Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ουκρανική αστυνομία να πάρει «πυροβολούνμέχριεξοντώσεως παραγγελίες» εν μέσω αναταραχής πάνω στρατός χτύπησε και τρέχει δολοφονία!!!


Η αστυνομία με πληροφορίες, έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν πραγματικά πυρά ως Εντάσεις στην ανατολική ουκρανική πόλη Konstantinovka, όπου οκτώ-χρονών κορίτσι σκοτώθηκε σε ένα χτύπημα  ατύχημα με θωρακισμένο όχημα, απο της ουκρανικές δυνάμεις ».
View image on Twitter
 Εντάσεις έχουν  στο Konstantinovka μετά ουκρανική στρατιώτες οδήγηση μέσα στην πόλη με μεγάλη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του οχήματός τους και έπεσαν σε ένα πλήθος  πεζών, χτυπώντας μια γυναίκα με ένα μωρό σε ένα καροτσάκι και ένα 8-χρονών κορίτσι.

«Το ατύχημα συνέβη στο Lomonosov Οδός κοντά στο νοσοκομείο της πόλης . Τρεις πεζοί υπέφερε κάτω από τους τροχούς του οχήματος μάχης: Ένα κορίτσι οκτώ ετών πέθανε επί τόπου, η γυναίκα και το παιδί που ήταν σε ένα καροτσάκι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, "το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας ανέφερε τη Δευτέρα το βράδυ.
https://www.youtube.com/watch?v=dCW3_Jc0e_g
Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν μεθυσμένος κατά τη στιγμή του ατυχήματος. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, οι δράστες διέφυγαν μόλις τη σκηνή του εγκλήματος, όπως η οργή των ντόπιων ξέσπασε σε συγκρούσεις, με πέτρες που ρίχνονται σε οχήματα ασφαλείας. Άλλοι κάτοικοι έσπευσαν να περικυκλώσουν τους στρατώνες, όπου προειδοποιητικές βολές φέρεται να απολυθούν.

Μετά το περιστατικό, εξαγριωμένων πολίτες συγκεντρώθηκαν μπροστά από την στρατιωτική μονάδα που σταθμεύουν στο τοπικό σχολικό κτίριο, απαιτώντας για το στρατό για να παραδώσει όσους συμμετείχαν στο χτύπημα- ατύχημα. Το πλήθος επίσης φέρεται να έβαλε φωτιά στην είσοδο των κοιτώνων των ουκρανικων δυνάμεων.
https://www.youtube.com/watch?v=AwIUEt9HyoI
Κίεβο η αρχές αναφέρουν επίσης ότι έχουν ξεχωρίσει το άτομο που πιστεύουν ότι είναι ο μόνος υπεύθυνος για την αντίδραση μαζικά κατά των δυνάμεων του Κιέβου. Το Υπουργείο Εσωτερικών εκπρόσωπος για την περιοχή Ντόνετσκ, Ίλια Kiva, υποσχέθηκε ότι ο «εμπνευστής» σύντομα θα πιαστούν και θα οδηγηθούνν στη δικαιοσύνη. Kiva προέτρεψε επίσης τους κατοίκους Konstantinovka να παραμείνουν ψύχραιμοι και να μην υποκινήσουν περαιτέρω βία.

http://rt.com/news/241293-ukraine-army-konstantinovka-violence/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου