Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πουλούσαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης σε Κορινθία και Αχαΐα

Πουλούσαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης σε Κορινθία και Αχαΐα
«Χειροπέδες» σε έναν 47χρονο και έναν 38χρονο, για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου χθες το βράδυ.


Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο δράστες κατείχαν και πουλούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στις περιοχές Κορινθίας και Αχαΐας, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί τους όπου συμφωνήθηκε η αγορά ενός κιλού κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των 2.500 ευρώ.
Για τη σύλληψη των δραστών οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 760 γραμμάρια κάνναβης.
Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε στον 38χρονο, οι αστυνομικοί βρήκαν 1.900 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών, ενώ σε έρευνα που ενεργήθηκε στο όχημα του, με το οποίο είχαν μεταβεί στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Στη συνέχεια σε έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, βρήκαν και κατέσχεσαν κοντά στην οικία των δραστών, άλλες τρεις σακούλες με κάνναβη, 1.030 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.
Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου