Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Αντισταθείτε! Οργανωθείτε!


Η έκθεση της τράπεζας Ρότσιλντ θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο Grexit, διότι θα ήταν καταστροφικό για τις διεθνείς χρηματαγορές. Θα είχε επιπτώσεις επιπέδου Lehman Brothers. Αυτό είναι το υπερόπλο που διαθέτει η πατρίδα μας, όπως επανειλημμένως έχει τονίσει το ΕΠΑΜ και ο Δ. Καζάκης. Αντιθέτως η απλή αναστολή πληρωμών των τόκων που επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται από την έκθεση ως διαχειρίσιμη κρίση για την ευρωζώνη και την ΕΕ. Η έκθεση καταλήγει ότι ορθώς ζητείται γενναίο κούρεμα τ...ου υποτιθέμενου χρέους της χώρας μας και ότι η φιλολογία - κινδυνολογία πέρι Grexit από τη Μέρκελ (και τα μνημονιακά κόμματα) είναι μπλόφα, διότι δεν συμφέρει τις διεθνείς χρηματαγορές.
Στην έκθεση αναφέρεται επίσης ότι η υποτιθέμενη διάσωσή μας ήταν στην πραγματικότητα διάσωση των γερμανικών και λοιπών ευρωπαϊκών και αμερικανικών τραπεζών.
Αποκαλύπτει δηλαδή ότι ως λαός δεν πρέπει να πληρώσουμε ένα χρέος, για το οποίο δεν ευθυνόμαστε. Η διάσωση ξένων τραπεζών από την εσφαλμένη επένδυσή τους στις ελληνικές κυβερνήσεις δεν αποτελεί οφειλή του Ελληνικού Λαού. Ούτε βεβαίως επιτρέπεται να υποφέρει ο Ελληνικός Λαός εξαιτίας εσφαλμένων επενδύσεων ξένων τραπεζών. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΩΣ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
Αντισταθείτε! Οργανωθείτε! Εμπιστευθείτε όσους ανιδιοτελώς έλεγαν από την αρχή ότι ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ.
Το ΕΠΑΜ δικαιώνεται για ακόμα μία φορά. Γιατί το ΕΠΑΜ απαρτίζεται από Έλληνες πολίτες που πονάνε αυτόν τον τόπο, όχι από ευτελισμένους πολιτικούς που δεν έχουν επαφή με την κοινωνία, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και χρηματίζονται από τη Siemens και τη διεθνή οικονομική ολιγαρχία.
Δεν χρειάζεται πίστη ή ελπίδα. Χρειάζεται κοινή λογική, ενότητα και σχέδιο απελευθέρωση του Λαού μας. Χρειάζεται το σχέδιο του ΕΠΑΜ.

Παραθέτω την έκθεση (στα αγγλικά) για όποιον θέλει το αυθεντικό κείμενο.
http://www.newsbeast.gr/…/macro-highlights-january-12th-201…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου