Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ...ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ

Μετα τους ασφαλιτες κουκουλοφορους της Ελληνικης αστυνομιας,οι οποιοι κανουν μπαχαλα κατα παραγγελια των "επανω",σε διαδηλωσεις και πορειες...
ο Νικος Παππας σημερα ουσιαστικα παραδεχτηκε πως καποιοι ασφαλιτες της Ελληνικης αστυνομιας,μπαινουν σε ομαδες αναρχικων-αντιεξουσιαστων,το παιζουν αναρχοπατερες μπαχαλοι και ουσιαστικα κατευθυνουν τις ομαδες στις οποιες συμμετεχουν οπου εκει γουσταρουν...ωστε να "χτυπουν" με επεισοδια και διαφορων ειδων δρασεις" οποτε υπαρξει "εντολη".
Τι δεν καταλαβαινεις για το ποσο ελεγχομενα ειναι ολα.
Στο ΠΡΕΖΑ TV το γραψαμε απο τη ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ διακυβερνησης του ΣΥΡΙΖΑ...πως κατι πρεπει να κανει με αυτα τα παρακρατικα κεντρα της αστυνομιας...καθως μπορει να στηθει σκηνικο προβοκατσιας, με συνεχομενα επεισοδια σε κεντρα πολεων απο κρατικους παρακρατικους μπατσους,με στοχο την πολιτικη αποσταθεροποιηση και την ενδεχομενη πτωση της κυβερνσηης.Μεχρι τωρα φυσικα...τιποτε...

Μετά το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση ο οποίος αναρωτιότανε: «Θα ήθελα να μάθω πώς νοούν οι «καθαρόαιμοι» την «αριστερή Αστυνομία». Να καίγονται οι αστυνομικοί από τους κουκουλοφόρους; Κι αν ναι, ποιοι εκπροσωπούν τη Δημοκρατία και την Κοινωνία και από ποιους ελέγχονται;», ήρθε η σειρά του υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά να ανοίξει «μέτωπο» με τους αντιεξουσιαστές, επιστρατεύοντας μάλιστα και… θεωρίες συνωμοσίας.

Ο κ. Ν. Παππάς σε συνέντευξή του στην realnews, ερωτώμενος για τις καταλήψεις επισημαίνει πως «η Αριστερά έχει διαρκές ιδεολογικό και πολιτικό μέτωπο με όσους νομίζουν ότι ερήμην του λαού μπορούν να τον εκπροσωπούν» και προσθέτει: «Κάποιοι από τη δεξιά τους χρησιμοποιούν».


Η αποστροφή αυτή του κ. Παππά που παραπέμπει ευθέως σε παρακρατικές μεθοδεύσεις ή προβοκατόρικες ενέργειες δημιουργεί έντονα ερωτηματικά. Κι αυτό γιατί αν η κυβέρνηση, μέσω των μηχανισμών δημόσιας ασφάλειας (Κρατική Ασφάλεια, ΕΥΠ) διαθέτει παρόμοια στοιχεία, τότε θα έπρεπε να τα προσκομίσει στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Κατά τ΄αλλα, ο κ. Παππάς αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις εμφανίσθηκε βέβαιος πως τελικά «όλα τα μέρη θα είναι συνεπή προς τις υποχρεώσεις τους και ότι η ΕΚΤ θα αποκαταστήσει εγκαίρως την κανονικότητα στη χρηματοδότηση», εκτιμώντας πως «κανείς δεν θέλει να προκαλέσει δυστύχημα».


Σε συνέντευξή του στη Real News, ο υπουργός Επικρατείας απορρίπτει τη θέση του κ. Αντώνη Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής ενότητας λέγοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ «θέλει μνημονιακή κυβέρνηση και προσωπική δικαίωση μέσω της παλινόρθωσης των μνημονίων».

Σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές συχνότητες, ο υπουργός Επικρατείας επισημαίνει πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και των φορολογικών υποχρεώσεων, ούτε μπορεί ορισμένοι να δανειοδοτούνται πέρα και πάνω από τις δυνάμεις τους».

Τέλος ο κ. Παππάς, σχετικά με τη δημόσια τηλεόραση ξεκαθαρίζει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι η «ανεξαρτησία, η διαφάνεια και η αντιμετώπιση των παθογενειών του παρελθόντος». http://www.hitandrun.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
5-4-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου