Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, μοιρασε η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, για ΤΣΙΠΡΑ και Επιτροπή Λογιστικού χρέους (βίντεο)


"Τα μέλη που συγκροτούν την Επιτροπή, δεν έχουν τις επιστημονικές γνώσεις, τις ειδικότητες και την εμπειρία να εξετάσουν πως δημιουργήθηκε το ελληνικο χρέος!
Το ρεπόρτο που θα εκδοθεί, θα είναι για τον κάλαθο των σκουπιδιών"!!!!!!!!!!!!"

Φωτιά και οι δηλώσεις του τέως πρέσβη στο ΝΑΤΟ, κ. Παναγιώτη Θεοδωρακίδη, για την λαθρομετανάστευση και το ύπουλο σχέδιο αφελληνισμού.


Επιβεβαιώνονται τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, που έγραφαν πως... η κυβέρνηση, με την Επιτροπή Λογιστικού Χρέους, εξαπατά τον Ελληνικό Λαό.



Γράφει η Πόπη Σουφλή

Την αποκαλούν "ΜΠΟΥΠΟΥΛΙΝΑ" και δεν έχουν άδικο.

Είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ, που ΤΟΛΜΗΣΕ να ορθώσει το ανάστημά της, όχι μόνο απέναντι στην κυβέρνηση του Γιωργου Παπανδρέου το2010, αλλα και απέναντι σε όλες τις επόμενες κυβερνήσεις, καταγγέλλοντας το φουσκωμα του δημοσίου χρέους, που είχε ως αποτέλεσμα να βάλουν την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ και πέντε ολόκληρα χρόνια, να ζούμε μια τραγωδία χωρίς τελειωμό..

Είναι η ΗΡΩΙΔΑ, που στην ουσια,τα έβαλε με όλο το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, καταγγέλλοντας τον ρόλο του ΔΝΤ, των Τραπεζών, καθως και το ρόλο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

"Είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ, που έχει το θάρρος 1.000 ανδρών", λένε πολλοί, για την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

"Κομμένη" από τα μεγάλα κανάλια, είναι συχνα προσκεκλημένη στις εκπομπές του έγκριτου δημοσιογράφου Κώστα Γουϊλς, δίνοντας τη μάχη της ενημέρωσης και της αφύπνισης.

Βόμβες μεγατόνων, έρριξε για μια ακόμη φορά η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στην εκπομπή που ακολουθεί..


Η αναφορά της για την Επιτροπή Λογιστικού Χρέους, που συγκροτήθηκε από την Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι φωτιά και έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ δια της γράφουσας έχει γράψει από την πρώτη στιγμή, πως στην ουσία, η Επιτροπή συγκροτήθηκε για να ρίξει στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού.

"Τα μέλη που συγκροτούν την Επιτροπή, δεν έχουν τις επιστημονικές γνώσεις, τις ειδικότητες και την επειρία να εξετάσουν πως δημιουργήθηκε το ελληνικο χρέος!

Μου ζητούν να τους δώσω στοιχεία για το δημόσιο χρέος... να τους κάνω δηλαδή μάθημα!

Το ρεπόρτο που θα εκδοθεί, θα είναι για τον κάλαθο των σκουπιδιών"!!!!!!!!!!!!", δηλώνει η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, και παράλληλα, ζητεί την εφαρμογή του Νόμου, περί καταχραστών του Δημοσίου, να ισχύσει και για τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου, για τον οποίον ο εισαγγελέας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ, έχει εκδόσει πόρισμα με σωρεία κακουργηματικών πράξεων.

"Ενώ οι πιο πολλοι βουλευτες της κυβέρνησης σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, λένε πως πρέπει να απομακρυνθεί ο Γεωργίου από την ΕΛΣΤΑΤ, η κυβερνηση δεν τον απομακρύνει! ΓΙΑΤΙ;;;;" αναφέρει στην εκπομπή του Κώστα Γουίλς, η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

Παράλληλα, η κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, εκτοξεύει νέα βόμβα, επιρρίπτοντς τεράστιες ευθύνες στον πρωθυπουργό, που μέχρι σήμερα, δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια, εναντίον όλων αυτών που έχουν την ευθύνη για την είσοδο της Ελλάδος στο ΔΝΤ.

"Ο κ. πρωθυπουργός, είπε στην ομιλία του πριν λίγες μέρες, πως: "δεν θέλουμε να στοχοποιήσουμε ανθρώπους, μόνο να μάθουμε πως μπήκαμε στο Μνημόνιο"!.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ...
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!
ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙ"!

Αιχμηρή όμως ήταν και στην αναφορά της για τους "Θεσμούς"... οπως αποκαλείται σήμερα από την κυβέρνηση, η ΤΡΟΙΚΑ.

"Η ΤΡΟΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!"

Στην ίδια εκπομπή, ήταν και ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ, πρέσβυς ε.τ., κ. Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος, οι αναφορές του οποίου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ οι αποκαλύψεις του είναι ανατριχιαστικές για τα επερχόμενα.



Μετά το 40' λεπτό, οι δηλώσεις της Ζωής Γεωργαντά και του Παναγιώτη Θεοδωρακίδη.






http://attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου