Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ποια η σχέση ψήφου σε αντιδιαστολή με την αποχή και το λευκό-άκυρο




Πατριώτες, στην ερώτηση "ποια η σχέση ψήφου σε αντιδιαστολή με την αποχή και το λευκό-άκυρο" ας πούμε 2 πραγματάκια (ξεφεύγοντας από τις ράδιο-αρβύλες περί 51% κ.λπ. που ... κυκλοφορούν ορισμένοι ... κύκλοι)

ω) δυνατότητα να αντιπροτάξεις τα θέλω σου, ενόσω, ΜΕΤΑ κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις ειδήσεις με αυτοκτονίες και με όσα κάνουν τα τέρατα και βλαστημάς την ώρα και την στιγμή ....

Στο λευκό ή/και στο άκυρο έχουμε τα εξής :  οι μετρήσεις των ποσοστών των κομμάτων πάνε ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ, αφού αφαιρεθούν τα λευκά και τα άκυρα.

Κατόπιν των ανωτέρω, ας πούμε ένα παράδειγμα.

Έστω λοιπόν πως έχουμε 10.000.000 ψηφοφόρους εκ των οποίων, οι 5.000.000 δεν πάνε να ψηφίσουν και ε των υπολοίπων 5.000.000 που πήγαν, οι 4.900.000 "ρίχνουν" άκυρο ή λευκό, και μόνο οι 100.000 ψηφίζουν έγκυρα (επί παραδείγματι) 50.000 στον σύριζα και 50.000 στην νδ.

ΤΟΤΕ το αποτέλεσμα των εκλογών που θα ακουστεί και από tv και ράδιο θα είναι ως εξής : "... έλαβον : σύριζα = 50% και νδ = 50% ..."

Με άλλα λόγια, τα 9.900.000 επέτρεψαν σε 100.000 λαμόγια να συνεχίσουν να ξεπουλάνε την Πατρίδα και να ωθούν σε αυτοκτονία κοσμάκη, να διώχνουν τον Ελληνισμό στα ξένα, ενόσω θα ... σου λένε από την tv και τα ραδιόφωνα : "λάβαμε το μήνυμα της αποχής και του λευκού-άκυρου" ..... δηλαδή @@@@@@@ ...."

Τέλος, να σου θυμίσω Πατριώτη πως, και επί χούντας έλεγαν στον κόσμο : "δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν αλλάζει τίποτα, μη το παλεύεις".

Και τούτη εδώ είναι καραχουντάρα κερατάδων, λαμογιών, κοκάκιδων, λαμογιών, κλεφτών και αληταράδων που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους, ενόσω κυκλοφορούν, ντύνονται και "πίνουν" με τα φράγκα μας ! Καραχουντάρα που αφού σου δημιούργησε -περιοδικά- (πρώτα το πασοκ, μετά η νδ και τέλος ο σύριζα) φρούδες ελπίδες και ανάταση, τα εκμηδένισαν !!!! Γιατί αυτήν την εντολή είχαν οι γερμανοτσολιάδες όλοι τους !
Λιώστους λοιπόν με την ΨΗΦΟ ΣΟΥ !

(υ.γ. 1 αν σας πει κανείς πως δεν λύνει θέματα η ψήφος, ρωτήστε τον σε ποιο βουνό θα έχει συνάντηση με όπλα ...
2 αν μετά από 10.000 αυτοκτονίες και εκατοντάδες χιλιάδων Ελλήνων μεταναστών δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις ... τι να σου πω ...
3 μη μου την πει κανείς για τον τρόπο ομιλίας μου, και για ... "πολιτικούς πολιτισμούς" γιατί έχω και χειρότερο ;) )

Ψηφίζω σωστά = εισακούομαι, απαιτώΨηφίζω σωστά = εισακούομαι, απαιτώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου