Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η καταιγίδα της Τετάρτης, οι χημικές ουρές, ο ρόλος της ΕΜΥ, η κολλώδης ουσία και το asset της φτωχοποίησης των λαών


Πριν λίγα 24ωρα τα ελληνικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και προειδοποιούσαν για την Καταιγίδα του Νώε από την οποία θα γλίτωναν μόνο η Μαρία Σπυράκη και ο Δημήτρης Καμπουράκης ώστε να εξασφαλισθεί η συνέχεια της αξιόπιστης ελληνικής φυλής-αμφότεροι μιλάνε με τον Θεό, δια μέσω Σαμαρά.
Τελικά εντελώς "συμπτωματικά" έριξε καρεκλοπόδαρα όταν 100.000 διαδηλωτές βρέθηκαν χθες βράδυ έξω από τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για το Μνημόνιο 3.

Το πιο εύκολο είναι να χαρακτηρίσει κανείς θεωρίες συνομωσίας τις φήμες που θέλουν τον Αττικό Ουρανό γεμάτο λευκές (χημικές) ουρές στην διάρκεια όλης της προηγούμενης εβδομάδας. Μάλιστα κάτοικοι της Φιλοθέης ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τον ουρανό της Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας. Ήταν γεμάτος από αυτές τις ουρές που μοιάζουν πλέον κοινό μυστικό, όπως είναι η αποδεκτή τροποποίηση του καιρού για τις αγροτικές καλλιέργειες.

Βέβαια ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας μπορεί εύκολα να ισχυρισθεί ότι πρόκειται για οφθαλμαπάτη παρόμοια με τον αριθμό των βουλευτών που αποτελούσαν πλειοψηφία όταν τέθηκε θέμα συνταγματικότητας του Μνημονίου.
Δεν λέμε ότι ο ίδιος ο μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης σήκωσε τα αεροπλάνα, που ξέρει να πετάει από την εποχή της ηρωικής θητείας του στο υπ. Εθνικής Άμυνας, θεωρούμε όμως πολύ «ύποπτες» τις καταιγίδες σαν την χθεσινή.

Καλούμε επίσης την ΕΜΥυπάγεται ακόμη στο υπ. Εθνικής Άμυνας η συγκεκριμένη υπηρεσία;- να μας πει τι εννοούσε όταν μας προειδοποιούσε για «έκτακτα» καιρικά φαινόμενα. Και κάτι ακόμη: Όσοι έτυχε να φάνε την χθεσινοβραδινή βροχή είχαν ένα περίεργο αίσθημα στο δέρμα τους. Λες και είχε απλωθεί πάνω τους μια κολλώδης αόρατη μεμβράνη.
Υ.Γ-1>Όσοι πριν κάποια χρόνια τολμούσαν να μιλήσουν για πετρέλαια στο Αιγαίο τους έλεγαν γραφικούς και περιθωριακούς-μην το ξεχνάτε!
Υ.Γ> Ο τυφώνας Sandy που έβγαλε νικητή τον Ομπάμα προήλθε από ανθρώπινο χέρι η πρόκειται για μια ακόμη «θεωρία συνομωσίας» όπως εκείνη που θέλει τους Δίδυμους Πύργους να μην πέφτουν αν δεν είχαν παγιδευθεί με εκρηκτικά στη βάση τους; Τα λεφτά από την φτωχοποίηση των λαών είναι πολλά και κάποιοι είναι ικανοί για όλα. Άλλωστε η προσπάθειά τους γίνεται για να αντικαταστήσουν τα κέρδη που θα προέκυπταν από έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τα αντίστοιχα που θα προκύψουν από την φτωχοποίηση των λαών. Τώρα αν οι θάνατοι από καρκίνο έχουν αυξηθεί με ιλιγγιώδεις ρυθμούς δεν περιμένουμε από κανέναν ξιπασμένο πολιτικό που δίνει εντολές να σηκωθούν τα συγκεκριμένα αεροπλάνα να το λάβει υπόψη του.
(Είπαμε, έως πρόσφατα και τα πετρέλαια στο Αιγαίο ήταν ένα παραμύθι κάποιων γραφικών, έτσι ε;)

Από την Ιόλη Πιερίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου