Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Όχι δεν είμαι υποκριτρια, ΟΎΤΕ σχιζοφρενης, ΟΎΤΕ κραυγή και λέω όπως με συμφέρει.


ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ

Αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω, να μιλήσω. Πνιγομαι. Να μιλήσω για τους λαθρομετανάστες, για τους πρόσφυγες, τους παρατυπους μετανάστες, όπως θέλετε πείτε τόυς, να εξηγήσω να εξηγηθω!

 Όλοι γνωρίζετε ότι είμαι δικηγόρος. Δεν ξέρω όμως πόσοι απο εσάς γνωρίζετε ότι ασχολούμαι με ποινικά δικαστήρια, και πολυ συχνά υπερασπιζομαι λαθρομετανάστες, και Ανθρώπους που κατηγορούνται για διακίνηση λαθρομεταναστών, δουλεμπορους, που όμως δεν είναι, όπως κάποιοι τους χαρακτηρίζουν. Αυτούς για τους οποίους τώρα κάποιοι ζητούν ισόβια καταδίκη.

 Ναι εγω είμαι αυτη, που στο ΔΗΜΌΣΙΟ λόγο μου έχω πει, και το πιστεύω, ότι τα σύνορα το ΚΡΆΤΟΣ μας πρέπει να τα υπερασπίζεται, έχω αναφερθεί στον τροπο αντιμετώπισης του κράτους του Ισραήλ, και της Αυστραλίας. Το μεν Ισραήλ στο τρίτο αλτ τις ει αν δεν απαντήσεις έγκαιρα είσαι νεκρός, στην δε Αυστραλία ο αρχηγός των λοκατζηδων γύρισε διαφήμιση με το όπλο παρα πόδας, όπου σε αυστηρό απειλητικό ύφος λέει, ότι στη χώρα του δεν μπορει ελεύθερα να μπει οποίος θέλει, αλλα μόνον όταν όσοι θέλουν οι αυστραλοί.

 Όχι δεν είμαι υποκριτρια, ΟΎΤΕ σχιζοφρενης, ΟΎΤΕ κραυγή και λέω όπως με συμφέρει.

 Αυτο που συμβαίνει είναι ότι γνωρίζω το παιχνίδι. Και το γνωρίζω πολυ καλα. Γιατί είχα την τύχη, και τη δυνατότητα να ασχοληθω πολιτικά, και δικηγορικά με το ίδιο θέμα, να το μάθω απέξω κι ανακατωτα.
Εμείς, οι έλληνες, και οι λαθρομετανάστες άλλως πρόσφυγες κατα το νεολογισμο της σημερινής κυβέρνησης ΕΙΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΆΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΎΝ ΔΙΚΟΎΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΎΣ ΕΡΉΜΗΝ ΜΑΣ.

 Κι εξηγούμαι.

 Δεν είναι δουλεμποροι αυτοί που οδηγούν τη βάρκα απο την Τουρκία ως τα νησιά μας, δεν είναι κακοί οι λαθρομετανάστες που κατα καραβάνια έρχονται. Πραγματικά είναι άνθρωποι, αδέλφια μας άλλης φυλής Απο τη δικη μας. ΟΎΤΕ ανώτεροι ΟΎΤΕ κατώτεροι, διαφορετικοί, που όμως το ΚΡΆΤΟΣ μας δεν τους χωράει. Και βέβαια δεν θελουμε να τους δούμε να πνίγονται, και βέβαια δεν θελουμε το κακο τους, όμως θελουμε η πατρίδα μας αύριο να λέγεται ΕΛΛΆΔΑ, και να συνεχίσουν να την κατοικούν έλληνες, πράγμα αδύνατο αυξανόμενης της εισδοχής λαθρομεταναστων, που πρέπει να φτάνουν πια τα 3-4 εκατομμύρια ψυχές.

 Οι ανθρωποι αυτοί πεινάνε, πενονται, είναι απελπισμένοι πολλοι, άλλοι απλώς έρχονται γιατί το ποτάμι ρέει προς Ευρώπη. Πως γίνεται αυτο; Γιατί γίνεται αυτο;
Μη εκ των λόγων τα πράγματα, αλλα εκ των πραγμάτων τους λόγους ζητειν έλεγε ο μυσων χηνευς ένας απο τους επτά σοφους μας.

 Θα παρατηρήσουμε τα γεγονότα και θα φτάσουμε στην αιτια, ΕΊΠΕ ο πρώτος εμπειριστης της αρχαιότητας, ο μυσων.
Γεγονότα λοιπόν:

 1. Πόλεμοι στην ευρύτερηεριοχη μας, κακουχια, πείνα και δυστυχία, υπάρχει όλα τα χρόνια που θυμάμαι τον εΑυτο μου. Αιθιοπία, μπιαφρα, Νιγηρία, ν. Αφρική, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν,Ιράκ. Όμως ως τις αρχές του 2000 με εξαίρεση την Αλβανία, λαθρομετανάστες δεν έρχονταν ΟΎΤΕ στη ΕΛΛΆΔΑ, ΟΎΤΕ στην Ευρώπη.

 2. Στο Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν, σήμερα που μιλάμε δεν έχουν πόλεμο, και κυρίως και πρωτίστως, απο τη Γιουγκοσλαβία που είναι δίπλα μας, και είναι αδελφός, ομοθρησκος λαός, παρότι ισοπεδωθηκε, και χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του λαου της επικίνδυνα χημικά ΔΕΝ ΉΛΘΕ ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΆΣΤΗΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ Η ΠΡΌΣΦΥΓΑΣ, εν καιρώ ή λίγο μετα τον πόλεμο. Περίεργο;;

 3. Οι λαθρομετανάστες για να έλθουν στην Ευρώπη πληρώνουν χρήματα. Που ως δικηγόρος σας το λέω, τώρα κατέβηκε η ταρίφα επί της σημερινής κυβέρνησης στα 2-3.000 δολάρια, και περισσότερα, μέχρι πρότινος ήταν 8.000 δολάρια.

 4. Για να βρουν τα χρήματα αυτα, πουλάνε σπίτια, περιουσίες, ή δεν λένε που τα βρήκαν. Κι αναρωτιέμαι ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΆΝ ΣΤΗ ΣΥΡΊΑ ΑΓΟΡΆΖΕΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΏΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΑΝΤΙ 8.000 δολαρίων, όταν οι λαοί αυτοί εξοντωθηκαν οικονομικά, και πεινάνε, για το λόγο αυτο φεύγουν για μια καλύτερη τύχη;

 5. Ποιος τους ΕΊΠΕ ότι στην Ευρώπη και μάλιστα στην ΕΛΛΆΔΑ που επισης πειναει, τους περιμένει μια καλύτερη τύχη;

 6. Τέλος, όταν ερχονταινκαι αντιεμτωπιζουν τη στυγνη πραγματικότητα, πως και δεν επιστρέφουν στην πατρίδα τους;

 7. Οι λαθροδιακινητες όπως λέγονται, αυτοί που λανθασμένα θεωρούνται δουλεμποροι, κι εξαντλείται επάνω τους όλη η σκληρότητα των δικαστών, αφου μαζευουν εκατοντάδες χρόνια, κατα συγχώνευση 25, καλύτερα δηλαδή να να σκοτωσεις 10, οπότε πάλι κατα συγχώνευση θα φας 25 χρόνια, παρα να προσπαθήσεις να στείλεις 10 στην Ευρώπη, οπότε θα φας 25 χρόνια!!!

 8. Όλοι αυτοί οι δουλεμποροι είναι που εκτιουν 25αρες στις ελληνικές φυλακές είναι άφραγκοι, ταλαιπωροι, που μετα βίας όσοι, βρίσκουν χρήματα, για να ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ δικηγόρο.

 9. Όλοι αυτοί οι δουλεμποροι που εκτιουν τις 25αρες ειναι αναλωσιμοι. Δηλαδή 1,2,3 το πολυ φορές θα φέρουν ή θα προωθήσουν στην Ευρώπη λαθρομετανάστες, μετα θα τους συλλάβουν και θα ακολουθήσει η εκτιτεα 25χρονη ποινή!!
ΤΟΤΕ ΤΙ;;

 Γνωρίζω λοιπόν ελ της διττης ιδιότητας μου, δικηγόρου και πολιτικού, ότι αυτο είναι ΈΝΑ οργανωμένο σχέδιο ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΏΝ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΧΆΡΒΑΡΝΤ ΠΑΝΤΝΑ, ΈΝΑ πολυπολιτισμικο κοπάδι ελέγχεται, χειραγωγείται και κατευθύνεται εύκολα. Εδω οι έλληνες μεταξύ μας και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, φανταστείτε να είμαστε, όπως πια γίναμε, 40 φυλές.

 Οργανωμένα, λοιπόν, όπως ο COUDENHOVE KALERGI σκέφτηκε, και κατέγραψε στο βιβλίο του για την ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ το 1925, που το βραβείο που φέρει το όνομα του απονεμήθηκε στη Μέρκελ το 2000, και στον χερμαν βαν Ρομπαι το 2009, του ανθρώπου που θεωρείται ο ΠΑΤΈΡΑΣ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ, κάποιοι, που έχουν λόγο να μας θέλουν πολυπολιτισμικο κοπάδι, αγοράζουν στις μαστιζομενες απο κρίση, πείνα, πόλεμο, ΧΏΡΕΣ, κατα τοπες σπίτια, περιουσίες, χρημαυοδοτωντας μια μεταναστευτική ροή προς την Ευρώπη, ώστε να ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.

Το σχέδιο, το 2025 η Ευρώπη να κατοικείται απο 159.000.000 Ανθρώπους αφροασιατικων φύλων, που μαζι με τους ευρωπαίους θα φτιάξουν επιμεικτικα την καινούρια εύκολα ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΗ φυλη. Αυτήν που προβλεψε και προώθησε με τις ιδέες του ο COUDENHOVE KALERGI.

Κι εμείς όλοι, έλληνες, ευρωπαίοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί, δυτικό, αφγανοι, ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΊΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΊΑ ΠΟΥ ΦΈΡΟΥΝ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ.
Μέχρις ότου μάθουμε την αιτια. Μέχρις ότου καταλάβουμε τον ΣΚΟΠΌ. Και ξεριζωσουμε το κακο.
Γιατί είμαστε οι πολλοι. Είναι οι λίγοι. Απλώς δεν παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας!!
Αφιερώνω τη δημοσίευση αυτη στον nik karimi εναν ταλαιπωρο πιυ αθώωσα πρόπερσι, κατηγορούμενο ως διακινητη λαθρομεταναστών, έμεινε στην αμυγδαλεζα μέχρι πριν δυο μήνες, και τώρα ζήτησε πολιτικο άσυλο και μου τηλεφώνησαν συνάδελφοι απο εκει, για να μου πούνε ότι ομνυει στο όνομα μου.

 Για να καταλάβετε ότι πατριώτης δεν είναι ο ρατσιστης, ο φασιστας, ο έχων δολοφονια ένστικτα, γιατί ναι έχω ακούσει εναντίον μου και τέτοια σχόλια απο διάφορους ανόητους. Πατριώτης είναι αυτός που ξέρει το πρόβλημα και ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΦΟΒΆΤΑΙ.


ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ - ΤΑΟΥΞΗ
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου