφοι που κρύβονται πίσω της.


Αυτό είναι το όλο θέμα. Αυτό είναι το "μέτρο", το οποίο θα μας επιτρέψει να κρίνουμε με απόλυτη ασφάλεια τον Τσίπρα. Αν ο Τσίπρας αποκαλύψει τον ρόλο τής Γερμανίας και των τοκογλύφων, θα θίξει τα αμερικανικά συμφέροντα και άρα θα έρθει σε σύγκρουση μ' αυτούς.

Αν με λίγους "ψευδοτσαμπουκάδες" παραστήσει τον λαϊκό ήρωα και επαναστάτη και κατορθώσει να "κουρέψει" το ελληνικό χρέος, θα εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς και θα καταστρέψει την Ευρώπη.

Το πρώτο γίνεται με λογιστικό έλεγχο του χρέους, τον οποίο μέχρι στιγμής ο Τσίπρας δεν τον αναφέρει πουθενά, ενώ το δεύτερο γίνεται με απαιτήσεις για "ελάφρυνση" του χρέους, τις οποίες ο Τσίπρας "περιφέρει" ήδη στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.


Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι η Ευρώπη - και μαζί της και η Ελλάδα - αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε κίνδυνο. Γιατί; ...Γιατί ένα "κούρεμα" του ελληνικού χρέους αναγκαστικά θα ενεργοποιήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Όπως είπαμε, θα γίνει αυτό το χρέος η "σταγόνα" που θα ξεχειλίσει το "ποτήρι" στην κρίση χρέους τής Ευρωζώνης ...Η "σπίθα", η οποία θα ανατινάξει μια "πυριτιδαποθήκη". Οι απώλειες για το κάθε κράτος από αυτό το "κούρεμα" θα έχουν τις συνέπειες που είχε το ποσό που έδωσε ο Καραμανλής στις τράπεζες και "πυροδότησε" το ελληνικό δημόσιο χρέος. Το "κενό", το οποίο θα προκύψει στα κράτη από το "κούρεμα" - και το οποίο το έχουν προϋπολογίσει οι "πυροτεχνουργοί" - θα ενεργοποιήσει όλες εκείνες τις παρενέργειες, οι οποίες ενεργοποιήθηκαν στην Ελλάδα και την οδήγησαν στο Μνημόνιο.


Θα εμφανιστούν σε όλους τους ευρωπαϊκούς κρατικούς προϋπολογισμούς κενά, όπου το ένα θα επιβαρύνει το άλλο. Θα αρχίσουν να "χτυπάνε" σε ολόκληρη την Ευρώπη τα ασφαλιστικά ταμεία και άρα και οι τράπεζες, εφόσον δεν θα περνάνε τα γνωστά μας πλέον στρες-τεστ. Αναγκαστικά τα ευρωπαϊκά "όργανα" θα βάλουν τα ίδια τα κράτη να χρηματοδοτήσουν τα ελλείμματα των τραπεζών τους, για να αποφευχθεί σε πρώτη φάση η άμεση κατάρρευση. Θα βάλουν δηλαδή τις ευρωπαϊκές "ΕΛΣΤΑΤ" να βάλουν στους προϋπολογισμούς ό,τι έβαζαν μέχρι τώρα μόνον στην Ελλάδα. Θα προσθέσουν σταδιακά στο δημόσιο χρέος και το ιδιωτικό και τότε η κατάρρευση θα είναι θέμα δευτερολέπτων.


Αν, δηλαδή, εξαιτίας ενός ελληνικού "κουρέματος", αλλάξουν οι ισορροπίες των εθνικών προϋπολογισμών - και αυξηθούν τα ελλείμματά τους - και αναγκαστούν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη να κάνουν ό,τι αναγκάστηκε να κάνει η Ελλάδα, θα τιναχθούν στον αέρα. Τα κράτη αυτά θα είναι σε χειρότερη κατάσταση από την ίδια την Ελλάδα. Αυτό, το οποίο λέμε, δεν πρέπει να φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη. Η Ευρώπη αυτήν τη στιγμή μπορεί να τιναχθεί στον αέρα ακόμα και με ένα "φτάρνισμα". Το Βέλγιο, για παράδειγμα, που είναι η χώρα η οποία φιλοξενεί την έδρα των Βρυξελών και της ευρωπαϊκής "νομιμότητας", σύμφωνα με τον Economist (http://www.economist.com/content/global_debt_clock) έχει ήδη κατά κεφαλή δημόσιο χρέος υψηλότερο από αυτό της Ελλάδας. Ο κάθε Βέλγος πολίτης χρωστάει 45 χιλιάδες περίπου Ευρώ, ενώ ο κάθε Έλληνας 25 χιλιάδες Ευρώ. Σχεδόν διπλάσιο δημόσιο χρέος έχει ο Βέλγος από τον Έλληνα πολίτη και με το συνολικό βελγικό δημόσιο χρέος να πλησιάζει το "όριο" της "κολάσεως" των Μνημονίων


...107% του ΑΕΠ του είναι ήδη το χρέος. 0,003 % χωρίζει τους Βέλγους από το να τους χαρακτηρίσουν οι Γερμανοί "τεμπέληδες", "άχρηστους" και "παράσιτα". Δεν βλέπουμε όμως κάποιους να προετοιμάζουν εφιαλτικά "στρες-τεστ", απειλώντας τους Βέλγους. Δεν βλέπουμε ιδιαίτερη όρεξη από τους Βόρειους να εξευτελίσουν τους ομοίους τους. Και να φανταστεί κάποιος ότι το Βέλγιο έχει ακόμα προϋπολογισμό τής "πατέντας". Δεν αναγκάστηκε, όπως η Ελλάδα, να βάλει μέσα σ' αυτόν - λόγω Καραμανλή και ΕΛΣΤΑΤ - μεγάλο μέρος τού ιδιωτικού του χρέους. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί, αν το Βέλγιο εξαναγκαστεί να συντάξει "μνημονιακό" προϋπολογισμό όπως η Ελλάδα, το χρέος του εύκολα θα πάει στο 400% του ΑΕΠ.


Αν αναγκαστεί να καλύψει τις επισφαλείς χρηματοδοτήσεις των βελγικών τραπεζών τύπου DEXIA, θα δούμε "πυροτέχνημα". Σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα δείχνει μπροστά του "Ελβετία". Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να πάρουμε το "δάκτυλο" του Βέλγου Ρομπάι, που το "κουνάει" στην Ελλάδα και να του το δώσουμε να το φάει. Η Πρωθυπουργός τής Δανίας γνωρίζει να βγάζει selfies με τον Πλανητάρχη και να "ανησυχεί" για τη "φτωχή" Ελλάδα, αλλά δεν μας λέει πώς είναι να κυβερνάς μια "πετυχημένη" Δανία, που το συνολικό χρέος τού λαού της είναι 538% του ΑΕΠ του. Η Ολλανδία αυτών, οι οποίοι μας υποδεικνύουν να πουλήσουμε νησιά μας, χρωστάει το μυθικό 687% τού ΑΕΠ της. Η Ιρλανδία, η οποία μας δίνει πλέον και συμβουλές, επειδή το Μνημόνιό της πέτυχε με την προσήλωσή της στις υποχρεώσεις της, έφτασε το συνολικό της χρέος στο 680% τού ΑΕΠ. Διατήρησε βέβαια χαμηλό το δημόσιο χρέος της στο 115%. Πώς; ...Της επέτρεψαν να "ξεφορτωθεί" δημόσιο χρέος στο ιδιωτικό, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι, για να έχουν έναν καλό "μαθητή" απέναντι στον "κακό" Έλληνα.


Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο "λεπτές" είναι οι ισορροπίες στην Ευρώπη; Κατάλαβε με πόσα λίγα χρήματα που "κουρεύονται" όλα αυτά κινδυνεύουν να "εκραγούν"; Όταν όλα αυτά ενεργοποιούνται με ένα "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, το οποίο θα είναι απλά μια μικρή "μετακίνηση" ενός "παιδιού" πάνω σε μια υπερφορτωμένη "βάρκα" που επιπλέει στα όρια της ισορροπίας, αντιλαμβανόμαστε το πόσο κοντά είναι ο σχεδιασμός των Αμερικανών ...Αντιλαμβανόμαστε πόσο εύκολα μετατρέπεται το σύνολο της Ευρωζώνης σε μια πανικοβλημένη "Ελλάδα", η οποία θέλει βοήθεια ...Αντιλαμβανόμαστε όμως και ποιος κρύβεται πίσω από τον "τσαμπουκά" τού Βαρουφάκη ...Αντιλαμβανόμαστε και ποιος κρύβεται πίσω από την "αισιοδοξία" τού Τσίπρα.


Δυστυχώς οι ενδείξεις μάς λένε ότι ο Τσίπρας είναι "στημένος" ...Συνάδερφος του Κωστάκη και του Γιωργάκη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να πειράξει αυτά, τα οποία δεν συμφέρουν τα αφεντικά ...Δεν πρόκειται να απειλήσει τον Γιούγκερ, που πηγαίνουν "χεράκι-χεράκι" ...Δεν πρόκειται να "ξεσκεπάσει" τον Καραμανλή, που τον "τιμά" στις εκδηλώσεις μνήμης τού "εθνάρχη" θείου. Έχει μπει δήθεν στη λογική τής σύνθεσης ενός αντιγερμανικού "μετώπου", το οποίο βολεύει τον σχεδιασμό ...Ένα "μέτωπο", το οποίο εύκολα η προτεσταντική αμερικανογερμανική προπαγάνδα θα το εμφανίσει σαν "μέτωπο" των άχρηστων και των τεμπέληδων εναντίον των "νοικοκυραίων" του Βορρά ...Ένα "μέτωπο", το οποίο θα "χρεωθεί" την οικονομική κρίση και την καταστροφή τής Ευρώπης, για να μπορέσουν να διαφύγουν οι Γερμανοί "σαμποτέρ" της.


Το να είναι "στημένος" ο Τσίπρας από τους Αμερικανούς δεν μας φαίνεται και τόσο παράξενο ...Το αντίθετο θα μας φαινόταν πολύ πιο παράξενο για μια "Μπανανία" όπως είναι η Ελλάδα. Ο Τσίπρας έχει όλα τα δεδομένα, τα οποία τον εμφανίζουν ως ακόμα μια μεγάλη "επένδυση" των αφεντικών. Αυτό "δείχνουν" όλα τα στοιχεία. Είναι σαράντα χρόνων και τον προετοίμαζαν για ηγέτη για πάνω από είκοσι χρόνια. Το μισό και πλέον διάστημα της ζωής του είναι "εξαρτώμενος" και βέβαια προστατευμένος από τους "ευεργέτες" του. Το μισό και πλέον διάστημα της ζωής του το έζησε σε πολιτικό "θερμοκήπιο" αγνώστου ιδιοκτήτου. Από την "έμπνευση" της Παναγιωταρέα να τον "ξεχωρίσει" ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές μέχρι και τους "επαίνους" τού "επαναστάτη" Κάστρο, όλα είναι από κάποιους "πληρωμένα" ...και αυτοί, οι οποίοι "πληρώνουν" τέτοιες "σκηνοθεσίες", είναι τα γνωστά αφεντικά.


Αν λοιπόν αυτά τα αφεντικά τον "έφτιαξαν", είναι φυσικό να έχουν απαιτήσεις απ' αυτόν. Προφανώς αυτές τις απαιτήσεις θα του εξήγησαν στο Τέξας ή την Νέα Υόρκη. Θα του εξήγησαν το τι θέλουν να κάνει, για να αρχίσει κάποτε να "ξεπληρώνει" τα χρέη του. Αν εξέφρασαν απαιτήσεις, θα έδωσαν και διαβεβαιώσεις ότι θα τον βοηθήσουν να τα κάνει με τις λιγότερες δυνατές φθορές. Θα τους κάνει τη δουλειά και αυτοί θα τον κάνουν "ήρωα" και ίσως έναν μελλοντικό "εθνάρχη" ...Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος. Εύκολο πράγμα γι' αυτούς είναι μια τέτοια "κατασκευή".


Τα κατάφεραν με πιο βρόμικους ανθρώπους, όπως ο "γέρος" της Δημοκρατίας, ο "γέρος" της Νέας Δημοκρατίας ή ο διαβόητος Αποστάτης. Μας επέβαλαν σαν "εθνάρχες" και "εγγυητές" τής Δημοκρατίας μας κατά "σύμπτωση" όλους όσους πρωταγωνίστησαν στην παράνομη αναγνώριση των παραγραφέντων προπολεμικών χρεών ...Όλους όσους τους χάρισαν αμύθητα κέρδη σε μια κατάσταση την οποία τη θεωρούσαν χαμένη και την είχαν σχεδόν "ξεγραμμένη". Καραμανλήδες, Παπανδρέου και Μητσοτάκηδες κυριάρχησαν στη Μεταπολίτευση, εξαιτίας εκείνων των κερδών. Με χρήματα του λαού "αγόρασαν" την επιτυχία τους. Από εκεί και πέρα ποτέ δεν χάνεται κανένας, που βοηθά τους τοκογλύφους να βγάλουν κέρδη ...Πόσο μάλλον κάποιος "εύελπις" νέος, ο οποίος δεν έχει καθόλου φθορά και τους "υπόσχεται" ακόμα περισσότερα κέρδη. Ο νεαρός Τσίπρας είναι "βούτυρο" στο "ψωμί" τους. Θα τον βάλουν να εκβιάσει τη Γερμανία, να φανεί "ήρωας" στο πόπολο και θα του δώσουν ένα "μπόνους" με μερικές φιλολαϊκές πολιτικές και λίγο "αίμα" διαπλεκομένων και το "μπαμ" της "αποθέωσής" του δεν θα είναι μακριά.


Αυτά βολεύουν τους Αμερικανούς και αυτά δείχνει μέχρι στιγμής ότι ανέλαβε να κάνει ο Alexis. Δεν εξηγείται διαφορετικά η μεγάλη του "άνεση" στο να "απειλεί" το κτήνος τού Βερολίνου. Δεν εξηγείται διαφορετικά και η "έκπληξη" του, όταν δέχθηκε την "επίθεση" συμπόνιας του Πλανητάρχη για την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής κάνει ό,τι επιβάλει ο αμερικανικός σχεδιασμός και ό,τι βολεύει το τοκογλυφικό κύκλωμα. Όταν μιλάει για "κούρεμα", παριστάνει τον "τσαμπουκά" στους Ευρωπαίους πολίτες. Όταν μιλάει για την Ελλάδα, "ανακαλύπτει" πως είναι "διεφθαρμένη" και εκνευρίζει τους Ευρωπαίους, οι οποίοι περιμένουν απ' αυτήν τα χρήματά τους. Κάνει γενικά ό,τι βολεύει τη συμμορία, η οποία θέλει μέσω της Ελλάδας να τινάξει στον "αέρα" την Ευρώπη, για να κονομήσει ...Η συμμορία Κλίντον, στην οποία συμμετέχουν και τα αφεντικά τού Βαρουφάκη.


Όλα αυτά αποκλείεται να είναι δικές του "εμπνεύσεις". Όλα αυτά υποπτευόμαστε ότι θα πρέπει να τα έχει συμφωνήσει στην μόνη αυθεντικά δική του διαπραγμάτευση, που είναι η διαπραγμάτευσή του για την Πρωθυπουργία. Αν κάποιοι λοιπόν του έδωσαν αυτά τα οποία επιθυμούσε ως πολιτικός, είναι φυσικό τώρα να ανταποδώσει κι αυτός, εφόσον τους χρωστάει. Του έδωσαν μια άνεση να "υποσχεθεί" παροχές στον λαό, προκειμένου να εξασφαλίσει την υποστήριξή του και από εκεί και πέρα τον κατευθύνουν σε ένα "αντιευρωπαϊκό" παιχνίδι, το οποίο στηρίζεται στην ψευδοσύγκρουση με τη Γερμανία, η οποία αναζητά ένα "άλλοθι" ήττας, για να διαφύγει των ευθυνών της ...Η Ελλάδα θα κερδίσει μια "νίκη", η οποία θα είναι η καταστροφή της.






Τι πρέπει να γίνει,


για να εξουδετερωθεί η αμερικανική "βόμβα",


που απειλεί την Ευρώπη;






Αυτό, το οποίο θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει, είναι αυτό το οποίο γίνεται όταν θέλουμε να εξουδετερώσουμε μια βόμβα ...Δεν αφήνουμε τον "πυροκροτητή" να "σκάσει" μέσα στη "βόμβα". Ενεργοποιούμε μόνοι μας τον "πυροκροτητή", για να "σκάσει" αυτός στα "χέρια" των "σαμποτέρ" πριν τον τοποθετήσουν μέσα στη "βόμβα". Τι σημαίνει αυτό; ...Η Ελλάδα δεν πρέπει με μια απαίτησή της για "κούρεμα" του χρέους της να "διαταράξει" την ισορροπία τρόμου που χαρακτηρίζει τους προϋπολογισμούς των ευρωπαϊκών κρατών ...Δεν πρέπει να "σκάσει" ως πρόβλημα "μέσα" στην ευρωπαϊκή οικονομία. Πρέπει το πρόβλημα του χρέους τής Ελλάδας να "σκάσει" οργανωμένα "μέσα" στην Ελλάδα ...Να "σκάσει" ως υπόθεση διαφθοράς στα "χέρια" των διαφθορέων. Πρέπει να μελετηθεί δηλαδή ως απλή υπόθεση διαφθοράς, η οποία πρέπει να τιμωρηθεί στο εσωτερικό τής χώρας και όχι ως οικονομικό πρόβλημα, το οποίο πρέπει να επιλυθεί ως διεθνές πρόβλημα.


Αυτό είναι η απαραίτητη προϋπόθεση, για να "αποσυνδεθεί" σε πρώτη φάση το ελληνικό χρέος από την ευρωπαϊκή "μεγαβόμβα" χρέους. Θα πρέπει να πάψει να "συνδέεται" μ' αυτήν. Εύκολο είναι αυτό. Θα πρέπει να κοπεί το "καλώδιο" που τα "συνδέει" μεταξύ τους και δημιουργεί τους "σπινθήρες". Θα πρέπει η Ελλάδα σ' αυτήν τη φάση να δηλώσει ότι θα πληρωθεί το χρέος της στο ακέραιο, για να μην υπάρχουν "τριβές" και "παρενέργειες". Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιδιώξει το "κούρεμα", ώστε να μην υπάρχει ευρωπαϊκή "έκρηξη", η οποία θα μας στείλει όλους στο διάολο και θα φέρει τις ΗΠΑ να μας "σώσουν" με τον τρόπο που συνήθως "σώζουν" ...και τους "ευγνωμονούν" σε όλο τον κόσμο.


Πρέπει η Ελλάδα να δεχθεί τον έλεγχο της Τρόικας και την παράταση του Μνημονίου για μερικούς μήνες, προκειμένου να μην διαταραχθεί η εσωτερική ευρωπαϊκή ισορροπία ...Να δεχθεί αυτά, τα οποία δήθεν του προτείνουν οι "στημένοι" Γερμανοί ...Να πάρει τη δόση και να αφήσει τον χρόνο να "τρέχει" εις βάρος αυτών που δεν έχουν χρόνο ...Εις βάρος αυτών, οι οποίοι τώρα βιάζονται να "ανατινάξουν" την ευρωπαϊκή οικονομία και δεν έχουν χρόνο να περιμένουν έναν "πυροκροτητή" που "καθυστερεί" και τους αφήνει με μια "βόμβα" στα χέρια, η οποία δεν ξέρουν πότε θα σκάσει απροειδοποίητα ...Εις βάρος αυτών, οι οποίοι θέλουν κάτω από τα ελληνικά "συντρίμμια" να κρύψουν τα εγκλήματά τους.


Αυτό είναι το μυστικό αυτού του οποίου προτείνουμε

...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ...και εμείς λέμε σε αυτό το κείμενο να "αγοράσει" λίγο χρόνο η Ελλάδα μέσα από το Μνημόνιο.

Η Ευρωπαϊκή Οικονομία αυτήν τη στιγμή "καίει" σαν πυρακτωμένο "τηγάνι" και πλησιάζει στο σημείο "μηδέν". Οι ευρωπαϊκές εθνικές οικονομίες έχουν φτάσει στα όριά τους και πολλές απ’ αυτές τα έχουν ήδη ξεπεράσει. Οι συνωμότες τώρα σχεδιάζουν την "έκρηξη" της Ελλάδας, για να δικαιολογήσουν την "έκρηξη" που ακολουθεί και θα είναι μυθικών διαστάσεων. Η Ελλάδα μέσα στο Μνημόνιο δεν κινδυνεύει να "σκάσει". Μπορεί να είναι ακριβός για την Ελλάδα αυτός ο "πυροσβεστικός" τρόπος, αλλά πάντως δεν κινδυνεύει. Θέμα χρόνου είναι όμως να "σκάσουν" μαζικά οι υπόλοιπες οικονομίες, σαν να είναι σπόροι καλαμποκιού, που μετατρέπονται σε ποπ-κορν.


Αυτό θα είναι η καταστροφή τής ευρωπαϊκής οικονομίας και αυτήν προσπαθούν να τη "φορτώσουν" στην Ελλάδα. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι με την αλόγιστη λεηλασία και τοκογλυφία "πυράκτωσαν" την ευρωπαϊκή οικονομία, οδηγώντας την στη βέβαιη "έκρηξη", προσπαθούν να "κρυφτούν" πίσω από την Ελλάδα ...Πίσω από την Ελλάδα και τις "απαιτήσεις" της. Μαθαίνουμε ότι η σιωνιστική Lazard, επειδή ξαφνικά "αγάπησε" τους Έλληνες, ζητάει "κούρεμα" του ελληνικού χρέους 100 δις. Στη διαλυμένη δηλαδή ευρωπαϊκή οικονομία θα σκάσει, εξαιτίας της Ελλάδας, μια "βόμβα" 100 δισεκατομμυρίων. Είναι δυνατόν αυτή ν' αντέξει; ...Όχι βέβαια. Άρα; ...Άρα, θα φανεί ότι οι απαιτήσεις τής Ελλάδας κατέστρεψαν την ευρωπαϊκή οικονομία την ώρα που οι "νοικοκύρηδες" Γερμανοί προσπαθούσαν να την επανεκκινήσουν, αλλά οι "τεμπέληδες" δεν τους άφησαν.


Αυτό η Ελλάδα πρέπει να το αποφύγει οπωσδήποτε. Πρέπει να καθίσει ήσυχη σαν το "φίδι", το οποίο περιμένει με υπομονή να περάσει η "μπόρα" από πάνω του. Πρέπει να την προκαλούν και να μην αντιδρά, σαν να είναι "νεκρή" ...Να είναι "πρόθυμη" στην εκτέλεση των εντολών, για να τους παγιδεύσει. Πώς; ...Όπως κάνουν τα παιδιά στο δυναμικό παιχνίδι που πιάνονται μεταξύ τους και σπρώχνει το ένα το άλλο για να το "ρίξει". Σε αυτό το παιχνίδι μπορείς να νικήσεις, χωρίς απαραίτητα να σπρώχνεις ...Ειδικά όταν ο αντίπαλός σου είναι "εύσωμος" και υπερέχει στην πίεση. Σε μια τέτοια περίπτωση αρκεί να "τραβήξεις" τον άλλον την ώρα που σπρώχνει και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, εφόσον θα χάσει την ισορροπία του και θα πέσει.


Αυτό μπορεί να κάνει η Ελλάδα απέναντι στη Γερμανία, η οποία την "σπρώχνει", για να της χρεώσει με την "πτώση" της την ευρωπαϊκή "κατάρρευση". Η Ελλάδα, αν "τραβήξει" τη Γερμανία, θα την νικήσει, εφόσον θα "χρεώσει" αυτήν με την "κατάρρευση" ...Τη μαθηματικά βέβαιη ευρωπαϊκή "κατάρρευση". Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει ν' αποφευχθεί η "σύγκρουση" της αντίδρασης, η οποία σήμερα ευνοεί τη Γερμανία. Επιπλέον, η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να "αγοράσει" μέσα από το Μνημόνιο τον χρόνο που χρειάζεται η ίδια και τον οποίο δεν έχει για παράδειγμα η Ολλανδία, η Δανία ή το Βέλγιο. Πρέπει η Ελλάδα τού 180% να κάνει υπομονή, γιατί έρχονται με "φόρα" οι πιστοί "συνέταιροι" της Γερμανίας ...Οι "νοικοκύρηδες" του Βορρά με τα 500άρια ...Με χρέος 687% του ΑΕΠ της η Ολλανδία πιθανόν να την δούμε να "περνάει" πάνω από τα ελληνικά νησιά σε λίγους μήνες ...Σε τρισεκατομμύρια πρέπει να μετράει το πραγματικό της χρέος μια χώρα των 17 εκατομμυρίων ανθρώπων.


Από τη στιγμή που η Ελλάδα εξασφαλίσει τον χρόνο και έχει τη γνώση και την ηρεμία να λειτουργήσει ψύχραιμα, θα πρέπει να κάνει αυτό, το οποίο θα τη δικαιώσει στα "μάτια" των Ευρωπαίων, αλλά ταυτόχρονα θα "μπλέξει" τους τοκογλυφικούς "σωτήρες" σε περιπέτειες. Θα τους μπλέξει σε νομικές περιπέτειες πριν προλάβουν να επέμβουν για να "σώσουν" την Ευρώπη. Με καθαρά "εσωτερικές" διαδικασίες - και με την τεχνική βοήθεια και υποστήριξη αξιόπιστων διεθνών ελεγκτικών οίκων, για να εξασφαλιστεί η μαρτυρία τους - η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη αυτά τα στοιχεία στη διάθεσή της και τα χρησιμοποίησε ήδη στο ύπουλο "παιχνίδι" που την βάζουν οι Αμερικανοί να "παίξει" μέσω Τσίπρα.


Αυτό είναι που για εμάς είναι αποκαλυπτικό τού ύποπτου ρόλου τού Τσίπρα. Ο Τσίπρας δημιουργεί σήμερα εν γνώση του ψευδείς εντυπώσεις στον λαό. Φαίνεται ότι συμμετέχει σε ένα ύπουλο παιχνίδι δήθεν εκβιασμού τής Γερμανίας, που στόχο έχει να παρασύρει τον ελληνικό λαό σε μια "ψευδοσυνωμοτική" λογική, που θα τον κάνει να πιστεύει ότι τον συμφέρει να εκβιάσει τη Γερμανία, προκειμένου να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα ...Που θα τον κάνει να πιστεύει ότι θα έχει κέρδος, αν αποκρύψει τα στοιχεία τής διαφθοράς, που δήθεν τον "συμφέρουν". Αυτά, δηλαδή, τα οποία κάνει "επιτυχώς" η Γερμανία με την Bildκαι τον γερμανικό λαό, ο οποίος "νομιμοποιεί" τα πάντα για το κέρδος που υποτίθεται φέρνει η συμμορία τού Βερολίνου στη Γερμανία.


Αυτό είναι λάθος ...και στην προκειμένη περίπτωση ολέθριο λάθος ...Ένα λάθος, το οποίο που μπορεί να μας καταστρέψει ως λαό ...Ένα λάθος, το οποίο θα επιτρέψει στη Γερμανία των φασιστών Μέρκελ και Σόιμπλε να "διαφύγουν" από τον τόπο τού εγκλήματος και από το "κάδρο" των εχθρών των ευρωπαϊκών λαών ...Ένα λάθος, το οποίο θα εμπλέξει τον ελληνισμό σε μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια, η οποία θα του προκαλέσει "ανήκεστο βλάβη" στην παγκόσμια φήμη του. Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα όχι απλά θα απαλλάξει τη Γερμανία από τις κατηγορίες που την βαρύνουν, αλλά θα την απαλλάξει και από το άγχος της αποκάλυψης των ενοχοποιητικών στοιχείων ...Θα της δώσει και τον χρόνο να βελτιώσει την "εικόνα" της.


Μόνον εξαιτίας μιας "αυτοκτονικής" συμπεριφοράς τής Ελλάδας η Γερμανία μπορεί να εμφανιστεί σαν "θύμα" ..."Θύμα" το κράτος αυτό, το οποίο με την οργανωμένη διαφθορά του και την εμμονή του στην αυτοκτονική λιτότητα μετέτρεψε την ευρωπαϊκή οικονομία σε μια εύφλεκτη "πυριτιδαποθήκη" έτοιμη να "σκάσει" ανά πάσα στιγμή ..."Θύμα" το κράτος αυτό, το οποίο στην πραγματικότητα δημιούργησε όλα τα ευρωπαϊκά χρέη. Αυτή η λάθος ελληνική συμπεριφορά ευνοεί τη Γερμανία. Είναι η μόνη συμπεριφορά που της επιτρέπει να εμφανιστεί σαν πρόθυμη να προστατεύσει τα ευρωπαϊκά συμφέροντα, αλλά, για λόγους εκβιασμού, στο τέλος θα "υποκύψει" ...Θα "υποκύψει" στον εκβιασμό τού "τεμπέλη", "παρασιτικού" και "ανεύθυνου" Έλληνα ...Πρόθυμη, αλλά αδύναμη.


Θα αναγκαστεί, υπό τον ελληνικό "εκβιασμό" και την "πίεση" δήθεν και των Αμερικανών, να δεχθεί το "κούρεμα", το οποίο θα "σκάσει" την ευρωπαϊκή οικονομία. Όλα αυτά εξαιτίας τού εκβιασμού. Αυτό είναι το "σενάριο", το οποίο προς το παρόν εξυπηρετεί ο Τσίπρας με τους "τσαμπουκάδες" και τους "εκβιασμούς" του. Μεθοδεύεται ένας δήθεν "εκβιασμός", του οποίου τις λεπτομέρειες θα τις "θάψει" ο ίδιος ο εκβιαστής και άρα η Ελλάδα. Γι' αυτόν τον λόγο ο Σόιμπλε μιλούσε για εκβιασμούς πριν καν ο Τσίπρας αρθρώσει την πρώτη του λέξη ως Πρωθυπουργός. Γι' αυτόν τον λόγο ο Σουλτς παρίστανε τον τρομοκρατημένο, όταν συναντήθηκε με τον Τσίπρα. Αυτό είναι το αμερικανικό "σενάριο", προκειμένου να προστατεύσουν τη Γερμανία και να εξαφανίσουν την ελληνική απειλή.


Φοβόμαστε ότι θα επιχειρήσουν να επαναλάβουν το "κόλπο" τού "φακέλου" τής Κύπρου. Ο "εκβιασμός" θα βάλει όλα αυτά τα στοιχεία σε έναν νέο "φάκελο", όπως ήταν για παράδειγμα οι "φάκελοι" των δωσίλογων της Κατοχής ή της Κύπρου και δεν θα ανοίξει ποτέ ...ή, όταν ανοίξει, θα είναι τόσο διαφορετικά τα δεδομένα ή αλλοιωμένα τα στοιχεία, που δεν θα έχουν την παραμικρή πρακτική αξία ...Άλλη μια "ντουλάπα" με "σκελετούς" Καραμανλήδων. Θα θεωρηθεί κρατικό μυστικό και δεν θα ανοίξει ποτέ χωρίς πολιτική απόφαση. Θα θεωρηθεί μείζον θέμα κρατικής πολιτικής και θα προστατευτεί από τα "χέρια" τής Δικαιοσύνης ή τα περίεργα "μάτια" των ερευνητών.


Αυτό το νόημα έχουν οι ψευδοεκβιασμοί, οι οποίοι δήθεν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα. Μετά θα βρεθεί κάποιος Καραμανλής - ατέλειωτοι είναι, αν σκεφτεί κάποιος ότι εμφανίστηκε κι ένας ακόμα Κωνσταντίνος στις τελευταίες εκλογές - να εξαφανίσει ή να αλλοιώσει στοιχεία ...και τελείωσε το "παραμύθι". Αυτά όλα ο λαός πρέπει να τα σταματήσει. Η τελευταία εθνική τραγωδία δεν πρέπει να δημιουργήσει νέο "φάκελο" και οι εγκληματίες να γλιτώσουν και πάλι ...Να γλιτώσουν όχι μόνον τα "τομάρια" τους, αλλά να συνεχίσουν να μας κυβερνάνε ελέω πρεσβειών. Τα "τζάκια" μας πρόδωσαν και αυτά αγωνίζονται τώρα να σωθούν ...Οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέου, οι Μητσοτάκηδες και οι Σαμαράδες.


Αυτό το σενάριο μόνον ένας μπορεί να το "σταματήσει" και αυτός είναι η Ελλάδα, η οποία κατέχει τα πειστήρια του γερμανικού εγκλήματος ...Ενός εγκλήματος κατά της Ελλάδας, το οποίο όμως στόχευε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Ελλάδα πρέπει να ενημερώσει όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς για τις προθέσεις της. Πρέπει να εξασφαλίσει την ηθική αλλά και νομική της συμπαράσταση, προκειμένου να ψάξει το δίκιο της, το οποίο θα είναι σωτήριο για ολόκληρη την Ευρώπη. Από εκεί και πέρα αρκεί μια πατριωτική και φιλοευρωπαϊκή ελληνική κυβέρνηση, για ξετυλίξει το "κουβάρι" τού ελληνικού χρέους ...Του χρέους αυτού, το οποίο σχεδιάστηκε για να "ανατινάξει" την Ευρώπη και να "ισοπεδώσει" τα ευρωπαϊκά κράτη.


Για να γίνει αυτό, θα πρέπει η Ελλάδα να κάνει τα αντίθετα από αυτά που επιθυμούν οι συνωμότες. Δεν πρέπει να εκβιάσει, γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα αναγκαστεί η ίδια να αποκρύψει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τη Γερμανία. Θα πρέπει να αποκαλύψει τα εγκλήματα της Γερμανίας. Θα πρέπει να αποκαλύψει τη συνωμοσία αυτή, η οποία σχεδιάστηκε από τους τοκογλύφους τής FED και της Wall Street και δρομολογήθηκε στην Ευρώπη από τους Γερμανούς, τους αξιωματούχους τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και της - ιδιωτικής, να μην το ξεχνάμε - ΕΚΤ. Θα πρέπει να αποκαλύψει ότι οι Γερμανοί, δρώντας εντελώς εγκληματικά και σε συνεργασία με επίορκους Ευρωπαίους αξιωματούχους, "διαχώρισαν" αυθαίρετα την Ελλάδα από τα υπόλοιπα κράτη, για να την εμφανίσουν σαν "πρόβλημα", προκειμένου να την χρηματοδοτήσουν με ειδικούς όρους και με χρήματα των ανυποψίαστων Ευρωπαίων πολιτών ...Χρήματα, τα οποία δεν καρπώθηκαν ποτέ οι Έλληνες, αλλά πήγαν κατ’ ευθείαν στις "τσέπες" των τοκογλύφων.


Αυτό το έκαναν με στόχο την οργανωμένη και καλά μελετημένη "έκρηξη" χρέους στην Ευρωζώνη ...Μια "έκρηξη", η οποία θα απειλεί να καταστρέψει ολοσχερώς την Ευρωπαϊκή Ένωση σαν "πυρηνική" βόμβα και θα φέρει τους Αμερικανούς σαν "σωτήρες" της. Αυτό ήταν το σχέδιό τους και είναι μια κλασσική περίπτωση αυτού που ονομάζουμε "inside job" ...Προϋπέθετε συνεργασία εκ των "έσω" ...Προϋπέθετε προδοσία ...Προδότες τής Ευρώπης είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ένα ευρωπαϊκό κράτος, όπως η Ελλάδα, για να καταστρέψουν την ευρωπαϊκή ήπειρο. Κατέστρεψαν τους πάντες, για να ισοπεδώσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και να την παραδώσουν "λεία" στους Σιωνιστές τοκογλύφους - οι οποίοι παριστάνουν τους Αμερικανούς - για να την "αναστηλώσουν" ...Στους τοκογλύφους, οι οποίοι πρεσβεύουν την δήθεν παγκοσμιοποίηση.


Δεν λέμε κάτι το δυσνόητο. Αν η Ελλάδα αποδείξει με στοιχεία ότι οι άνθρωποι εκείνοι, οι οποίοι δημιούργησαν με παράνομους τρόπους το χρέος της, είναι οι ίδιοι με αυτούς που ανάγκασαν - επίσης παρανόμως - τους Ευρωπαίους να το χρηματοδοτήσουν, "φεύγει" το "βάρος" από πάνω της. Οι Ευρωπαίοι μπορούν να στραφούν εναντίον των Γερμανών και της ΕΚΤ και να απαιτήσουν τα χρήματά τους πίσω ...Να απαιτήσουν τα χρήματα που έδωσαν στους τοκογλύφους, πληρώνοντας στο ακέραιο τα ελληνικά "σκουπίδια" ...Τα "σκουπίδια" αυτά, τα οποία δημιούργησαν οι ίδιοι που τους ανάγκασαν να τα πληρώσουν "χρυσάφι".


Σε μια τέτοια περίπτωση "δεσμεύονται" όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Funds, που πληρώθηκαν τα ελληνικά ομόλογα ...Δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία των "αρπακτικών", που αγόραζαν "σκουπίδια" και πληρώνονταν χρυσάφι με τις "ευλογίες" τής Μέρκελ και του Σόιμπλε. Μέχρι και η "προίκα" της Τσέλσι Κλίντον δεσμεύεται. Ταυτόχρονα δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία τόσο της Γερμανίας όσο και της ιδιωτικής ΕΚΤ μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό που τους οφείλουν ...Τόσο απλά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η "έκρηξη" λόγω Ελλάδας και η Γερμανία μπαίνει πλέον στο "κάδρο" τού καταστροφέα τής Ευρώπης ...Μπαίνει για άλλη μια φορά στο αγαπημένο της "κάδρο".


Όμως, με τον τρόπο αυτόν γίνεται και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό ...Πολύ σημαντικότερο απ' όλα ...Αποκαλύπτεται η δολιότητα του σιωνιστικού κεφαλαίου ...Η συνωμοσία των τοκογλύφων ...Η συνωμοσία του Ρότσιλντ και της "αυλής" του ...Η συνωμοσία των "Αγορών" ...Η εγκληματική δραστηριότητα της FED εις βάρος της Ευρώπης και των λαών της. Αν αυτό συνδυαστεί με την τεράστια οικονομική ζημιά που θα υποστούν τα τοκογλυφικά Funds, ευνόητο είναι ότι "ναυαγεί" το αμερικανικό σχέδιο "διάσωσης" πριν καν αυτό ξεκινήσει ...Καταστρέφεται ο σχεδιασμός τους. Δεν μπορούν να αλλάξουν "σελίδα" στην ιστορία τού κόσμου. Δεν θα δικαιωθεί ο Ομπάμα ούτε για τη διαπίστωσή του ότι οι ΗΠΑ βγαίνουν από την κρίση ούτε για την διαπίστωσή του ότι η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την παγκόσμια οικονομία.


Αυτό είναι το ζητούμενο ...Το "μήλο" της Ελλάδας να "ξεφουσκώσει" πριν μετατραπεί σε "μήλον της Έριδος" μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης ...Να "ξεφουσκώσει" ως σκάνδαλο και να μην "σκάσει" ως πρόβλημα πάνω στους λαούς ...Να "ξεφουσκώσει" μέσα στην Ελλάδα και να καταστρέψει τη συμμορία των τοκογλύφων ...Να βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι σε αυτήν την προσπάθεια, πριν κληθούν να πληρώσουν τις συνέπειες του "ατυχήματος" ...Να μην προλάβουν οι Αμερικανοί να στείλουν τις "καραβιές" των "φωτοτυπιών" που παριστάνουν τα δολάρια, γιατί η Ευρώπη δεν θα έχει τέτοια ανάγκη.


Η Ευρώπη μόνον με αυτόν τον τρόπο μπορεί να σωθεί ...Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα απεξαρτηθεί από την αμερικανική "κηδεμονία" και τον σιωνιστικό εκβιασμό ...Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα "ξεφορτωθεί" τους "αληταράδες", οι οποίοι κάθε λίγες δεκαετίες μπαίνουν μέσα στην Ευρώπη και κάνουν τη "φασαρία" που τους επιτρέπει να την ελέγχουν και να την κλέβουν μέχρι την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί το ίδιο ...Μόνον με αυτόν τον τρόπο η Ευρώπη θα αναγκαστεί να φερθεί επιτέλους ως "Ένωση" κρατών και λαών και όχι ως "βόθρος" για να ξεφορτώνονται οι ΗΠΑ τα σιωνιστικά τους "λήμματα". Θα αναγκαστεί να επιλύσει μόνη της - χωρίς τη βοήθεια της εγκληματικής Γερμανίας - την οικονομική κρίση και άρα να "τυπώσει" πραγματικά ευρώ, τα οποία θα είναι πραγματικά χρήματα και όχι "μάρκες" σε ένα παγκόσμιο σιωνιστικό "καζίνο", το οποίο λειτουργεί με δολάρια.






Το πραγματικό "σκάμμα" της Ρόδου


γι' αυτούς που έχουν σκοπό να κάνουν το μεγάλο "άλμα".






Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο μάθαμε ότι στη Γερμανία αυτοκτόνησε - ή τον "αυτοκτόνησαν" - ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής τής Siemens, Χάινς Γιόακιμ Νόιμπεργκερ ...Ο Οικονομικός Διευθυντής στην εποχή Χριστοφοράκου. Αυτό - αν μη τι άλλο - αποδεικνύει ότι υπάρχει "άγχος" για κάποιους και πέρα από τον Σόιμπλε. Υπάρχει άγχος απέναντι σ' αυτούς, οι οποίοι αναζητούν τα στοιχεία τής μεγάλης απάτης ...Μιας απάτης, η οποία σήμερα έχει "ισοπεδώσει" την ευρωπαϊκή κοινωνία και την κάνει να μοιάζει σαν να βγήκε από έναν καταστροφικό και ανθρωποκτόνο πόλεμο. Σε αυτόν τον "πόλεμο" - με τις πραγματικές ανθρώπινες απώλειες - πρωταγωνίστησε η Siemens και προφανώς και ο αυτόχειρας, εφόσον, λόγω θέσης, ήταν γνώστης των "μαύρων" ταμείων, τα οποία κατέστρεψαν ολόκληρα κράτη και λαούς.


Εδώ είναι η "Ρόδος" για τον Τσίπρα πλέον και όχι στα τζάμπα προεκλογικά "πυροτεχνήματα". Αν θέλει να "πηδήξει", ο "δρόμος" είναι "ελεύθερος". Δεν χρειάζονται ούτε τα "δραματικά" δημοψηφίσματα ούτε οι "εντολές" τού λαού. Ο λαός, από τη στιγμή που τον ψήφισε για Πρωθυπουργό, του έδωσε την "εντολή" να χειριστεί τα πράγματα με γνώμονα το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν δικαιολογίες για υπαναχωρήσεις και για "νερώματα" πολιτικών. Για να εξυπηρετηθούν σήμερα τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, δεν χρειάζονται ούτε πολύπλοκα σχέδια ούτε πολύπλοκοι σχεδιασμοί. Δεν χρειάζονται αυτοκτονικές συγκρούσεις ...Μυαλό χρειάζεται η στρατηγική, η οποία φέρνει την νίκη ...Μια νίκη, η οποία θα έρθει με την αποκάλυψη της αλήθειας, γιατί το δίκιο είναι με την Ελλάδα. Το να αποκαλυφθεί η αλήθεια, που αφορά τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε εις βάρος της Ελλάδας, δεν είναι δύσκολο.


Τώρα μάλιστα είναι μεγάλη ευκαιρία, γιατί μπορεί ο Τσίπρας να εκμεταλλευτεί την "ενθάρρυνση" που του έδωσαν για τη σύγκρουση τα διεθνή ΜΜΕ. Τώρα, δηλαδή, μπορεί να μετατρέψει τη στρατηγική τους σε λάθος, εφόσον μπορεί να τους "τραβήξει" την ώρα που έχουν "σπρώξει" την Ελλάδα με όλη τους τη δύναμη. Έχοντας η ελληνική κυβέρνηση αποσπάσει την παγκόσμια προσοχή με τους "τσαμπουκάδες" και την "βαρουφολογία", μπορεί να αλλάξει την πολιτική της και να τους "διαλύσει". Μπορεί να πάει στο Eurogroup την εβδομάδα που μας έρχεται και να κάνει ακριβώς ό,τι του ζητήσουν ...Να δηλώσει πως ήταν ένας "ελιγμός" οι πρώτες δηλώσεις τής κυβέρνησής του.


Πρέπει να ζητήσει μόνος του αυτήν την εξάμηνη παράταση του Μνημονίου που θέλουν υποτίθεται να του επιβάλουν με απειλές και εκβιασμούς. Γιατί; ...Για να δώσει "διέξοδο" στην "πίεσή" τους ...Για να τους "τραβήξει" προς το μέλλον, χωρίς να έχουν σημείο "στήριξης", εφόσον ποντάρουν πλέον στην αντίδραση της Ελλάδας για να μπορούν να στέκονται "όρθιοι" ...Για να μην έχουν έτοιμη τη "δικαιολογία" ότι η γενική "κατάρρευση" οφείλεται στους Έλληνες, οι οποίοι απορύθμισαν την ευρωπαϊκή πολιτική. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να μην αντιδράει αρνητικά στις εντολές τους για να εξασφαλίσει κάποιους έξι μήνες ...Έξι μήνες, μέχρι να δούμε τι θα συμβεί ...Έξι μήνες, που είμαστε σίγουροι ότι δεν τους έχουν πλέον ως αντοχή οι σχεδιασμοί των τοκογλύφων και βέβαια οι οικονομίες των ευρωπαϊκών κρατών.


Όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, οι ψευδοηρωϊσμοί, οι "τσαμπουκάδες" και τα "δράματα" είναι εκ του πονηρού ...Τα ίδια παιχνιδάκια με τον Τσόρτσιλ, ο οποίος μας "δούλευε" κανονικά και όταν ήρθε η ώρα μάς έλιωσε. Κάποιοι ενθαρρύνουν τους Έλληνες να παραστήσουν τους γενναίους, γιατί αυτό βολεύει το προτεσταντικό "σενάριο" ...Το "σενάριο" αυτό, το οποίο θέλει να εμφανιστεί μια "παρδαλή" να προκαλεί τον κόσμο, για ν' αρχίσουν να "μαλώνουν" οι προτεστάντες "μπράβοι" με τους "νταβατζήδες" και να ξαναμπούμε όλοι μαζί στην κόλαση. Κάποιοι επίτηδες "κουρδίζουν" τους Έλληνες με ηρωισμούς τού παρελθόντος, για να τους εκμεταλλευτούν ...Για να τους βάλουν να χτυπήσουν το χέρι τους στο "μαχαίρι" ...Γεμάτα είναι τα νεκροταφεία με ηλίθιους, οι οποίοι νόμιζαν πως είναι "ήρωες", επειδή στέκονταν όρθιοι όταν οι σφαίρες θέριζαν κορμιά.


Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή πρέπει να δείξει πρώτα πως είναι έξυπνη και μετά - αν χρειαστεί - θα δείξει και τη γενναιότητά της ...Να μην την ξαναπατήσει, όπως με τον Εμφύλιο πόλεμο. Και τότε πάλι οι ίδιοι παράγοντες την χρησιμοποίησαν με τον ίδιο τρόπο ...Την χρησιμοποίησαν ως την "παρδαλή", η οποία δεν μπορούσε να αποφασίσει με ποιον να "πάει" και προκαλούσε τους πάντες ...Η "παρδαλή", που η κακή της "τύχη" μπορεί να γίνει κοινή για όλους όσους δεν υποτάσσονται. Όπως σήμερα θέλουν να χρησιμοποιήσουν την οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας, για να "μαντρώσουν" τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στους νέους οικονομικούς σχεδιασμούς τους, έτσι είχαν κάνει και με τον Εμφύλιο.


Μετά τη "νίκη" κατά του φασισμού - και προκειμένου οι Αμερικανοί να μπουν στην Ευρώπη σαν "προστάτες" - χρησιμοποίησαν την Ελλάδα. Προκάλεσαν τον ελληνικό Εμφύλιο, για να δείξουν στους υπόλοιπους Ευρωπαίους ότι κινδυνεύουν με εμφύλιους από μυστηριώδεις "πέμπτες" και "έκτες" φάλαγγες των κομμουνιστών. Με το παράδειγμα της Ελλάδας τούς "έπεισαν" ότι κανένας δεν είναι ασφαλής ούτε μέσα στο ίδιο του το κράτος, γιατί οι "εχθροί" είναι παντού ..."Εχθροί" επικίνδυνοι, οι οποίοι μπορούν να αιματοκυλίσουν ανά πάσα στιγμή την κοινωνία. Το ελληνικό αίμα "έπεισε" τους Ευρωπαίους να υποταχθούν στους Αμερικανούς και να δεχθούν τους όρους τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν προστασία και να απολαύσουν ασφάλεια. "Χάρη" στους Αμερικανούς καμία ευρωπαϊκή κοινωνία δεν θα πάθαινε ό,τι έπαθε η ελληνική ..."Σωτήρες" οι Αμερικανοί.


Πάνω στο "αίμα" τής Ελλάδας θεμελιώθηκε η ψυχροπολεμική εποχή στην Ευρώπη μετά το τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Ελλάδα, όμως, ως εκπαιδευτικό "παράδειγμα", είχε διαλυθεί. Ακόμα και σήμερα πληρώνουμε τις συνέπειες εκείνου του Εμφυλίου πολέμου. Τώρα οι ίδιοι παράγοντες προσπαθούν να επαναλάβουν την ίδια πολιτική με διαφορετικά μέσα. Το τέλος τού νέου Παγκόσμιου Πολέμου θέλει νέα "μοντέλα" συμπεριφοράς και η Ελλάδα και πάλι έχει επιλεγεί ως εκπαιδευτικό παράδειγμα προς αποφυγήν. Πάλι καλά δεν ζει ο Τσόρτσιλ, για να μας πει ότι "...οι Έλληνες δεν είναι οι ωραίοι που έχουν χρέη, αλλά οι ωραίοι έχουν χρέη ως Έλληνες ...και δεν τα πληρώνουν".


Τα πάντα είναι ακριβώς ίδια με την εποχή που μας βούτηξαν στον Εμφύλιο πόλεμο και την καταστροφή. Απλά τότε η καταστροφή των πολιτών ερχόταν από τις σφαίρες των όπλων, ενώ τώρα έρχεται με κατασχετήριες εντολές από τις τράπεζες. Θέλουν να καταστρέψουν οικονομικά την Ελλάδα, για να "πουλήσουν" "σωτηρία" στην Ευρωπαϊκή Ένωση ...Να βλέπουν οι Ευρωπαίοι τι παθαίνει αυτός, ο οποίος δεν δέχεται τα χρέη του, ώστε να πάνε να ζητήσουν δανεικά από τους Αμερικανούς και τη σιωνιστική συμμορία. Θα βάλουν και λίγο Κίνα και Ρωσία στο ελληνικό "παιχνίδι", και οι Ευρωπαίοι θα είναι σίγουροι για τη φιλοαμερικανική επιλογή τους Η Ελλάδα - γι' αυτούς - εκτός από "φεσατζού" θα είναι και προδότρια της Ευρώπης...


...Ξανά στο ίδιο "έργο" θεατές ...Στο "έργο" που η Ελλάδα απομονώνεται και βιάζεται, χωρίς να της συμπαραστέκεται κανένας ...Στο "έργο" που η Ελλάδα γίνεται το παράδειγμα προς αποφυγήν για τους τρομοκρατημένους λαούς ...Στο "έργο" που η ίδια τσαμπουκαλού "παρδαλή" περιφέρεται στα "καλντερίμια" χωρίς να ξέρει ποιον να διαλέξει ανάμεσα σε "νταβατζήδες" και "μπράβους" και να τους προκαλεί όλους, μέχρι να βγάλουν "μαχαίρια" για την περίπτωσή της ...Η χαζή τσαμπουκαλού, η οποία νομιμοποιεί τα "μαχαίρια" τους και τρομοκρατούνται οι "νοικοκύρηδες" της "γειτονιάς".


Ως εκ τούτου αυτό, το οποίο προέχει σήμερα, είναι να μην διαχωρίσει η Ελλάδα τον εαυτό της από τους υπόλοιπους και τους δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη διαφορετικότητα του προβλήματός της και την εμφανίσουν σαν εχθρό των λαών τής Ευρώπης.


Εύκολα το "μαύρο πρόβατο" καταλήγει να εμφανίζεται σαν αποδιοπομπαίος "τράγος". Αυτό θα είναι τραγικό για την Ελλάδα - και ίσως και μοιραίο στην κατάσταση όπου έφτασε. Η Ελλάδα πρέπει να πάει σήμερα μαζί με το υπόλοιπο "κοπάδι" και να περιμένει ...Να αλλάξει την πολιτική της και να περιμένει. Ό,τι και να γίνει, πρέπει να πηγαίνει μαζί με τους άλλους. Δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' αυτούς και αντέχει όσο αντέχουν κι αυτοί ...Χρόνο πρέπει να "αγοράσει", γιατί χρόνο δεν έχουν οι "νταβατζήδες" ...Καμία Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία κλπ., δεν πρέπει να "σωθεί" ξανά από την ελληνική βλακεία ...Όλοι μαζί στην κοινή μας μοίρα ...Όσο "μαύροι" εμείς, άλλο τόσο και οι "καθαροί".


Με τον τρόπο αυτόν, όμως - εκτός του ότι θα πάψει η Ελλάδα να αποτελεί στόχο των προδοτών της Ευρώπης - ,θα "καταπλήξει" και το παγκόσμιο κοινό. Γιατί είναι αυτό ένα μεγάλο ζητούμενο; ...Γιατί η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή συκοφαντείται από παντού και με έναν τέτοιο ελιγμό μπορεί να αποσπάσει την προσοχή τού παγκόσμιου κοινού ...Να πάρει τον λόγο το "μαύρο πρόβατο" και να δείξει σε ολόκληρο τον Πλανήτη ότι δεν είναι "μαύρο", αλλά κάποιοι εγκληματίες το "λέρωσαν" με "φούμο", για να το διαχωρίσουν από τα υπόλοιπα και να το "σφάξουν", ξεκινώντας στην πραγματικότητα τη μαζική "σφαγή". Αυτό πρέπει να αποδείξει η Ελλάδα ...Να αποδείξει ότι επιλέχθηκε να είναι το πρώτο "θύμα" σε ένα προμελετημένο μαζικό "μακελειό" στην Ευρώπη.


Τώρα, που ο - σταλινικός και ομοϊδεάτης τού Ζαχαριάδη - Τσίπρας έχει καταφέρει να αποσπάσει τη διεθνή προσοχή, είναι η καλύτερη ώρα να ανακοινώσει στους πάντες - και άρα και στους Έλληνες - την πραγματική του πρόθεση.

 ...Να τους ανακοινώσει πως ήταν προσποίηση η "επανάσταση" και οι απαιτήσεις για "κουρέματα" ...Διαφημιστικό κόλπο, για να κάνει γνωστή την πραγματική του πολιτική πρόθεση ...Την πρόθεσή του να κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους ...Την πρόθεσή του να αποκαλύψει το προμελετημένο έγκλημα εναντίον της Ελλάδας ...Να αποκαλύψει τη συνενοχή τού διεθνούς κυκλώματος τοκογλυφίας με τη Γερμανική ηγεσία και την ΕΚΤ. Αυτή είναι η κίνηση ΜΑΤ, η οποία θα "ρίξει" τη Γερμανία "κάτω" και θα της χρεώσει ολόκληρη την ευρωπαϊκή "κατάρρευση".


Είναι δυνατόν τώρα, που η θηριώδης Γερμανία "πέφτει" μόνη της, να πας μπροστά της και με τη διαφωνία σου να την "σπρώχνεις" υποτίθεται για να την ρίξεις με τη δύναμη σου; Με αυτόν τον βλακώδη τρόπο λειτουργείς σαν υποστύλωμα "αντιστήριξης" και αυτό είναι το τελευταίο που σε συμφέρει να κάνεις. Τώρα, για να επιτύχεις τον στόχο σου με το μικρότερο δυνατό κόστος, κάνεις τα ακριβώς αντίθετα: ...Συμφωνείς με τη Γερμανία ...Συμφωνείς με τη λανθασμένη πολιτική της. Γιατί; ...Για να ανεβείς στο "άρμα" της ...Για να χρεωθεί η ίδια τα αποτελέσματα της προδοτικής πολιτικής της. Τη Γερμανία τώρα, όταν συμφωνείς μαζί της, την "τραβάς" προς την "πτώση", γιατί η πολιτική της είναι αυτή που οδηγεί στην ευρωπαϊκή "κατάρρευση". Ευθυγραμμίζεσαι με τις "εντολές" της και αυτή έτσι κι αλλιώς είναι θέμα χρόνου να "πέσει", παρασέρνοντας όποιους την "ακολουθούσαν".


Όλα έχουν σχέση με τον χρόνο ...Αυτός είναι που τους λείπει και γι' αυτό "σπρώχνουν" την Ελλάδα στην αντίδραση. Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι την κυβέρνηση-Σαμαρά την "έριξε" ο Τσίπρας ...Την κυβέρνηση Σαμαρά την "έριξαν" οι Γερμανοί, για να φέρουν τον Τσίπρα ...Να κρατήσουν τους "ρεαλιστές" για την επόμενη "φάση" και να βάλουν μπροστά τούς "επαναστάτες" ...Να κρατήσουν στην ασφάλεια τους μελλοντικούς "δικαιωμένους" και να βάλουν μπροστά τούς χρήσιμους "ηλίθιους". Θα ήθελαν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι να βρουν 180 ψήφους για τον Πρόεδρο και θα άφηναν το θέμα στον Σαμαρά; ...Για "πλάκα" θα τις έβρισκαν οι Πρεσβείες, όπως τις έβρισκαν πάντα με τα Μνημόνια.


Απλά τώρα δεν τις χρειάζονταν, γιατί ήθελαν να βάλουν γρήγορα τον Τσίπρα στη θέση τού "οδηγού", ο οποίος θα οδηγήσει στην επιθυμητή γι' αυτούς αντίδραση. Δεν ήθελαν πλέον την ηγεσία αυτή, η οποία έδινε στην Ελλάδα την εικόνα τού "καλού" και "υπάκουου" παιδιού. Για όσο διάστημα την "φόρτωναν" με χρέη και "στραβά υποβρύχια", είχαν ανάγκη τούς "ρεαλιστές", οι οποίοι ήταν οι "yes man". Τώρα, που έκαναν αυτήν τη δουλειά και έπρεπε να περάσουν στην επόμενη φάση, ήθελαν τους "ταραξίες" ...Ήθελαν τους "καταληψίες" των δεκαπενταμελών ...Ήθελαν τους "αναρχικούς". "Απεσύρθη", δηλαδή, η κυβέρνηση-Σαμαρά και δεν "έπεσε". Γι' αυτόν τον λόγο ήταν τόσο χαρούμενος ο Γιούγκερ με την εξέλιξη. Τώρα δεν έχουν χρόνο οι εγκληματίες και βιάζονται ...Βιάζονται να χρεώσουν την ευρωπαϊκή "κατάρρευση" στην "αναρχική" Ελλάδα, για να προλάβουν την "πτώση" τής Γερμανίας.


Αυτή λοιπόν η γερμανική "πτώση" είναι το ζητούμενο για την Ελλάδα. Όμως, αυτήν την "πτώση" δεν μπορείς να την επιτύχεις αν πάψεις να "εναγκαλίζεσαι" με τον αντίπαλό σου ...Δεν μπορείς να την επιτύχεις, αν με τη ρήξη για το Μνημόνιο του δώσεις την ευκαιρία να στέκεται "όρθιος" στο διάστημα που μπορεί και να σε πολεμάει από "απόσταση" σαν "επαναστάτη", "αποσυνάγωγο" ή κοινό "ταραξία". Δεν τον αφήνεις "όρθιο" να σε κατηγορεί και να "φορτώνει" όλα του τα εγκλήματα σε σένα, γιατί έχει καλύτερες προσβάσεις στα διεθνή ΜΜΕ από εσένα. Τον αντίπαλό σου τον "αγκαλιάζεις" και περιμένεις να "πέσεις" μαζί του, εφόσον γνωρίζεις ότι δεν μπορεί να σταθεί για πολύ ακόμα "όρθιος" ..."Βρεγμένος" έτσι κι αλλιώς είσαι, και δεν φοβάσαι τη "βουτιά". Θέμα χρόνου είναι η οικονομική κρίση να "χτυπήσει" τη Γερμανία. Από εκεί και πέρα επιταχύνεις την "πτώση" τής Γερμανίας με τον λογιστικό έλεγχο, ο οποίος αποκαλύπτει τον ρόλο της στην ελληνική καταστροφή.


Με τον λογιστικό έλεγχο "τρως" με ασφάλεια πολύ από τον λίγο χρόνο που έχει η Γερμανία και τα αφεντικά της. Το ελληνικό κράτος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία ο εθνικός - αλλά και ο διεθνής - νόμος αναγνωρίζει ως αξιόπιστα, προκειμένου να συνταχθεί η κατηγορία περί συνωμοσίας. Περιγράψαμε πιο πάνω βήμα προς βήμα τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε από τους εγκληματίες. Ως εκ τούτου μπορεί το ελληνικό κράτος να εξετάσει όλες τις "φάσεις" τού εγκλήματος. Απλά θα πρέπει να ξέρει από πιο χρονικό σημείο να πιάσει την "άκρη" τού "νήματος", γιατί, αν ξεκινήσει νωρίτερα, θα "χαθεί" σε δεδομένα που μόνον παραπλανούν, ενώ, αν ξεκινήσει αργότερα, δεν θα μπορέσει ποτέ να ερμηνεύσει σωστά το έγκλημα.


Το όλο "μυστικό" τής συνομωσίας βρίσκεται στο δήθεν "κρίσιμο" "στρες-τεστ" τού 2008. Το μόνο δήθεν "κρίσιμο" "στρες-τεστ" στην ιστορία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον κανένα άλλο που ακολούθησε δεν κρίθηκε τόσο σημαντικό και τώρα φτάσαμε στο σημείο να γίνονται τέτοια συνεχώς και να μην αποτελούν καν είδηση. "Είδηση" ήταν ένα γελοίο "στρες-τεστ" μόνον όταν χρειάστηκε να δώσουν "άλλοθι" στον προδότη Καραμανλή να σώσει το τομάρι του και να βάλει την Ελλάδα στο "σφαγείο". "Είδηση" ήταν όταν χρειάστηκε να "βάψουν" με "φούμο" τον ελληνικό λαό και μετά να τον περιφέρουν σαν τον "βρομιάρη", που απειλούσε την "καθαρότητα" της Ευρώπης.


Η νέα κυβέρνηση πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα - και βέβαια στους εισαγγελείς - τα αποτέλεσμα του "στρες-τεστ" τού 2008 και ειδικά τα αποτελέσματα της Τράπεζας Πειραιώς. Να δούμε σε τι κατάσταση ήταν τότε η Πειραιώς, η οποία σήμερα μας "δουλεύει" με την "πρωτιά" της, γιατί ..."κινείται" ...Η Πειραιώς, η οποία σήμερα ανήκει σε σιωνιστικά συμφέροντα και αφέθηκε να ελέγχει μεταξύ άλλων και το αγροτικό κεφάλαιο της χώρας ...Η Πειραιώς, η οποία "προωθεί" τη "συμβολαιακή γεωργία" και βάζει σιγά-σιγά τις μεταλλικές μπάλες των τραπεζικών χρεών στα πόδια των "δουλοπάροικων". Πρέπει οπωσδήποτε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόταν εκείνη την εποχή η Πειραιώς, για να αποδείξουμε ποιοι απειλούνταν και έβρισκαν τη σωτηρία τους στη σωτηρία τής τράπεζας ...Να δούμε γιατί οι κρατικές τράπεζες αφέθηκαν να μαραζώσουν, για να τις αρπάξουν οι τοκογλύφοι τζάμπα ...Να δούμε επιτέλους και πώς "ρυθμίστηκαν" τα "αργύρια" τής προδοσίας ...Να δούμε δηλαδή πώς ρυθμίστηκαν τελικά τα χρέη των κομμάτων και εις βάρος ποιων.


Πρέπει ταυτόχρονα να αποκαλυφθούν όλες οι "επαφές" μεταξύ των συνενόχων ...Όλες οι "επαφές" τής ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΚΤ ...Οι "επαφές" μεταξύ τής ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat, που στόχο είχαν να "μαγειρέψουν" τα ελλείμματα, για να φέρουν το δημόσιο χρέος εκεί όπου βόλευε τη συνωμοσία. Να μάθουμε το γιατί και το πώς ο Τρισέ "έπεισε" τον Καραμανλή όχι μόνον να χρηματοδοτήσει τις ιδιωτικές τράπεζες με δημόσιο χρήμα, αλλά και γιατί δεν βγήκε στην αγορά να αγοράσει ελληνικό χρέος σε εξευτελιστικές τιμές. Να μάθουμε τις "επαφές" τού Μπαρόζο με τον Καραμανλή ...Του Παπαθανασίου με τον Αλμούνια ...Του Τρισέ με τον Προβόπουλο ...Να καταλάβουμε όλοι μας τον λόγο που "έκλεινε" τη Βουλή ο Κωστάκης και εξασφάλιζε τις "ανευθυνότητες" των υπουργών και τις δικές του.


Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος και βασικότερος προδότης. Γνήσιος ανιψιός τού "εθνάρχη", που δεν μας άφησε να πάρουμε "ανάσα" μετά τον πόλεμο. Αυτός, για να μην πάει φυλακή και να περιφέρεται στις ταβέρνες - και όπου αλλού περιφέρεται υπόπτως - έκλεισε στη φυλακή έναν ολόκληρο λαό. Αυτός είναι ο πρώτος που έχει συμφέρον να ψηφίζει "ναι σε όλα". Αυτός πρέπει να έχει την τύχη τού Ζοζέ Σόκρατες, ώστε να "ανοίξει" ο δρόμος τής φυλακής και γι' αυτούς που ακολούθησαν, συνεχίζοντας το έγκλημα. Πρέπει το έγκλημα να μελετηθεί από την αρχή, για να παρακαμφθεί η "σαλαμοποίησή" του, η οποία επιτρέπει στους ένοχους να διαφεύγουν τις τιμωρίες. Τον Καραμανλή εύκολα τον ακολουθούν και οι υπόλοιποι Πρωθυπουργοί με πρώτο τον Γιωργάκη και τελευταίο τον ψυχοπαθή Σαμαρά. Αν τους "δέσεις" αυτούς, εύκολα φτάνεις στον Σημίτη ή τον Μητσοτάκη, οι οποίοι συμμετέχουν στο ίδιο "κόλπο" σε πιο πρώιμους ρόλους.


Αυτή είναι η "Ρόδος" για τον Τσίπρα ...Τώρα θα δούμε πόσο - και αν - "πηδάει". Στο χέρι του είναι τα μεθοδεύσει όλα αυτά και άρα να κριθεί με ασφάλεια από τον λαό για τις προθέσεις του. Αυτός μπορεί να "σταματήσει" αυτήν την "αλυσίδα" των προδοτών ως Πρωθυπουργός μιας χώρας, η οποία έπεσε θύμα συνωμοσίας με εσωτερική προδοσία. Αν δεν το κάνει αυτό, απλά θα είναι ο επόμενος "κρίκος" αυτής της εγκληματικής "αλυσίδας", την οποία θα βρει ο επόμενος Πρωθυπουργός ...Ο όποιος επόμενος έρθει, μέχρι να τους κλείσει οριστικά στη φυλακή. Μέχρι τότε ο Τσίπρας θα "κρίνεται" και εμείς σε αυτό το κείμενο δώσαμε ένα αξιόπιστο "μέτρο", ώστε να κρίνεται για τα πραγματικά σοβαρά θέματα και όχι για τις επικοινωνιακές "φούσκες" στις οποίες επιδίδεται ή θα επιδοθεί στο μέλλον.


...Απλά πράγματα ...Εμείς θα συνεχίσουμε να του δίνουμε "πίστωση", όπως δικαιούται ο κάθε νέος ηγέτης, αλλά ο χρόνος "τρέχει". Η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη και τόσο "επείγουσα", που τόσο τα "σωστά" όσο και τα "λάθος" οδηγούν πολύ γρήγορα στην ίδια "κατάληξη" ...και η οποία είναι η "έκρηξη". Όποιο "καλώδιο" και να "κόψεις", η ευρωπαϊκή "βόμβα" θα "σκάσει", γιατί απλούστατα οι Αμερικανοί "πυροτεχνουργοί" ήταν άσχετοι και βιαστικοί. Όμως, οι διαφορετικές "διαδρομές-καλώδια" γι' αυτήν την κοινή "κατάληξη" αποκαλύπτουν προθέσεις και ταυτότητες. Γι' αυτόν τον λόγο δεν έχουμε πρόβλημα να του δώσουμε πίστωση και ούτε "βιαζόμαστε" να επιβεβαιωθούμε σε μια κατάσταση, η οποία από τη φύση της είναι "ταχύτατη" και μυρίζει ήδη "μπαρούτι". Αν ο Τσίπρας δεν κάνει αυτά που πρέπει και συμφέρουν τον ελληνικό λαό, σύντομα θα "θυμηθούν" οι Έλληνες όλα τα ψέματά του.


Στο δικό του χέρι είναι να διαψεύσει τις δικές μας εκτιμήσεις, ότι πρόκειται περί ηγέτη "παραγωγής" των γνωστών "θερμοκηπίων". Καλοπροαίρετοι άνθρωποι είμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει να δικαιωθούμε πάση θυσία. Αυτά τα αφήνουμε για τους μικρόψυχους Σαμαράδες. Ας διαψευστούμε εμείς και ας πάει καλύτερα αυτός ο τόπος. Στο δικό του χέρι είναι να αποδείξει πως είναι πατριώτης και άρα ότι αναζητά την πραγματική λύση. Εμείς το καθήκον μας το κάνουμε ...Του δίνουμε έτοιμη τη γνώση της μεθόδου που ακολουθήθηκε για την "παγίδευση" της χώρας, σε περίπτωση που όντως θέλει να κάνει εξεταστική για το Μνημόνιο ...Του δίνουμε επίσης γνώση των επιδιώξεων των Αμερικανών, σε περίπτωση που δεν την κατέχει ...Να καταλάβει ότι μπορεί να συμμετέχει εν αγνοία του σε αντιευρωπαϊκά παιχνίδια ...Ό,τι έχουμε, του το δίνουμε, για να το χρησιμοποιήσει.


Στο χέρι του είναι όλα αυτά να τα αξιοποιήσει τόσο για το δικό του καλό όσο και για αυτό της πατρίδας. Σε αντίθετη περίπτωση αυτός θα είναι ο χαμένος γιατί η κατάσταση θα τον ξεπεράσει. Τα άλυτα προβλήματα θα "πνίξουν" την κυβέρνησή του. Σε μια τέτοια περίπτωση θα "θυμηθούν" όλοι οι Έλληνες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα τού γραφικού Αλαβάνου, ο οποίος τους είπε ψέματα ...Ένα κόμμα τού 3%, που τους "έκλεψε" την ψήφο, μοιράζοντας υποσχέσεις. Ας το έχουν όλοι αυτό υπόψη τους, γιατί η τύχη τού Γιωργάκη σύντομα θα γίνει κοινή τύχη για όλους αυτούς. Οι "οιωνοί" του δεν είναι καλοί ...Αν "αρέσεις" στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη, δεν πας "μακριά" σε τέτοιες εποχές.


Άλλωστε, δεν χρειάζεται και μεγάλη μνήμη, για να θυμηθεί κάποιος πως όλοι αυτοί, μαζί με τον "ήρωα" Ανδρέα, μας έφεραν στη σημερινή καταστροφή ...Απλά πράγματα. Όλα αυτά τα οποία γίνονται μας φαίνονται σαν déjà vu. Η ιστορία τής νεώτερης Ελλάδας μάς αναγκάζει να παίρνουμε πάντα μικρό "καλάθι", όταν ακούμε μεγάλα λόγια. Όλες αυτές οι αναπάντεχες "γενναιότητες" και οι ψευδοτσαμπουκάδες απέναντι στους ισχυρούς μάς θυμίζουν παθήματα ενός πολύ πρόσφατου παρελθόντος, το οποίο πληρώσαμε πολύ ακριβά ...Μας θυμίζουν τα "...ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", του Ανδρέα ...Τα γνωστά "Έξω οι βάσεις τού θανάτου", που μας οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Όταν βλέπουμε γόνατα να "ματώνουν", για να υπηρετηθεί ο "κυρίαρχος" λαός, πολύ φοβόμαστε ...Ακόμα και ο ήχος τής φωνής τού σταλινικού Τσίπρα μάς θυμίζει τον τροτσκιστή Ανδρέα στις μεγάλες του "στιγμές".


Κάποιος από "ψηλά" μάλλον μας κάνει πλάκα. Η ιστορία δείχνει να θέλει να επαναληφθεί σαν φάρσα ...Το μοναστήρι να 'ναι καλά ...Σταλινικούς ρολίστες για τα παιχνίδια των Προτεσταντών πάντα θα βγάζει το "μοναστήρι" τού ΚΚΕ ...Πάλι με "άνωθεν" εντολές αυτοί οι σταλινικοί θα εμφανίσουν τους Έλληνες σαν "ταραξίες" - που "χαλάνε" τον "πολιτισμό" της "δημοκρατικής" Ευρώπης - και πάλι οι τοπικοί δωσίλογοι θα εμφανίζονται στον ρόλο των εκφραστών τού "ρεαλισμού" και της λογικής, όπως θα έλεγε και ο Μητσοτάκης ...Πάλι οι Έλληνες σταλινικοί θα γίνουν οι χρήσιμοι υπηρέτες των ξένων σχεδιασμών ...Πάλι οι σταλινικοί "επαναστάτες" θα θέλουν να βγάλουν την "παρδαλή" στο "πεζοδρόμιο", να μην ξέρει αν θα πάει προς τη Δύση ή προς τη Μόσχα.


Ποιων ακριβώς τα "μούτρα" θα σπάσει ο Τζακ Νόρις της εθνικής Αντίστασης Γλέζος; ...Μήπως θυμάται τι έπαθε ο λαός, όταν ο ίδιος και πάλι ήταν από εκείνους τους χρήσιμους ηλίθιους, οι οποίοι εξυπηρέτησαν τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό με το ελληνικό αίμα; Μήπως θυμάται τι έπαθε ο λαός, όταν έπιασαν τον ίδιο με τους ασύρματους; Αν θέλει ο σταλινικός Γλέζος να σπάσει τα μούτρα τού φασισμού, καλύτερα να ξεκινήσει από τώρα να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ...και στο τέλος μπορεί και να τα καταφέρει.


Αυτοί, οι οποίοι σήμερα αποφάσισαν να παίξουν τον ρόλο τού Ζαχαριάδη, καλά θα είναι να θυμούνται όλα όσα τον αφορούν ...Και ο Ζαχαριάδης με αμερικανικό αεροπλάνο και αμερικανικές "ευχές" ήρθε στην Ελλάδα, για να ξεσηκώσει τον κόσμο στην "αντίσταση" απέναντι στον ιμπεριαλισμό ...Κι αυτός "λατρεμένος" των ΜΜΕ, όταν έφτασε χωρίς γραβάτα να μας "σώσει" από τους "κακούς" που μας "αδικούσαν" ...Συνομήλικος του Τσίπρα ήταν, όταν ξεκίνησε την πληρωμένη από τους Προτεστάντες "επανάστασή" του ...Συνομήλικος του Τσίπρα και με βασικό του σύμβουλο τον "επαναστάτη" Γλέζο (διευθυντής τού Ριζοσπάστη) κι εκείνος.


Τι ήταν εκείνη η "επανάσταση"; ...Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Την δίκαιη "εαμίτικη" αγανάκτηση και το μίσος τού κόσμου για τους δωσίλογους και τα αφεντικά τους την μετέτρεψαν κάποια πουλημένα "τομάρια" σε κομμουνιστικό έγκλημα και άρα σε "λάθος" τού ελληνικού λαού ...Σε μοιραίο "λάθος" του, το οποίο τον στοχοποίησε σαν εχθρό των ευρωπαϊκών λαών και της δημοκρατίας τους και τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν τον ελληνικό λαό στο εμφυλιοπολεμικό "μακελειό" του ...Στο μοιραίο εκείνο "λάθος", το οποίο έσωσε τους δωσίλογους που μας κυβερνούσαν μέχρι σήμερα ...Με χρήματα των "ηθικών" Προτεσταντών βεβαίως βεβαίως.


Αυτό έκανε τότε ο Ζαχαριάδης - και δεν απέχει απ' αυτό το οποίο οι ίδιοι άνθρωποι μας "σπρώχνουν" να κάνουμε και σήμερα, χρησιμοποιώντας όμοιους ανθρώπους—. Μόλις τους έκανε τη δουλειά τους, τον πέταξαν σαν στυμμένη "λεμονόκουπα". Πού τελείωσε τη ζωή του ο Ζαχαριάδης είπαμε; ...Καλό είναι να τα θυμάται αυτά ο Τσίπρας, για να μην πολυεμπιστεύεται αυτούς, οι οποίοι σήμερα τον "σπρώχνουν" στους "τσαμπουκάδες". Καλά είναι να μην μετατρέπει τη δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου σε "αυτοκτονική" γενναιότητα, που τον οδηγεί στη "σφαγή", ...διότι: ...την προδοσία πολλοί ηγάπησαν ...τον προδότη ουδείς.






Η μοίρα της Ελλάδας είναι


να υπερασπίζεται την Ευρώπη


από τις υπερδυνάμεις των Βαρβάρων.






Η Ελλάδα είναι "μητέρα" της Ευρώπης και ως γνωστόν για τους Έλληνες η μητέρα είναι τέτοια ακόμα κι αν το παιδί της ενηλικιωθεί. Αυτή η σκληρή ελληνίδα "λέαινα" έχει καθήκον να προστατεύσει την Ευρώπη. Να την προστατεύσει, όπως έκανε κι άλλες φορές στο παρελθόν. Να την προστατεύσει, όπως το έκανε απέναντι στους Πέρσες, οι οποίοι ήθελαν να "εισβάλουν" στην Ευρώπη και σταμάτησαν έξω από τις ελληνικές Θερμοπύλες. Την ανάγκη τέτοιων "Θερμοπυλών" έχει ξανά η Ευρώπη και η Ελλάδα είναι η μόνη δύναμη αυτήν τη στιγμή στον κόσμο, που μπορεί να σταματήσει την επέλαση των βαρβάρων. Στην πραγματικότητα των ίδιων εκείνων βαρβάρων, οι οποίοι κάποτε κινούσαν και την Περσική Αυτοκρατορία εναντίον τής χώρας τής Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.


Ελάχιστα πράγματα δηλαδή έχουν αλλάξει από την προηγούμενη μεγάλη μάχη των Ελλήνων, με βασικότερο τη "φορά". Κάποτε η Ευρώπη "χτυπιόταν" από την απληστία τής Ανατολής και σήμερα "χτυπιέται" από την απληστία τής Δύσης. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε έτρωγαν μπουνιές και κλωτσιές ακόμα και από τον Ίδιο τον Χριστό γι' αυτά που έκαναν στους ανθρώπους, έρχονται τώρα και με απίστευτο θράσος κάνουν τα ίδια σε ολόκληρους λαούς και κράτη ...Αυτοί, οι οποίοι σύντομα θα φάνε τις νέες κλωτσιές και μπουνιές, που θα τους βάλουν οριστικά στο περιθώριο.






Η μάχη κατά των Βαρβάρων δεν τελείωσε...


...Η Ευρώπη εξακολουθεί να κινδυνεύει...


...και η μόνη της ελπίδα είναι οι Έλληνες.

 

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
https://www.facebook.com/eamb.ydrohoos