Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ



Το ΕΠΑΜ δεν θα σταματήσει να διαμηνύει σε όλους τους τόνους, πως βιώσιμη λύση για την χώρα και τον λαό της δεν μπορεί να υλοποιηθεί μέσα στον «ζουρλομανδύα» της ευρωζώνης...και της Ε.Ε.
Έτσι και πρίν λίγες μέρες με την ευκαιρία του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς στο περίπτερο που στήθηκε στη Νέα Φιλαδάλφεια, βρέθηκε κοντά στους πολίτες, συζήτησε μαζί τους και αντάλλαξε απόψεις για την κατάσταση που διαμορφώνεται μετεκλογικά, όπως πάντα έκανε από την ημέρα που ιδρύθηκε...ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
Ενημέρωσε τους πολίτες και απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας και ανένδοτου αγώνα, με στόχο:


  • Την μονομερή διαγραφή του παράνομου και καταχρηστικού χρέους σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
  • Την τιμωρία όλων των ενόχων για να απονομιμοποιηθούν, να κριθούν οι υπογραφές και οι δεσμεύσεις τους σε βάρος του ελληνικού λαού ως ανυπόστατες.
  • Την έξοδο από την Ευρωζώνη και την ΕΕ.
  • Την μετάβαση σε εθνικό κρατικό νόμισμα, ως εργαλείο αποκατάστασης της Εθνικής Κυριαρχίας και της παραγωγικής ανασυγκρότησης.
  • Την εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών, με πρώτη και κύρια την Τράπεζα της Ελλάδος και όλων των ζωτικών τομέων για την οικονομία και τη ζωή του λαού (Υγεία, Παιδεία, υποδομές, ενέργεια, νερό…), καθώς και την ακύρωση των συμβάσεων εκποίησης δημόσιων περιουσιακών στοιχείων, την ανάκτηση του ελέγχου και της ιδιοκτησίας τους από το Δημόσιο.
  • Την έναρξη της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας μας, με την εφαρμογή ενός πολύ καλά μελετημένου σχεδίου, όπως το Ε.ΠΑ.Μ. το επεξεργάζεται και το προτείνει, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.
Φωτογραφικό υλικό απο την πολύ επιτυχημένη παρουσία του Ε.ΠΑ.Μ. δείτε πατώντας στην εικόνα.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου