Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ο (αντιεξουσιαστής) Κοντομηνάς, ο Άδωνης, ο Τζόνυ Βαβούρας- Μιχελάκης και ο Δημ. Καζάκης



Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο αντιεξουσιαστής Δημ. Κοντομνηνάς, ο οποίος έστειλε για βρούβες τη κυβέρνηση Καραμανλή, του Βατοπεδινού, θα υπέκυπτε σε κυβερνητικές πιέσεις και θα προχωρούσε στην καρατόμηση του Δημ. Καζάκη.
Απλά υπάρχουν δύο πρόσφατα γεγονότα, για την ακρίβεια εκπομπές, που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.

Η πρώτη εκπομπή ήταν αυτή των Κακλαμάνου-Άδωνη όπου έπεσε πολύ ξύλο και ο Γεωργιάδης κάθε λίγο και λιγάκι έκανε επίκληση στο όνομα του Κοντομηνά.

Η άλλη εκπομπή ήταν εκείνη της Παρασκευής στον Γιώργο Παπαδάκη. Εδώ ο Καζάκης ταπείνωσε πολιτικά τον Τζόνυ Μιχελάκη-Βαβούρα:

-Ξεπουλήσατε τη χώρα!..

Ο Μιχελάκης έγινε πύραυλος και χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι (ενώ σε λίγες ώρες θα ψάχνει δικαιολογίες για το γεγονός ότι οι γαλάζιοι βουλευτές σαν κότες λυράτες θα ψηφίσουν το Μνημόνιο) και τσιρίζοντας σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Καζάκης λέγοντας τα αυτονόητα στον εκπρόσωπο ενός κόμματος, ο οποίος πολύ σύντομα θα ψάχνει καταπακτή για να κρυφτεί από την οργή των γαλάζιων ψηφοφόρων, τον διέλυσε.

Μετά από αυτές τις εκπομπές ο Καζάκης βρέθηκε εκτός ΡΑΔΙΟ 9, το οποίο μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας χτυπούσε μεγάλες ακροαματικότητες.

Σ’ αυτή τη πρόσπάθεια το δίδυμο Κακλαμάνου-Καζάκη είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τι ακριβώς συνέβη το γνωρίζει μόνο ο Κοντομηνάς που έριξε τη κυβέρνηση Καραμανλή και δεν έχει κανένα λόγο να παίρνει στα σοβαρά πολιτικούς όπως Άδωνης Γεωργιάδης και ο Γιάννης Μιχελάκης οι οποίοι σε 6 μήνες δεν θα υπάρχουν στην πολιτική ζωή του τόπου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου