Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Κυρία Πρόεδρε: Αφουγκραστείτε.!


Απλή υπενθύμιση

  Η ανάρτηση αυτή έχει σκοπό να θυμίσει – ενημερώσει όλους όσους έχουν άμεση σχέση με αυτή την διαδικασία, αλλά και να ενημερώσει όλο τον κόσμο για αυτήν (σ.σ. τη διαδικασία).

Καταρχήν αν και ακόμα δεν έχει γίνει η ψηφοφορία για την εκλογή των προέδρων της βουλής, οι φήμες (χωρίς να έχουν διαψευστεί αλλά και χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί) «δείχνουν» σαν πρόεδρο της βουλής την κα Κωνσταντοπούλου. Εδώ θέλω και να καταθέσω την προσωπική μου εκτίμηση ότι δηλ. πρόκει..
ται για μια αξιόμαχη και με επιχειρήματα στο λόγο της, δικηγόρο, που μπορώ να πω ότι ίσως και να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, επιπρόσθετα δε να θυμηθούμε και την μαχητικότητα της σε ότι έχει να κάνει με τις δικογραφίες που στοιβάζονται στα συρτάρια της βουλής και έχει να κάνει με δικογραφίες περί ευθύνης υπουργών έως και δικογραφίες επί εσχάτη προδοσία. 

 Αναλογιζόμενος λοιπόν τα ως άνω, καθώς επίσης και την ανάγκη όλου του λαού για την πολυπόθητη δικαιοσύνη καθώς και την ποινική δίωξη, όπου αυτό κριθεί κατά την νομολογία ορθό, αλλά και την παραδειγματική και χωρίς ανεκτικότητα τιμωρία των ενόχων, θέλω πολύ απλά να επισυμάνω ότι:

 Κυρία Πρόεδρε
Αφουγκραστείτε την ανάγκη ενός καταδυναστευόμενου λαού, βασανισμένου και βαθειά πληγωμένου, όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με την επιβίωση του ή των παιδιών του αλλά βαθειά πληγωμένο στα κυριότερα συστατικά του χαρακτήρα του, την Αξιοπρέπεια του και την Περηφάνια του. Τον είπαν τεμπέλη, διεφθαρμένο, και τόσα άλλα, επιτέλους, έχει δικαίωμα, έχει απαίτηση, έχει φωνή, έχει οργή και θέλει να απονεμηθεί επιτέλους δικαιοσύνη. Για αυτούς τους λόγους έχετε την ευκαιρία να δώσετε σε αυτόν τον κόσμο το χαμόγελο πίσω και το κεφάλι του να είναι πάλι όρθιο, απλά ακολουθώντας κάτι το οποίο και εσείς έχετε δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσετε όταν θα γίνετε κυβέρνηση.



Υ.Γ.
Σας επισυνάπτω και την λίστα με τις δικογραφίες που υπάρχουν στη βουλή, έως την ημερομηνία του συγκεκριμένου εγγράφου και χωρίς να αναφέρονται οι υποθέσεις που δεν έχουν να κάνουν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, όπως π.χ. η υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ.


 Με εκτίμηση
Λεβέντης Βασίλης
 
 
Φωτογραφία του χρήστη Vasilis Leventis.
Φωτογραφία του χρήστη Vasilis Leventis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου